Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Мари Николова каза:

При мен се оправи непосредствено след последното рязане 😆

Явно търсиш дестинация до която все още летят 😆

• Смея се 3
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Това не работи от доста време поне месец

Нямах идея... Интересно, явно някой редирект е объркан. Ще им пиша 😄 .

Публикувано:
преди 18 часа, Eva eva каза:

По обяд взех билети София-Бари. Преди малко ми ги отмениха 🙂 Не знам какво да кажа/напиша.

За кои дати? Аз имам отиване и връщане за 24- 27.10 и все още си стоят.

Публикувано:
23 minutes ago, muchachote said:

За кои дати? Аз имам отиване и връщане за 24- 27.10 и все още си стоят.

Моите бяха за ноември 07-10. За октомври нищо не се продава, няма активни полети 🙄

Публикувано:

има разлика между "стоят в профила, не съм получил мейл за канселация" и "продават се билети, виждат се в сайта като налични"

• Харесвам 3
Публикувано:

Като си влезете в профила и цъкнете върху резервацията ще стане ясно има ли промени. Даже може да споделите алтернативните летища за Бари 🙂

Публикувано:
преди 32 минути , Мари Николова каза:

Като си влезете в профила и цъкнете върху резервацията ще стане ясно има ли промени. Даже може да споделите алтернативните летища за Бари 🙂

Неапол,Рим Чампино / Букурещ, Скопие

• Харесвам 3
Публикувано:
4 minutes ago, Capitan Morgan said:

Неапол,Рим Чампино / Букурещ, Скопие

То и до Неапол няма полети, пък до Рим wizz не летят от София. Аз директно приех 120 % рефънд и не видях да пише алтернативни летища, но може и да не съм догледала.

Публикувано:
преди 3 минути , Eva eva каза:

То и до Неапол няма полети, пък до Рим wizz не летят от София. Аз директно приех 120 % рефънд и не видях да пише алтернативни летища, но може и да не съм догледала.

Моя полет е за април догодина с флексовете за 1 евро 🤣 

Публикувано:
преди 8 минути , AlexandraKo каза:

Ох, като видя, че има нещо ново в тая тема, тичам да видя, да не са пуснали полета до Катания....

те сега тепърва ако ги пуснат в продажба, пък докато се понапълнят и да решат дали да не ги откажат пак, недей да чакаш толкова напрегнато...

но според мен полет с прекачване, ако и двете отсечки се изпълняват редовно не би бил проблем

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз тотално вече се отказах да чакам да пуснат отново полетите до Ейлат. Ще наблюдавам какво се случва в Израел и ще реша дали да ги сменя с Тел Авив или не. За сметка на това, на сайта на Раян още стоят полети до Акаба, въпреки че Йордания е далеч от отварянето на това летище, да не говорим за пускането на българи (дори в червеният им списък не сме). Ехх, отиде ми Новата Година с камили...

Публикувано:
преди 41 минути , neuromancer каза:

те сега тепърва ако ги пуснат в продажба, пък докато се понапълнят и да решат дали да не ги откажат пак, недей да чакаш толкова напрегнато...

но според мен полет с прекачване, ако и двете отсечки се изпълняват редовно не би бил проблем

Оф, ще ми се нещо без прекачване:(((Щото си трябват междинни нощувки, не рискувам да са двата полета, в един ден.

И става, девет дена, път с камили.

А сега точно, имаме ограничен период от време.

Тъкмо му се наканих на Аликантето, направиха полета веднъж седмично. 

Ама, най - късно, другата сряда, трябва да купя билети за неделя.

Публикувано:

Wizz вече имат някаква нова услуга Travel Planning Map - малко със закъснение явно работи, защото в момента излиза, че от София за Италия има ограничения, а вече няма, но като цяло дава някаква обща картинка

https://wizzair.com/en-gb/flights/travel-planning-map 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, Мари Николова каза:

При мен се оправи непосредствено след последното рязане 😆

преди 4 часа, Моника каза:

Имате ли проблем с ненамерена страница, когато изберете "Датите ви са гъвкави?", дава ми грешка 404. Пробвах с няколко дестинации.

404.png.f5e5d95fc028734aca8cd8daa9a46394.png

И при мен се оправи от седмица насам! 

• Харесвам 1
Публикувано:

Гледам са заредили полети до Бари от 23.10, но май ще са само в петък, един път седмично. Все още не са активни за покупка. Евентуално, ако остане така може да взема отиване в петък и да въртя някакво връщане вторник с прекачване.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Eva eva каза:

Гледам са заредили полети до Бари от 23.10, но май ще са само в петък, един път седмично. Все още не са активни за покупка. Евентуално, ако остане така може да взема отиване в петък и да въртя някакво връщане вторник с прекачване.

Има Фликсбус до летищата на Неапол и Рим. От там с Раян или Уиз.

• Харесвам 2
Публикувано:

Пак промяна на полетите до Абу Даби 🤣 след като първо полетите бяха вторник/събота после ми ги преместиха понеделник/петък сега ми канселираха понеделника и стана събота и като гледам май остават само  един полет в петък. Това е супер тъпо защото имам букнат хотел и трансфер по оригиналните дати и сега няма само да сменям резервации 😡

Публикувано:
6 minutes ago, Ivko said:

Пак промяна на полетите до Абу Даби 🤣 след като първо полетите бяха вторник/събота после ми ги преместиха понеделник/петък сега ми канселираха понеделника и стана събота и като гледам май остават само  един полет в петък. Това е супер тъпо защото имам букнат хотел и трансфер по оригиналните дати и сега няма само да сменям резервации 😡

Оф, май нито аз ще отида в Бари, нито ти до Абу Даби 🙂 

• Смея се 2
Публикувано:
7 minutes ago, Ivko said:

На мен са ми направили отиване и връщане в 1 ден, май тотално ще се откажем. Чудя се дали ще се навият ба безплатна промяна за соф-санкт петърбург-сифия за юли догодина или ще е много нахално...мисля да пробвам. 

• Смея се 1
Публикувано:

Как имате нерви да се разправяте с тия, просто се чудя.

Имаме билети за Шарлероа за ноември. 15-27, веднъж смениха часа, с по пет минути и на отиване и на връщане, приех го.  Сега, пак писмо - сменили датите - 16-30. На мен не са ми удобни, пътуването е служебно за Съра и датите са му фиксирани - 16-27.

Дайте акъл, моля - да променям ли, за удообни дни - трябва да стане 13-30 или да чакам, да не приемам тази промяна, да не би, пак да има нещо.

И ако се обадя по телефона, може ли, да сменя датата, само на единия полет. Тарифата ми е флекс.

• Шок 1
Публикувано:
преди 8 часа, Jorro каза:

На мен са ми направили отиване и връщане в 1 ден, май тотално ще се откажем. Чудя се дали ще се навият ба безплатна промяна за соф-санкт петърбург-сифия за юли догодина или ще е много нахално...мисля да пробвам. 

И аз имах такъв случай преди месец. Промениха ми полетите за и от Бари и ги направиха в един и същи ден, дори куриозното беше, че часът на отиването към Бари беше след часа на връщането. Разбира се, това не го прави конкретен човек, а компютър. Но аз се обадих на един телефон за БГ, който е посочен по- горе и смених БЕЗПЛАТНО и датата на отиване и датата на връщане. Сутринта обаче видях, че са променили и новите ми дати и се отказах. Кликнах на възстановяване на сумите и получих в профила си парите с бонус.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.