Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , danym21 каза:

Това с "домашни потреби" и парола, нещо не го разбрах. Може ли някой да ме светне. Ако не е удобно тук - на лични.

Само се лигавиме, няма пароли 🙂

Съществената информация е тази за евтините билети по 4,99 евро от вчера, които ги нищим все още 😉

• Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Много добра идея - да вмъкваме максимална доза простотии и вътрешнофорумен хумор, така че всеки "враг", който е попаднал тук да "шпионира", първо да се заблуди, а след това и съвсем отегчи от лиготиите ни 🤣

Матеев, пак си генерал, но този път по камуфлажа :triniti:

🤔

Ролята на @Ivko, каква ще бъде? 🤭

• Смея се 3
Публикувано:
преди 32 минути , crazyhorse каза:

🤔

Ролята на @Ivko, каква ще бъде? 🤭

Сивият кардинал - виж само как ми лайква мненията, без да потвърждава или отрича нещо, а колко пъти го призоваваме да се включи 🤪😜

Цялата работа тръгна от противоречив негов пост преди месец 😉😁

Това за безплатната смяната с 12,99евров билет май ще се окаже вярната теория.

• Браво 1
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Макар че на всички ни е ясно кой ще спечели :grin:

Съгласен съм с теб, но борбата може да се окаже много голяма за второто място. Така че предложението ти може да стане интригуващо за много магеланки.

Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Сивият кардинал - виж само как ми лайква мненията, без да потвърждава или отрича нещо

Добре се е научил, нали знаеш първо правило в академията кое е? 😎

i-can-neither-confirm-nor-deny-this-phenomenon.jpg

@Мари Николова да, това е вярната теория - въпрос на дребна сметка е, а ти де що форумно мастило изхаби нахалос 😛 При вече платени €4.99 + €8 потенциален бонус адм. такса = €12.99 билет. Всяка промяна на билет до €12.99 крайна цена ще е безплатна (тоест получаваме максимална "печалба" €8, което е стойността на подарената административна такса), а ако билетът е на по-ниска цена просто бонусът е по-малък.

преди 33 минути , epetkov каза:

Съгласен съм с теб, но борбата може да се окаже много голяма за второто място. Така че предложението ти може да стане интригуващо за много магеланки.

За допълнително напрежение може да направим и отделно мъжко издание на конкурса - "Мистър Уиз Далавера", като аз няма да участвам 🙂

• Смея се 3
Публикувано:

Добре де, Матеев, ако си прозрял нещата още в генезис, защо не защити "вярната теория" с емпирични доказателства, а ме оставяш да хабя мастило. То с чужда емпирия, лесно се завършват теории 🤣

Само се разсейвам от докторантурата си "Алтернативни маршрути в мрежата на Уиз", която трябва да довърша възможно най- скоро. Ей го е, ваксината готова, аз се занимавам с домашни потреби, пароли измислям.......

@Ivko, надявам се да си добре 🙂

Дано да приемаш глупостите ми с чувство за хумор.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 19 часа, Мари Николова каза:

Току-що открих още една интересна подробност, свързана с билета по 4,99евро. Ако го смените с билет на редовна цена,при отмяна от АК възстановяват в профила поне 5 евро отгоре.Може да нараства спрямо цената на новият билет, нямам достатъчно задълбочени наблюдения все още 😃Въобще тези билети са си добра инвестиция отвсякъде и ще е жалко, ако привлечем внимание. Може би е добре да си направим тема, да звучи нещо от рода " Домашни потреби"😂 или някое друго име, което внушава скука и там да си пишем открития, които има риск да бъдат резнати🤓

Това съобщение ще бъде изтрито (или изядено) след 5 мин. Ако пишете на лични, паролата е "Уиз мушмороци". Може да задам тайният въпрос  "Какво изкопа @ven62 на @Георги Матеев?" Всеки уважаващ себе си магеланец трябва да знае отговорът😜 Отивам да пазарувам.

преди 19 часа, Георги Матеев каза:

@Мари Николова нямам идея за какво говориш. Аз съм в магазина за домашни потреби в момента, от сутринта не съм излизал от него :grin: А тайният въпрос не е зададен правилно, трябва да е: Какво @ven62 имаше намерение да изкопае? 🙃

На най-евтините доместик полети не се начислява административна такса. Впоследствие при промяна на по-скъп полет тази такса се генерира автоматично от системата и се явява като подарък. Сумата е фиксирана и не зависи от стойността на билета.

@valpet защо биха дръпнали 340 вместо 40 евро, какво точно опитваш да направиш, че не става много ясно от скриншота?

Нищо не разбрах. Може ли на лични да обясните, но като за човек с оръдие на труда - лопата. Нали басейни копая. :wink:

• Смея се 1
Публикувано:
преди 48 минути , Мари Николова каза:

Добре де, Матеев, ако си прозрял нещата още в генезис, защо не защити "вярната теория" с емпирични доказателства, а ме оставяш да хабя мастило. То с чужда емпирия, лесно се завършват теории 🤣

Само се разсейвам от докторантурата си "Алтернативни маршрути в мрежата на Уиз", която трябва да довърша възможно най- скоро. Ей го е, ваксината готова, аз се занимавам с домашни потреби, пароли измислям.......

@Ivko, надявам се да си добре 🙂

Дано да приемаш глупостите ми с чувство за хумор.

Сори, мислех че стана ясно веднага щом написах, че разликата се получава от административната такса. Тя винаги е €8, съответно няма как да има по-голям бонус от €8 и с лека аритметика логично се стигаше до извода за €13 билет. Все тая де, важното е, че го разчепкахме до дъно:give_heart:

Когато не си заета с докторантурата - дай по-скоро да се фокусираме над конкурсите :grin: И да, добре че има такива глупости да се разсейваме поне малко...

@ven62 нека Мари ти обясни, че идеята беше нейна 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , ven62 каза:

Нищо не разбрах. Може ли на лични да обясните, но като за човек с оръдие на труда - лопата. Нали басейни копая. :wink:

Леле, щом и "нашите" заблудихме, явно.....се престарахме :pardon:

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 4 минути , vorbis каза:

Аз си спомням, че не само трябваше да има басейн, но и щеше да се пълни с огнена вода. 

Виж как най-важното си запомнил! 😉

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Вчера пазарих с 1 евро флекс и останах доволен. 

Но кажете моля ви имали разлика при домашните потреби 

при 4.99+1 евро и 4.99+х евро флекс щото днес почнах с таз закачка. 

Имам предвид размера на получените домашни потреби в добавка... 

Публикувано:
21 minutes ago, Yto said:

Вчера пазарих с 1 евро флекс и останах доволен. 

Но кажете моля ви имали разлика при домашните потреби 

при 4.99+1 евро и 4.99+х евро флекс щото днес почнах с таз закачка. 

Имам предвид размера на получените домашни потреби в добавка... 

Не, виж мнението на адаша 3 поста по-нагоре. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, vorbis каза:

Аз си спомням, че не само трябваше да има басейн, но и щеше да се пълни с огнена вода. 😃

Забелязваш ли как и ти обаче наблягаш на миналото несвършено време...

Ех, ни басейн ни водка. Поне домашни потреби на корем има :grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:

Купила съм "домашни потреби" за 4.99 евро. Заменям ги безплатно за 12,99 евро. Да, но после решавам да си купя нещо по-скъпо, примерно за 19,99 евро. Колко евро ще ми поискат "в магазина" за новата покупка - 15 или 7 евро?

Публикувано:

Вчера пазарих от горния магазин и после стоката реших да я занеса в 

Русия но днес сутринта ми отказаха, че до 13 февруари било невъзможно. 

Сега се питам да я върна ли и да очаквам бонус както Мари казва или да

пробвам с - 15/+60 дни на по-скъпа замяна. 

• Смея се 8
Публикувано:
преди 52 минути , Yto каза:

Вчера пазарих от горния магазин и после стоката реших да я занеса в 

Русия но днес сутринта ми отказаха, че до 13 февруари било невъзможно. 

Сега се питам да я върна ли и да очаквам бонус както Мари казва или да

пробвам с - 15/+60 дни на по-скъпа замяна. 

Уау, това беше добро! Признавам, няколко пъти трябваше да го прочета, докато разбера какво имаш предвид 😛🤣

Ако си пазарил вчера (а не в понеделник) няма много смисъл да  връщаш. Използвай безпл.флекс за нещо със експресно обслужване 🙂

Една молба към всички! Нека да не злоупотребяваме като правим безброй смени и най-вече отменяме активни полети. Домашните потреби са ценни за хора с малко кредит, нека да държим отворен магазина за по-дълго време.Милионерите си взеха своето, нека и бедняците да седнат на трапезата 😜

П.П. Вече има промяна, за съжаление.Билет от домашните, купен в понеделник и сменен за 18,99лв, сега  виждам, че е отменен и предлагат за възстановяване само 2,99евро. Или се усетиха или пропускаме нещо.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 2
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

П.П. Вече има промяна, за съжаление.Билет от домашните, купен в понеделник и сменен за 18,99лв, сега  виждам, че е отменен и предлагат за възстановяване само 2,99евро. Или се усетиха или пропускаме нещо.

Връщат само толкова колкото си си платил, независимо за какво и колко пъти си сменял. Винаги е било така (изключвам 20-те % бонус кредит в миналото). 

Публикувано:
преди 10 минути , stanimir каза:

Връщат само толкова колкото си си платил, независимо за какво и колко пъти си сменял. Винаги е било така (изключвам 20-те % бонус кредит в миналото). 

Те, домашните обаче са по 4.99, а не по 2.99!

Тръгнали са да избиват загубите от рекламациите в началото на ковид-кризата, когато масово продаваха предплатени стоки с последваща доставка и бяха принудени да ни връщат 120% за недоставените... 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• frequent_flyer
    • muffytoz
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.