Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 8 минути , Георги Матеев каза:

Не е вярно, изпреварих те с 8 секунди 🙂

Няма проблем, живей 🙂

CRO-то се вдига тези дни, така че ти прощавам :dance3:

• Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 7 минути , Marisha каза:

Първото постъпление в профила е от кешбек от картата на ДСК, но акаунта ми е евров.

Радвай се - объркали са се и са ти дали по-добрата опция. Иначе по принцип такова е правилото за определяне на валутата.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Уизз дали няма да ни залъжат с някоя нова линия поне да си помечтаем малко, както виждаме не е задължително някога да тръгва.... 😄

Тъй като е все тая кой ще те излъже, пък и мечтите са безплатни - обявявам нови линии от София. Лично гарантирам за тях, даже Уиз пуснаха банер на сайта си! Билетите вече са в продажба на цена от 19.99 лв. в посока.

newroutes.jpg

• Харесвам 2
  • Шок 3
  • Браво 1
  • Смея се 23
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

Тъй като е все тая кой ще те излъже, пък и мечтите са безплатни - обявявам нови линии от София. Лично гарантирам за тях, даже вече пуснаха банер на сайта на Уиз! Билетите са в продажба от днес на цена от 19.99 лв. в посока.

newroutes.jpg

Е, сега се ядосах! :girl_witch:Къде е Полша?!? А @Фичо от години напомня за нещо в северозападна Франция!:cool: 

• Смея се 5
Публикувано:
преди 13 минути , Георги Матеев каза:

Тъй като е все тая кой ще те излъже, пък и мечтите са безплатни - обявявам нови линии от София. Лично гарантирам за тях, даже Уиз пуснаха банер на сайта си! Билетите вече са в продажба на цена от 19.99 лв. в посока.

newroutes.jpg

Човек вярва в това, в което иска да вярва. 

Вече планирах една седмица в северната част на Тенерифе... 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 15 минути , Георги Матеев каза:

Аз си купих двупосочни билети за всичките дестинации още вчера, с едноевровия флекс!

преди 8 минути , Мари Николова каза:

Е, сега се ядосах! :girl_witch:Къде е Полша?!? А @Фичо от години напомня за нещо в северозападна Франция

Има и за Краков, но почват чак октомври 2021!Сега чакам само да се осъществят! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 минути , Мари Николова каза:

Е, сега се ядосах! :girl_witch:Къде е Полша?!? А @Фичо от години напомня за нещо в северозападна Франция!:cool: 

Еее нагли хора бре... Даваш им 7 нови дестинации - те пак недоволни. Ми сори, ще летиш до Полша с прекачване в Кайро 🙂

Но ако си много послушна обещавам за другото лято да пусна един директен Гданск :grin:

преди 14 минути , dimitrov6 каза:

Да почнат да продават само до 14 дни напред или отиваш на летището и като се напълни самолета излита 🙂

Да, Уиз отново са пионери - първи пускат самолети-маршрутки. Чакат докато се напълнят и тогава излитат.

• Харесвам 2
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 14 часа, Георги Матеев каза:

Моят акаунт е в евро и ми е изгодно да пазарувам билети във всякаква валута различна от евро. Т.е. печеля всеки път, когато се извършва превалутиране, тъй като дефакто аз продавам евро по завишения Уиз курс. Например, при покупка на билети за ‎282.58 лв. от акаунта ми са изтеглени само €140.27 (вместо €144.48, колкото реално са 282.58 лв. по курса на БНБ).

Не знам какво купувате и продавате, ама мен си ме плющят най-безцеремонно и в двете посоки 😄 Салдото ми в Уиз профила е в евро, така че трябва да съм с еврова "сметка".

Билет с начална точка България ми го изписва като 84,98лв. обръщам в евро и става 48,23

Билет с начална точка Еврозоната ми го изписва като 47,48 евро. обръщам в лева и става 100,29лв.

• Шок 2
Публикувано:

Валутата на сайта им не се пипа, защото когато им дадеш да конвертират те, ще те прекарат по трънския курс. Купува се винаги в обявената валута.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, tch каза:

Не знам какво купувате и продавате, ама мен си ме плющят най-безцеремонно и в двете посоки 😄 Салдото ми в Уиз профила е в евро, така че трябва да съм с еврова "сметка".

Билет с начална точка България ми го изписва като 84,98лв. обръщам в евро и става 48,23

Билет с начална точка Еврозоната ми го изписва като 47,48 евро. обръщам в лева и става 100,29лв.

При евров акаунт билет показан в евро не се плаща в лева - няма нужда от превалутиране.

Какво значи да "обръщаш"? Как, защо и в какъв случай ти обръщаш? Само не казвай, че използваш валутния конвертор на Уиз на страницата с плащането... Той е гредата на всички греди.

• Харесвам 2
Публикувано:

Има възможност да избереш валутата в която да платиш. Никога не го прави ! 

Плащай във валутата по-подразбиране и тогава ще получиш курсовете обсъждани вчера тук. 

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Освен това, докато не е имало постъпления, тогава в каква валута ми е бил акаунтът?

Аз нямам постъпления в Уиз акаунта, ама ме мързи да ходя да гледам какво пише...

• Смея се 1
Публикувано:
На 26.09.2020 г. в 10:29, Ivko каза:

С новата пак промоция на флекса за днес и утре явно пуснаха и търсчаката за цени, че при мен си рабори вече

1.jpg

А за инвестиция на флекс има доста добри полети друг е въпроса дали ще се осъществят, но май от България не са падали толкова цените 

3.jpg

Странно е, че при мен Уиз кредитите ми са в унгарски форинта, а нямам спомен за отменен полет или превод от Букинг в тази валута. Мога ли да променя на евро/лев или си е завинаги?

Публикувано:
преди 10 минути , stanimir каза:

Има възможност да избереш валутата в която да платиш. Никога не го прави ! 

Плащай във валутата по-подразбиране и тогава ще получиш курсовете обсъждани вчера тук. 

Добре, благодаря и съжалявам за индианските въпроси

Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

newroutes.jpg

Интересно. При мен изобщо не излизат такива неща. Нито на началната страница, нито като потърся като дестинации от София. А Прага - Варна до средата на декември пак изчезнаха. Дали ще ги преместят към София в такъв случай.

• Шок 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 25 минути , Дани Магелани каза:

Мога ли да променя на евро/лев...?

Не можеш да я промениш. Някой по-горе беше писал да се опиташ по телефона да ги омилостивиш, но не е сигурно. Най-сигурният вариант е нов акаунт, резервация в Booking в евро и при постъпване на кешбека ще имаш еврова сметка. 🙂 Това при условие, че нямаш Wizz CC и WDC, обвързани с настоящия акаунт.

преди 30 минути , neuromancer каза:

Аз нямам постъпления в Уиз акаунта, ама ме мързи да ходя да гледам какво пише...

Обзалагам се, че написването на това мнение ти е отнело повече време от самата проверка... :sarcastic_blum:

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 40 минути , EliDion каза:

Интересно. При мен изобщо не излизат такива неща. Нито на началната страница, нито като потърся като дестинации от София. А Прага - Варна до средата на декември пак изчезнаха. Дали ще ги преместят към София в такъв случай.

Еййй, @Георги Матеев какъв драсни пални клечица е,ще докара до инфаркт някой с безплатните мечти 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 5
  • Замислям се 1
Публикувано:

Баш до инфаркт, няма, ама се вързах като видях, че пак ги нямаше  полетите сутринта, а ми пращат трети пореден дан мейл, че има промяна.

Публикувано:
6 hours ago, Георги Матеев said:

newroutes.jpg

Е не! Чета на бързо какво ново в темата докато бачкам и ми изкочиха очните ябълки, защото видях първо банера,а после зачетох..... 😄 😄 😄  Не прави такива работи, някой сме лабилни 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 13
Публикувано:

С оглед на обстановката в Нагорни Карабах, онези магеланци, които са имали планове да ходят до Азербайджан или Армения, да не бъдат изненадани тези дни, ако (когато, личното ми мнение) полетите до Баку и Ереван бъдат отменени.

Edit: Всъщност политиката на Уиз в последните месеци е да продават мечти (билети) до последния възможен момент, за да трупат кеш. Затова няма да се учудя, ако канселират само с ден предизвестие. Все пак оправданието "военни действия в региона" им развързва ръцете.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:

И Армения и Азербайджан от самото начало са в забранителния списък на ЕС и не знам кой изобщо си е правил планове да пътува натам в близките месеци.  Не мисля, че Wizz оперират полети към двете държави. 

Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

И Армения и Азербайджан да в забранителния списък на ЕС и не знам кой изобщо си е правил планове да пътува натам в близките месеци.  Не мисля, че Wizz оперират полети към двете държави. 

Списъци-мисъци... търговията върви: 

Screenshot_2020-09-28-18-43-00-940_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Пък и някои хора се опитват да планират месеци напред. Не че на мен ми се получава, но все пак.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• aleks_s
    • Сузи Су
    • Граф Вронски
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.