Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Тогава виж разбивката на цената. Има ли в нея нещо, което да е 2.99€? 

Връщали са ми по-малко, но винаги в разбивката се вижда точно коя такса е пропусната и едно обаждане е оправяло нещата. 

Публикувано:

Не знам нещо ново ли е или сега го забелязвам, но са вкарали опция за известия за цена на даден полет. За сега го виждам само през приложението, като може да се проследява, както за еднопосочен така и за двупосочен. Проследените цени се намират в таблото на профила     

Untitled.jpg

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:

@Ivko, каква е тази Валенсия? Барселончанките ще те линчуват, ако разберат😂

София - Барселона за 11 февруари е по-малко пари. Завръщай се в правия път😉

• Смея се 6
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

@Ivko, каква е тази Валенсия? Барселончанките ще те линчуват, ако разберат😂

София - Барселона за 11 февруари е по-малко пари. Завръщай се в правия път😉

Чакай сега от Валенсия не съм издал на къде ще продължавам 😃

• Смея се 5
Публикувано:
Just now, Ivko said:

Чакай сега от Валенсия не съм издал на къде ще продължавам 😃

Е, то не е необходимо да се издаваш. Триъгълникът ми стана ясен - Валенсия, Барселона, Дубай. Ама за последната спирка, внимавай с дубайките 😉

• Смея се 4
Публикувано:
преди 49 минути , ДиянаВ каза:

@Ivko, каква е тази Валенсия?

Може ли да предположа? 😛

@Ivko, търси полет за 12,99 евро за февруари до Барселона, за да пътува март-април. Но в този месец няма полети на тази цена. А много добре знае, че Валенсия е алтернативен маршрут на Барселона 😉 и решава да потърси там. Йее, на 4.02 има такава цена( в лева), просто е цъкнал да види следващите дати и тогава е направил скриншота. Ако съм права поне в частта за алтернативните маршрути, имай предвид, че те не винаги са огледални. Ако Валенсия е алт.маршрут на Барселона, не е задължително и обратното. Освен ако не си го проверил вече.:gamer1:

• Браво 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

Може ли да предположа? 😛

@Ivko, търси полет за 12,99 евро за февруари до Барселона, за да пътува март-април.:gamer1:

Ами точно до Валенсия искам да си ходя и не само гледах ами и взех 😃 иначе не ме мисли за Барселона имам един двупосочен променен февруари, който още му мисля къде да го наместя ама както каза защо да не го изместя за април 😁

viber_изображение_2020-12-03_12-05-26.jpg

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте,

Току що ми анулираха полети до Ница по Нова година. 

В системата им, обаче е анулиран само първия полет - SOF-NCE 30/12/20.

Обратния полет на 03/01/21 е наличен, но не ми дава опция за ребукинг за него. 😞

Предложението за ребукинг е само за Ница в дати, които не са опция и Бергамо. При ребукване за Бергамо видях, че флекса остава, но няма цена за полетите - просто пише, че нямам за доплащане.

Въпросът ми е - ако се анулират и полетите до Бергамо впоследствие - каква ще бъде сумата, която ще ми бъде възстановена?

Имал ли е някой подобен случай.

Ще бъда благодарен за съвет.

Ломбардия и по-точно летището в Бергамо има някакви ограничения, описани само на италиански. Някой знае ли какви са ограниченията там

63a3c4bd861e651d5bf1a62ba109e0bb_692d258d.jpg

Публикувано:
преди 31 минути , Огнян каза:

Ломбардия и по-точно летището в Бергамо има някакви ограничения, описани само на италиански. Някой знае ли какви са ограниченията там

Вижте в сайта на летището.Интересно другите италиански летища нямат ограничения,освен и Катания

https://www.milanbergamoairport.it/en/

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 30 минути , Огнян каза:

Здравейте,

Току що ми анулираха полети до Ница по Нова година. 

В системата им, обаче е анулиран само първия полет - SOF-NCE 30/12/20.

Обратния полет на 03/01/21 е наличен, но не ми дава опция за ребукинг за него. 😞

Предложението за ребукинг е само за Ница в дати, които не са опция и Бергамо. При ребукване за Бергамо видях, че флекса остава, но няма цена за полетите - просто пише, че нямам за доплащане.

Въпросът ми е - ако се анулират и полетите до Бергамо впоследствие - каква ще бъде сумата, която ще ми бъде възстановена?

Имал ли е някой подобен случай.

Ще бъда благодарен за съвет.

63a3c4bd861e651d5bf1a62ba109e0bb_692d258d.jpg

забранено е движението от 22-5, освен по работа, неоходимост и здравни случаи;

забранено е движението между регионите,  иот една община в друга

затворени са барове, ресторанти 7 /7 дни, взимането на храна е разрешено до 22, доставка до вкъщи е без ограничение;

затворени са търговски центрове, 

затваряне на музеи и изложби

и тн

п.п. от днес ще има нов коледен указ 😉

• Харесвам 3
Публикувано:

Щом те правят промените не се доплаща. После ти връщат каквото си платил, а не колкото струва новия полет.

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, имам едно въпросче 🙂 Имам двупосочен полет Бергамо-Крайова и получих известие преди няколко дни,че има промяна в датите на полета и сега трябва да се възползвам от някоя от предложените опции.Алтернативния маршрут,който ми предлагат не ме устройва та мисълта ми е ако им звънна дали биха ми променили полета по желана от мен дестинация или това не е възможно(например да стане Варна-Ларнака) и ако става дали ще трябва да доплатя. Ако е по-евтин не искам да ми връщат нищо само да го променят 😁

Публикувано:
преди 4 минути , Ivko каза:

Няма шанс да го промениш ако не ти е с флекс.

С флекс е ама мисля да чакам до последно да паднат цените за Варна-Ларнака(че много рязко ги вдигнаха-както ги гледах няколко дни по 50-60лв в посока изведнъж станаха над 300 и така стоят вече 2 седмици) и тогава да го сменя аз.Иначе исках да си пробвам късмета с обаждането още сега да го променят от Уиз ама едва ли ще стане 😉 

преди 1 минута , muffytoz каза:

Публикувано:
2 hours ago, muffytoz said:

С флекс е ама мисля да чакам до последно да паднат цените за Варна-Ларнака(че много рязко ги вдигнаха-както ги гледах няколко дни по 50-60лв в посока изведнъж станаха над 300 и така стоят вече 2 седмици) и тогава да го сменя аз.Иначе исках да си пробвам късмета с обаждането още сега да го променят от Уиз ама едва ли ще стане 😉 

Te ще ти го предложат но с ралзиката в цената (т.е все едно ти да си го направиш с флекс). За алтернативни маршрути ти дават само тези, които ти излизат и през сайта, а и те са в рамките на няколко стотин км от дестинацията ти.... къде е Бергамо къде е Ларнака...

Публикувано:
преди 1 минута , Jorro каза:

Te ще ти го предложат но с ралзиката в цената (т.е все едно ти да си го направиш с флекс). За алтернативни маршрути ти дават само тези, които ти излизат и през сайта, а и те са в рамките на няколко стотин км от дестинацията ти.... къде е Бергамо къде е Ларнака...

Няколко стотин, ама може и хиляда веднага давам пример на Кутаиси алтернативата е Киев-1500км по въздух.

• Харесвам 1
Публикувано:
5 minutes ago, Alexander said:

Няколко стотин, ама може и хиляда веднага давам пример на Кутаиси алтернативата е Киев-1500км по въздух.

е да де,ама поне са в една посока  😄

Публикувано:
преди 18 часа, neuromancer каза:

Щом те правят промените не се доплаща. После ти връщат каквото си платил, а не колкото струва новия полет.

За после се оказва, че не е така :(.

За полетите до Ница бях платил 300 лева, включително флекс по 1 евро.

Приех предложеното ребукване за Бергамо, като никъде не се упоменаваше каква е цената на новите полетите (в системата при съвсем ново букване бяха 320 лева , с флекс - 410.

Реших да опитам да анулирам полета за да видя какво биха ми възстановили и ми предлагаха 119 лева за възстановяване.

Сигурно някъде по общите условия това е описано, но ми се струва леко некоректно, че не те информират на каква стойност са ти новите полети и никъде не се споменава, че реално в случай на нова отмяна на полети - ще загубиш повече от половината сума на резервацията.

Нейсе... може би това е начин за подпомагане на авиокомпаниите 🙂

Публикувано:
преди 44 минути , Огнян каза:

Реших да опитам да анулирам полета за да видя какво биха ми възстановили и ми предлагаха 119 лева за възстановяване.

Да не би част от сумата да я плащана с Уиз-кредит? Когато отмяната е по-тяхна вина, дори и без флекс имаш право да си върнеш цялата сума!

Публикувано:
Преди 1 час, Огнян каза:

За после се оказва, че не е така :(.

За полетите до Ница бях платил 300 лева, включително флекс по 1 евро.

Приех предложеното ребукване за Бергамо, като никъде не се упоменаваше каква е цената на новите полетите (в системата при съвсем ново букване бяха 320 лева , с флекс - 410.

Сигурно някъде по общите условия това е описано, но ми се струва леко некоректно, че не те информират на каква стойност са ти новите полети и никъде не се споменава, че реално в случай на нова отмяна на полети - ще загубиш повече от половината сума на резервацията.

Нейсе... може би това е начин за подпомагане на авиокомпаниите 🙂

Не предприемай нищо още! 

Дай скрийншот на тези неща, които описваш, като не забравяй да скриеш лични данни, код и т.н.

Публикувано:

Имам полет на който му промених дестинацията с флекс и платих разликата и получих потвърждение и на имейл и на плана, но сега случайно си влезнах в резервацията през уеб и виждам това...

wizz.jpg

В разбивката на плащането виждам, че разликата, която трябваше да платя не е минала и пише 'предстои обработка', а каквото ми искаше платих с кредит. Трябва ли да звъня сега?

Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

Трябва ли да звъня сега?

Напоследък бъгавият им сайт(дори не споменавам приложението) е по-бъгав от всякога, системата им се бави с отразяването на промените по резервации. Просто изчакай няколко часа, предполагам, че всичко ще се оправи. Като цяло, със всички врътки, които правим, не мисля , че е добре да им се звъни, освен ако не е спешно, разбира се. Поне при мен всичко се оправя до час, два.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Мари Николова каза:

Напоследък бъгавият им сайт(дори не споменавам приложението) е по-бъгав от всякога, системата им се бави с отразяването на промените по резервации. 

Ами промените съм направил преди 5 дена и гледам става на въпрос за някакви 10лв.,които не знам или не са минали или не ми е искало да платя 😐 защото общо съм имал две плащания за промяната и едното е минало и съм получил за него фактура, но това...Интересно е, че от приложението не виждам нищо нередно..даже мога да го променя този полет и даже да го канселирам, но през уеб нямам опцията за промени както обикновенно има. Възможно ли да е бъг в уеб-а?

Публикувано:
преди 1 час, crazyhorse каза:

Не предприемай нищо още! 

Дай скрийншот на тези неща, които описваш, като не забравяй да скриеш лични данни, код и т.н.

A, аз вече го бях предприел, когато писах 🙂

Оказва се, че моя си е грешката, че не съм проверил колко е регулярната цена в системата в момента - променили са я и си е 119.94. 🙂 

Така или иначе аз съм бил с убеждението, че ако ребукването е на по-ниска цена ти възстановяват разликата... Блажени са верующите 🙂 

Да сме здрави - ще измислим някакви нови маршрути край Бергамо. Дано не ги анулират и тях 🙂

Скриновете: 

Untitled.jpg

Untitled_1.jpg

Untitled_2.1.jpg

Untitled_3.jpg

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.