Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ако кликнеш потвърждение имаш чисто нов билет, без промяна от страна на Уиз. Ако променяш с флекса си е по правилата на флекса.

Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

Ако кликнеш потвърждение имаш чисто нов билет, без промяна от страна на Уиз. Ако променяш с флекса си е по правилата на флекса.

Така е, а и с малтийския номер не стана. Включват музика за изчакване на оператор и няма възможвост да натисна 5 за български.

Публикувано:
преди 2 часа, Дани Магелани каза:

Така е, а и с малтийския номер не стана. Включват музика за изчакване на оператор и няма възможвост да натисна 5 за български.

На българския номер става. Понякога ти отговарят на английски и имам комична случка, когато се включих с въпрос на български- отсреща по инерция отговори на български, усети се и веднага смени езика. 

• Благодаря 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 15 часа, Дани Магелани каза:

От 9 до 18 работят на Български.

• Благодаря 1
Публикувано:

Да питам за тези билети до Абу Даби през февруари.Ако не летят ми връщат 120 % като кредит,така ли?

А знаете ли дали се изисква ПСР или друг вид тест за кацане в Емирствата?

Публикувано:
преди 1 час, Olianata каза:

Да питам за тези билети до Абу Даби през февруари.Ако не летят ми връщат 120 % като кредит,така ли?

А знаете ли дали се изисква ПСР или друг вид тест за кацане в Емирствата?

Ако си купувала билетите с кеш-да, но ако си купувала с кредит връщат само 100%.
В момента на пристигащите на летището в Абу Даби се прави ПСР на летището и се слага гривна с която ти следят здравния статус  и има карантина 14 дена без значение от резултата, като на 12-тия ден се прави нов пср и ако е отрицателен ти махат гривната на 14-я.

Ако кацаш на летището в Дубай и оставаш там се изисква само ПСР направен 96 часа преди това и няма карантина, а ако си само транзит не се изисква тест.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 минути , Gachev каза:

А може ли да се пътува свободно между Абу Даби и Дубай - примерно кацаш в Абу Даби и след това отсядаш в Дубай?

Ами и аз това не мога да разбера. Пише само за транзит ако кацаш в Дубай, а за Абу Даби нищо не пише и си мисля, че независимо дали оставаш или си само транзит имаш карантина.

https://u.ae/en/information-and-services/justice-safety-and-the-law/handling-the-covid-19-outbreak/travelling-amid-covid-19/travelling-to-the-uae?fbclid=IwAR0FXDWV22Or2RsGIWiSFy7jllVgZ-wzTsGV_WEwOnpQ5c7Kfd37hFwR_XI

Публикувано:

Доколкото съм чел има някакъв контрол между емирствата, т.е. се спазват правилата във всяко, а не веднъж да се промъкнеш и после да правиш каквото искаш

Публикувано:
преди 2 часа, Gachev каза:

Въпросът ми беше по - скоро дали е  разрешено свободното придвижване между двете емирства за посетители?

Преди време поне имаше контрол между двете емирства Абу Даби и Дубай като Абу Даби изискваше PCR тест за влизане на негова територия дори да идваш от Дубай. Мисля, че от гривната и 14-дневната карантина бяха освободени пристигащите с полет в Абу Даби, които незабавно напускат емирството. Това е окей, ако се пристига с полет в Абу Даби и после директно се отива в Дубай, но на връщане със самолет от Абу Даби трябва нов PCR тест, за да се влезе първо в емирството през някое от съседните му. 

Публикувано:

Правилно ли разсъждавам, четейки правилата за флекс:

Ако купя евтин билет от Скопие с 10 левов Флекс и веднага го променя за желаната дестинация, след това мога и втори път да правя промяна чрез Флекса?

Ако в билета от Скопие имам багаж и места, то при промяната за желаната дестинация те си остават, като доплащам разликата (цената е по-висока за желаната)?

Публикувано:
преди 6 минути , .♥.Fancy.♥. каза:

Ако купя евтин билет от Скопие с 10 левов Флекс и веднага го променя за желаната дестинация, след това мога и втори път да правя промяна чрез Флекса?

Ако в билета от Скопие имам багаж и места, то при промяната за желаната дестинация те си остават, като доплащам разликата (цената е по-висока за желаната)?

С флекс може да сменяш дестинацията колкото пъти искаш.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, .♥.Fancy.♥. каза:

Правилно разсъждаваш и за двете неща.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 7 часа, .♥.Fancy.♥. каза:

преди 3 часа, oli_mali каза:

Правилно разсъждаваш и за двете неща.

Ами не е точно така. Местата също се доплащат ако има разлика в цената освен цената на билета. Само за багаж не се доплаща.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 18 минути , Ivko каза:

Ами не е точно така. Местата също се доплащат ако има разлика в цената освен цената на билета. Само за багаж не се доплаща.

Е така де, fancy си уточнява, че ще си доплати разликата, ако има такава.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, vorbis каза:

Какви са последните новини за базата в Абу Даби? 

Започват с полети до "зелени" страни, първо ще е Атина на 15.01, после и Солун

Wizz Air Abu Dhabi - what to expect from the new airline

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 11 часа, vorbis каза:

Какви са последните новини за базата в Абу Даби? До началото на февруари ще заработи ли?

И аз това се чудя, ще се лети ли до Емирствата и Русия от София през феврувари или пак ще е илюзия...

Публикувано:

Много вероятно е да ни разбият илюзиите за пореден път с Варна - Прага и през март. :laugh: Съмнява ме и Варна - Лутън да се запази в този си вид с локдауна до средата на февруари, който Борис обяви.

Публикувано:
преди 46 минути , lio каза:

И аз това се чудя, ще се лети ли до Емирствата и Русия от София през феврувари или пак ще е илюзия...

Не знам за вас, но на мен и Емирствата и Русия вече ми се отщяха от толкова отлагане и напразни надежди.

(иначе отговорът на въпроса, според мен, е твърдо НЕ)

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, lio каза:

Излишно е да ги чакате, ПОНЕ докато свърши пандемията, това е пределно ясно.

Публикувано:
преди 13 часа, vorbis каза:

Какви са последните новини за базата в Абу Даби? До началото на февруари ще заработи ли?

преди 2 часа, lio каза:

Според мен в целия зимен сезон ще паднат и ще ги оставят за летния т.с. от края на март.

преди 11 часа, Фил каза:

Започват с полети до "зелени" страни, първо ще е Атина на 15.01, после и Солун

Wizz Air Abu Dhabi - what to expect from the new airline

Това ще е интересно дали ще се лети, но може и да има късмет щом не са ги свалили още, а то време не остана

Публикувано:
преди 10 часа, Мари Николова каза:

Много вероятно е да ни разбият илюзиите за пореден път с Варна - Прага и през март. :laugh: Съмнява ме и Варна - Лутън да се запази в този си вид с локдауна до средата на февруари, който Борис обяви.

Пепел ти на устата. Нагласила съм се за Прага и сега юе е яд че не смених за февруари 60тв дни и после щях да мога за март,. А сега са скъпи. Ама да видим.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.