Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Получих съобщение на пощата си, че на 13 и 14 ноември има 30% намаление на избрани полети. Срещали ли сте такива, че трудно се ориентирам?

Публикувано:
преди 25 минути , jorrro каза:

В крайна сметка точките дойдоха ли? Че и аз искам да си прехвърля малко, да оползотворя 😄

Да, забавиха се повече от седмица, но дойдоха. Предполагам, че беше временен проблем, защото вчера сутринта пак прехвърлих точки и бяха в профила след няколко часа. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 43 минути , danym21 каза:

Получих съобщение на пощата си, че на 13 и 14 ноември има 30% намаление на избрани полети. Срещали ли сте такива, че трудно се ориентирам?

Да има намалени полети, с "малката " подробност, че преди седмица цената беше 30 лири , а сега е 130 и с намалението става 100 лире🥵.

Става дума за Лондон - Варна. 

Публикувано:
Преди 1 час, danym21 каза:

Май избраните полети са до края на март 2021.

Публикувано:

Здравейте, имам спешен въпрос.

Едно приятелче днес следобед трябва да лети от Лутън за Бургас, за съжаление влака е дерайлирал и ще успее да пристигне на летището някъде час преди полета.

Та въпросът ми е това време достатъчно ли е да успее да се качи?

А и доколкото разбрах гарата е някъде на километър от летището?

Благодаря много предварително.

Публикувано:

Може и да не успее, зависи кога затворят чекина и гейта, дали ще е час преди полета на гарата или на летището, дали има багаж за чекиране...

От гарата до летището има шатъл. Може и малко повече от километър да е...

Публикувано:
Преди 1 час, rainbou1 каза:

Едно приятелче днес следобед трябва да лети от Лутън за Бургас, за съжаление влака е дерайлирал и ще успее да пристигне на летището някъде час преди полета.

Трябва да е бърза с чек-ина, ако има бааж, и с проверката за сигурност. Летището не е голямо, така че бързо ще стигне до гейта. Хубавото е, че няма паспортен контрол на излизане от Англия, така че една опашка по-малко ще има.

Гарата е на километър от летището, но има редовни автобуси и стигат много бързо до самото летище. Успех.

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, rainbou1 said:

Да не се излъже да тръгне пеша, че е баир. С шътъла е макс 10 мин. обикновено има такъв изчакващ влаковете. На летището да е много бърза, най-далечния гейт 1 е на 15 мин ходене.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 14.11.2020 г. в 12:33, rainbou1 каза:

Хвана ли полета?

• Харесвам 2
Публикувано:

Почнаха с промените вече за догодина 😃 имам полет до Барселона за февруари в неделя и сега са махнали неделята, но предполагах, че исках да е април конкретни дати, но бяха скъпи сега ще мога да го сменя поне без доплащане, а и той е с флекс от промоционалните 😀 чакам сега и за останалите резервации промени и там да нагласям 

п.с.Търсачката на цени вече работи поне при мен

• Харесвам 4
Публикувано:

При този променен полет София-Барселона имам възможност да избирам от точката на излитане между София, Варна, Букурещ и Македония реално освен летища в страната на изходящ полет ми дава и съседните летища/страни, а защо за крайната дестинация ми дава само в Испания, а не примерно и Португалия?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Ivko каза:

При този променен полет София-Барселона имам възможност да избирам от точката на излитане между София, Варна, Букурещ и Македония реално освен летища в страната на изходящ полет ми дава и съседните летища/страни, а защо за крайната дестинация ми дава само в Испания, а не примерно и Португалия?

Може би защото е на 1000 км от Барселона 😄 

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 13 минути , Ivko каза:

От Барселона къде ти дава възможна промяна?

Публикувано:
преди 8 минути , Kamen каза:

От Барселона къде ти дава възможна промяна?

Никъде първоначалния полет е София-Барселона и мога да сменям на
София-Барселона/Валенсия/Мадрид

Варна-Барселона
Букурещ-Барселона/Валенсия/Кастелон/Мадрид/Сарагоса

Скопие-Барселона

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 57 минути , dimitrov6 каза:

На маратона на Wizz в София победителя е с допинг

https://www.dnevnik.bg/sport/2020/11/18/4140511_shampionite_ot_maratona_v_sofiia_sa_hvanati_s_doping/#

Оня дето ги буташе сигурно ги е надушил и за това им биеше подсечки.😂

• Смея се 2
Публикувано:
На 17.11.2020 г. в 10:58, dimitrov6 каза:

Хвана ли полета?

Мне - за съжаление имаше и други препяствия по трасето и се отказа - дори не стигна до летището.

• Шок 1
Публикувано:

Моля Ви, припомнете. Wizz air сменят часа на полета. Предлагат ми нов полет. Той е по- евтин от този, за който съм платила и който сменят. Ако приема тяхната промяната, а в последствие реша АЗ да променя с по-скъп билет – какво се случва. От коя цена трябва да доплащам – първоначалната или тази – по-ниската, която ТЕ са ми предложили?

Публикувано:
преди 5 минути , danym21 каза:

Моля Ви, припомнете. Wizz air сменят часа на полета. Предлагат ми нов полет. Той е по- евтин от този, за който съм платила и който сменят. Ако приема тяхната промяната, а в последствие реша АЗ да променя с по-скъп билет – какво се случва. От коя цена трябва да доплащам – първоначалната или тази – по-ниската, която ТЕ са ми предложили?

Новата по-ниската в случая, която реално ще ти се появи в новия план

Публикувано:

Благодаря. А ако избера по-скъп полет от първоначалния до 60 дни по-късно и в последствие АЗ анулирам, коя цена ще ми възстановят - с  Flex съм?

Публикувано:
преди 52 минути , danym21 каза:

Благодаря. А ако избера по-скъп полет от първоначалния до 60 дни по-късно и в последствие АЗ анулирам, коя цена ще ми възстановят - с  Flex съм?

Тук не съм сигурен вече дали при избор на нов по-скъп полет ще ти генерира по-високата цена в новия план, но си мисля, че по-скоро не понеже сменяш без доплащане 😃 не мсиля, че ще се минат, но нека някой запознат с това да се изкаже.. Аз съм сменял много пъти с по-скъпи полети, но не съм обръщал внимание

Публикувано:
преди 4 часа, danym21 каза:

Възстановяват оригинално платената от теб цена.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз да питам хората с билети до Абу Даби, дали има някаква раздвижване по пропусквателния режим - 14 дни карантина плюс GPS гривна бонус? Гледам къде да инвестирам един наскоро върнат кредит и тъй като билетите за Миконос са почти на цената на презокеански полет, Абу Даби си е направо оферта с тия 60лв двупосочни. Пък, ако продължават да анулират, ще ги местя с по 2 месеца напред и така. На такъв хотел съм хвърлила око, че само да ме пуснат...всичко ще си изхарча там 🙂

• Смея се 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Mascotte7373
    • nino
    • iMari
    • nomad11
    • Сузи Су
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.