Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Пуснали са карта с дестинациите до които летят заедо със забраните/правилата/рестрикциите за всяка държава. Докато схвана как се работи, но влезнах в час. Избирате държава/град на излитане и ти показва в легенда/цветове до където летят от тази дестинация какви са условията.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

@Мари Николова бе споменала за опция /която не съм виждал/ за ребукване за която дата искаш при отменен полет и ако няма в наличност 60дни напред и се замислих. Имам полет на 24.10 до Абу Даби, който канселираха и първия наличен за сега е на 20.11. В моя случай този канселиран полет мога да изместя напред до 25.12, а ако канселират до края на годината съответно няма с какво да сменя и какво се случва с резервацията? Единсвено рефънд? Или да се пробвам през кол центъра да го сменят за която дата искам 😀

Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

@Мари Николова бе споменала за опция /която не съм виждал/ за ребукване за която дата искаш при отменен полет и ако няма в наличност 60дни напред

@Ivko, не съм твърдяла такова нещо. Не ми се е случвало да няма дата за същият и алтернативен маршрут в следващите 60 дни 🙂

. Но в твоя случай при всички положения бих звъннала, ей така да видя какво ще стане.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

@Мари Николова бе споменала за опция /която не съм виждал/ за ребукване за която дата искаш при отменен полет и ако няма в наличност 60дни напред и се замислих. Имам полет на 24.10 до Абу Даби, който канселираха и първия наличен за сега е на 20.11. В моя случай този канселиран полет мога да изместя напред до 25.12, а ако канселират до края на годината съответно няма с какво да сменя и какво се случва с резервацията? Единсвено рефънд? Или да се пробвам през кол центъра да го сменят за която дата искам 😀

Не е точно твоя случай,но имахме полети от Букурещ до Прага за първата възможна дата при стартиране на линията,която в последствие от Уиз отложиха във времето.

Като алтернатива имахме само Нюрнберг ,което не ни устройваше. Дори резервацията излизаше Букурещ-Нюрнберг. Нямаше вариант за Прага за по-късно дати . Помолих учтиво на неимпулсния телефон и ми дадоха дати за желания от мен период за Прага -Букурещ.

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
4 hours ago, Ivko said:

Пробвах ги 2 пъти, но не се съгласиха за излизане от позволения диапазон, точно за Абу Даби , нали бяхме на 1 и същи дати с теб. 

Публикувано:
23 minutes ago, neuromancer said:

Още ли се надявате на това Абу Даби? Отказ винаги е възможност, нали

Aз ги отложих за 22.05 😄 само, че там ме притеснява, че дори да тръгне линията може да я прекратят по-рано 😄 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 29.09.2020 г. в 10:37, Ivko каза:

Пуснали са карта с дестинациите до които летят заедо със забраните/правилата/рестрикциите за всяка държава. Докато схвана как се работи, но влезнах в час. Избирате държава/град на излитане и ти показва в легенда/цветове до където летят от тази дестинация какви са условията.

Според тази карта пътуване до Малта има частични ограничения, според visitmalta няма, на кого да вярвам? 

Публикувано:
преди 2 часа, Jorro каза:

Пробвах ги 2 пъти, но не се съгласиха за излизане от позволения диапазон, точно за Абу Даби , нали бяхме на 1 и същи дати с теб. 

Не се съгласиха защото полети все още има запожени тази година и може да ги смениш. Аз за това не бързам да правяпромени с резервацията ами ще изчакам ако паднат до края на годината.

Публикувано:
11 minutes ago, Ivko said:

Не се съгласиха защото полети все още има запожени тази година и може да ги смениш. Аз за това не бързам да правяпромени с резервацията ами ще изчакам ако паднат до края на годината.

Може да, според мен ще паднат със сигурност, аз се чудя дали изобщо ще я пуснат тази линия, като гледам и интереса какъв е....

Публикувано:
2 hours ago, stormbringer said:

Според тази карта пътуване до Малта има частични ограничения, според visitmalta няма, на кого да вярвам? 

Тази карта е малко бошлав работа ...

Сайтът на ЕУ или този на Малта трябва да са доста по-точни:

Green List

Travellers coming to Malta from the ‘Green List' of safe countries will NOT be subjected to a swab test on arrival. There will only be thermal screening at the airport and persons arriving will be asked to fill a self-declaration form requesting information on their travels in the previous 30 days. Specifically, they will be asked to confirm that they have not travelled anywhere outside the safe countries listed.

At present, the following countries are on the ‘Green List':

• ...
  • Bulgaria
Публикувано:
преди 41 минути , Jorro каза:

Може да, според мен ще паднат със сигурност, аз се чудя дали изобщо ще я пуснат тази линия, като гледам и интереса какъв е....

Според мен проблема не е в ковид ами линията все още я нагласят/чака одобрение.

Публикувано:
2 minutes ago, Ivko said:

Според мен проблема не е в ковид ами линията все още я нагласят/чака одобрение.

И така да е наличието на задължителна карантина не предполага да има много пътникопоток или какъвто и да е интерес, а себестойността на двупосочен полет София-Абу Даби с ниска затовареност не е като на София- Бари със същия процент затовареност. Загубите ще са огромни и не знам дали биха пуснали такива полети без да са продали билети поне да си избият разходите, особено в момента на такава криза и при облекчени условия по компенсациите от страна на еврорегламента за канселациите.

Публикувано:

Сега точно интереса сигурно е минимален, и ако прогнозите за възстановяване на обема на пътуванията глобално към 2024 се сбъднат, най-вероятно няма да я бъде дотогава. Ако въобще тръгне базата в Абу Даби, ще има най-много един маршрут към Европа и това няма да е София...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, Ivko каза:

Имах полети от-до  Бургас- Виена. Канселираха ги, а в следващите 60 дни от датата на полетите, нямаше нови по това направление. Обадих се по телефона и ги смених на София- Женева и обратно. 

• Харесвам 7
Публикувано: (редактирано)

Някаква нова промоция, с някаква странна цена имат нашите хора... 

Или е грешка? 

Screenshot_20201001_131111_com.android.chrome.jpg

Редактирано от crazyhorse
Скрийншот
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , crazyhorse каза:

Някаква нова промоция, с някаква странна цена имат нашите хора... 

Или е грешка? 

Screenshot_20201001_131111_com.android.chrome.jpg

Не е грешка, но явно е нова цена, че до сега под 18.99 без промоция не са падали. Иначе съм срещал такава цена по други маршрути от 8 евро.

Публикувано:
6 minutes ago, Ivko said:

Не е грешка, но явно е нова цена, че до сега под 18.99 без промоция не са падали. Иначе съм срещал такава цена по други маршрути от 8 евро.

Имаше и по 4.99 евро в посока онзи ден по маршрут Милано, Малпенса - Бари. Май @Фичо ги обяви. Аз взех с евтиния флекс, но се наложи да вкарам истински пари, че кредитите свършиха 🙂 

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 25 минути , Eva eva каза:

но се наложи да вкарам истински пари, че кредитите свършиха

До какво състояние ни докара пандемията! С истински пари да си купуваме билети! Дано само и кешът да не свърши.

• Смея се 7
Публикувано:
преди 5 минути , Eva eva каза:

Имаше и по 4.99 евро в посока онзи ден по маршрут Милано, Малпенса - Бари. Май @Фичо ги обяви. Аз взех с евтиния флекс, но се наложи да вкарам истински пари, че кредитите свършиха 🙂 

ДА де и аз намазах от тях хаха

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

ДА де и аз намазах от тях хаха

Аз също взех,но Милано Малпенса-Палермо. Обаче като пробвах дали може да се сменят,не позволява-дори за същия маршрут за друга дата. Някаква идея защо?

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 33 минути , Ivko каза:

За други маршрути има, но е странно, че тази цена е само за София - Бергамо... 

Има си и цена 18,99 без дискаунт, а с дискаунт става 16,99!

IMG_20201001_135554.jpg

IMG_20201001_135606.jpg

Публикувано:
преди 15 минути , blueriver каза:

Аз също взех,но Милано Малпенса-Палермо. Обаче като пробвах дали може да се сменят,не позволява-дори за същия маршрут за друга дата. Някаква идея защо?

Ако говориш за флекс и пробваш през приложението не може не знам защо, но през уеб няма проблеми

Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Ако говориш за флекс и пробваш през приложението не може не знам защо, но през уеб няма проблеми

Да,с флекс са. Опитах през сайта,пак не стана. Но всичко това през телефона. Благодаря,ще проверя и на компютъра. Не че искам да сменям засега, напротив! Но ако се наложи.

• Шок 1
Публикувано:
преди 16 минути , crazyhorse каза:

За други маршрути има, но е странно, че тази цена е само за София - Бергамо... 

Има си и цена 18,99 без дискаунт, а с дискаунт става 16,99!

IMG_20201001_135554.jpg

IMG_20201001_135606.jpg

Цената е толкова нетипично ниска, тъй като Ryanair продава полети до Бергамо за 5-7 евро. Конкуренцията не спи 🙂

Няма да се изненадам накрая да ги пуснат по €1, за колкото имаше билети до Eilat по едно време.

преди 11 минути , blueriver каза:

Да,с флекс са. Опитах през сайта,пак не стана. Но всичко това през телефона. Благодаря,ще проверя и на компютъра. Не че искам да сменям засега, напротив! Но ако се наложи.

Смяната на тези полети е възможна само през сайта, но не мобилната му версия. Някакъв бъг е.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Gripping
    • aleks_s
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.