Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

@crazyhorse, тези вътрешни полети по принцип са бъгавии за смяна и най-добре да звъннеш на безплатният телефон, веднага ще ти ги променят за желаната дата. При тях няма алтернативни маршрути, така че нищо не губиш.

@Дани Магелани, няма алтернативен маршрут на Миконос, само може да избереш дали да летиш от София или от Букурещ. В случая орязаха разписанието много напред, полетите започват чак от средата на юни и ако полета ти е бил преди средата на април, може и за това да не ти дава опция за смяна. Но щом така са ти казали от кол центъра, може пък да започнат и по-рано. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Бергамо през март са махнали сега полетите в сряда, още нямам мейл, но не могат да се купуват. Виждат се само в понеделник и петък

Публикувано:

И при мен не излизат полети за Болоня за средата на март купени още през септември.Първия възможен  полет е 27 март .Нямам мейл за отмяна на полет. Лошото е,че за следващи дати не мога да намеря подобна цена.

Публикувано:

И на мен са ми променили София - Бари. Трябваше полетите да са на 20-23 март, сега и двата полета автоматично са променени за 27.03.  Не трябваше ли да ме питат? Сега ми иска доплащане, ако тръгна да променям връщането. Ще изчакам няколко дни, да видим дали ще получа мейл. 

• Шок 2
Публикувано:

Паднаха-канселираха последните два полета, които имах с Уиз до Холандия.

При мен е 100% от 18 резервации за една седмица.

• Харесвам 1
  • Шок 6
Публикувано:
преди 35 минути , Alexander каза:

Паднаха-канселираха последните два полета, които имах с Уиз до Холандия.

При мен е 100% от 18 резервации за една седмица.

За коя дата са били

трябва да купя билет за края на февруари и още се продават

Публикувано:
преди 39 минути , Eva eva каза:

И на мен са ми променили София - Бари. Трябваше полетите да са на 20-23 март, сега и двата полета автоматично са променени за 27.03.  Не трябваше ли да ме питат? Сега ми иска доплащане, ако тръгна да променям връщането. Ще изчакам няколко дни, да видим дали ще получа мейл. 

Това кой опит за Бари беше?😟

Съжалявам за поредния неуспешен опит😭...Аз съм така за Санкт Петербург-от май досега станаха 5 отменени полета...поне го докарахме до "белите нощи"!

😉

• Шок 3
Публикувано:
преди 13 минути , crazyhorse каза:

Съжалявам за поредния неуспешен опит😭...Аз съм така за Санкт Петербург-от май досега станаха 5 отменени полета...поне го докарахме до "белите нощи"!

😉

О, то и моят полет за Санкт Петербург от миналата година го смениха поне 3 пъти. Е, поне до сегашния юни има още доста време. Неприятното е, че аз си сменям постоянно резервацията, добре че не е предварително платена. Амаааааа вече се опарих доста с предплатени резервации!

Публикувано:

Канселират ли  сега, ако остават по-малко от 14 дни до полета? Може ли да се каже, че ако има по-малко от две седмици до полета, по-голяма е вероятността  да лети? За след месеци е ясно, че е от препланиране на полети, но за предсточщите скоро имате ли поглед към момента как е

Публикувано:
преди 18 минути , Tani каза:

Канселират ли  сега, ако остават по-малко от 14 дни до полета? Може ли да се каже, че ако има по-малко от две седмици до полета, по-голяма е вероятността  да лети? За след месеци е ясно, че е от препланиране на полети, но за предсточщите скоро имате ли поглед към момента как е

Могат да правят каквото си искат в тази обстановка 🙂 Днес премиера на Португалия каза, че спират полетите от Англия и едни полети Лондон - Мадейра бяха кенселирани веднага. Не че щях да ходя с този новия щам в Англия, ама това е друг въпрос. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 47 минути , crazyhorse каза:

😉

Шести опит 🙂 Благодаря, аз вече не съжалявам. Приемам го за знак, че трябва да се пренасоча, примерно към Малдиви 😄 Ще видим все пак, дано мога да ги променя за началото на април, но и да не стане, здрави да сме. 

Санкт Петербург е екстра за "белите нощи", ако не - догодина ще са още по-хубави 🙂 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Аз пак да кажа, че моята Малта за 6ти март устоя и на поредното разместване на графика. Еййй, да взема да пусна едно тото. От всички възможни полети, аз уцелих Дънкан Маклауд на дестинациите 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:

Добре де, не се пренасочих 🙂 Обявявам 7ми опит за посещение на Бари. На 01.04 трябва да сме летяли и да сме се прибрали 🤣

Моят мъж няколко пъти ме пита какво става с полетите. И аз най-уверено - ама всичко е наред, летят си розАвите. Ако знае какви ги въртя....

• Браво 2
  • Смея се 12
Публикувано:
преди 49 минути , Eva eva каза:

Добре де, не се пренасочих 🙂 Обявявам 7ми опит за посещение на Бари. 

Аз бях казал...докато талисмана не се качи с Вас на борда...няма да я бъде ама Вие твърдно НЕ.

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 9
Публикувано:
преди 13 минути , Alexander каза:

За инфо, при канселирани или променени билети за Айдховен, опциите са Брюксел и Дортмунд. 

При Брюксел май дава най- много варианти: Айндховен, Дортмунд, Париж ,Кьолн (от Варна).

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 30 минути , Мари Николова каза:

А какви са алтернативите при София - Санкт Петербург?

Ако гледам на правилното място - Букурещ - Петербург.

(start rebooking и после от един дропдаун гледам какво ми излиза)

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• Olia
    • a6olq
    • the7endless
    • Assya
    • Lady Vengeance
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.