Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 22.07.2020 г. в 0:11, Ivko каза:

Ами те до сега са го пускали само два пъти и си мисля,че може и да нама повече или поне не скоро. Първия беше на 30.04, втория на 19.06

🤔Значи да очакваме на 08.08🤫- на петдесетия ден от предишната промоция!🤗

• Смея се 4
Публикувано:

Как минаваше номера, ако имаш 2 билета за същия полет, за единия да ти върнат парите? по телефон или на мейл? Не знам дали ще мине, но мисля да си взема втори билет, че сега е доста по-евтин.

Публикувано:
преди 3 минути , Tani каза:

Как минаваше номера, ако имаш 2 билета за същия полет, за единия да ти върнат парите? по телефон или на мейл? Не знам дали ще мине, но мисля да си взема втори билет, че сега е доста по-евтин.

Не се занимавай. Ако изобщо ти върнат парите, ще е за новите билети.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 минута , IvanNavi каза:

Не се занимавай. Ако изобщо ти върнат парите, ще е за новите билети.

ок,благодаря,  поне да се лети 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Я, едно въпросче, към експертите:

Купувам си днес за след  5 дни билет и един ден, преди полета го канселират.

Дължат ли ми 600 евро компенсация?

Публикувано:
преди 14 минути , AlexandraKo каза:

Не, в момента Евро регламента ги защитава и се извиняват с Ковид за всичко, дори и за слабо затоварване. Единствено ако закъснее над 3 часа при кацане вече има някакви шансове.

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, AlexandraKo каза:

Както vinidj ти е отговорил, в момента Регламента не важи, освен при закъснения (и там не е много ясно).Но голяма част от АК предлагат безплатна промяна на билетите - до няколко месеца, до края на годината или пък за период от една година.Уиз конкретно предлага опция Флекс, която е много удобна, но трябва да  се купи по време на резервацията. 

Понеже видях, че питаш по-назад в темата за Мадрид - БГ ер предлагат безплатна промяна до една година и не си орязват разписанието от днес за утре, както имат навика да правят Уиз.Само като идея 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 38 минути , Мари Николова каза:

Както vinidj ти е отговорил, в момента Регламента не важи, освен при закъснения (и там не е много ясно).Но голяма част от АК предлагат безплатна промяна на билетите - до няколко месеца, до края на годината или пък за период от една година.Уиз конкретно предлага опция Флекс, която е много удобна, но трябва да  се купи по време на резервацията. 

Понеже видях, че питаш по-назад в темата за Мадрид - БГ ер предлагат безплатна промяна до една година и не си орязват разписанието от днес за утре, както имат навика да правят Уиз.Само като идея 🙂

Много ти благодаря!

Да, дебна Мадрид и до петък трябва да  купя билети.

Аз така или иначе, винаги купувам флекс, заради 32-те кила багаж.

Но трябва на всяка цена да стигна до там, че на другия ден имам вътрешен полет.

Всъщност , ситуацията е такава:

На 7 август ми е полетът от Мадрид.

Мислех на 6 да летим до там.

Сега взех да се колебая, дали да не купя билети за 5, ако се канселира, да летим на 6.

Дайте съвет, моля, моля!

преди 1 час, vinidj каза:

Не, в момента Евро регламента ги защитава и се извиняват с Ковид за всичко, дори и за слабо затоварване. Единствено ако закъснее над 3 часа при кацане вече има някакви шансове.

Благодаря ти!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , AlexandraKo каза:

Мислех на 6 да летим до там.

Сега взех да се колебая, дали да не купя билети за 5, ако се канселира, да летим на 6.

Не знам, но на 5-ти Уиз нямат полет.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 50 минути , AlexandraKo каза:

Ако имате възможност да пътувате на 5ти, със сигурност е по-добре.Възможността да отменят полети за след седмица не е чак толкова голяма, според мен риска идва да не наложат нови ограничения за българи, предвид безумното покачване на заразените у нас. Виждам, че на 5ти Уиз имат полет до Валенсия, който е на много ниска цена. Оттам до Мадрид са само 4ч с автобус, с кола би било доста по-бързо. Един краен вариант, но все пак вариант 🙂 На 6ти пък имат полет до Аликанте, което е малко по-далече. Не вярвам да отменят всички тези  полети от раз, ама знае ли човек.

От снощи сайта на БГ ер забива, което ми говори, че правят промени по разписанието и обявяват новите изисквания при пътуване и не мога да видя техните полети до Испания.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 28 минути , Мари Николова каза:

Ако имате възможност да пътувате на 5ти, със сигурност е по-добре.Възможността да отменят полети за след седмица не е чак толкова голяма, според мен риска идва да не наложат нови ограничения за българи, предвид безумното покачване на заразените у нас. Виждам, че на 5ти Уиз имат полет до Валенсия, който е на много ниска цена. Оттам до Мадрид са само 4ч с автобус, с кола би било доста по-бързо. Един краен вариант, но все пак вариант 🙂 На 6ти пък имат полет до Аликанте, което е малко по-далече. Не вярвам да отменят всички тези  полети от раз, ама знае ли човек.

От снощи сайта на БГ ер забива, което ми говори, че правят промени по разписанието и обявяват новите изисквания при пътуване и не мога да видя техните полети до Испания.

Оооо, изключено  е, да правим такива обиколки:((((((А и Сър Антъни, как ще го кача на автобус, изобщо не е ясно:((((

А полетите на Бг Еър ги купувам през сайта на Иберия, никога, през техния, изключително калпав сайт.

Благодаря ти!

Преди 1 час, Ivko каза:

Не знам, но на 5-ти Уиз нямат полет.

Ми там, с който има - Уиз, Раянците, Бг еър.

Публикувано:
преди 22 часа, AlexandraKo каза:

Оооо, изключено  е, да правим такива обиколки:((((((А и Сър Антъни, как ще го кача на автобус, изобщо не е ясно:((((

А полетите на Бг Еър ги купувам през сайта на Иберия, никога, през техния, изключително калпав сайт.

Благодаря ти!

Ми там, с който има - Уиз, Раянците, Бг еър.

На 6-ти air.bg си имат полет до Мадрид. Не знам как ти се връзва ценово. Дали търсиш само отиване или и връщане.

Моето впечатление в последните 3-4 месеца е, че те се държат поне предвидимо. Освен това, докато сме в извънредно положение може да се откажеш от полетите си и билетите ти остават отворени т.е. ползваш ги произволно в бъдеще. Даже казаха, че и дестинацията може да се сменя. Допълнителен багаж си е 20 евро (няма значение къде се взима - на летището, през тях и т.н.)

Провери си ги. Все пак това което написах е информация от преди месец тъй като разигравах варианти по повод задължителното ни пристигане в Лисабон на конкретна дата и потенциалната опасност Wizz да се "врътнат" в последния момент.

----

Сега намерих това:

https://www.air.bg/bg/novini/gyvkavi-usloviya-za-bezplatna-promyana-na-samoletni-bileti-zakupeni-do-kraya-na-avgust-vyvede-bylgariya-eyr

• Харесвам 5
Публикувано:

Има ли ограничение за ползването на флекс като бройка и време? Колко пъти може да се променя резервацията и в какъв период от време?

Публикувано:
преди 32 минути , bonboneva каза:

Има ли ограничение за ползването на флекс като бройка и време? Колко пъти може да се променя резервацията и в какъв период от време?

Всяка резервация с флекс може да се променя многократно до 3 часа преди полет. Само внимавай със spoilage fee, че то не се връща.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 32 минути , AlexandraKo каза:

Следя полетите до Мадрид.

Някой знае ли, какво означава това?

1863353477_Screenshot(2).png.ecb848ea71e5ce8b968869ea33fc63eb.png

Unknown статус почти винаги значи полет, който не се е провел. В случая обаче можеш да си спокойна - става въпрос за предварително планирана (а не инцидентна) отмяна. Просто Уиз още преди няколко седмици махнаха всички понеделнишки полети до Мадрид.

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Unknown статус почти винаги значи полет, който не се е провел. В случая обаче можеш да си спокойна - става въпрос за предварително планирана (а не инцидентна) отмяна. Просто Уиз още преди няколко седмици махнаха всички понеделнишки полети до Мадрид.

Ох, благодаря ти!:give_rose::give_rose:

Че днес-утре ще купувам билетите.

Нали ми даде съвет, да изчакам последната седмица, а на 6 трябва да пътуваме.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Ох, благодаря ти!:give_rose::give_rose:

Че днес-утре ще купувам билетите.

Нали ми даде съвет, да изчакам последната седмица, а на 6 трябва да пътуваме.

Аз ги купих но в обратна посока Мадрид -София - Мадрид . Ryanair + Bulgaria Air . 120 евро .

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , Василена каза:

Аз ги купих но в обратна посока Мадрид -София - Мадрид . Ryanair + Bulgaria Air . 120 евро .

Раянците не съм ги гледала, колебая се между другите две АК,  а Уиз ми трябват, заради 32-те кила багаж, че на връщане ще имаме много сиренА.

120 евро, това с багаж ли е?

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
преди 28 минути , AlexandraKo каза:

Раянците не съм ги гледала, колебая се между другите две АК,  а Уиз ми трябват, заради 32-те кила багаж, че на връщане ще имаме много сиренА.

Ти нямаш ли някаква сметка в ЦКБ. Ако да, може да се възползваш от ЦКБ Клуб картите т.е. един безплатен чекиран багаж (23 кг.) извън този дето ти се полага.

За такива като теб и жена ми картата е супер полезна.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , ven62 каза:

Ти нямаш ли някаква сметка в ЦКБ. Ако да, може да се възползваш от ЦКБ Клуб картите т.е. един безплатен чекиран багаж (23 кг.) извън този дето ти се полага.

Аз си бях изкарал преди години такава карта, искаха депозит 20лв и след няколко години я закрих и си взех депозита.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 33 минути , ven62 каза:

Не, нямам и никога не съм си имала вземане-даване с тях. Но и повече ме устройват 2х32, отколкото 3х23.

Усмихна ме, Венчооо! Представих си ние , двамата със Съра, с по две ръце и с 5 куфЕра:girl_crazy::give_rose::girl_crazy::give_rose::girl_crazy:

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Здравейте пътешественици!  Имам въпрос свързан с услугата Flex. До колко пъти може да се променя полета с тази услуга и има ли срок. Тоест мога ли в рамките на година постоянно да си сменям датите. С тези промени около Ковид нещата са доста динамични, а вече имам закупени билети. Благодаря предварително!

Публикувано:
преди 6 минути , aniu73 каза:

Здравейте пътешественици!  Имам въпрос свързан с услугата Flex. До колко пъти може да се променя полета с тази услуга и има ли срок. Тоест мога ли в рамките на година постоянно да си сменям датите. С тези промени около Ковид нещата са доста динамични, а вече имам закупени билети. Благодаря предварително!

Малко по-нагоре

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, AlexandraKo каза:

Фактуриран багаж 23 кг за нашите и 20 кг фактуриран за Ryanair + 10 kg ръчен багаж.

преди 4 часа, AlexandraKo каза:

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.