Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Иван Попов каза:

Ако пуснат за Лисабон за 40 ст. и аз бих се наредил да купувам :girl_witch: А и Дубай/Абу Даби може, разбира се. 😊

П.П. иначе имам един приятел, който все ми казва така: Ванка, аз на ден карам само с 40 ст.... Та сега и с билетите, ако има билети за по 40 ст. ще му кажа и на него, един ден ще гладува, за да дойде с мен 🤣😂

Хм. Какво яде този човек за 40 ст.? Един хляб /даже май е повече/, пакетче семки или солети, едва ли. Кръщава те нещо🙂.  С пътуване за 40 ст. или  40 лв. такъв си е човекът, не му се пътува и намира друго предназначение на парите🙂

• Смея се 1
Публикувано:
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Хм. Какво яде този човек за 40 ст.? Един хляб /даже май е повече/, пакетче семки или солети, едва ли. Кръщава те нещо🙂.  С пътуване за 40 ст. или  40 лв. такъв си е човекът, не му се пътува и намира друго предназначение на парите🙂

Направо клечки ми кърши (знам, че ме базика/кръщава) 🤣 То семките са по около 60 ст. и повече може би, а за хляба да не говорим. 

Абе той пътува доста ама.... така се прави, че е по-добре. Дава си парите за глупости (за колелото, за мотора, за какви ли още не глупости). 🙃  

• Смея се 3
Публикувано:

Аз вече купих отиване и връщане София- Меминген за април на смешни цени. Ох, дано само нещата с тая пандемия се уталожат.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 часа, ДиянаВ каза:

Нооо, ако пуснат София/Варна-Дубай по 40 ст. ще си взема

Викаш, ако е 40ст. става, ама вече за 70-80ст. няма да им стъпиш, нали ?! :grin:
......................
Майтапът на страна, но понеже следя за едни билети от Лондон към Софето, Wizz бая са се оляли с цените (а и не само по тази дестинация) - ми то полетите на BA са доста по-евтини, хем от Хийтроу. Че и частично може да се платят с авиоси.
За сравнение:
image.png.12673967f66a6413273b3aabab3ae565.png

image.png.0549fa736c1f8c0e3c1b29bdfbab9cde.png

image.png.7fd5d897f81c0888f77c238c6bcedc7d.png

• Харесвам 2
  • Шок 3
  • Смея се 1
Публикувано:

Нормално за тях, имат високи цени за сезон и когато е над 3 месеца предварително. Странно е че в ден вторник е най-висока цената.

Публикувано:

Аз пък открих друга странност. И двете снимки са за месец април, като първата е без ДК, а втората-с ДК! 

За първи април цената пада само с 4 лева! 

IMG_20210205_124516.jpg

IMG_20210205_124531.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен в промеждутъка между двете някой е купил последната бройка или по някаква друга причина са избягали цените, но не отговарят на двете снимки. Трябва поне относително (по-голяма - по-малка) да отговарят, иначе просто няма смисъл да се сравнява.

Публикувано:

Не мислите правилно по отношение на цените. Цената може да се промени в разстояние на 5 секунди, и докато направиш един принт скрийн и второ търсене вече цената от първия принт скрийн е невалидна и няма смисъл да сравняваш с втората.

Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Не мислите правилно по отношение на цените. Цената може да се промени в разстояние на 5 секунди, и докато направиш един принт скрийн и второ търсене вече цената от първия принт скрийн е невалидна и няма смисъл да сравняваш с втората.

Гледах ги няколко пъти преди да снимам!Дори сега е същото положение!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 42 минути , crazyhorse каза:

Гледах ги няколко пъти преди да снимам!Дори сега е същото положение!

Вече административната такса не е фиксирана. Преди беше 8 евро, а сега е между 8 и 12 в зависимост от направлението. Може би е заради това.

Публикувано:
преди 16 минути , jorrro каза:

Вече административната такса не е фиксирана. Преди беше 8 евро, а сега е между 8 и 12 в зависимост от направлението. Може би е заради това.

Направлението е същото! И при две еднакви цени, свалянето на цената е различно! И за първи и за тринадесети, цената без ДК е 28,99...След ДК, за първи става 24,99,а за тринадесети - 19,99!

Публикувано:
преди 21 минути , crazyhorse каза:

Направлението е същото! И при две еднакви цени, свалянето на цената е различно! И за първи и за тринадесети, цената без ДК е 28,99...След ДК, за първи става 24,99,а за тринадесети - 19,99!

Би трябвало при еднакви цени, направление и дати отстъпката да е  еднаква и след отстъпката пак тези дати да останат еднакви, а те не са. Затова помислих, че цените са мръднали между двете търсения.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 27 минути , jorrro каза:

Вече Букурещ не е алтернативно летище на София (и обратно). Поне за полети до Италия. 😞

За кои дестинации? За Бергамо би трябвало да излиза Букурещ. Единствената причина да изчезват алт.летища от предложенията,  досега беше ако закриват дестинации, както беше случаят с полети от Белград и Ниш.

Публикувано:
На 8.05.2020 г. в 10:04, Георги Матеев каза:

Понеже вече няколко пъти мяркам неточна информация искам да уточня какво точно се връща при отмяна на полети.

Когато полет с добавен Флекс се отмени по желание на пътника Wizz връща в акаунта пълната сума с изключение на таксата за самия Флекс. Пример, ако билетът струва 124 лв, от които Флекс е 24 лв, то когато сами отмените ще получите обратно в акаунта си кредит 100 лв. Този тип кредит е валиден само 3 месеца.

Когато полет (независимо с добавен Флекс или без) се отмени от авиокомпанията и изберете рефънд опцията за 120% кредит се случва следното. Връща се пълната платена сума (включително и таксата за Флекс), като +20% се добавя единствено върху тарифата на билета и административната такса, но не и върху допълнителните услуги. Пример, ако билетът струва 220 лв (разбивка: 100 лв тарифа + 16 лв административна такса + 24 лв Флекс + 30 лв приорити + 50 лв чекиран куфар), ще получите в акаунта си кредит 243.20 лв (разбивка: 100 лв +20% тарифа + 16 лв +20% административна такса + 24 лв Флекс + 30 лв приорити + 50 лв чекиран куфар). Този тип кредит е валиден 2 години.

При анулиран полет от Уиз с флекс, платен частично с кредит и повече с МС, продължават ли да връщат и сумата за флекс, ако поискам възстановяване в кредити? 

Има ли някаква промяна в горната схема? Благодаря!

Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

За кои дестинации? За Бергамо би трябвало да излиза Букурещ. Единствената причина да изчезват алт.летища от предложенията,  досега беше ако закриват дестинации, както беше случаят с полети от Белград и Ниш.

За Бергамо точно 😞 За сметка на това Прищина е алтернативно на София 😄

• Шок 4
Публикувано:
преди 2 часа, jorrro каза:

Вече Букурещ не е алтернативно летище на София (и обратно). Поне за полети до Италия. 😞

Потвърждавам. До преди два дена излизаше Букурещ като алтернатива на София, сега не, става въпрос за Мадрид. От Варна си стои Букурещ като алтернатива, променен полет до Барселона, но са орязали доста опциите от Букурещ към Испания.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 37 минути , Дани Магелани каза:

При анулиран полет от Уиз с флекс, платен частично с кредит и повече с МС, продължават ли да връщат и сумата за флекс, ако поискам възстановяване в кредити? 

Има ли някаква промяна в горната схема? Благодаря!

Щом е отменен полета винаги се връща пълната сума, включително за флекс.

Ако избереш възстановяване изцяло в кредити дори ще получиш +20% бонус върху платената с карта сума.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 52 минути , jorrro каза:

За Бергамо точно 😞 За сметка на това Прищина е алтернативно на София 😄

Хм, от Прищина има полети само до Малпенса. Освен Уиз да ни готвят изненада. 🙂 Но ако Косовската столица се задържи като алтернатива на София по всички маршрути, хич няма да е зле, цените са по-добри.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам поредните бъгави билети закупени с  флекс. Та билетите са Вроцлав - Льов и при промяна на някои дестинации ми дава че билетите са продадени , при други няма проблеми и си дава активно полето за доплащане разликата в цената. Въпроса ми е как става доплащането на разликата в цената при обаждане на кол центъра? Могат ли да се ползват уиз кредит или ще искат само кеш ?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Capitan Morgan каза:

Имам поредните бъгави билети закупени с  флекс. Та билетите са Вроцлав - Льов и при промяна на някои дестинации ми дава че билетите са продадени , при други няма проблеми и си дава активно полето за доплащане разликата в цената. Въпроса ми е как става доплащането на разликата в цената при обаждане на кол центъра? Могат ли да се ползват уиз кредит или ще искат само кеш ?

Казваш им какви промени искаш, правят ти ги и ти пращат линк да потвърдиш. Влизаш, ако има да се доплаща, може с кредит или  по начин, който ти избереш. 

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Северна Германия е блокирана от зимата. В провинция NRW целият транспорт между градовете е спрян, няма влакове,няма автобуси.

@зВерчето има полет утре сутринта от Варна за Дортмунд. В момента пътува с влак от София за Варна, като сутринта си направи тест тук. 

Тя живее в Мюнстер, та дори да кацне, придвижването става на практика невъзможно.

Сайтът на летище Дортмунд не ми дава много инфо. Виждам че от днешните полети Белград е отменен, другите стоят закъснели, като тоя от Катовице вече няколко часа. 

Билетът е без флекс. Някакви идеи, как да действа? Според мене е редно да чака и ако Уиз не отменят дотогава, да бъде на летището сутринта. Може и в последния момент да стане отмяната...

Нейните хора в Германия я съветват изобщо да не лети, а да си остава тук за още няколко дни поне.

• Шок 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   5 магеланци

• dimitrov6
    • yordanov
    • jorrro
    • Сузи Су
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.