Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
9 minutes ago, danym21 said:

Здравейте, какво става със закупено членство и билети с flex, ако си канцелираш полета? Възстановяват ти сумата, може да го ползваш за други билети в рамките на 1 година или изгаря?

Членството остава валидно https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/wizz-flex

iii. The following service fees are non-refundable:

1. The fee for WIZZ Discount Club membership or Privilege Pass if the booking was made with either of them. In case of booking cancellation, the WIZZ Discount Club membership and the Privilege Pass remain valid based on their respective Terms and Conditions.
  • Харесвам 1
Галин Маргаритов
Публикувано:
преди 3 часа, Suunto каза:

Имам един въпрос... В края на миналата година си купих едни билети, които сега ми отмениха и исках рифънд. Само че картата, с която ги закупих, изтече август месец и сега съм с нова. Сметката си е същата. Ще успеят ли да ми върнат парите, или ще трябва да им пиша имейл?

Аз имам същият случай като твоя ,попитах и ми обясниха ,че парите се връщат по сметка  не по карта.Друг е въпроса ,че ми казаха ,че са ги пуснали на 4. 09 .,а още не съм ги получил.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, днес ми отмениха полетите от София до Милано за края на октомври. Сега имам идея за Декември за същата дестинация, но от Букурещ. Доколкото знам за румънците все още има карантина в Италия или се бъркам ?

Публикувано:
преди 3 часа, stormbringer каза:

Юли няма ли да 40 градуса там?

Въобще не ме интересува ! Сърдита съм и на българското, и на гръцкото море ! 🙂

Сега сериозно - в началото на юли е и според статистиката на метеорологичните сайтове 2-3 години назад го дава ок 28-30 градуса. Не вярвам да се усещат като 40. Този юли си следях на телефона температурите в 2-3 града в Сицилия - прилични бяха. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , Galii каза:

Аз имам същият случай като твоя ,попитах и ми обясниха ,че парите се връщат по сметка  не по карта.Друг е въпроса ,че ми казаха ,че са ги пуснали на 4. 09 .,а още не съм ги получил.

При искане на пари по сметка/карта се превеждат за срок от 60 дена

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , bibi каза:

Въобще не ме интересува ! Сърдита съм и на българското, и на гръцкото море ! 🙂

Сега сериозно - в началото на юли е и според статистиката на метеорологичните сайтове 2-3 години назад го дава ок 28-30 градуса. Не вярвам да се усещат като 40. Този юли си следях на телефона температурите в 2-3 града в Сицилия - прилични бяха. 

слънцето е зверско там, независимо какви са градусите, имай си на ум :smile: на 20 май при уж нормални температури 27-28 градуса, хем под чадър и с масла, на плажа до Катания за 3 часа изгоряхме ужасно, до степен да купувам мазила за истинско изгаряне още вечерта там, а после се белихме две-три седмици в София

• Шок 1
Публикувано:
преди 12 минути , antea каза:

слънцето е зверско там, независимо какви са градусите, имай си на ум :smile: на 20 май при уж нормални температури 27-28 градуса, хем под чадър и с масла, на плажа до Катания за 3 часа изгоряхме ужасно, до степен да купувам мазила за истинско изгаряне още вечерта там, а после се белихме две-три седмици в София

След Сейшелите , където ми беше изгоряла и кожата на пръстите на ръцете, вече нищо не ме плаши - чадър, мазила 50+ и пантенол. 

• Смея се 1
Публикувано:

Ако полет на уизз купен през посредник е отменен и не искам да се занимавам с посредника как да си взема парите. Уизз ще се навият ли по телефона да ми ги дадат като кредит в моя профил при положение, че билета е на друго име, което няма акаунт в уизз? 

Публикувано:
преди 6 минути , Jorro каза:

Ако полет на уизз купен през посредник е отменен и не искам да се занимавам с посредника как да си взема парите. Уизз ще се навият ли по телефона да ми ги дадат като кредит в моя профил при положение, че билета е на друго име, което няма акаунт в уизз? 

Мисля, че няма да стане някой имаше подобен казус и са му отказали от кол центъра.

• Харесвам 1
Публикувано:

Флексът по 1 евро не може да се комбинира с други услуги като Wizz Go, пълна простотия. Ако сега взема само флексът след това добавянето на багаж  по-скъпо ли ще е?

Публикувано:

Не прочетох никъде в сайта:

За какво време преди и за какво време след настоящата дата на закупен полет може да се премести с платен флекс сменения полет?

Благодаря.

Публикувано:
преди 7 минути , tch каза:

Флексът по 1 евро не може да се комбинира с други услуги като Wizz Go, пълна простотия. Ако сега взема само флексът след това добавянето на багаж  по-скъпо ли ще е?

Зависи от дестинацията, но в повечето случай има разлика в багажа без значение чекиран или приорити. Мисля, че чекирания е около 10лв разлика, а приорити около 5-7лв

преди 2 минути , Zara каза:

Не прочетох никъде в сайта:

За какво време преди и за какво време след настоящата дата на закупен полет може да се премести с платен флекс сменения полет?

Благодаря.

Няма значение може да смениш полет с флекс за тази година с такъв за следваща.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 20 минути , Jorro каза:

Тук съм писала.Важи за всеки един посредник.

https://magelanci.com/forums/topic/13099-wizz-air-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1

Публикувано: (редактирано)
18 minutes ago, tch said:

Аз днес взех "голи" билети с флекс. После тествах да добавя чекиран 10 кг. багаж или приорити. Същата цена ми излезе и като тази по време на резервацията. При последните ни полети Варна - Прага пак няколко дни преди полета купих 1 приорити. Цената отново беше същата. Мисля че в тези времена, когато няма много пътуващи със самолет, няма да правят спекулации с допълнителните услуги.

Георги Матеев беше споделил, че при закупен билет с флекс с допълнителни неща - багаж, приорити /за места не знам как е/, при последваща промяна на дестинацията те се запазват без доплащане на някаква разлика.

Редактирано от ДиянаВ
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте, пътешественици!

Срокът е две години от датата на резервация на отменения полет.

Имах полет, резервиран през януари, промениха разписанието и се възползвах да го отменя през април, възстановиха ми кредитите.

Отначало бяха безсрочни, но сега ми излиза, че изтичат януари 2022 г.

преди 2 часа, vorbis каза:

Имам полети за декември, които Уиз любезно отмениха. Мисля да поискам въстановяване на под формата на кредит, който ще е с валидност 2 год. Според актулните условия на Уиз от кога тече срокът на кредита - от датата на моето съгласие или от момента, в който Уиз са го отменили? Има ли смисъл до последно да държа билетите без да приемам условията на Уиз?

Edit: успях да намеря това в темата. Дано все още да е така:

Публикувано:
преди 17 минути , ДиянаВ каза:

Аз днес взех "голи" билети с флекс. После тествах да добавя чекиран 10 кг. багаж или приорити. Същата цена ми излезе и като тази по време на резервацията. Мисля че в тези времена, когато няма много пътуващи със самолет, няма да правят спекулации с допълнителните услуги.

И аз мисля, че няма да правят даже дават бонуси 🤭и боднах билети до Абу Даби за април догодина с надеждата да ми се осъществят след като тази година ме прецакаха.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 8 минути , Vunkara каза:

Здравейте, днес ми отмениха полетите от София до Милано за края на октомври. Сега имам идея за Декември за същата дестинация, но от Букурещ. Доколкото знам за румънците все още има карантина в Италия или се бъркам ?

За сега карантината за влизащи от Румъния е валидна до 7 октомври. За после още нищо не се знае.

Публикувано:
преди 29 минути , tch каза:

Аз тествах със Сицилия  - приоритито е на същата цена, чекираният от 58 стана на 62 лв.

• Благодаря 1
Публикувано:
15 minutes ago, Ivko said:

И аз мисля, че няма да правят даже дават бонуси 🤭и боднах билети до Абу Даби за април догодина с надеждата да ми се осъществят след като тази година ме прецакаха и за да си компенсирам загубата направих резервацията по схемата на @Георги Матеев с багажа и чекирания багаж 20кг. ми излезна 22лв на посока вместо 81лв 😃 

Очаквах, че цената на отсечките Бергамо Крайова и обратно рязко ще се качи поради повишения интерес, но нямаше напрежение, поне до обяд 😉

Поначало мен ме устройва да имам билети, купени в леи и взех и двата варианта - леи и евро. Тези от Румъния излязоха малко по-евтини /акаунта ми е в лева/, естествено със стотинки разлика при ниска цена. Остава само да чакам румънците да подобрят епидемиологичната си обстановка 🙂 

Публикувано:

Купих си билети с банков превод.Резервацията е валидна 24 часа.  Парите трябва да постъпят по тяхната сметка за този период или е достатъчно да съм платил в този период?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Tamer
    • rosmari345
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.