Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Може би звуча прекалено претенциозен, но ако бяха пуснали Прага щеше да е доста по-добре :)

Съгласен съм,и мен Прага би ме зарадвала повече.Не само заради града ,а и предвид голямото разстояние от София до него.Остава отново трансферен вариант ,за да отидеш там,което е по-зле от директен полет. 

По логично беше първо да пуснат Братислава (Виена), защото пътникопотока в тази посока е по голям! За мен дори е доста странно, че чак толкова късно някой се сети да пусне тази линия

Истина е ,че Виена е на около час път с автобус от Братислава ,което означава,че с един куршум два заека удрят,май...

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Аз купих билети от най-евтините, за 2 двупосочни - 23,96 лв. Мисля да запълня седмицата с Братислава, Бърно, Прага, Краков и евентуално Виена, че видях автобуси по 4€ до там.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Аз купих билети от най-евтините, за 2 двупосочни - 23,96 лв. Мисля да запълня седмицата с Братислава, Бърно, Прага, Краков и евентуално Виена, че видях автобуси по 4€ до там.

Хубаво,че прочетох за евтините автобусни билети,защото преди време търсих Братислава-Виена и ми излизаха по-скъпи.Сега виждам,че RegioJet имат направо смешни цени от по 5-6 евро  за дестинацията.

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Вероятността да се случи нещо с телефона ти (проблем със софтуера,с батерията или с хардуера,загуба,забравяне,кражба и др.),поради което да не можеш да си послужиш с мобилната бордна карта, статистически е много по-голяма от загубата или унищожаването на хартиения носител.Това е така,но възможността за използването на мобилна бордна карта съществува -просто трябва да претеглиш плюсовете и минусите ,за да решиш какво да използваш,като си наясно ,че поемаш известен риск. :)

Вероятността не е много голяма, защото повечето хора много повече пазят телефона си от колкото документи и т.н. Статистически едно от най-големите притеснения на хората е да не им падне батерията и затова постоянно зареждат телефона и следят за неговото състояние. Кражбата на мобилния телефон също ще я забележиш много по бързо от колкото кражба на документи или пари. Имаше някакво изследване, че хората ползват средно на ден поне 20 пъти на ден смартфона си или средно на почти всеки час. Документите обаче може с дни наред да не си ги погледнеш.

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

Вероятността не е много голяма, защото повечето хора много повече пазят телефона си от колкото документи и т.н. Статистически едно от най-големите притеснения на хората е да не им падне батерията и затова постоянно зареждат телефона и следят за неговото състояние. Кражбата на мобилния телефон също ще я забележиш много по бързо от колкото кражба на документи или пари. Имаше някакво изследване, че хотата ползват средно на ден поне 20 пъти на ден смартфона си или средно на почти всеки час. Документите обаче може с дни наред да не си ги погледнеш.

Всички "бежанци" са си загубили документите, но никой - телефона.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Вероятността не е много голяма, защото повечето хора много повече пазят телефона си от колкото документи и т.н. Статистически едно от най-големите притеснения на хората е да не им падне батерията и затова постоянно зареждат телефона и следят за неговото състояние. Кражбата на мобилния телефон също ще я забележиш много по бързо от колкото кражба на документи или пари. Имаше някакво изследване, че хотата ползват средно на ден поне 20 пъти на ден смартфона си или средно на почти всеки час. Документите обаче може с дни наред да не си ги погледнеш.

Имаш право в общия случай,но самолетните билети се съхраняват с особено внимание,предвид важността им ,и едва ли някой би могъл да каже с достатъчна сигурност (освен социологическо проучване )   кое е по-надеждно-телефона или  хартиения билет . :)

Редактирано от Georgie
Връзка към коментар

Имаш право в общия случай,но самолетните билети се съхраняват с особено внимание,предвид важността им ,и едва ли някой би могъл да каже(освен ако няма някакво изледване)   кое е по-надеждно-телефона или  хартиения билет . :)

Може да е важно, но е хвърчащ лист без ясно място в багаж и не проверяваш на всеки час има ли го все още самолетния билет ;) Аз лично дори имах случай веднъж случайно да взема бордната карта на чужд човек на летището в Мюнхен. Минах секюритито и гледам пред мен една бордна карта в пластмасовата кутия. Панирах се, че ми е изпаднала от джоба бордната карта и бързо я взех. На гейта от джоба си извадих мойта бордна карта и се качих на самолета и чак във въздуха забелязах, че имам още една бордна карта на чужд човек пътуващ за Клуж  :( Надявам се на горкия човек да са му издали нова бордна карта, но аз вече нямаше как да му я върна  :(

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Хубаво,че прочетох за евтините автобусни билети,защото преди време търсих Братислава-Виена и ми излизаха по-скъпи.Сега виждам,че RegioJet имат направо смешни цени от по 5-6 евро  за дестинацията.

Точно тях гледам, на някои дестинации влаковете им са по-евтини от автобусите, ама то не влакове, ами чудо:

https://www.regiojet.com/en/services/services-on-board-of-trains/

А като им прочетох менюто направо...Смешни цени 

https://www.studentagency.cz/data/pruvodci/cz-zluty-servis/mobile/index.html#p=6

Между другото, Полскибус обаждат Прага-Краков за 7€ двупосочно.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Може да е важно, но е хвърчащ лист без ясно място в багаж и не проверяваш на всеки час има ли го все още самолетния билет ;) Аз лично дори имах случай веднъж случайно да взема бордната карта на чужд човек на летището в Мюнхен. Минах секюритито и гледам пред мен една бордна карта в пластмасовата кутия. Панирах се, че ми е изпаднала от джоба бордната карта и бързо я взех. На гейта от джоба си извадих мойта бордна карта и се качих на самолета и чак във въздуха забелязах, че имам още една бордна карта на чужд човек пътуващ за Клуж  :( Надявам се на горкия човек да са му издали нова бордна карта, но аз вече нямаше как да му я върна  :(Явно 

Явно не бива човек да съди по себе си.Мен винаги ме е страх да не загубя билета си и час по час го гледам,за да се убедя,че няма да бъда на мястото на онзи човек за Клуж,примерно.. :)

Ти ме провокира да си противореча донякъде-на летището в Малага намерихме бордна карта от Ryanair на някакъв мъж ..Предадохме я на информация и може би са успели да му я върнат.:)

Редактирано от Georgie
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Точно тях гледам, на някои дестинации влаковете им са по-евтини от автобусите, ама то не влакове, ами чудо:

https://www.regiojet.com/en/services/services-on-board-of-trains/

А като им прочетох менюто направо...Смешни цени 

https://www.studentagency.cz/data/pruvodci/cz-zluty-servis/mobile/index.html#p=6

Между другото, Полскибус обаждат Прага-Краков за 7€ двупосочно.

О,ама и автобусите им са  чудни!Не съм ги виждал отблизо,но снимките са достатъчни!Има и виртуален тур,та да добиеш пълна представа.Ами да,прав си за добрите цени на влаковете,сега видях!

Редактирано от Georgie
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Може би звуча прекалено претенциозен, но ако бяха пуснали Прага щеше да е доста по-добре :)

Считай, че са я пуснали. Връзката с влак Братислава - Прага е идеална.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

В момента има цени София-Бирмингам по 6 лева за ноември и декември.

Успях да взема само 1 билет за 16-21 Ноември и се чудя какво ще правя сама там. Ако някой друг е в същия период ще се радвам да се срещнем.

Връзка към коментар

Някой има ли идея дали Уизз поддържат още сметката си в ДСК? Отдавна на мейла пускат само тази в Сити банк, но и другата беше активна и там си превеждах, но последния път е било преди година някъде...

Връзка към коментар

Някой има ли идея дали Уизз поддържат още сметката си в ДСК? Отдавна на мейла пускат само тази в Сити банк, но и другата беше активна и там си превеждах, но последния път е било преди година някъде...

Не. Преди 7-8 месеца питах в ДСК и оттам ми казаха, че сметката е закрита.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

На- кой мейл им пишете за кешбека от букинг ? И някой получил ли е сумите в уиз сметката за февруари ?

И моите пари за февруари ги няма 

Аз им писах на формата за оплаквания два пъти, но само автоматичен отговор, че няма да получа друг отговор.

Ако някой знае друг начин  ( без импулсния телефон) за комуникация с Wizz нека да сподели

Редактирано от Климент
Връзка към коментар

И моите пари за февруари ги няма 

Аз им писах на формата за оплаквания два пъти, но само автоматичен отговор, че няма да получа друг отговор.

Ако някой знае друг начин  ( без импулсния телефон) за комуникация с Wizz нека да сподели

Предният път ми ги преведоха на 15-то число. Така че и аз ги чакам все още. Ако пишете възражение го сложете в категория "Грешки при резервации ...". Отговориха ми чак след повече от месец и се направиха, че нищо не знаят за 10-те процента, а винаги били 5%, което е абсолютно невярно , но не мога да го докажа, тъй като не съм запазила страницата в момента на резервацията. На телефоните въобще не съдействат по въпроса за кешбека от Booking, препращат да се напише възражение. Това е от моя опит. Успех!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• liuboo
    • menki
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.