Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 43 минути , Jorro каза:

За врътката е ясно по-скоро за местата някой да не се полакоми като мене :D, защото съм го забравил.... Аз в момента стискам палци за малка промяна в часоветв, че искам да си променя датите и на новата резервация 😄

За Санкт Петърбург кипих за Коледа с идеята, че ако може да се ходи ще отодем, ако променят часовете ще е добрв дошло за да я премвстя за лятото 😄 😄 :D, че сега ги купих за без пари.... 

За Коледа си приготви много топли дрехи. По-добре лятото, че и фонтаните на Петродвореца да работят. 

• Смея се 1
Публикувано:

преди 36 минути , Ivko каза:

При промяна да час, ден може да ребукнеш до 60 дена напред и мисля 20 или 30 назад.

60 дни напред и 14 назад

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Неграмотно питане:))) Няколко броя.

Променили са ми датите на полетите до/от Шарлероа. Датата на връщане ще я запазя, но тази на отиване, искам да я сменя.

Може ли, да се обадя по телефона, за да ми сменят само нея?

Може ли, да си искам парите обратно, пък да си купя нови билети, за новите дати?

В какъв срок връщат парите?

Публикувано:

Ако е за връщане в профил, ако е платено с пари се връщат 120%, ако е с точки 100% и се връщат до няколко минути обикновено.

За истински пари се чака доста, няма точен  срок, както е при почти всички АК.

Ако цените, за датите които те интересуват са по-ниски, си вземи нови билети и откажи предните.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 36 минути , AlexandraKo каза:

Неграмотно питане:))) Няколко броя.

Променили са ми датите на полетите до/от Шарлероа. Датата на връщане ще я запазя, но тази на отиване, искам да я сменя.

Може ли, да се обадя по телефона, за да ми сменят само нея?

Може ли, да си искам парите обратно, пък да си купя нови билети, за новите дати?

В какъв срок връщат парите?

Можеш и сама да си промениш датите от профила "начало на повторна резервация". Няма смисъл да го правиш това сега, ако имаш много време до пътуването. Така имаш вратичка да променяш датите без такса до 3 часа преди полета. Единствено ако се излакомиш за 120%  кредит може да направиш нова резервация след това. Кредита го връщат до 5 минути в профила.

Ако искаш да ти върнат парите може да си отвисиш. Аз чакам едни от 23.03.2020 от Барселона и съм влезнал в едни кореспонденции и взе да ми писва вече.

п.с. Писано е и преди, но при отменен полет след разговор на безплатния телефон връщат spoilage fee. Преди малко ми върнаха 7 паунда spoilage fee в профила за отменен полет.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 57 минути , Alexander каза:

Ако е за връщане в профил, ако е платено с пари се връщат 120%, ако е с точки 100% и се връщат до няколко минути обикновено.

За истински пари се чака доста, няма точен  срок, както е при почти всички АК.

Ако цените, за датите които те интересуват са по-ниски, си вземи нови билети и откажи предните.

Платила съм си с пари и си ги искам обрагно в КК. Хич не ме интересуват техните кредити, ако ще и 180% да са. Новите билети са малко по-евтини.

преди 42 минути , Capitan Morgan каза:

Можеш и сама да си промениш датите от профила "начало на повторна резервация". Няма смисъл да го правиш това сега, ако имаш много време до пътуването. Така имаш вратичка да променяш датите без такса до 3 часа преди полета. Единствено ако се излакомиш за 120%  кредит може да направиш нова резервация след това. Кредита го връщат до 5 минути в профила.

Ако искаш да ти върнат парите може да си отвисиш. Аз чакам едни от 23.03.2020 от Барселона и съм влезнал в едни кореспонденции и взе да ми писва вече.

п.с. Писано е и преди, но при отменен полет след разговор на безплатния телефон връщат spoilage fee. Преди малко ми върнаха 7 паунда spoilage fee в профила за отменен полет.

Билетите са ми купени по тарифата флекс, така че, мога да променям без такса.

Мислех да звъня за промяна, щом казваш, ще се пробвам през " повторна резервация".

Много ви благодаря и на двамата.Пробвах се, ама сайтът им е толкова туткав днес, че се отказах.

Ще го мъча утре пак.

Публикувано:
преди 26 минути , Capitan Morgan каза:

Разясни по-подробно. За всеки отменен от тях полет ли е това?

Публикувано:
преди 14 минути , AlexandraKo каза:

Платила съм си с пари и си ги искам обрагно в КК. Хич не ме интересуват техните кредити, ако ще и 180% да са. Новите билети са малко по-евтини.

Билетите са ми купени по тарифата флекс, така че, мога да променям без такса.

Мислех да звъня за промяна, щом казваш, ще се пробвам през " повторна резервация".

Много ви благодаря и на двамата.

Флексa ти дава право да промениш без такса, но само ако новия билет е на същата цена или по-ниска. Ако си платила 50 лв за билет ,а искаш да промениш на билет с цена 200лв си доплащаш разликата -150 лв. При променен полет от тяхна страна тази такса си оставя за тяхна сметка.

@Kamen

Променяш си полет с флекс за нов с по - ниска цена. Разликата я губиш - spoilage fee. Ако новия полет го анулират и си искаш кредита в профила, звъниш и ти връщат и spoilage fee.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 21 минути , Capitan Morgan каза:

@Kamen

Променяш си полет с флекс за нов с по - ниска цена. Разликата я губиш - spoilage fee. Ако новия полет го анулират и си искаш кредита в профила, звъниш и ти връщат и spoilage fee.

Аз исках 120% кредит в такъв случай, на отменен от тях нов полет /след веднъж активиран от мене флекс за смяна/. Дадоха си 120 % върху оригиналната цена, без да удържат spoilage fee и без обаждания от моя страна.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 20 минути , master_of_germs каза:

Аз исках 120% кредит в такъв случай, на отменен от тях нов полет /след веднъж активиран от мене флекс за смяна/. Дадоха си 120 % върху оригиналната цена, без да удържат spoilage fee и без обаждания от моя страна.

Новият ти полет бил ли е на по - ниска цена от първоначалния?

Публикувано:

Естествено когато откажеш билета няма spoilage fee, то си е друг билет после. Като откажеш няма значение дали другия билет е по-евтин или по-скъп

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 28 минути , Jorro каза:

Нощицата пак минава.... Отмениха всичко за Абу Даби до 20.11.20....и кой знае още какво... 

Да дойде имейл 3 подред вече за тази линия 🤣🤣 ама май нама да а бъде тази година.

• Харесвам 1
Публикувано:
29 minutes ago, Ivko said:

Да дойде имейл 3 подред вече за тази линия 🤣🤣 ама май нама да а бъде тази година.

Шшшшшшшшшшт 🙂  Нищо не се знае, аз съм оптимист 🙂 

• Смея се 2
Публикувано:

С новата пак промоция на флекса за днес и утре явно пуснаха и търсчаката за цени, че при мен си рабори вече

1.jpg

А за инвестиция на флекс има доста добри полети друг е въпроса дали ще се осъществят, но май от България не са падали толкова цените 

3.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте. Един бърз въпрос от мен. Допълнителият багаж /ски екипировка/ включва ли ски обувките или се отнася само за ските? Благодаря. :)

Публикувано:
преди 16 минути , Vunkara каза:

Здравейте. Един бърз въпрос от мен. Допълнителият багаж /ски екипировка/ включва ли ски обувките или се отнася само за ските? Благодаря. :)

Мисля че е колкото и каквото натъпчеш в ски сака до определените килограми .

Публикувано:
преди 14 минути , Vunkara каза:

Въпросът е, че саковете за ски и обувки са два отделни. Няма как да сложа в сака за ски и обувките. 

По младите ми приятели , които ходят така . Тъпчат в един сак по 2 чифта ски , грейки , примерно една обувка , а другата в багажа . Такива ми ти работи . Явно ти е дошло време за по голямо сакче 🙂 .  Има евтини в Декатлон . 

Моя опит стигна само до купуването на голям сак , но не сме го ползвали . Ще ми е гадно да ми развалят или загубят ските . 

Взимаме си ски под наем . Чудесен повод човек да пробва най новите модели  🙂 , а разликите в цените не са толкова големи .

Това разбира се крие и рискове . Да установиш че старите ти ски вече за нищо не стават в сравнение с новите модели 🙂 .

• Харесвам 1
Публикувано:
2 minutes ago, feel_the_rush said:

Някой може ли да каже какви алтернативни летища дават на Абу Даби?

Никакви. Звънях и в кол центъра да питам и казаха, че няма. 

• Харесвам 1
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• noshtna_ptica
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.