Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 24 минути , Alexander каза:

От какво зависи административната тарифа?

Имам три билета, които трябва да сменям, бяха Лондон-София, след това ги направих Лондон-Виена, гледам, че пише 

3 х билет 9,63лв

3 х админ. тарифа 48лв

10 багаж, който дойде с врътка от Братислава за 20лв

Когато сменях от Лондон-София за Лондон-Виена не намерих евтини билети и се наложи да доплатя 29, 34лв

1 х друга тарифа 29,34лв

Сега искам да сменя за по-напред във времето и за всички билети иска пари, въпреки, че са по-евтини при проверка, започнаха като Раян. 

Пробвах за Кьон-Крайова, както и за София-Мадрид на 31.03, като  за последния цената е 19,99лв и ми иска доплащане от 9лв и нещо на човек, което е лудост, след като аз до сега съм дал по 29лв на човек до сега..

Някой имал ли е такива драми?

Да не би да сте купили билети  с членство, а сега да нямате членство и да доплащате разликата?

Публикувано:

Имам проблем. Уиз твърдят, че са ми превели 680 лв за отменен полет преди 4! месеца, но всъщност нищо не са превели. 

Аз ли трябва да взема официален документ от банката, че такъв превод нямам или те трябва да ми дадат доказателство?

Мога ли да мина с разпечатка от онлайн банкирането или да си искам нещо официално от банката?

Много ми е гадно, защото тези пари не са само мои и ще съм много благодарна на някакъв съвет!

Публикувано:

@noshtna_ptica, през формата за оплаквания в сайта на Уиз може да пуснеш молба да ти потвърдят писмено сумата и деня, в който е изпратена към твоята сметка. Най-добре да поискаш да посочат и сметката. Подобно потвърждение поисках от тях лятото, защото агенцията през която бях закупила билети го изискваше. Тогава отговориха учудващо бързо, в рамките на няколко дни. Оттам насетне може да се обърнеш за съдействие към банката.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 40 минути , noshtna_ptica каза:

Имам проблем. Уиз твърдят, че са ми превели 680 лв за отменен полет преди 4! месеца, но всъщност нищо не са превели. 

Аз ли трябва да взема официален документ от банката, че такъв превод нямам или те трябва да ми дадат доказателство?

Мога ли да мина с разпечатка от онлайн банкирането или да си искам нещо официално от банката?

Много ми е гадно, защото тези пари не са само мои и ще съм много благодарна на някакъв съвет!

Проверете си отново извлечението , не бях забелязал че са ги върнали моите и им звънях.

Попитайте и по коя сметка са, коя е дадена.

• Благодаря 1
Публикувано:

Точно през формата им писах да ми ги върнат и ми отговориха, че на 04.09 са ги превели, но няма такова нещо - за целия месец, а и съседните. Знам от коя карта съм платила, просто пари няма... Може би с нещо официално от банката ще хване повече дикиш, утре ще ходя да видим какво ще ми дадат.

Пробвах в ДСК Директ, но вместо на английски справката излиза на българоанглийски, та да не се излагаме пред чужденците...

Публикувано:

Здравейте,

Имам полет с Уиз в края на февруари за Барселона. В момента като вляза в приложението пише, че е канселиран и  да си вляза в профила за повече информация. А аз съм си в акаунта. Влизам през web в сайта им, там полета е потвърден и не пише да е канселиран. Имейл не съм получавал за нищо. Стармното , че пише - За този полет не се предлага - Online Check In.

Някой има ли подобен проблем с други полети и какво точно се случва?

Публикувано:
преди 8 минути , agenta каза:

Здравейте,

Имам полет с Уиз в края на февруари за Барселона. В момента като вляза в приложението пише, че е канселиран и  да си вляза в профила за повече информация. А аз съм си в акаунта. Влизам през web в сайта им, там полета е потвърден и не пише да е канселиран. Имейл не съм получавал за нищо. Стармното , че пише - За този полет не се предлага - Online Check In.

Някой има ли подобен проблем с други полети и какво точно се случва?

Това, че пише за този полет не се предлага он лайн чек ин, означава, че не е дошъл 30-дневния срок. После ще пише чекирай се сега, но ще иска да си купиш места.

Побвай да влезеш в сайта, но през терефона, чрез линка от приложението, който те насочва да влезеш в профила си.

Публикувано:
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Това, че пише за този полет не се предлага он лайн чек ин, означава, че не е дошъл 30-дневния срок. После ще пише чекирай се сега, но ще иска да си купиш места.

Побвай да влезеш в сайта, но през терефона, чрез линка от приложението, който те насочва да влезеш в профила си.

@ДиянаВ офф това за онлайн чек ин, го знам, но явно се притесних като видях това мазало с полета.

Пробвах да вляза през телефона, чрез линка от приложенението. Първо зарежда и дава грешка -  404, след което се вписвам в сайта и пак стой, както през уеб - потвърден.

Публикувано:

Моят беше така.Получих мейл на сл.ден. Линкът от мейла на работеше, но след още 24 ч.потвърдих през компютър, а през мобилното не ставаше. 

Публикувано:
преди 2 минути , agenta каза:

@ДиянаВ офф това за онлайн чек ин, го знам, но явно се притесних като видях това мазало с полета.

Пробвах да вляза през телефона, чрез линка от приложенението. Първо зарежда и дава грешка -  404, след което се вписвам в сайта и пак стой, както през уеб - потвърден.

Ами и на мен ми се привиждат различни неща на сайта и на приложението. Даже днес пуснах снимки с разликата в часовете, а вчера визуализацията беше още по-различна, но не снимах. Изчакай ден, два, три, може да се оправи бъркотията им.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам полет закупен без флекс ,който смених и трябваше да заплатя такса . Днес ми пращат емайл че полета е канселиран въпросът ми е дали тази такса е възвращаема ако избера връщане на сумата ? Благодаря предварително

Публикувано:
преди 14 минути , Julian999 каза:

Имам полет закупен без флекс ,който смених и трябваше да заплатя такса . Днес ми пращат емайл че полета е канселиран въпросът ми е дали тази такса е възвращаема ако избера връщане на сумата ? Благодаря предварително

Аз бих тествала, без да стигам до крайното потвърждение. Пише каква сума биха ти върнали. Ако в крайна сметка не желаеш канселирането, натискаш хикса  /не cancel/ 25CBCAEF-F9D0-4733-96C5-E7D9D221DC39.jpeg.d2e87234e7c22953b60a144a33e2f1c1.jpegи нещата стават в изходна позиция.

Ето картинка.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Обадих се на малтийският номер и една учтива девойка каза не се възвръща 🤨 политика на авиокомпанията!!! Но те канселират полета !!! 

Публикувано:

Неприятна ситуация, но на практика ти вече имаш нов полет,  с нов PNR и условията при канселиране се отнасят към него. 

Таксата за промяна не е част от цената на новия полет. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Като стана дума за такси  spoilage fee възстановяват ли или да си пазя флекса?

преди 21 часа, Alexander каза:

От какво зависи административната тарифа?

Имам три билета, които трябва да сменям, бяха Лондон-София, след това ги направих Лондон-Виена, гледам, че пише 

3 х билет 9,63лв

3 х админ. тарифа 48лв

10 багаж, който дойде с врътка от Братислава за 20лв

Когато сменях от Лондон-София за Лондон-Виена не намерих евтини билети и се наложи да доплатя 29, 34лв

1 х друга тарифа 29,34лв

Сега искам да сменя за по-напред във времето и за всички билети иска пари, въпреки, че са по-евтини при проверка, започнаха като Раян. 

Пробвах за Кьон-Крайова, както и за София-Мадрид на 31.03, като  за последния цената е 19,99лв и ми иска доплащане от 9лв и нещо на човек, което е лудост, след като аз до сега съм дал по 29лв на човек до сега..

Някой имал ли е такива драми?

Това продължава ли да е така?

Не че имам да сменям засега,но е притеснително .

Публикувано:

Не знам, анулирах ги, явно имаше някакъв дерт с тях.

За инфо, Букурещ-Лисабон, ако се канселира или смени часа, става на София-Лисабон, като вторите през август  са от порядъка на 400лв на човек в посока, а от Букурещ  са по 120-150лв.

Вчера  промених едни фиктивни  билети с флекс за Букурещ-Лисабон и обратно за август с идея да сменят часа и да летя от София.

• Харесвам 4
Публикувано:
На 23.01.2021 г. в 14:27, Alexander каза:

Не знам, анулирах ги, явно имаше някакъв дерт с тях.

За инфо, Букурещ-Лисабон, ако се канселира или смени часа, става на София-Лисабон, като вторите през август  са от порядъка на 400лв на човек в посока, а от Букурещ  са по 120-150лв.

Вчера  промених едни фиктивни  билети с флекс за Букурещ-Лисабон и обратно за август с идея да сменят часа и да летя от София.

А в тази връзка, дали някой знае ако имаш полет София-Мадрид-София и бъде променен/канселиран, дава ли избор Лисабон като съседно летище за безплатна промяна?

Публикувано:
преди 14 минути , Христиан каза:

А в тази връзка, дали някой знае ако имаш полет София-Мадрид-София и бъде променен/канселиран, дава ли избор Лисабон като съседно летище за безплатна промяна?

Не дава, алтернативите са Аликанте, Барселона, Валенсия

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако канселирам полет, закупен с флекс, само като ваучер ли връщаха сумата или е възможно и по сметка, че се обърках нещо? Плащането е с КК.

Благодаря! 

Публикувано:
преди 7 минути , Zara каза:

Ако канселирам полет, закупен с флекс, само като ваучер ли връщаха сумата или е възможно и по сметка, че се обърках нещо? Плащането е с КК.

Благодаря! 

Ако отмяната е по твоя инициатива и полетът не е отменен от авиокомпанията, връщат само и единствено под формата на уиз кредит в профила,, като кредитът е с валидност три месеца.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Имам променен полет, но ми дава само опцията да приема промените...Пробвах и през телефона и през лаптопа, но това е резултата! 

Screenshot_20210125_090819.jpg

Публикувано:
преди 8 минути , crazyhorse каза:

Имам променен полет, но ми дава само опцията да приема промените...Пробвах и през телефона и през лаптопа, но това е резултата! 

Screenshot_20210125_090819.jpg

Обади се на 024928367.  При мен е анулиран София-Миконос.  Нямам опция за смяна, а не искам пари или крдити.  На този телефон ми казаха да изчакам да приближи датата. Явно има недоглеждане. Надявам се да сигнализират на когото трябва и да включат алтернативни маршрути!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   7 магеланци

• Мирослав Василев
    • Lindt
    • WanderlustME
    • Pepi Popova
    • angel tomov
    • a6olq
    • Assya
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.