Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Фичо каза:

Само при мен ли сайтът на Wizz върви със скоростта на куца костенурка? :unsure:
15 мин. не мога една резервация да направя ...:sad:

И при мен бавничко зарежда, особено ако решиш да добавиш доп. услуги му трябват едно 30-тина секунди, за да обнови цената.

P.S.

Тия мумуроци май са премахнали доп. застраховка, при която при закъснение над 1 час ти изплащат 100 евро?

Публикувано:
преди 2 часа, Jorro каза:

Ако полет на уизз купен през посредник е отменен и не искам да се занимавам с посредника как да си взема парите. Уизз ще се навият ли по телефона да ми ги дадат като кредит в моя профил при положение, че билета е на друго име, което няма акаунт в уизз? 

Не се съгласиха, въпреки,че билетът беше на мое име.

Публикувано:
43 minutes ago, marycap said:

Не се съгласиха, въпреки,че билетът беше на мое име.

да, обадих се и поне ми регистрираха рефънд по картата и няма да се занимавам с агента.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 14 минути , jorrro каза:

@Мари Николова или някой друг може ли да сподели кои са алтернативните летища при промяна в разписанието на полет до Милано (Бергамо)? Благодаря!

Съжалявам, тази част от картата все още не съм я покрила, много изненадващо беше отварянето на Италия за нас 😆 Но предполагам, че е нещо от рода на Болоня, Малпенса/Варна, Букурещ, Скопие 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
8 hours ago, antony2001 said:

Падна Санкт Петербург за октомври 2020

Отмениха полетите, сега продават от декември нататък...

Като гледам какво е разписанието на Аерофлот за зимния сезон, линия София-Санкт Петербург ме съмнява, че ще се осъществи изобщо...

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 48 минути , jorrro каза:

@Мари Николова или някой друг може ли да сподели кои са алтернативните летища при промяна в разписанието на полет до Милано (Бергамо)? Благодаря!

Болоня е на 240 км. Гледам, че от 20 окт. има полети.

Публикувано:

Значи, ако някой не е разбрал като се правят врътките с флекс и купуване на по-евтини отсечки за да се добавят по-евтини услуги, местата не се мачват и след това иска доплащане на разликата според тарифата за съответния полет. Струваше ми точно 12 евро да го разбера 😄  За приоритито няма никакъв проблем. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, jorrro каза:

Това са вариантите :

Болоня / Варна, Скопие, Букурещ 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
20 minutes ago, Jorro said:

Значи, ако някой не е разбрал като се правят врътките с флекс и купуване на по-евтини отсечки за да се добавят по-евтини услуги, местата не се мачват и след това иска доплащане на разликата според тарифата за съответния полет. Струваше ми точно 12 евро да го разбера 😄  За приоритито няма никакъв проблем. 

Е, така или иначе си щял да купуваш места. Разбирам, че си доплатил разликата, а не да плащаш втори път за места.

Публикувано:
9 minutes ago, ДиянаВ said:

Е, така или иначе си щял дал купуваш места. Разбирам, че си доплатил разликата, а не да плащаш втори път за места.

Еми не точно, защото купих екзит рол места за 48 евро двупосочно за двама за Крайова-Рим с идеята после да ги променя на София-Абу Даби. Да обаче тази сума ми стигна само за обикновени места в задната част на самолета на новия полет, а за аварийния ред искаше доплащане още около 110 евро за 2-ма двупосочно. Избрах най-малкото зло и канселирах цялата резервация (добре, че беше флекса), но понеже сме 6 човека в нея по 1 евро в посока та станаха 12. 😄

• Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , Jorro каза:

Еми не точно, защото купих екзит рол места за по 48 евро двупосочно за двама за Крайова-Рим с идеята после да ги променя на София-Абу Даби. Да обаче тази сума ми стигна само за обикновени места в задната част на самолета, а за аварийния ред искаше доплащане още около 110 евро общо за 2-ма двупосочно. Избрах най-малкото зло и канселирах цялата резервация (добре, че беше флекса), но понеже сме 6 човека в нея по 1 евро в посока та станаха 12. 😄

А има ли вариант при първата резервация да не избереш места и след това на по-скъпия полет да ги избереш? Например ако си взел някои от техните пакети като Wizz Go/Plus

Публикувано:
6 minutes ago, Jorro said:

Еми не точно, защото купих екзит рол места за 48 евро двупосочно за двама за Крайова-Рим с идеята после да ги променя на София-Абу Даби. Да обаче тази сума ми стигна само за обикновени места в задната част на самолета на новия полет, а за аварийния ред искаше доплащане още около 110 евро за 2-ма двупосочно. Избрах най-малкото зло и канселирах цялата резервация (добре, че беше флекса), но понеже сме 6 човека в нея по 1 евро в посока та станаха 12. 😄

Е това Абу Даби само беди носи. Прокобата е още от Дубай, нали @Ivko 🤨

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
15 minutes ago, tch said:

А има ли вариант при първата резервация да не избереш места и след това на по-скъпия полет да ги избереш? Например ако си взел някои от техните пакети като Wizz Go/Plus

Според мен тогава ще ти мачва цената на WIzz GO на новия полет с цената, която си платил за стария. 

11 minutes ago, ДиянаВ said:

Абе тука аз съм си виновен, всичко да изтъня на макс и се наиграх, но дори така само от приоритито пак съм напред така, че са ок нещата....:D 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Мен вече ме е срам да споделям какви ги въртя, ама за последно 😄 От толкова мислене и чудене, след като взех един полет София-Бари и установих, че връщането е доста тегаво, го смених на Болоня - София 🙂 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

Мен вече ме е срам да споделям какви ги въртя, ама за последно 😄 От толкова мислене и чудене, след като взех един полет София-Бари и установих, че връщането е доста тегаво, го смених на Болоня - София 🙂 

В Болоня може да пиеш две кафета за един следобед и да се прибереш същата вечер. В Бари само едно сутрешно. 😄

Ама и аз, дето кафе не пия, се изказах 😜

• Смея се 5
Публикувано:
преди 1 час, Eva eva каза:

Аз пък навъртях десетина полета с едноевров флекс-така,да има за всеки случай...поне някои от тях ако могат да се летят!

• Харесвам 8
Публикувано:

Взех да се смея на глас.

След смяна на часове и обмисляне 2-3 дни как действам с резервацията се оказва, че междувременно има втора смяна на датата този път за същия полет. Сладури 

• Шок 2
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 7 часа, crazyhorse каза:

Аз пък навъртях десетина полета с едноевров флекс-така,да има за всеки случай...поне някои от тях ако могат да се летят!

Взех и аз двайсетина. Всички за след година и повече, в най-разнообразни комбинации -  със салонен багаж,  с Priority, с чекиран 10 кг, с 20 кг. ... 

BTS - SOF и обратно в нисък сезон е с Priority - 8€,  10 кг -  9€,  20 кг - 10€. 

Не възнамерявам да летя нито един от тях, но ще са ми резерв за поне 2-3 години,  за когато и където ми потрябват полети. 

• Харесвам 6
  • Браво 2
Публикувано:
преди 11 часа, Jorro каза:

Значи, ако някой не е разбрал като се правят врътките с флекс и купуване на по-евтини отсечки за да се добавят по-евтини услуги

Тази врътка я знаем вече 😀 но от услугите само местата не се прехвърлят на същата цена, а се доплащат..

преди 11 часа, ДиянаВ каза:

Хаха ами ще видим сега следващия месец ако не април 🤣🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
3 minutes ago, Ivko said:

Тази врътка я знаем вече 😀 но от услугите само местата не се прехвърлят на същата цена, а се доплащат..

Хаха ами ще видим сега следващия месец ако не април 🤣🤣

За врътката е ясно по-скоро за местата някой да не се полакоми като мене :D, защото съм го забравил.... Аз в момента стискам палци за малка промяна в часоветв, че искам да си променя датите и на новата резервация 😄

За Санкт Петърбург кипих за Коледа с идеята, че ако може да се ходи ще отодем, ако променят часовете ще е добрв дошло за да я премвстя за лятото 😄 😄 :D, че сега ги купих за без пари.... 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , Jorro каза:

За врътката е ясно по-скоро за местата някой да не се полакоми като мене :D, защото съм го забравил.... Аз в момента стискам палци за малка промяна в часоветв, че искам да си променя датите и на новата резервация 😄

За Санкт Петърбург кипих за Коледа с идеята, че ако може да се ходи ще отодем, ако променят часовете ще е добрв дошло за да я премвстя за лятото 😄 😄 :D, че сега ги купих за без пари.... 

Няма как да я преместиш за лятото, има лимит от време, иначе всеки щеше да купува за януари и февруари и да иска да лети август или по празници 

Публикувано:
Just now, Alexander said:

Няма как да я преместиш за лятото, има лимит от време, иначе всеки щеше да купува за януари и февруари и да иска да лети август или по празници

60 дни мисля, че е лимита, но пак е достатъчно донследващата промяна на разписанието 😄 Ако не флекса влиза в употреб ана следващата промоция  🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 10 минути , Jorro каза:

При промяна да час, ден може да ребукнеш до 60 дена напред и мисля 20 или 30 назад.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Ilian359
    • frequent_flyer
    • mechiko
    • Assya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.