Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Лвов - Вроцлав.

Като че ли курса на еврото е по-благосклонен към злотата, отколкото към гривната, т.е. по-добре да летиш от Полша към Украйна - Вроцлав - Лвов 🙂

Не се опитвам да споря, всичко е в интерес на изпилването 😄

• Смея се 1
Публикувано:
5 hours ago, Георги Матеев said:

Иначе бонус изгодата от превалутиранията умишлено я угнорирам, тъй като тя важи само при хората с еврови акаунти, каквито за съжаление са доста малко, така че това не го взимам предвид въобще. Но дори и с 3% бонус от превалутиране картинката не се променя съществено.

Един вероятно неуместен въпрос, но в като вляза в профила ми, виждам, че "инвестициите ми" са еврови, това би трябвало да значи, че съм регистрирала евров акаунт преди години, нали 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам следния казус:

Бях купила билети с флекс и МЕСТА. Понеже не възнамерявах да летя, а полетът, който бях резервирала, по всичко личеше, че ще се състои,  реших да променя дестинацията и датите за друг полет, на същата цена. В бързината обаче, прескочих избора на места. 

Сега в данни за цената ми излиза  - "друга такса" - равна на цената на местата. Ще мога ли някога да използвам тази такса. Моля, някой ако е имал такъв казус или е наясно, да сподели. Благодаря.

Публикувано:

Здравейте, да споделя за малка, позитивна промяна в ситуацията:

50% отстъпка на флеска ги пишеше от сутрина в сайта, но реaлно ги нямашe, или по някаква причина не ги виждахме. Преди около 2 часа получих нотификaция за тази промоция от приложението инсталирано на телефона. Влезнах в сайта и този път нещата бяха коригирани. Вече съм горд собственик на билети Скопие-Хамбург за по около 18,90лв (576,30МКД с включени 30% като член на WDC) и с флекс по 150МКД, което е около 4,85

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте, 

кратък въпрос:

Ако първият полет на една резервация на полет на Уиз бъде изпуснат, втория важи ли?

Знам, че правилото е, че резервацията "изгаря", но сега на сайта на Уиз при проверка на резервацията не виждам никакви притеснителни съобщения?

Публикувано:

А видяхте ли, че пак са пуснали вътрешни в Италия за 4,99евро? 😉

Малпенса - Катания с 3 евров флекс - 7,99евро

П.п. Напомням, че тези полети излизат само ако не сте цъкнали отметката за WDC.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, Мари Николова каза:

А видяхте ли, че пак са пуснали вътрешни в Италия за 4,99евро? 😉

Малпенса - Катания с 3 евров флекс - 7,99евро

П.п. Напомням, че тези полети излизат само ако не сте цъкнали отметката за WDC.

Вътрешен полет можеше ли да се смени за международен, ако има флекс?

• Харесвам 1
Публикувано:
1 hour ago, Raindrop said:

Не може да се сменя, обсъждали сме го. 

Имам сменен такъв полет. Не само, че може ами е и супер изгодно. @Мари Николова ще ти потвърди и тя, че няма проблем с такива смени, мисля че и тя беше купувала.

PS. Току що направих промяна на такъв полет за да тествам и няма абсолютно никакъв проблем. 

• Харесвам 1
Публикувано:
17 minutes ago, Stryper said:

Гледах билети София-Бергамо и обратно. Флекса беше7 лева на човек. Защо купувате билети за Македония или Украйна?

Защото излиза по 3 евро приоритито там, както и при вътрешните в Италия, както и други услуги, които също са по-евтини, а след това може да си го смениш дори веднага за какъвто полет искаш.

• Харесвам 3
Публикувано:

Да попитам, защото все съм неразбрала явно. Значи имам билети с флекс, платени са с кредит и доплащане (ако това има значение), сега ако искам да ги променя за друга дестинация това, което съм платила се приспада  към цената на новия полет, доплащам каквото трябва и флексът остава и мога пак да ги сменям?

Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Уизз пуснаха днес пак промоцията на Флекс за 1 евро, жалко, че вчера купих билетите на "дебелия" флекс 😄 😄 😄 

И аз така 😀 Ама нищо, купих още няколко вътрешни полета в Италия, надявайки се да проработи твоята схема за промяна после за интернационален.

• Смея се 1
Публикувано:
21 minutes ago, Моника said:

Да попитам, защото все съм неразбрала явно. Значи имам билети с флекс, платени са с кредит и доплащане (ако това има значение), сега ако искам да ги променя за друга дестинация това, което съм платила се приспада  към цената на новия полет, доплащам каквото трябва и флексът остава и мога пак да ги сменям?

Флексът остава за вечни времена 😀

• Харесвам 2
  • Смея се 2
Публикувано:
18 minutes ago, aleks_s said:

И аз така 😀 Ама нищо, купих още няколко вътрешни полета в Италия, надявайки се да проработи твоята схема за промяна после за интернационален.

Работи, как няма да работи , никъде няма ограничение флекса за какви полети да важи. 

Публикувано:

И аз съм сменяла вътрешни полети за международни. При Раян има проблем, тук - не. 

Сега да попитам - кои вътрешни полети в Италия са ви активни? Или кажете нещо друго евтино.

Публикувано:
1 minute ago, Eva eva said:

И аз съм сменяла вътрешни полети за международни. При Раян има проблем, тук - не. 

Сега да попитам - кои вътрешни полети в Италия са ви активни? Или кажете нещо друго евтино.

Има до Катания, но вече не са по 5 евро а по 9 и малко най-евтинити. Същото е и за Норвегия, там са по 95 НОК, което е към 9 евро. 

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

Има Милано Малпенса-Палермо за 4.99. За края на декември.

• Харесвам 1
Публикувано:

А тия вътрешни италиански полети са задължително без WDC. После като променям резервацията ще мога ли да избера цена с уиз дискаунт?

Публикувано:
преди 17 минути , don каза:

А тия вътрешни полети, могат ли да се променят при евентуална промяна от уиз с място на тръгване от софия

Не може, но ако си купиш флекс може да променяш както искаш.

преди 27 минути , ДиянаВ каза:

А тия вътрешни италиански полети са задължително без WDC. После като променям резервацията ще мога ли да избера цена с уиз дискаунт?

Да нямат остъпка с и без дискаунт цената е една, но задължително чекни дискаунт като/ако купуваш за да няма издънки.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   7 магеланци

• Loverboy
    • iMari
    • Бръмбар
    • valpet
    • lesy
    • dunaika
    • bay_kolio
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.