Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, ven62 каза:

+1

Аз, доколкото си спомням, два такива случая имах с полети от Тирана.

Еййй, така и не стигна до тая пуста Албания 🙂

В пика на "инвестициите" толкова бяхме задобряли, че специално там даже заформихме връзки. Запознахме се с двама човека, които работеха на летището в Тирана и снасяха ценна информация от извора :grin:

• Смея се 6
Публикувано:
На 20.12.2020 г. в 15:55, oli_mali каза:

Аз си мисля, че януарските полетите от Абу Даби до Ларнака, Кутаиси, Ереван... ще литнат още идната седмица.

Е, вече е факт. Току-що разчистиха разписанието за януари. Сега започват от началото на февруари, ама едва ли 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Варна-Атина беше заредена от края на март, но получих имейл за полет май месец, че е канселиран и виждам, че цялата линия в летния сезон падна. Явно тази дестинация няма да я бъде.

• Харесвам 1
Публикувано:

На някой случвало ли му се е при смяна на полет, закупен с флекс, отменен от уиз, при въвеждане на новата желана дата да излиза Sold out и като пробвах за произволни други дати излиза същото? Не мога да избера нито един полет. Чудя се дали да звъня на съпорта и въобще ще ви вдигнат ли. Отмененият полет е утре, не че имах големи надежди да летя, но май трябва до утре да го сменя...

Публикувано:
преди 32 минути , mary_shery каза:

На някой случвало ли му се е при смяна на полет, закупен с флекс, отменен от уиз, при въвеждане на новата желана дата да излиза Sold out и като пробвах за произволни други дати излиза същото? Не мога да избера нито един полет. Чудя се дали да звъня на съпорта и въобще ще ви вдигнат ли. Отмененият полет е утре, не че имах големи надежди да летя, но май трябва до утре да го сменя...

Уточнявам, че за същия отменен полет аз нямах никакви проблеми да си го сменя, по същото време, когато и @mary_shery пробваше, преди малко тоест. На мене не ми е показвало датите занапред да са sold out.

Става въпрос за вътрешен полет в Италия. И, между другото, за тия вътрешни полети в сайта на Уиз изобщо не дава възможност за избор на алтернативни летища при смяна...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 39 минути , mary_shery каза:

Пробвай с друг браузър. Иначе съпорта им ще ти вдигнат и би трябвало направо те по телефона да ти направят промените ако знаеш точно кой полет искаш да е новия. Съветвам те да не чакаш да мине утре и тогава.

Публикувано:

При мен от приложението при опит за смяна пише грешка. Също не дава да променя дестинацията, неактивни са началното и крайното летище.

Публикувано:
преди 8 часа, master_of_germs каза:

Уточнявам, че за същия отменен полет аз нямах никакви проблеми да си го сменя, по същото време, когато и @mary_shery пробваше, преди малко тоест. На мене не ми е показвало датите занапред да са sold out.

Става въпрос за вътрешен полет в Италия. И, между другото, за тия вътрешни полети в сайта на Уиз изобщо не дава възможност за избор на алтернативни летища при смяна...

Тези полети досега не съм успявала да ги сменя пак с вътрешни, не е било проблем, защото задействах флекса и сменях с международни. Но сега имам отменен един такъв и пак не дава смяна. Ти как успя - през десктопа или през приложението? И с какъв браузър?

Публикувано:
преди 40 минути , Мари Николова каза:

Тези полети досега не съм успявала да ги сменя пак с вътрешни, не е било проблем, защото задействах флекса и сменях с международни. Но сега имам отменен един такъв и пак не дава смяна. Ти как успя - през десктопа или през приложението? И с какъв браузър?

Те полетите бяха отменени от Уиз за съответните дати (днес и на 31ви). Просто задействах опцията за смяна на дата. През приложението никога не съм сменял полети досега. 

Публикувано:

Явно си имал късмет 🙂

Сменях устройства, браузъри, версии - не става! Сигурно ще звъня на кол центъра, но в работен ден, има време полета е през януари. За същият проблем говорих с Уиз за една септемврийска резервация, но ме отрязаха. Да съм звъннала на платения телефон, на безплатният съдействали само при отменени полети. Но тогава полета не беше отменен, просто исках да го сменя с вътрешен, но по друга дестинация.

Публикувано:

Звъннах на съпорта, на безплатния малтийски номер. Оправиха ми много бързо резервациите, смениха ми и двата полета за желаните дати и получих мейл. Казаха ми и че не е необходимо да ги сменям до деня на отменения полет, можело и след това, но като им казах, че имам флекс, смениха ми ги веднага. 

• Харесвам 8
  • Браво 3
Публикувано:

Това май е ново:

image.png.7807354ee49f3545e4d188a3df8cb9df.png

Досега административната такса беше фиксирана на 8 евро, но явно вече няма да е така...

Поне за флекса са актуализирали цените:

image.png.20adb3c6fbab1640a78f4660083caddb.png

• Харесвам 2
  • Замислям се 2
Публикувано:

Последният писък на модата в комуникацията на Уиз с клиента е първоначално изпращане на мейл, уведомяващ, че има промяна на часа на излитане, а след 3 до 6  минути изпращане на втори мейл, с което вече уведомяват, че полета е канселиран. Може би с тези 3 до 6 минути дават време на клиента да свикне с идеята, че иде промяна и така някак плавно и щадящо да се стигне до не съвсем изненадващата новина, че всъщност вече всичко е загубено. 😆

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 14 минути , Мари Николова каза:

Последният писък на модата в комуникацията на Уиз с клиента е първоначално изпращане на мейл, уведомяващ, че има промяна на часа на излитане, а след 3 до 6  минути изпращане на втори мейл, с което вече уведомяват, че полета е канселиран. Може би с тези 3 до 6 минути дават време на клиента да свикне с идеята, че иде промяна и така някак плавно и щадящо да се стигне до не съвсем изненадващата новина, че всъщност вече всичко е загубнаено. 😆

Аз ги получавам в обратен ред,първо канселиране,след това промяна и в края на краищата е канселиран.

• Смея се 5
Публикувано:
преди 44 минути , traveler каза:

Аз ги получавам в обратен ред,първо канселиране,след това промяна и в края на краищата е канселиран.

Може би, ти си в контролната група. Проверяват как реагира клиента, ако първо дойде разочарованието, а след това надеждата.🤣

• Смея се 10
Публикувано:

На мен досега два пъти ми променяха полет София - Базел. Първо за декември - махнаха ден вторник и вместо три, дните станаха 7, понеже ми го преместиха автоматично за събота-събота. Смених го с януарски, но и там падна вторник и ги прехвърлиха в един ден - пристигане в 15:00, отлитане в 15:30 (тоя фокус дори вездесъщият @Георги Матеев не успя да го изпълни :girl_crazy:). Сега съм прехвърлила полета за вторник - вторник през март, с ясното съзнание, че след някой и друг ден и те ще паднат, та... На лято - юли, август в жегите, може и да посетим Швейцария...евентуално. :girl_crazy:

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Случвало ли се е на някого: анулиран полет, сменена дата от Уиз за два дни по-рано. Имам опция само да потвърдя. Аз искам да сменя с друга дестинация, но ако потвърдя едва ли ще разрешат смяната. Имам и флекс. Това е на компютъра и на мобилното приложение. Идеи?

Публикувано:
4 minutes ago, Дани Магелани said:

Случвало ли се е на някого: анулиран полет, сменена дата от Уиз за два дни по-рано. Имам опция само да потвърдя. Аз искам да сменя с друга дестинация, но ако потвърдя едва ли ще разрешат смяната. Имам и флекс. Това е на компютъра и на мобилното приложение. Идеи?

Флексът се запазва. После пак можеш да сменяш, за където желаеш.

Публикувано:
Преди 1 час, chandni каза:

Смених го с януарски, но и там падна вторник и ги прехвърлиха в един ден - пристигане в 15:00, отлитане в 15:30 (тоя фокус дори вездесъщият @Георги Матеев не успя да го изпълни).:girl_crazy:

(скромно покашляне)

За сметка на неосъществения проект "До Каламата и назад с 30 минутен престой в Гърция" Георги Матеев обаче може да се похвали с далеч по-интересни изпълнения - благодарение на сладурите от Уиз и не само :grin:

Продължавам да чакам изобретяването на телепорта, че и на мен ми писна от промени и отмени...

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Флексът се запазва. После пак можеш да сменяш, за където желаеш.

To така, ама с флекс си доплащаш разликата в цената, а при отмяна на полета не би трябвало. Най-добре по телефона да пробва дали ще може, явно сайта е бъгав

Преди 1 час, Дани Магелани каза:

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Може да не съм разбрала точно въпроса и проблема на Дани Магелани - искам да сменя с друга дестинация, но ако потвърдя едва ли ще разрешат смяната.

Лятото имах едни инвестиционни билети Варна - Атина отиване октомври и връщане декември 🙂. Първо махнаха маршрута от зимното разписание и пак така имах само опцията да приема промяна с по-ранна дата. Потвърдих промяната и после аз промених резервацията с флекс. Мислех, че това се пита, но от комбинации и комбинативност, към които ни подхлъзват Уиз, не се знае какво ни е в главата 🙂

Публикувано:
преди 34 минути , ДиянаВ каза:

Може да не съм разбрала точно въпроса и проблема на Дани Магелани - искам да сменя с друга дестинация, но ако потвърдя едва ли ще разрешат смяната.

Лятото имах едни инвестиционни билети Варна - Атина отиване октомври и връщане декември 🙂. Първо махнаха маршрута от зимното разписание и пак така имах само опцията да приема промяна с по-ранна дата. Потвърдих промяната и после аз промених резервацията с флекс. Мислех, че това се пита, но от комбинации и комбинативност, към които ни подхлъзват Уиз, не се знае какво ни е в главата 🙂

Не ми дава опция за уиз кредит, не ми дава опция за избор на друг полет, дава ми само потвърждаване на сменената от Уиз дата. Явно е бъг. Питам ако кликна за потвърждение, какво ще стане? Дали след това безплатно ще мога да променя дестинацията?

• Харесвам 1
Публикувано:
2 minutes ago, Дани Магелани said:

Не ми дава опция за уиз кредит, не ми дава опция за избор на друг полет, дава ми само потвърждаване на сменената от Уиз датал Явно е бъг. Питам ако кликна за потвърждение, какво ще стане? Дали след това безплатно ще мога да променя дестинацията?

В такъв случай безплатно, без доплащане на разликата, ако има такава, моят начин не важи.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.