Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Абе, за 2022, може и да тръгне:))))

С надеждата да летиш или да НЕ летиш?

Надявам се да бъде отменен или поне да променят времето на излитане. Да мога да поискам wizz кредит

Публикувано:
преди 17 часа, chandni каза:

Ако не, ще ми подариш и тези билети, нали...? :sarcastic_hand:

Ако обещаеш да ми направиш няколко кюнефета ... :grin:

• Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
На 20.12.2020 г. в 20:55, imarev каза:

Някой ако има нещо за изпиране,полетите от България до и от Лондон още се продават,а забраната е вече налице😄

20.01 София-Лутън е отменен официално, но го продават , веднага като купиш билет излиза - бързи 20%.

Публикувано:
преди 6 минути , vinidj каза:

20.01 София-Лутън е отменен официално, но го продават , веднага като купиш билет излиза - бързи 20%.

Само ако го купиш с пари, което предвид факта, че ги "затваряш" за неопределено време, едва ли си заслужава. Вече няма 20% на покупките с кредити.

• Харесвам 5
Публикувано:
На ‎21‎.‎12‎.‎2020‎ г. в 8:32, Фил каза:

Ако обещаеш да ми направиш няколко кюнефета ... :grin:

Моля по-сериозно!

Това е тема за "инвестиции" … на зелено, а не за на кой какво му се яде!:wink:

:grin:

Публикувано:

Знаете ли как мога да видя като съм използвал кредит, точно от кой кредит е взето (с каква валидност). Че в момента като отворя баланса и там е едно мазало от използвани и получени кредити и не мога да видя дали имам нещо неизползвано, което си струва да "изпера" сега през някой полет до UK 😄 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 39 минути , П.Кръстев каза:

Знаете ли как мога да видя като съм използвал кредит, точно от кой кредит е взето (с каква валидност). Че в момента като отворя баланса и там е едно мазано от използвани и получени кредити и не мога да видя дали имам нещо неизползвано, което си струва да "изпера" сега през някой полет до UK 😄 

Бях споменавал, че ако не си водиш отчет, като мен едва ли ще хванеш кое, какво 😁😁

Untitled.jpg

• Шок 3
  • Браво 2
  • Смея се 12
Публикувано:
59 minutes ago, П.Кръстев said:

Знаете ли как мога да видя като съм използвал кредит, точно от кой кредит е взето (с каква валидност). Че в момента като отворя баланса и там е едно мазало от използвани и получени кредити и не мога да видя дали имам нещо неизползвано, което си струва да "изпера" сега през някой полет до UK 😄 

Copy-paste в Ексел. Сортираш по колонката с изтичащите дати.

Започваш да събираш ред по ред, докато получиш поне сумата ти в акаунта в момента и така виждаш кой е най-прясно изтичащ кредит.

Може и с писане на лист, ама не ми се струва най-лесният начин ...

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Бях споменавал, че ако не си водиш отчет, като мен едва ли ще хванеш кое, какво 😁😁

Untitled.jpg

По-важното е, че Adidas is all in :neo:

Аз лично съм загубен без Ексел и то не само за Уиз кредита. Неслучайно ми викат Гошо таблицата :grin:

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Публикувано:
преди 14 минути , Георги Матеев каза:

По-важното е, че Adidas is all in :neo:

Аз лично съм загубен без Ексел и то не само за Уиз кредита. Неслучайно ми викат Гошо таблицата :grin:

Ех... не стига, че в едно 60-70% от работното време съм в ексел, а сега и в свободното трябва 😄 

• Смея се 5
Публикувано:

Взимаш си флекс и вкарваш целия кредит в един, два полета. 99% , че ще го отменят/променят.Ако все пак не го направят, местиш към друг полет/и. Почти нямам полет, който да не е отменен или с променен час през 2020г, далеч по-трудно е да улучиш такъв, който ще се състои 🙂

Така не се тревожиш за кредити в следващите 2год.

• Харесвам 6
  • Смея се 1
Публикувано:

Да отбележа, че днес един от полетите до Лондон се изпълни.  Машината лети до Лондон, след това ще изпълни Лондон - Прищина и от Прищина празни до София.

22/12/2020 16:00   W64303 Лондон Лутън T1 Wizz Air

Излетял 16:15

• Харесвам 2
Публикувано:

Моя полет до Гатуик си седи за 27.12, даже получих два мейла, един да ме канят да си купя място и втори да съм се запознаел с изискванията на страната в която ще ходя.

Публикувано:
Цитат

Машината лети до Лондон, след това ще изпълни Лондон - Прищина и от Прищина празни до София.

Хитро. За хората, които трябва да се приберат в Англия е удобно

Публикувано:

Предполагам, че който не иска да пътува ще трябва да задейства флекса, защото няма да отменят полетите

Публикувано:
преди 6 часа, randi каза:

Да отбележа, че днес един от полетите до Лондон се изпълни.  Машината лети до Лондон, след това ще изпълни Лондон - Прищина и от Прищина празни до София.

22/12/2020 16:00   W64303 Лондон Лутън T1 Wizz Air

Излетял 16:15

Този полет беше извънреден и в съвсем различен час от обявените. Може би за пътуващите на 22.12 пак е имало избор за смяна на дата и възстановяване на кредит/пари, както при отменен полет. Само предполагам.

преди 6 часа, Alexander каза:

Моя полет до Гатуик си седи за 27.12, даже получих два мейла, един да ме канят да си купя място и втори да съм се запознаел с изискванията на страната в която ще ходя.

За полет на 23.12. до Лутън получих съобщение за отмяна в малките часове на 22.12.,  въпреки че полета изчезна от р-то малко след заповедта в неделя. През това време получих всички възможни инфо мейли, които изпращат преди полет.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, Alexander каза:

При Wizz това нищо не означава. 

Имахме куриоз при който напълно "пропуснаха"  да пратят мейл за канселиране, и единствено изходящото летище беше обявило отменен полет. Според оператора на Wizz самолета трябваше вече да е във въздуха и в кол центъра изобщо не виждаха отменен полет. За тях си беше ок. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Ще пътувам до Барселона за ЧНГ, ако не отменят полетите. На този етап за влизане в Испания освен PCR-тест се признава TMA (Transcription-Mediated Amplification). Посочва се, че е по-евтина алтернатива на PCR. Някой има ли представа какво представлява, в кои лаборатории и на каква цена може да се направи. Ако някой е пътувал наскоро, искат ли тест на софийското летище като условие за бординг?

Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

При Wizz това нищо не означава. 

Имахме куриоз при който напълно "пропуснаха"  да пратят мейл за канселиране, и единствено изходящото летище беше обявило отменен полет. Според оператора на Wizz самолета трябваше вече да е във въздуха и в кол центъра изобщо не виждаха отменен полет. За тях си беше ок. 

+1

Аз, доколкото си спомням, два такива случая имах с полети от Тирана.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Nedy каза:

Ще пътувам до Барселона за ЧНГ, ако не отменят полетите. На този етап за влизане в Испания освен PCR-тест се признава TMA (Transcription-Mediated Amplification). Посочва се, че е по-евтина алтернатива на PCR. Някой има ли представа какво представлява, в кои лаборатории и на каква цена може да се направи. Ако някой е пътувал наскоро, искат ли тест на софийското летище като условие за бординг?

Във фургоните пред областните болници антигенните тестове са безплатни, само си казваш личния лекар.

• Харесвам 2
Публикувано:

Дали става въпрос за антигенен, защото от Рамус ми отговориха, че е за антитела. Освен това във фургоните едва ли ще осигурят резултата на английски език.

Other diagnostic tests such as rapid serology tests, rapid antigen detection tests or high performance serological tests (ELISA, CLIA, ECLIA) will not be admissible, as long as their harmonized use is not accepted across the European Union.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Nedy каза:

Бях питал преди седмица във форума, както и познати, но доколкото разбрах в България няма къде да се направи точно такъв тест.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.