Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

С тези промени и последващ ребукинг, могат да излязат доста интересни дестинации за "жълти стотинки", отнася се основно за СИ България, за които Букурещ е по близо от София. С огромен интерес очаквам една малка промяна на Варна - Барселона/ не е тръгвал и не е правена никаква промяна още/ . Като алтернативи може би ще излязат Букурещ - Палма/Майорка/, Сантандер, Севиля, Малага. Прекрасни дестинации за лятото.

При промяна Мадрид - София ми дава:

Замяна на Мадрид с:  

ИСПАНИЯ

АликантеALCБарселона Ел ПратBCNВаленсияVLCКастелон Коста АзаарCDTМадридMADМалагаAGPСарагоса

и София с Букурещ и Варна/Барселона/

• Харесвам 6
Публикувано:

@Kamen и ти като мен си се размечтал 😊

Докато за Майорка има някакъв шанс, то Сантандер, Севиля, Малага са твърде далече от Барселона, за да ги даде като алтернативи. Но ще е интересно да споделиш 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

Малага и сега ми го дава като опция, за Мадрид - София, на Малага - Букурещ. Не си обяснявам защо не ми даде Севиля - Букурещ. Писах за тези които искат адреналин и повечко кредити. Моите полети са по 18лв. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 минути , Kamen каза:

Малага и сега ми го дава като опция, за Мадрид - София, на Малага - Букурещ. Не си обяснявам защо не ми даде Севиля - Букурещ. Писах за тези които искат адреналин и повечко кредити. Моите полети са по 18лв. 

О,да, всяка информация за алт.маршрути е ценна, особено сега, когато Уиз вдигнаха цените. На София почти винаги излизат като алтернатива Варна,Скопие и Букурещ. Почти сигурно е и че на Скопие ще излезе София (както и че Уиз ще отменят полета😄😄), та където е по-евтино, от там взимаме.

Ей, тия полети между Гърция и Абу Дани са бетон. Мааалко само да им побутнат часовете....🙃

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 43 минути , Мари Николова каза:

Жалко, надявах се на Скопие - Турку 😃

Турку го дава опция при промяна на полет до Стокхолм Скавста 😄

Има Скопие/Белград/Букурещ - Стокхолм 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Добре ще е така всеки да казва за променени резервации, какви алтернативи дават за един ориентир. Мойте са следните:

София-Валенсия, като алтернатива е:

София-Аликанте/Барселона/Мадрид, Варна-Мадрид, Букурещ-Аликанте/Барселона/Валенсия/Кастелон/Мадрид/Малага/Сарагоса, Скопие-Барселона

София-Барселона:

София-Валенсия/Мадирд, Варна-Барселона, Букурещ-Барселона/Валенсия/Кастелон/Мадрид/Сарагоса, Скопие-Барселона

Варна-Атина:

Букурещ-Корфу/Санторини

Мадрид-София:

Мадрид-Букурещ, Аликанте-София/Букурещ, Барселона-Варна/София/Букурещ/Скопие, Валенсия-София/Букурещ, Кастелон-Букурещ, Мадрид-София/Букурещ, Малага-Букурещ, Сарагоса-Букурещ

София-Абу Даби:

София-Дубай, Букурещ-Абу Даби

София-Братислава:

София-Будапеща, Бургас-Виена/Будапеща, Варна-Виена, Букурещ-Виена, Скопие-Братислава/Будапеща, Ниш-Виена

п.с. Условията за промяна 14 дена преди полет от коя дата се гледа на оригиналния полет или на новия? Полета ми до Абу Даби беше на 17-ти, а сега новия е на 18-ти и се опитвам да го сменя за 3-ти, а ми дава като първа възможна дата 4-ти

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 4
  • Браво 2
Публикувано:

На Барселона алтеранитвни от София са само Мадрид и Валенсия.

Миналата година ми замина един полет София-Ейлат, за алтерантивни ми даде Тел Авив и Кипър. Сега го няма Ейлат, но за Тел Авив алтернативта остава Кипър и обратното.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , feel_the_rush каза:

На Барселона алтеранитвни от София са само Мадрид и Валенсия.

А смяна на София с Букурещ не дава ли? Ако да, би трябвало да излизат нови опции. 

Публикувано:

Аз промених всичките 18 резервации, но съм голям песимист, дали ще летя и един полет.. струва ми се, че с късмет, може би лятото разбира се с необходимите тестове.

Това автоматично означава, че бих летял  само 2 полета - с дълъг престой в страните, ако изобщо се осъществят от АК-та.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, Victoria каза:

- Букурещ - Петербург.

Букурещ-Петербург не може да бъде алтернатива на София-Петербург, защото и двата полета няма да се осъществяват в обозримото бъдеще.

• Смея се 2
Публикувано:

Аз имам отменени полети за края на февруари до Санкт Петербург и се чудя как най-оптимално да си сменя датите. Като цяло ми се пътува чак лятото, така че целта е да ги избутам до края на юни/юли. Въпроса е дали да заложа на сигурно и да ги сменя сега първо за март т.к не очаквам да се случат или направо за максималния срок което е края на април по Великден и да се надявам, че ще ги променят нещо за да мога да ги избутам още. Какво ще кажете? Много хазартно ми стана с тия Уизз, само схеми мисля....:D

Публикувано:
преди 14 минути , Jorro каза:

Аз имам отменени полети за края на февруари до Санкт Петербург и се чудя как най-оптимално да си сменя датите. Като цяло ми се пътува чак лятото, така че целта е да ги избутам до края на юни/юли. Въпроса е дали да заложа на сигурно и да ги сменя сега първо за март т.к не очаквам да се случат или направо за максималния срок което е края на април по Великден и да се надявам, че ще ги променят нещо за да мога да ги избутам още. Какво ще кажете? Много хазартно ми стана с тия Уизз, само схеми мисля....:D

Дори в най-най - оптимистичният вариант, ако полетите през април са възможни, няма начин да не променят поне часа, защото тогава пък стартира лятното разписание. Така си мисля 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

Давай смело, аз смених нашите за края на април и при следващата промяна тъкмо за белите нощи сме там.🤣🤣. Аз тези билети ги търкалям от миналия юни. По едно време ги канселирах и купих нови, че бяха за без пари и си чакам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Изобщо ме съмнява и юни да се лети до Петербург. С  няколко промени и нашите априлски полети вече са за юни. Обаче следя S7 и полетите им до Варна. Първо канселираха априлските и майските,сега орязаха и юнските. 

Иначе Букурещ е алтернатива на София.Нашите билети първоначално бяха от Букурещ.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , mamaivy каза:

Първо канселираха априлските и майските,сега орязаха и юнските

За сметка на това (а най-вероятно за разнообразие) S7  преди броени дни пуснаха на сайта си  Москва-Бургас от 28март веднъж седмично в ден неделя 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

Дори в най-най - оптимистичният вариант, ако полетите през април са възможни, няма начин да не променят поне часа, защото тогава пък стартира лятното разписание. Така си мисля 🙂

Абе и аз така мисля, в краен случай ще трябва да се задейства флекса, но няма шанс да купя билети за лятото при тези цени, а моите са от коледа за по 20 евро и съм си ги окичил с приорити , с чекиран багаж, направо ол ин 😄 

преди 2 часа, tanil1965 каза:

Давай смело, аз смених нашите за края на април и при следващата промяна тъкмо за белите нощи сме там.🤣🤣. Аз тези билети ги търкалям от миналия юни. По едно време ги канселирах и купих нови, че бяха за без пари и си чакам.

Да, ама като опитам сега и през апа и през сайта ми дава, че няма полети на тези дати....ще се пробвам пак утре.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Jorro каза:

Да, ама като опитам сега и през апа и през сайта ми дава, че няма полети на тези дати....ще се пробвам пак утре.

И аз днес пробвах да сменя билети за съвсем различни дестинации и ми излязоха със същият номер. Или е пореден бъг или готвят ново орязване.

Публикувано:

То вече всичко е предпоследно, но все пак ... 
За съжаление няма до България

New routes:

• Oslo-Alicante: Twice weekly, effective 14-May-2021;
  • Oslo-Chania: Twice weekly, effective 15-May-2021;
  • Oslo-Larnaca: Twice weekly, effective 14-May-2021;
  • Oslo-Gran Canaria: Twice weekly, effective 15-May-2021;
  • Oslo-Split: Twice weekly, effective 06-Jun-2021.

• Wizz-Air-details-five-new-summer-2021-routes-from-Oslo.jpg

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой скоро летял ли е с Виолета...? :girl_crazy: Имам спомени, че бях чела нещо, че задължително се минава през чек-ин гишето, а не отиваш директно на гейтовете и събират всички багажи, а горе не се качва такъв... Така ли е или бъркам? Ако за багажа е вярно, това важи ли и когато си с малка раница (безплатния багаж)?

Публикувано:
преди 14 минути , chandni каза:

Някой скоро летял ли е с Виолета...? :girl_crazy: Имам спомени, че бях чела нещо, че задължително се минава през чек-ин гишето, а не отиваш директно на гейтовете и събират всички багажи, а горе не се качва такъв... Така ли е или бъркам? Ако за багажа е вярно, това важи ли и когато си с малка раница (безплатния багаж)?

Информация от миналата неделя за полет Валенсия-София. Никакво минаване през чекин гише, отива се директно на гейтовете с бордната карта. Багажът се е качвал горе и багажниците са били пълни.

• Благодаря 1
Публикувано:

Познайте какво! Променят рамките за безплатни промени на полетите при промяна от тяхна страна. Вече са 14 дни назад и 30 дни напред. В момента през приложението си дава само този срок, сайта не бачка, явно и там го качват. Идва проблема, че в имейлите си пише 60 дни , в кол центъра ми казват, че от декември си било така...ще се гръмна от чудене пак се прецаках 😬

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   8 магеланци

• Pepi Popova
    • angel tomov
    • iMari
    • a6olq
    • Assya
    • don
    • lesy
    • vorbis
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.