Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Да разервацията излиза , но на мястото на бутон за чекинг излиза този надпис Чекирането не е налично поради проблеми с плащането (недостатъчно плащане или надплащане) проблема е в кода за потвърждение имах проблем с нета и няколко дни не можех да направя резервация предната вечер стигнах до плащане , но пак се срина връзката чак на следващия ден вече успях в пощата имам два кода и съм ги объркала

Връзка към коментар

Да разервацията излиза , но на мястото на бутон за чекинг излиза този надпис Чекирането не е налично поради проблеми с плащането (недостатъчно плащане или надплащане) проблема е в кода за потвърждение имах проблем с нета и няколко дни не можех да направя резервация предната вечер стигнах до плащане , но пак се срина връзката чак на следващия ден вече успях в пощата имам два кода и съм ги объркала

Обадете се по телефона.

Връзка към коментар

Сигурно ли е, че полетите София-Варна ще се изпълняват от Т2?

На резервацията ми не е посочен терминала.

На Т1 нямат условия за обслужване на вътрешни полети

Връзка към коментар

След като съм избрала банков трансфер като метод за плащане, мога ли да платя с карта? Мисля, че беше посочено като опция по-назад в темата, но се обясняваше как.

Връзка към коментар

След като съм избрала банков трансфер като метод за плащане, мога ли да платя с карта? Мисля, че беше посочено като опция по-назад в темата, но се обясняваше как.

Моля за помощ отново, плащането по банков път струва 15 евро.

Връзка към коментар

Моля за помощ отново, плащането по банков път струва 15 евро.

Нямам идея за промяна как става, но докато чакате защо не пробвате нова резервация с карта и ако цената е същата, си я правете директно. Така или иначе неплатената ще отпадне до 24часа.

Редактирано от Georgi_G
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

За да не ви излизат такива дивашки такси, ползвайте карта. Или поне гледайте като плащате цената да е в лева. Или ползвайте Transferwise или подобни услуги. Търсенето във форума много помага. Ако цената още е същата, най-добре купете отново, старата резервация ще отпадне след 2-3 дена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За съжаление цената не е същата :) И доколкото разбрах от банката таксата не идва от валутата, в която се плаща, а от получаващата банка, която за Уизз е със седалище в Лондон. Като офф-топик мога да похваля ПИБ, че ми щорнираха плащането без такса. Аз съм се заблудила явно, че дори избирайки банков превод като метод на плащане мога в последствие да платя с карта. Идеята ми беше да си спечеля 1-2 дни, а то какво стана  :unsure:

Връзка към коментар

Отговорт се намира 4 страници назад в темата.Да, новата версия на интернет страница дава тази възможност.  Избирате чакащата резервация, натискате на CONFIRM AND PAY CHANGES, въвеждате данните на картата и отлитате в избраната посока.

post-248-0-17564300-1487530731_thumb.png

Така или иначе неплатената ще отпадне до 24часа.

Няма такова нещо. Спокойно седи 124 часа.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 5
Връзка към коментар

За съжаление цената не е същата :) И доколкото разбрах от банката таксата не идва от валутата, в която се плаща, а от получаващата банка, която за Уизз е със седалище в Лондон. Като офф-топик мога да похваля ПИБ, че ми щорнираха плащането без такса. Аз съм се заблудила явно, че дори избирайки банков превод като метод на плащане мога в последствие да платя с карта. Идеята ми беше да си спечеля 1-2 дни, а то какво стана  :unsure:

Да, ама таксата зависи от това в коя държава е банката, а това зависи от валутата, в която плащате.

Ако полета ви е от Лондон към София, е в паунди и затова банката е в УК, т.е. плащате таксата за трансфер до Лондон, разбира се. Ако банката е в България, таксата е 1-2 лв. Прочетете темата за Transferwise по въпроса за евтини банково преводи до други страни. Или виж по-горе как се плаща съществуваща резервация с карта (аз това не съм го правил)

Връзка към коментар

Полета е Рим-София и ми даде данни за банката в Лондон, но така или иначе искам да се възползвам от опцията да платя с карта, като благодаря на Hollywood за мнението. Сега се боря да достигна до новата страница на Уиз. Явно съм в старата версия, но не знам как преминавам от една версия към друга  :huh:

Връзка към коментар

Фийдбек за развитието: От кол-центъра казаха, че по принцип тази опция може да е налична за кратко време след направата на резервацията. Аз го репликирах, че на друг акаунт ю е била налична опцията по-дълго (визирайки случая на Hollywood). Предположението след това беше, че може да има значение дали са закупени с дискаунт или не (моите са с дискаунт).

В крайна сметка той предложи да въведе ръчно плащането с кредитна карта, което не е много безопасно и защитено тъй като си диктуваш всички данните на картата. Сега ще се надявам да не почна да получавам смс за транзакции, които не съм правила ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар
Георги Василев

Бърз въпрос Попринцип като купувам от тях въвеждам всичко на ръка, имена, багажи и т.н.....на финала ме подканят да се логна, за да завърша резервацията и да платя. Всичко супер, но сега имам членство и иска да съм логнат от самото начало, за да важат отстъпките.....ПРОБЛЕМА идва тук.....преди 6 години като съм правил регистрацията в сайта съм написал George Vasilev, което досега не е било проблем, тък като въвеждам всичко на ръка, но сега след като се логна ми казва, че единият пътник е George Vasilev и не мидава право на корекция.....по ЛК съм Georgi Vasilev, а не George.....чаках над час на телефона, за да се свържа с кол центъра....без успех разбира се, но мога да ви изпея песента :) Някакви идеи кое, как и защо? Ще съм благодарен

Връзка към коментар

Името го взема от акаунта, промени данните в акаунта и не би следвало да има проблем :)

То ако можеше така да се сменя името - с един дискаунтклуб щяха да могат да пътуват сума ти  хора ;)   :biggrin:

Но предполагам че като се свърже с кол-центъра, ще му сменят името служебно, при положение че става дума за една буква.

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 2
Връзка към коментар
Георги Василев

Няма да е проблем, но ако държиш да си изряден ще трябва да изтърпиш музиката докато се обадят...

хахах не държа изобщо да съм изряден, ако сте сигурни, че на чек ин-а няма да ми направят проблем заради буквата....веднага си взимам билета, просто не искам да стане така че на летището да се обеснявам и последствията от това. Инак относно музичката 7 пъти по 10 минути, смятам, че им се отдадох напълно :)....още не съм се свързал. Но да, ако някои знае, че със сигурност няма да е проблем да казва и купувам...и сувенир ще му купя :D

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.