Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
31 minutes ago, Ivko said:

Не никой не ги тегли и да е 15кг стига да се събира в багажното горе.

Недей така, че през годините са ми го теглили по разни летища, разбира се не в София, но е хубаво да се има 1 на ум. По принцип през годините имаше моменти, в които пишеше, че трябва да е до 10 кг, в друг период, нямаше фиксирано тегло, а пишеше да може да си го вдигнеш отгоре без чужда помощ

и т.н

• Харесвам 1
Публикувано:

Скоро набирали ли сте малтийския номер за връзка с Узз + 5, че днес в 10 им звънях набирах и най-накрая се свързах с някакъв, който ми обясни, че българския офис започвал работа от 10 часа централно европейско време,  което реално е 11 българско време.

Кога набирате цифрата - 5, да не бъркам аз нещо?

Публикувано:
Преди 1 час, agenta каза:

Скоро набирали ли сте малтийския номер за връзка с Узз + 5, че днес в 10 им звънях набирах и най-накрая се свързах с някакъв, който ми обясни, че българския офис започвал работа от 10 часа централно европейско време,  което реално е 11 българско време.

Кога набирате цифрата - 5, да не бъркам аз нещо?

Защо набираш малтийският? Аз звъня на софийският - най-горе в темата и той е безплатен. Доста по-рано съм се свързвала, може би преди 9ч и то в събота.

Малтийският е за обаждания след 19ч наше време, когато софийският не отговаря. Или звъниш от чужбина?

• Харесвам 1
Публикувано:

Между другото този  българския телефон 02 492 8367 е обявен като само  за хора нуждаещи се от специално съдействие (за хора с физичеки увреждания, намалена подвижност т.н) и че други запитвания няма да бъдат разглеждани. Моят опит е, че отговарят на въпроси, но при мен трябваше да се направи корекция в резервация, която не можеше да стане он-лайн и за да се направи ми казаха да се обадя на импулсния и ми напомниха, че този е само за специално съдействие.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, Мари Николова said:

Защо набираш малтийският? Аз звъня на софийският - най-горе в темата и той е безплатен. Доста по-рано съм се свързвала, може би преди 9ч и то в събота.

Малтийският е за обаждания след 19ч наше време, когато софийският не отговаря. Или звъниш от чужбина?

Звъня от България и набирам малтийският, защото както е обяснил @Бръмбар - 02 492 8367 е само за специално съдействие. Въпросът ми е за едно връщане на кредити по една отменена резервация. Върнали са ми служебно само половината от сумата. С този, с койго говорих каза, че ще ескалира проблема до финансови офис, но после да се обадя на българския съпорт ме насочи, което исках да направя и по-рано.

Публикувано:

Доколко имам спомен софийският е за съдействие при отменени полети. А аз съм ги занимавала  с разнообразни други казуси и никога не са ми отказвали съдействие. Последно звънях на въпросният номер, заради отменени полети, купени през посредник и  ми помогнаха, така че спокойно си ги търси и за твоя проблем 🙂

Публикувано:

А на българският номер,служител на български ли Ви отговоря?

Преди седмици звънях за съдействие и се наложи да говоря на английски. Обясниха ми,че няма наличен служител,говорещ на български. Не разбрах обаче това за момента ли е така. Но бяха много любезни и пак свършихме каквото трябва.

Публикувано:
На 5.08.2020 г. в 14:16, Ivko каза:

Аз събота летя натам ако всичко е наред, но мой приятел който живее там каза, че за сега Испания няма да затваря граници. Аз да влезна там, а после каквото искат да затварят 😄

Преди два часа кацнахме в Мадрид, с полет на Уиз.

На Т1, всички полети за Италия - Болоня, Бергамо, Наполи, светеха в червено.

Иначе, нашият полет си излетя навреме, почти пълен самолет - може би15% бяха свободните места.

Бледолики - около 20%, мургави - испанци и нашенци - останалата част.

За втори път ни се случва, полицията да чака някого на изхода - този път беше мъж:(

Имаше някакъв проблем при кацането, казаха - силен вятър, та не успя от първи път, ама, еле - еле, кацнахме живи и здрави.

Декларациите с QR код:

Като знам вълненията по гръцките такива, ми беше притеснено. Оказа се- напразно.

Какво се прави:

Уиз ми изпратиха линк, през който влязох и се регистрирах.

Веднага ми изпратиха код, с който да продължа, пак в линка, нататък.

Направих го, повече от 48 часа преди полета, знаех си номерата на местата, името на хотела и адреса му в Мадрид. Като попълних всички данни, го изпратих и те веднага ми изпратиха заветния код.

Много читаво и прегледно е направено,  бързо и лесно става.

Като гледах, 3/4 от пътниците не бяха го направили. В самолета им раздадоха хартиени декларации и им помагаха, да си ги попълнят. Много спокоен полет - ядене и пиене си дават, както преди.

Всички пътници и екипаж, бяха с маски, на летището в София мереха температурата на всеки.

На Барахас - всички са със защитни костюми / без полицаите/,  с термосензори - пак се мери температурата на всеки, проверяват декларациите и става бавно. Като си имаш QR код, минаваш бързо - през един четец и готово.

Ама, толкова пуст Барахас, не съм го виждала никога:(((И навсякъде обяви, да се ходи с маска. Всички изходи на Т1 са затворени, освен един - този, срещу стоянката за таксита.

Гледах и разни обяви за промени в графика на автобусите, който ще идва и ще ползва, да се информира  предварително.

А от години го ползваме за хъб, пътувайки по света.

Тук щяхме да спим в Мелия Барахас - оказа се, че не са сколасали с противоковидските мерки, не са отворили още, та ни прехвърлиха в една друга - но ни чакаха, чинно, закараха ни, та всичко си е наред.

В хотела - не знам, колко си степенна дезинфекция, дето ти я връчват да я подпишеш,  ама не работи ни ресторант, ни бар, ни фитнес. Стаите са запечатани с лепенки, с подпис и печат, че са обработени срещу вируса.

Закуската ще я раздават като кетъринг, на рецепция.

Утре имаме ранен полет за Гран Канария. Ще видим, колко народ ще сме там:))))

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
  • Браво 6
  • Замислям се 1
Публикувано:

За София-Катания-София ми мръднаха с по 1-2 часа във всяка посока полетите, което ми дойде отлично, след наложените карантините там за нас и предполагаемото  изгаряне на билетите, нямаха флекс.

За 16 август са, но ще изчакам да видя какво ще стане с другите ми полети Букурещ-Тенерифе на 14 август, те са с флекс. Нали 3 часа преди полета мога да реша какво да правя, нови билети или връщане на пари?

На 10 август италианците ще кажат какво се случва с карантините за нас, все се надявам да използвам един от двата полета.. 

На работа мислят, че ги бъзикам, като им кажа, че не знам къде ще ходя след 1 седмица, може да е Сицилия, може Тенерифе имам билети и за двете места, а може и никъде..

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 43 минути , Alexander каза:

За 16 август са, но ще изчакам да видя какво ще стане с другите ми полети Букурещ-Тенерифе на 14 август, те са с флекс. Нали 3 часа преди полета мога да реша какво да правя, нови билети или връщане на пари?

Точно така, до 3 часа преди полета.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, mamaivy каза:

А на българският номер,служител на български ли Ви отговоря?

Преди седмици звънях за съдействие и се наложи да говоря на английски. Обясниха ми,че няма наличен служител,говорещ на български. Не разбрах обаче това за момента ли е така. Но бяха много любезни и пак свършихме каквото трябва.

Честно казано, нямам много ясен спомен на какъв език сме говорили, но мисля, че беше на български.

• Благодаря 1
Публикувано:

Хмм 🤔 това нещо ново ли ще е?

Say YES to travelling together! Book today and get 50% of your ticket value back on every second traveller in WIZZ credits!

Само не знам дали офертата важи ако купуваш с кредит 😏

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

Say YES to travelling together! Book today and get 50% of your ticket value back on every second traveller in WIZZ credits!

Това от къде го видя?

Публикувано:
преди 2 минути , crazyhorse каза:

На мен не ми излиза! 

Хмм верно го няма поста, но го видях тогава пишеше даже преди 8мин и го копирах

Публикувано:
2 hours ago, Ivko said:

Не е нещо особено май 😄 Подобно на -25%, само че с още едно условие 😄 И то ще е -25% при четни пътници, и само от цената на билета (намаление от сорта на 1 лв), без административните такси.

Публикувано:

Може ли да ми припомните

Ако купя билет през ония сайтове после може ли като си вляза в резервацията да прибавя приорити?

Публикувано:
преди 4 минути , Mistela каза:

Може ли да ми припомните

Ако купя билет през ония сайтове после може ли като си вляза в резервацията да прибавя приорити?

При Уиз май не може да си свързваш резервацията от посредник с профила

• Харесвам 1
Публикувано:
20 minutes ago, Mistela said:

Може ли да ми припомните

Скоро не съм пробвал, преди можеше. Влиза се с номер на резервация и фамилия на пътника. Не може да се добавят в профила, но можеш да се чекираш и да си я провериш. Като влезеш в сайта цъкаш на Резервации и чекиране и си въвеждаш PNR и фамилия.

15 minutes ago, Ivko said:

При Уиз май не може да си свързваш резервацията от посредник с профила

Така се нагуши с кредити, че  няма да ти се наложи скоро да провериш може ли, не може ли 😄 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 9 минути , bad kid каза:

А кои сайтове дават отстъпки в момента?

Jetcost.de със смяна на ip

смъква ми билет до Айндховен с Дайнърс 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Как ставаше съчетаването на отстъпките за Букинг от Wizz/5%/ и мобилната отстъпка/10%/ от приложението на Букинг? @Ivko беше я описвал по спомен?  

Публикувано:

Знаете ли дали днес има полети  за/от Ница?  Виждам, че са в понеделник, четвъртък и неделя, но за днес не дава полети в сайта на летището. Дали са анулирани? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• marycap
    • Kristiyan Desev
    • liuboo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.