Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Почти цял месец до Бергамо по 19.99лв с членството. :)  Подобно е дереджето до Дортмунд и т.н.

post-248-0-30787300-1487859202_thumb.png

post-248-0-26646100-1487859196.png

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Преди време ми подариха ваучери за Уиз и по разни причини до днес не им беше дошло времето, но на ваучерите днес видях, че пише че са валидни до 24.02.2017, т.е утре. Та първият ми въпрос е дали валидността включва и утрешния ден или трябва да ги ползвам днес? И другия въпрос - ваучерите са два на стойност 25 евро всеки. Въведох единия, но не ми дава възможност да въведа другия - нещо не както трябва ли правя? Някъде четох, че с една резервация мога да ползвам до 4 подаръчни ваучера, но явно не знам как.

Благодаря за съдействието.

Връзка към коментар

Здравейте! Имам следния въпрос - купих си билети за Wizzair, но не ми показва местата. Как да разбера кои места са ми разпределени? Мерси.

Местата ще разберете едва при чекирането за полета.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Преди време ми подариха ваучери за Уиз и по разни причини до днес не им беше дошло времето, но на ваучерите днес видях, че пише че са валидни до 24.02.2017, т.е утре. Та първият ми въпрос е дали валидността включва и утрешния ден или трябва да ги ползвам днес? И другия въпрос - ваучерите са два на стойност 25 евро всеки. Въведох единия, но не ми дава възможност да въведа другия - нещо не както трябва ли правя? Някъде четох, че с една резервация мога да ползвам до 4 подаръчни ваучера, но явно не знам как.

Благодаря за съдействието.

При плащане си добавяш ваучера и ти приспада цената, тогава не можеш ли да добавиш още един? Точно миналата седмица купувах билет с ваучер и мисля, че такава беше схемата. 

Връзка към коментар

Здравейте, имам следния въпрос. Имам дискаунт за 5 човека. Мога ли да купя 5 билета, но аз да не летя (дискаунт клубчето е на мое име). Т.е. ще се чекирам, ще издам бордни ксрти и просто няма да се кача на самолета. Някой правил ли го е?

Връзка към коментар

Здравейте, имам следния въпрос. Имам дискаунт за 5 човека. Мога ли да купя 5 билета, но аз да не летя (дискаунт клубчето е на мое име). Т.е. ще се чекирам, ще издам бордни ксрти и просто няма да се кача на самолета. Някой правил ли го е?

Ако въпроса е дали можеш да купиш билети за теб + още няколко човека - отговора е: Да.

А, че можеш да не пътуваш с тях е напълно възможно.

Няма нужда да се чекираш. Чекираш само тях и си летят без проблем.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не съм го правил, но не виждам проблем. В крайна сметка всеки може да закъснее за полета, да се успи и т.н.
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Вчера се свързаха с мене от WIZZ по повод на отменения полет до Малмьо. Най-сетне.

Поисках да възстановят сумата в WIZZ сметката ми, обаче тя все още е празна. Мислех, че това се прави само с няколко кликвания от тяхна страна; колко време е нормално да чакам, преди пак да почна с опитите си да се свържа?

По-горе имаше постове, в които се казваше, че почти веднага след телефонния разговор парите са налични в нечия сметка и може да се ползват за нова резервация.

Връзка към коментар

Много малка част от моята резервация беше платена от Уиз сметката ми. Възстановиха ги за няма и пет минути след приключване на разговора. Явно при всеки различно, но малко настоятелност не е излишна.

Връзка към коментар

С тази нова страница на Wizz нещо трудно свиквам. Явно и нови правила има при чекирането. Не съм летяла от септември, тогава нямах никакъв проблем. Сега съм платила билети отиване и връщане София-Барселона и обратно. Пътувам на 29 март. На страницата ми изписва "Пътен план" и там се мъдри едно : " Чекирайте се в рамките на 1 ден", за обратния полет " Чекирайте се в рамките на 5 дни" . Никъде няма опция да продължа. Прочетох нагоре в коментарите,че чекирането е вече 30 дни преди полета. Или в рамките на 30 дни??? Така както ме подканват "в рамките на 1 ден" означава,че до утре трябва да се чекирам. Да,ама не ме пуска - никъде няма опция, нито бутон - само един пътен план, в който мога да добавям багажи. Явно съм мнооогоо руса  :) . Сега реших,че може би искат да кажат,че чак след един ден ще ми е достъпен чекингът. Вие пътувате по-често, кажете и успокоете русото момиченце, моля.... :)  :)  :)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

С тази нова страница на Wizz нещо трудно свиквам. Явно и нови правила има при чекирането. Не съм летяла от септември, тогава нямах никакъв проблем. Сега съм платила билети отиване и връщане София-Барселона и обратно. Пътувам на 29 март. На страницата ми изписва "Пътен план" и там се мъдри едно : " Чекирайте се в рамките на 1 ден", за обратния полет " Чекирайте се в рамките на 5 дни" . Никъде няма опция да продължа. Прочетох нагоре в коментарите,че чекирането е вече 30 дни преди полета. Или в рамките на 30 дни??? Така както ме подканват "в рамките на 1 ден" означава,че до утре трябва да се чекирам. Да,ама не ме пуска - никъде няма опция, нито бутон - само един пътен план, в който мога да добавям багажи. Явно съм мнооогоо руса  :) . Сега реших,че може би искат да кажат,че чак след един ден ще ми е достъпен чекингът. Вие пътувате по-често, кажете и успокоете русото момиченце, моля.... :)  :)  :)

Виж датата на връщането ти от Барселона и се върни 30 дни назад от нея. На тази дата /вероятно ще е втори или трети март/, можеш да се чекираш онлайн за полетите за отиване и връщане.

Спокойно, имаш толкова много време!  :)

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Мирослав Василев

Сигурно ли е, че полетите София-Варна ще се изпълняват от Т2?

На резервацията ми не е посочен терминала.

Като влезнеш в резервацията си през сайта на wizz можеш да видиш от кой терминал си.

Връзка към коментар

Здравейте,имам проблем с чекирането на полета с Wizz air пише -Чекирането не е налично поради проблеми с плащането (недостатъчно плащане или надплащане) платила съм една сума и ми фактурират по-малко разликата е малка ,но явно има проблем .

Редактирано от ninchik
Връзка към коментар

Здравейте,имам проблем с чекирането на полета с Wizz air пише -Чекирането не е налично поради проблеми с плащането (недостатъчно плащане или надплащане) платила съм една сума и ми фактурират по-малко разликата е малка ,но явно има проблем .

Резервацията ви излиза ли в сайта?

Пробвайте и през старата или мобилната версия.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.