Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Преди малко купувах билети и си ги платих изцяло с кредит,така че драма засега няма.

Направи ми впечатление обаче нещо друго.Това е при резервация за двама.

Screenshot_20200802-153349.png

Публикувано:
преди 28 минути , Иван Попов каза:

Ами ако примерно не влезна в профила ми до Коледа, какво ще стане с него?....

Сигурно след даден период от време ще го направят автоматично да се приема съгласието от дадения профил.

Така, че какво са си намислили ще си го направят. Но не е редно да е от 01.07 (или по-рано), а ние да разбираме на 02.08 или дори има и хора, които няма и да разберат. 

Според мен посоченото в условията им е предпазна клауза и не вярвам да я задействат освен при някакви извнредни обстоятелства. Освен, че не сме информирани навреме, опитът за информиране беше тотално безуспешен с изпратения грешен линк в email-ите...

• Харесвам 1
Публикувано:

Не мисля, че ще си играят да пишат нови условия, които не възнамеряват да задействат, особено със задна дата.В най-добрият случай е предупреждение, въпреки, че те ограничиха злоупотребите, като спряха да дават 20% отгоре на резервации, купени с кредит.

• Харесвам 1
Публикувано:

от всичко правят пари, дори в сегашните гадни условия, навремето като спорехме колко е долнопробно (за някои, за други-не), да те принуждават да плащаш за места, ако не искаш да сте разхвърляни отделно из целия самолет, помните ли дивните ни дискусии

в сегашните времена колко хора биха избрали да прекарат час-два-три или четири в плътна близост с двама непознати, вместо риска да се минимизира като семейството седи заедно? точно николко, заради което си купуват устремно места или ето сега - новата им услуга гаранция за сядане заедно - адски ме дразни тази практика, но по-предпазливите нямат друг избор...

• Харесвам 10
Публикувано:

Това с разместването на семейства или пътуващи заедно ми се струва, че трябва да им е абсолютно забранено докато трае пандемията. В пълен разрез е с анти-епидемиологичните мерки и на практика действа срещу тях. Чудя се как им се разминава такова нещо и ми се струва, че би било добре да се сигнализира. Според мен институциите просто не са си дали още сметка, че тази практика продължава да съществува, защото е ясно, че тя значително повишава рисковете от разпространение на вируса. 

• Харесвам 12
Публикувано:

Ние бяхме през човек места А и С. Полет ор Буве. Самолета беше фул, игла да хвърлиш нямаше къде да падне. И най-нелогичното - като пристигнахме в БГ ни сваляха по 40 човека  спрял самолет, спряла вентилация, 200 човека 20 мин на пътеката, естествено никой не си стой на мястото, един върху друг. Въздух нямаше да си поемеш. После на терминала същата работа, на чека никой не спазва дистанция, няма декларации, никой нищо не проверява. Момчето до мен кихаше и се сополивеше през цялото време на полета.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Не мисля, че ще си играят да пишат нови условия, които не възнамеряват да задействат, особено със задна дата.В най-добрият случай е предупреждение, въпреки, че те ограничиха злоупотребите, като спряха да дават 20% отгоре на резервации, купени с кредит.

Ами аз всъщност имам от вчера кредит от 120% за полет с променени часове, купен пак с кредит. Имах намерение да пътувам, не съм го резервирала с цел да си увелича кредита и бях разочарована , че промениха часа и така ми направиха невъзможно следващото прекачване, което е на друг билет и с друга авиокомпания. 

Публикувано:
преди 6 минути , Бръмбар каза:

Ами аз всъщност имам от вчера кредит от 120% за полет с променени часове, купен пак с кредит. Имах намерение да пътувам, не съм го резервирала с цел да си увелича кредита и бях разочарована , че промениха часа и така ми направиха невъзможно следващото прекачване, което е на друг билет и с друга авиокомпания. 

Мисля, че старите правила за кредита важат за резервации правени преди 29.05, ако не бъркам датата.И аз имам такива и ми дава опция за 120%. След тази дата май не дават 20%+ за разервации с кредит.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

Мисля, че старите правила за кредита важат за резервации правени преди 29.05, ако не бъркам датата.И аз имам такива и ми дава опция за 120%. След тази дата май не дават 20%+ за разервации с кредит.

От 25 юни беше моята резервация. 

Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

По принцип в общите условия на авиокомпании, банки, мобилни оператории и прочее винаги има предвидени подобни клаузи с цел защита на съответното дружество при ситуации на злоупотреба, но това не означава, че ще бъдат веднага или пък изобщо приложени. Не мисля дори че е и предупреждение, защото не е написано на достатъчно видно място - тези общи условия едно че бяха изпратени като грешен линк, второ, че никой не ги чете (макар и всички да се съгласяват с тях - било изрично при правене на резервация или чрез конклудентни действия, например спрямо съществуващи резервации чрез влизане в акаунта съгласно получения email).

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, EliDion каза:

200 човека 20 мин на пътеката, естествено никой не си стой на мястото,

Ами ти си остани на седалката, а овцете нека да се бутат на пътеката.

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
На 1.08.2020 г. в 21:32, Juliaaa каза:

"Моля, имайте предвдид, че когато влезнете във Вашият Wizz профил на wizzair.com...." 

Значи, ако Уиз вече не ме бяха отказали да ги ползвам с номерата си, щяха да ме откажат с граматиката 🙄

Или от толкова много кредити не са им останали пари за редактори 😃

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:

Случайно да са сменяли правилата си за промяна на полети? Всички дават някакви опции, само Уиз ли нямат, включително, когато има карантина за входящи-примерно Италия в момента.

Само Флекс ли е опцията?

Публикувано:

Искам да попитам. В момента има супер евтини билети до Будапеща за септември. Каква е ситуацията за Унгария? Има ли ограничения за нас, българите, карантини, тестове.... и т.н.? За август няма полети, има ли риск да се анулират и за септември? Някой скоро да е бил там?

Публикувано:

Здравейте,

На летището във Валенсия наистина ли не могат да се позват мобилни бордни карти и QR - код от ПДФ бордна карта за качване в самолет на Уизз?

Публикувано:

@muchachote И аз ги гледах, но причината е, че сме под карантина при пристигане в Унгария от България, или 2 теста за коронавирус.

България е поставена в списъка с „жълти“ страни от ЕС.
На лицата, пристигащи в Унгария от „жълти“ страни, ще бъде извършена здравна проверка на границата и те ще бъдат поставени под 14-дневна карантина, освен ако не представят два последователни отрицателни коронавирусни теста, тип SARS-CoV-2, снети през 48 часа в рамките на предходните 5 дни. Карантината им ще може да бъде прекратена след единичен отрицателен тест за коронавирус.

@agenta така се оказва. Най-лесният начин е да се купи място за връщането и така може да се чекирате рано. 🙂

Публикувано:
преди 9 минути , darinamarinova каза:

@muchachote И аз ги гледах, но причината е, че сме под карантина при пристигане в Унгария от България, или 2 теста за коронавирус.

България е поставена в списъка с „жълти“ страни от ЕС.
На лицата, пристигащи в Унгария от „жълти“ страни, ще бъде извършена здравна проверка на границата и те ще бъдат поставени под 14-дневна карантина, освен ако не представят два последователни отрицателни коронавирусни теста, тип SARS-CoV-2, снети през 48 часа в рамките на предходните 5 дни. Карантината им ще може да бъде прекратена след единичен отрицателен тест за коронавирус.

@agenta така се оказва. Най-лесният начин е да се купи място за връщането и така може да се чекирате рано. 🙂

Е как няма да е поставена когато всеки ден се оповестяват стотици уж " заразени". Това са носители на вируса така както половината българи сме носители на вируса на херпес. Е и? Успяха да ме откажат. 

• Харесвам 1
Публикувано:

@muchachote ние (аз  и приятели) затова решихме, че ако ще пътуваме някъде, ще резервираме само няколко дни (3-4дни макс) преди това и да е с опция промяна на дати и тн, ако в последната секунда им щукне нещо. 

Публикувано:
преди 45 минути , agenta каза:

Здравейте,

На летището във Валенсия наистина ли не могат да се позват мобилни бордни карти и QR - код от ПДФ бордна карта за качване в самолет на Уизз?

Screenshot_20200803_095331.jpg

Публикувано:
На 2.08.2020 г. в 12:59, neuromancer каза:

По принцип тия неща се правят така - който не е съгласен си закрива профила. Тук малко куца изпълнението.

А който има 235 профила... 😄

Публикувано:

Хм, гледам сега полета София-Бари за събота, когато трябваше да летим. Цената му все още е 18.99 лв. с дискаунта. Как ще успеят да вдигнат самолета с тази цена на билетите?! Сигурно има някаква икономическа логика глобално погледнато, но аз не я разбирам. Може пък и да го отменят в последния момент. Ще поизчакам още малко с активирането на флекса.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Яничка
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.