Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

До Абу Даби линията явно няма да я има ами дано до Дубай остане.

п.с. Иначе на утрешния полет до Дубай има 192 човека чекирани.

Къде пък ги видя чекираните? 😎

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой пробвал ли е да сменя с флекс ония билети от 5 евро от вътрешните италиански "Домашни потреби" скоро? 

Като пробвам да сменям за дата, на която цената е 10 евро, ми дава доплащане само 1,40 евро, а не 5 евро. И така за всичко нагоре, примерно, ако е от 5 на двайсет евро, иска доплащане 11,40 евро. Е едни 3.60 евро се печелят. Естествено, аз ще си сменя за друга дата за 5 евро без доплащане, ама е интересно бъгче.

П.П. И друго - разцъквам тук какво да правя с едни сменени полети Скопие-Хамбург. Те са чак за април, де. Но преди няколко дни и даваше опция да сменя Скопие със София и съответно Хамбург с Билунд. А сега като единствена опция за алтернативно летище на Скопие е останала Тирана.

П.П.П. Възплзвал ли се е някой от опцията смяна на име при активиране на флекс? Мисля, че смяна на пътник не беше допустима... Обаче излиза едно поле, където пише, ще може еднократно да се поправят правописни грешки в името. Някой пробвал ли е, дали ще го приеме, ако изцяло се смени пътникът, а не само да се променят една-две буквички?

• Шок 2
Публикувано:
преди 2 часа, master_of_germs каза:

Някой пробвал ли е да сменя с флекс ония билети от 5 евро от вътрешните италиански "Домашни потреби" скоро? 

Като пробвам да сменям за дата, на която цената е 10 евро, ми дава доплащане само 1,40 евро, а не 5 евро. И така за всичко нагоре, примерно, ако е от 5 на двайсет евро, иска доплащане 11,40 евро. Е едни 3.60 евро се печелят. Естествено, аз ще си сменя за друга дата за 5 евро без доплащане, ама е интересно бъгче.

П.П. И друго - разцъквам тук какво да правя с едни сменени полети Скопие-Хамбург. Те са чак за април, де. Но преди няколко дни и даваше опция да сменя Скопие със София и съответно Хамбург с Билунд. А сега като единствена опция за алтернативно летище на Скопие е останала Тирана.

П.П.П. Възплзвал ли се е някой от опцията смяна на име при активиране на флекс? Мисля, че смяна на пътник не беше допустима... Обаче излиза едно поле, където пише, ще може еднократно да се поправят правописни грешки в името. Някой пробвал ли е, дали ще го приеме, ако изцяло се смени пътникът, а не само да се променят една-две буквички?

Имам променен полет Скопие-Будапеща...Дава ми възможност за смяна със София,Тирана,Солун,Прищина,Охрид и Ниш с Братислава,Виена и Будапеща за различните летища!

За вторият въпрос-не става,иска 45 евро!

П.П.За София-Петербург дава алтернативно Бургас/Скопие-Турку,но липсва Букурещ-Петербург!

П.П.П.За Атина-Абу Даби,алтернативата е Солун,който е алтернатива и за София-Дубай/Абу Даби!

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 часа, Ivko каза:

До Абу Даби линията явно няма да я има ами дано до Дубай остане.

п.с. Иначе на утрешния полет до Дубай има 192 човека чекирани.

Че то, има ли толкова места в самолета?:crazy:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, master_of_germs каза:

При Скопие - Хамбург не ти дава София като алтернативно летище вероятно защото от София няма близък полет до Хамбург. 

Публикувано:
В момента, Capitan Morgan каза:

При Скопие - Хамбург не ти дава София като алтернативно летище вероятно защото от София няма близък полет до Хамбург. 

Преди даваше София -Билунд, като алтернатива. И аз забелязвам, че доста промени има при алтернативните маршрути.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 часа, Мари Николова каза:

Да не споменавам, че още съм в несвяст от кеф за новите линии до Полша 😃

Не знам ,но аз след анализ на посетените градове по цяла Европа,май най-харесвам тези, които са на същата географска  линия като родния край.Там и климата е същия,и хората имат същия темперамент.Всичко друго на север и юг от линията става много различно и непознато.

э.png

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 15 часа, epetkov каза:

@Kalina Ivanova повечето не сме от Бургас, ама вече седем часа се радваме на новината в тази тема 🙂

Повечето не сме на пълен работен ден във форума.

Така и се зарадвах, че първо я бухнах тук, а после четох.

Но няма лошо...подскачам си от радост и си пожелавам още такива новини.

Знаех си, че Дядо Коледа съществува...знаех си:dance3:

• Харесвам 7
  • Браво 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, Kalina Ivanova каза:

Но няма лошо...подскачам си от радост и си пожелавам още такива новини.

Знаех си, че Дядо Коледа съществува...знаех си:dance3:

Не за да ти охлаждам ентусиазма, или да ти помрачавам радостта ( аз също се радвам :yes: и вече кроя пъклени планове, включващи  нощния влак (спален вагон)  от Софето до Бургас и после полети оттам :grin: ), но все пак имай едно на ум, че последно време доста дестинации така както се появиха, така после изчезнаха, особено при Уиз... :unsure:

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 8 минути , bad kid каза:

А защо е тоя интерес към Дубай? До там имаше полети от 100 години ..🤨

от моя страна просто лаф да става, иначе сигурно щото повече от година отлагаха Абу Даби и най-накрая пак възстановиха Дубай

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 минути , bad kid каза:

Ми щот е топличко, вкусничко:)))))И Уизовете фръкнаха натам.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 30 минути , bad kid каза:

Щото Дубай на фона на Занзибар, Малдиви и Пунта Кана рязко се превърна в супер ъндърграунд дестинация 😁 И щото е екзотика на само 5 часа директен полет, а и рестрикциите са поносими.

• Харесвам 11
  • Смея се 4
Публикувано:
На 11.02.2021 г. в 23:53, master_of_germs каза:

Разликата идва от административната такса, която в случая е 8 евро, разгледай разбивката на цените на всеки билет и забележи това:

- билет от 4.99 евро

* цена билет 0.59 евро

* такса 8 евро и отсъпка за нея 3.60 евро и става 4.40 евро такса

- билет от 9.99 евро

* цена билет 1.99 евро

* такса 8 евро

Реално ти доплащаш само разликите в цените на билета, а не на таксата и като смениш билет от 4.99 / с цената само на билета 0.59/ с билет от 9.99 / с цената само на билета 1.99/ и ти идва точно 1.4 евро за плащане . И така е със всички билети от 4.99 евро, които искаш да сменаш. 

- билет от 19.99 евро

* цена билет 11.99 евро

* такса 8 евро 

11.99-0.59=11.40 евро доплащане за смяна на билет от 4.99 с такъв от 19.99 

На 11.02.2021 г. в 19:02, Мари Николова каза:

И Атина - Абу Даби замина за март.

Отново се появи 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Разликата идва от административната такса, която в случая е 8 евро, разгледай разбивката на цените на всеки билет и забележи това:

- билет от 4.99 евро

* цена билет 0.59 евро

* такса 8 евро и отсъпка за нея 3.60 евро и става 4.40 евро такса

- билет от 9.99 евро

* цена билет 1.99 евро

* такса 8 евро

Реално ти доплащаш само разликите в цените на билета, а не на таксата и като смениш билет от 4.99 / с цената само на билета 0.59/ с билет от 9.99 / с цената само на билета 1.99/ и ти идва точно 1.4 евро за плащане . И така е със всички билети от 4.99 евро, които искаш да сменаш. 

- билет от 19.99 евро

* цена билет 11.99 евро

* такса 8 евро 

11.99-0.59=11.40 евро доплащане за смяна на билет от 4.99 с такъв от 19.99 

Да, просто доскоро можеше да се сменя билет от 4,99 евро с такъв до 12,99 евро без доплащане. На тези от 5 евро не им се начисляваше никаква административна такса, самата цена на билета си беше 5 евро. А сега, след като вече веднъж съм ги променял от 5 пак на 5 евро, са въвели това, което ти написа.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, don каза:

С намалението днес има хубава цена за Лисабон за 19-23 април за 100лв

Screenshot_20210214_092004_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Добре е, обаче за август е страшно, а разликите са между 2 и 3 пъти спрямо Букурещ-Лисабон..средно под 400лв в посока няма от София, а от Букурещ е около 150 средно, а може да се комбинира и за 250лв двупосочен на няколко дати, срещу минимум 740лв от София.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, don каза:

С намалението днес има хубава цена за Лисабон за 19-23 април за 100лв

Screenshot_20210214_092004_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Интересно! На мен за същите дати цените са по-ниски... 

Screenshot_20210214_113824_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Публикувано: (редактирано)
На 11.02.2021 г. в 13:09, Георги Матеев каза:

Развълнувах се за новата линия до Турку. Ако Финландия отвори за туристи лятото се мятам с 200. На някой да му се правят 3 дни там? 🙂

Ние си взехме билети до Турку  за 13.06 - 17.06

Импулсивно, ако няма рестрикции ще направим Познан и Вроцлав през Септември.

03.09 Бургас - Познан

07.09 Вроцлав - Бургас

Но още нищо не подготвям като програма, защото всичко през миналата година отпадна освен Малта.

Редактирано от lamerz1912
Допълнение.
  • Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 55 минути , lamerz1912 каза:

Ние си взехме билети до Турку  за 13.06 - 17.06

Импулсивно, ако няма рестрикции ще направим Познан и Вроцлав през Септември.

03.09 Бургас - Познан

07.09 Вроцлав - Бургас

Но още нищо не подготвям като програма, защото всичко през миналата година отпадна освен Малта.

И ние мислим да ходим по същите места:) Но аз взех билети за Варна - Берлин и София - Санкт Петербург, щото са по-евтини 🙃😉 Мерси на @crazyhorse за информацията.

Почти съм сигурна, че на Варна - Прага ще даде Бургас - Вроцлав като алтернатива 🙂

• Харесвам 2
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.