Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, Василена каза:

Фактуриран багаж 23 кг за нашите и 20 кг фактуриран за Ryanair + 10 kg ръчен багаж.

Благодаря ти, горе- долу и на мен ми излиза подобна цена - с флекси тарифата на Уиз, с места на АИ и 32 кг багаж - къде 350 евро за двамата.

Публикувано:

Здравейте! Имам закупен билет на Wizz air с включен ръчен багаш в цената. Въпросът ми е дамска чанта през рамо позволено ли е или трябва да влезе в ръчния багаж? 

Публикувано:

Ако дамската чанта е отделно се брои за ръчен багаж. За да не се брои се слага в другия.

• Харесвам 2
Публикувано:
11 hours ago, Виви said:

Здравейте! Имам закупен билет на Wizz air с включен ръчен багаш в цената. Въпросът ми е дамска чанта през рамо позволено ли е или трябва да влезе в ръчния багаж? 

Wizz priority или не, че не става ясно?

При priority имаш право на втори багаж, иначе - не.

Мисля, че в мейла трябва да пише какви са ограниченията ти в бройки и размер.

Публикувано:
преди 15 часа, Виви каза:

На София, никой не ми направи проблем. На Буве ги разпиляха да мерят багаж и да го връщат да доплащат. Даже някои хора си изтърваха полета. Но жената си тръгна по едно време и дойде едно момче. Направи ми забележка и каза, че трябва да прибера дамската чанта (платнена тип торба) в сака. Обясних му, че са мокрите неща за секюритито, документи и портмоне и ме пусна, но в сака ми видимо имаше място. Така че зависи на кого ще попаднеш.

Публикувано:

Имам двупосочен софия-барселона 9-16 август и сега ми канселираха връщането на 16-ти /неделя/ и гледам, че останалите полети в неделя си седят целия месец... сега се чудя да сменям ли и резервации за спане и полета на отиване трябва добре, че е с флекс.

Публикувано:
1 hour ago, Ivko said:

Имам двупосочен софия-барселона 9-16 август и сега ми канселираха връщането на 16-ти /неделя/ и гледам, че останалите полети в неделя си седят целия месец... сега се чудя да сменям ли и резервации за спане и полета на отиване трябва добре, че е с флекс.

Странно, канселират Барселона, пък Бари си стои....

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Eva eva каза:

Странно, канселират Барселона, пък Бари си стои....

Според мен гледат колко се продава даден полет и решават да го канселират и прехвърлят на съседния, но в случая с Барселона могат защото там са нагъсто.

• Харесвам 2
Публикувано:

Преди малко получих мейл, че променят правилата и условията на профилите. Има линк към промяната, но не ми се отваря... 

Моля, ако някой е успял да прочете да го сподели и тук.

Копирам последния абзац от мейла:

"Моля, имайте предвдид, че когато влезнете във Вашият Wizz профил на wizzair.com , това ще се счита като приемане на новите Правила и Условия приложени към Вашия Wizz профил и към използването на Вашите Wizz Кредити." 

• Харесвам 1
Публикувано:

Викаш друг пръв да се прецака ако има нещо за прецакване , а? 

Рано или късно ще влезеш в профила си, не може да им избягаш  😉

П. П. Прочетох.

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 28 минути , Juliaaa каза:

Преди малко получих мейл, че променят правилата и условията на профилите. Има линк към промяната, но не ми се отваря... 

Моля, ако някой е успял да прочете да го сподели и тук.

Копирам последния абзац от мейла:

"Моля, имайте предвдид, че когато влезнете във Вашият Wizz профил на wizzair.com , това ще се счита като приемане на новите Правила и Условия приложени към Вашия Wizz профил и към използването на Вашите Wizz Кредити." 

Да, и аз сега го загледах това в мейла ми 🙄 и се зачудих какви са тези неща. 

преди 19 минути , stanimir каза:

Рано или късно ще влезеш в профила си, не може да им избягаш 

Ееее разбира се, все някога ще влезнам и пак ще сме в кюпа. 😃

Все ни бутат в тяхните игри 😃 

Публикувано:
преди 19 минути , Ivko каза:

А как... при мен излиза шифъра на леонардо

Ахахаха, много добре са го измислили. Иначе и аз имах доброто желание да прочета.

Публикувано:

Това, което са изпратили, e линк към несъществуваща страница. @Ivko, шифърът на Леонардо всъщност е малко HTML, CSS и JavaScript, който (с малко магия  😛 ) след разкодиране, изглежда по следния начин:

image.png.66f85d043d18471a23c81c4391a3aef5.png

Това е стандартната им страница за "това, което търсите, не съществува".

• Харесвам 3
Публикувано: (редактирано)

Иначе правилният линк е този: https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-documents/wizz-account-terms-and-conditions_200701_final_bg_bg_c42dda79.pdf

Има цяла секция за използването на Wizz Credit. Почвам да я чета 🤓

Може би най-интересното е това, но не вярвам да го приложат:

Цитат

Wizz Air може да определя по свое усмотрение процента или количеството на WIZZ Кредити или съотношението между WIZZ Кредити и пари, които могат да бъдат използвани при определени трансакции, или може да ограничи използването на WIZZ Кредити за покупки на определени полети или услуги.

Редактирано от jorrro
  • Харесвам 3
  • Шок 4
Публикувано:

преди 26 минути , jorrro каза:

Ами да казват...да знаем дали да купуваме от сега 🤣🤣 и аз го разбирам, като да го направят да не може да купуваш билети изцяло с кредит ами малко кредит и малко кеш. Чудят се как да им го върнат на ония там хазартните...Аман

То ще ги изядат ако го направят това да ти ограничат ползването на кредит.

Публикувано:

Нормално е да се презастраховат,  все пак им бяха източени милиони под форма на кредити.  Не са реални пари, но загубите им от пропуснати ползи вероятно ще са значителни. 

Разбира се и те успяха да ограбят много хора. С разни имагинерни полети, които никога не са възнамерявали реално да осъществят по едно време не знам защо, но много ми приличаха на роми ало-измамници, само че вместо да мамят баби да им хвърлят пари през балкона, Wizz мамеха наивни клиенти да им броят кеш. Чиста проба рафинирани измамници с бели якички.

Когато шерифът отсъства от града бандитите в Дивия Запад се развихрят, в случая с Wizz - Дивия Изток.

• Харесвам 11
  • Смея се 1
Публикувано:

А забелязахте ли, че това е от 01.07.2020, а вече сме 02.08.2020, така че всички вече сме се съгласили, или повечето, без изобщо да сме разбрали.

• Шок 2
Публикувано:
преди 4 часа, jorrro каза:

Иначе правилният линк е този: https://wizzair.com/static/docs/default-source/downloadable-documents/wizz-account-terms-and-conditions_200701_final_bg_bg_c42dda79.pdf

Има цяла секция за използването на Wizz Credit. Почвам да я чета 🤓

Империята отвръща на удара 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 3 часа, EliDion каза:

А забелязахте ли, че това е от 01.07.2020, а вече сме 02.08.2020, така че всички вече сме се съгласили, или повечето, без изобщо да сме разбрали.

По принцип тия неща се правят така - който не е съгласен си закрива профила. Тук малко куца изпълнението.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ами ако примерно не влезна в профила ми до Коледа, какво ще стане с него?....

Сигурно след даден период от време ще го направят автоматично да се приема съгласието от дадения профил.

Така, че какво са си намислили ще си го направят. Но не е редно да е от 01.07 (или по-рано), а ние да разбираме на 02.08 или дори има и хора, които няма и да разберат. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Иван Попов каза:

Ами ако примерно не влезна в профила ми до Коледа, какво ще стане с него?....

Сигурно след даден период от време ще го направят автоматично да се приема съгласието от дадения профил.

Така, че какво са си намислили ще си го направят. Но не е редно да е от 01.07 (или по-рано), а ние да разбираме на 02.08 или дори има и хора, които няма и да разберат. 

Ми докато не влизаш така или иначе няма никакво значение, а щом влезеш вече си готов съгласен 🙂

Бих казал да наблюдавате внимателно какво се случва, за да знаете какво да очаквате в бъдеще

Има компании, които казват - след един месец влизат в сила еди какви си промени, други казват - от днес променяме еди какво си, трети нищо не казват, ама като решиш да ги ползваш изведнъж се оказва, че нещата не са както ги помниш 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.