Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 10 минути , mamaivy каза:

В приложението полета ни  до Абу Даби през април вече излиза като такъв до Dubai airport. В момента 

липсват и полетите до 16- ти април.

Вероятно ще има изненади по линията.

Вашия полет кога е? Моя е на 17-ти и си седи още до Абу Даби, но да първия полет е точно на 17-ми и вече излиза като потвърден в смисъл няма го надписа, че чака одобрение 🙄 Според мен може и да местят нещо и за това няма полети в момента явно докато прехвърлят или просто зимното разписание падна.

Публикувано:
преди 25 минути , Ivko каза:

Вашия полет кога е? Моя е на 17-ти и си седи още до Абу Даби, но да първия полет е точно на 17-ми и вече излиза като потвърден в смисъл няма го надписа, че чака одобрение 🙄 Според мен може и да местят нещо и за това няма полети в момента явно докато прехвърлят или просто зимното разписание падна.

6-13 април.

Току-що и мейл за канселираните полети получих .

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 минути , mamaivy каза:

6-13 април.

Току-що и мейл за канселираните полети получих .

Имате ли опция за промяна на датите? Или може би да приемете новото летище или откажете, но ако е това би трябвало и моята резервация да падне. Може и заради ограниченията да местят ако местят.

Публикувано:

И моите заминаха  в средата на март. Странното е, че полетите са анулирани, но въпреки това са променени на SOF-DXB. Имам опция за промяна, но ми дава само SOF-DXB отново като възможност, а такива полети няма на сайта. Само София-Абу Даби от 17ти Април. Според мен разместват още в момента.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 минути , feel_the_rush каза:

И моите заминаха  в средата на март. Странното е, че полетите са анулирани, но въпреки това са променени са SOF-DXB. Имам опция за промяна, но ми дава само SOF-DXB отново като възможност, а такива полети няма на сайта. Само София-Абу Даби от 17ти Април. Според мен разместват още в момента.

До DXB, а не Ал Мактун..Уауу ако е така.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 42 минути , mamaivy каза:

В приложението полета ни  до Абу Даби през април вече излиза като такъв до Dubai airport.

Хмм, нашите полети в края на април са си SOF-AUH-SOF и в приложението и в сайта ...

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

Хмм, нашите полети в края на април са си SOF-AUH-SOF и в приложението и в сайта ...

Ей няма да имаме късмет май ние и ще си летим до Абу Даби 🙄😅

• Смея се 3
Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Ей няма да имаме късмет май ние и ще си летим до Абу Даби 🙄😅

Въпросът е кога точно ... :grin:

• Смея се 5
Публикувано:

Така, има развитие. Полетите до Дубай вече ги заредиха. Позволява ми да сменя за който полет искам до 17 април, София или Букурещ до Дубай. Ноооо не ми дава Абу Даби след 17 април. Аз пък искам до Абу Даби, пък 😞

• Харесвам 1
Публикувано:

И моите до Абу Даби са канслеирани за началото на март, макар да са дошли 4 мейла, 2 за промяна и 2 за канселиране навднъж.

Излизат ми като София- Дубай в момена и имам опция за връщане на пари или нови полети. Алтернатива имам за Букурещ Дубай.

Ако искам да сменя на София-Дубай и обратно точно за същите дати в които бяха оригиналнибте полети не ми позволява, но за всяка друга дата ми позволява.

Явно ще ги изместя с 2 седмици в края на март.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , feel_the_rush каза:

Така, има развитие. Полетите до Дубай вече ги заредиха. Позволява ми да сменя за който полет искам до 17 април, София или Букурещ до Дубай. Ноооо не ми дава Абу Даби след 17 април. Аз пък искам до Абу Даби, пък 😞

Хмм не вярвам както в началото се говореше да има полети и до двете емирства

Публикувано:

Ще ги местим, то е ясно. За Дубай за полета в понеделник теста от кой ден трябва да бъде и къде може да се направи в събота и в неделя, ако някой знае 😉

Публикувано:

@Фил, нали ти имаше билети за 15.01 Абу Даби - Атина? Виждам, че полета вече го няма в разписанието. Дали е отменен?

@Capitan MorganM

Вчера и при мен резервацията излизаше по този начин, после се оправи. Нямам идея как. Аз бих им пуснала оплакване писмено. Може да се бавят с отговора, но обикновено съдействат.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Мари Николова каза:

@Фил, нали ти имаше билети за 15.01 Абу Даби - Атина? Виждам, че полета вече го няма в разписанието. Дали е отменен?

Полет ще има, по-скоро е изкупен/спрян от продажби 🙂 защото още онзи ден даваше, че няма и Атина-Абу Даби и после се появи и после пак изчезна.

Публикувано:
преди 8 часа, Marina Costa каза:

Здравейте. 

Имам проблем с Wizz Air: Отмениха полет до Кипър през април 2020 г., заради пандемията. Върнаха ми wizz кредити в профила, които опитах да използвам лятото, но системата им не ми позволи. В крайна сметка през август подадох заявка за връщане към първоначалния начин на плащане, т.е. - да ми върнат парите. От тогава мина почти половин година, през което време ме мотаят, протакат, дори единия път ми казаха, че вече ми ги били превели по сметката, изпращах им писмо от банката ми и те "добре, ще ги преведем от 14 до 20 дни...." и това всеки път. Много имейли, телефонни разговори с контактния им център (връзката с който предполагам знаете е доста трудна и скъпа) и до момента - едно голямо Нищо.

Някой имал ли е сходен проблем или ако можете да ме посъветвате какъв следващ полезен ход да направя? Дори не мисля, че вече толкова ми пука за парите, просто много ме ядосаха и обидиха с постоянните си лъжи. 

(Извинявам се за дългия пост, както и ако не му е тук мястото)

Аз имах сходен проблем. Попълних формата за връщане на сумата в началото на май 2020 . До октомври нямах преведена сума. Попълних формата за оплаквания в wizz  и след три пъти, през месец писане на имейли, че не са ми превели сумата най - накрая я получих миналата седмица. Писах тук:

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/pohvali-i-oplakvaniya 

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам въпрос относно промяна на полети.

Имам полет София-Айндховен-София след седмица. Бяха ми променяли няколко пъти разписанието, но не приемах, защото така или иначе имах намерение да го сменям за други дестинации/дати. Днес пробвах да го променя на София-Дубай-София (само тестово) и преди да приема първите промени, ми даваше избор само между близките летища на Айндховен (нормално). Приех промените и след това вече с флекса можех да избирам всички дестинации. И тук идва проблема. Дава ми да сменя София-Айндховен със София-Дубай, но на отсечката Дубай-София винаги ми дава, че билетите са Sold out, а те не са... Някакви идеи? Нещо грешно ли правя...

Публикувано:
преди 15 часа, Мари Николова каза:

Ако не побързаш ще ги изкупят 😉

Untitled.jpg

преди 10 часа, Христиан каза:

Дава ми да сменя София-Айндховен със София-Дубай, но на отсечката Дубай-София винаги ми дава, че билетите са Sold out, а те не са... Някакви идеи? Нещо грешно ли правя...

За кои дати се опитваш?

• Смея се 5
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Ако не побързаш ще ги изкупят 😉

Untitled.jpg

За кои дати се опитваш?

Ами няма значение, която и дата да пробвам резултата е един и същ.

image.png.4b55f9745bcc9932d43a2de05bd26594.png

Публикувано:

Може да изчакате малко. Има много хора с билети по старото направление София-Абу Даби и може да са блокирали местата, за да видят кой накъде ще се премести.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 18 часа, Мари Николова каза:

Засега си е наличен. 
Май ще се лети!  :wink:

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 часа, Христиан каза:

Имам въпрос относно промяна на полети.

Имам полет София-Айндховен-София след седмица. Бяха ми променяли няколко пъти разписанието, но не приемах, защото така или иначе имах намерение да го сменям за други дестинации/дати. Днес пробвах да го променя на София-Дубай-София (само тестово) и преди да приема първите промени, ми даваше избор само между близките летища на Айндховен (нормално). Приех промените и след това вече с флекса можех да избирам всички дестинации. И тук идва проблема. Дава ми да сменя София-Айндховен със София-Дубай, но на отсечката Дубай-София винаги ми дава, че билетите са Sold out, а те не са... Някакви идеи? Нещо грешно ли правя...

И на мен ми даваше така за всички дати при смяна на полет и звъннах на безплатния номер и само ме питаха за кой полет искам и ми го смениха много бързо.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• iMari
    • feel_the_rush
    • Мирослав Василев
    • Tani
    • muffytoz
    • WanderlustME
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.