Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 11.02.2021 г. в 13:13, Tim каза:

Правят му се 🙂

Ей принуждавате хората да дойдат от другия край на Б-я, за да летят до Турку. 😊 

А пък може връщането да е и през Полша 😉

Честито за Бургас! Много се радвам, че wizz отварят нови линии от Б-я.

Тъкмо тази година се надявам да ползвам и БДЖ със спалните вагони и с новите локомотиви. 😊 

• Харесвам 9
Публикувано:
На 12.02.2021 г. в 9:16, Мари Николова каза:

Преди даваше София -Билунд, като алтернатива. И аз забелязвам, че доста промени има при алтернативните маршрути.

Пак се появи!

• Харесвам 2
Публикувано:

Интересен бъг или някакво недоглеждане, но при търсене на полет с/без WDC за Бергамо-Яш за 4-ти април цената е една и съща, докато за 5-ти април с WDC е по-ниска с 10€! 

На 14.02.2021 г. в 9:17, don каза:

С намалението днес има хубава цена за Лисабон за 19-23 април за 100лв

Screenshot_20210214_092004_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Интересно! На мен за същите дати цените са по-ниски... 

Screenshot_20210216_103256_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Screenshot_20210216_103304_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Screenshot_20210216_103311_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

Screenshot_20210216_103318_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

Замина си Бари (и Неапол) поне до края на Април:

image.png.868c8a0d7f2c04312e0a2f9f1902b856.png

Като полетите ми са за края на Март, но реално са повече от 30дни до новите дати и дори не мога да сменя. Яко ме извозиха ...

Публикувано:
преди 6 минути , jorocontrola каза:

Като полетите ми са за края на Март, но реално са повече от 30дни до новите дати и дори не мога да сменя. Яко ме извозиха ...

По телефона ще ти ги сменят. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Получих мейли за отменени полети, но все се надявах да не е Бари 😞  Няма пък да влизам в сайта, ще живея няколко дни с мисълта, че все още всичко е под контрол 😄 

• Браво 2
  • Смея се 5
Публикувано:

Добре, аз пак имам въпрос - на Неапол и на Катания кои са алтернативните летища?

P.S. И за пореден път да кажа, че полета до Малта на 6ти март ще го бъде 🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 15 часа, jorocontrola каза:

И моите са така. Звънях на безплатния телефон, не може да се направи безплатна смяна за повече от 30 дни напред. Може само с доплащане. Ще поизчакам и тогава ще ги сменя с флекса, нямам друга възможност.

• Харесвам 1
Публикувано:

И София- Братислава замина почти до края на април, както и Варна - Брюксел.

Спойлер

От моя скромен опит с кол центъра последните седмици си правя извода, че операторите масово не знаят за промяната от 30 на 60 дни или ако знаят се сещат само ако клиента акцентира върху това. Ако се обадите и обясните, че не може да смените отменен полет през профила си, защото вероятно има някакъв бъг и помолите да ви съдействат, е по-вероятно да направят исканата промяна. Според мен полза от такъв разговор има само в случай, че 30 дни напред полетите до желаната дестинация са отменени, както с Бари. Иначе само даваме възможност служителите да се ограмотят по-бързо 🙂 Така или иначе отменят/променят разписание всяка седмица, дали ще смениш веднъж за след 2 мес. или два пъти е въпрос на няколко цъка с мишката.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Имам отменен полет по линията Милано-Бари, ах колко ми се летешееее  😄, но нещо не ми дава възможност да го презаверя нищо, че продължават да продават билети по тая линия. Някой имал ли е такъв проблем и какво се прави в такъв случай? На 024928367 ли се звъни?

Публикувано:
преди 24 минути , tch каза:

На 024928367 ли се звъни?

Да. 

преди 1 час, Eva eva каза:

И моите са така. Звънях на безплатния телефон, не може да се направи безплатна смяна за повече от 30 дни напред. Може само с доплащане. Ще поизчакам и тогава ще ги сменя с флекса, нямам друга възможност.

Смени си ги за 30 дни напред безплатно, пък после активирай флекса! 

• Харесвам 3
Публикувано:

Да, няма полети 30 дни напред. Никак не може да се сменят. Може само с флекс, тоест със сериозно доплащане, тъй като за май- юни цените са доста по-високи от платеното от мен.

Ще изчакам 2-3 седмици и да се надявам, че ще паднат цените за април и ще мога да ги сменя без доплащане.

Публикувано:

На 19.02 ми изтича членството в дискаунт клуба. Пак ли ще трябва непременно да закупя полет за да го продължа? Бих могла да поизчакам,но с тези чести промени и отмени ще ми иска вече по-високи цени.

Публикувано:
преди 1 час, Eva eva каза:

Да, няма полети 30 дни напред. Никак не може да се сменят. Може само с флекс, тоест със сериозно доплащане, тъй като за май- юни цените са доста по-високи от платеното от мен.

Ще изчакам 2-3 седмици и да се надявам, че ще паднат цените за април и ще мога да ги сменя без доплащане.

А как може да се активира флекса в този случай? Аз поне не виждам такава опция при анулиран полет - може само да се избере refund или нова резервация. Но ако няма полети в рамките на 30 дни...май остава само refund. Или през кол центъра могат да активират флекса с доплащане (това мен ме устройва, за да запазя евтиния флекс поне).

Публикувано:
преди 30 минути , jorrro каза:

А как може да се активира флекса в този случай? Аз поне не виждам такава опция при анулиран полет - може само да се избере refund или нова резервация. Но ако няма полети в рамките на 30 дни...май остава само refund. Или през кол центъра могат да активират флекса с доплащане (това мен ме устройва, за да запазя евтиния флекс поне).

Хм, наистина не става да променям датите с флекса. Явно е възможно през кол центъра, защото момчето няколко пъти каза да активираме флекс, но се налага доплащане. За доплащане имаше предвид разликата в цената на билета. 

Публикувано:
преди 12 минути , Eva eva каза:

Хм, наистина не става да променям датите с флекса. Явно е възможно през кол центъра, защото момчето няколко пъти каза да активираме флекс, но се налага доплащане. За доплащане имаше предвид разликата в цената на билета. 

Това е хубаво, но да не вземат да искат и такса за транзакция през колцентъра, че и такова нещо имаха в тарифата 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

За кога с полетите? 

Може да изчакаш ден преди оригиналния полет и тогава да активираш... 

Или местиш за дати и полет със същата цена(дори да е друго направление), после връщаш желаната дестинация! 

П. П. В разстояние на няколко дни, през кол-центъра и чрез четирима различни сътрудници, успях да си сменя всичките 14 полета за около 60 дни напред! 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, blueriver каза:

На 19.02 ми изтича членството в дискаунт клуба. Пак ли ще трябва непременно да закупя полет за да го продължа? Бих могла да поизчакам,но с тези чести промени и отмени ще ми иска вече по-високи цени.

Май да, но то ако не купуваш билети за какво ти е членството

Аз съм останал с впечатление, че по-често се отменят полети, отколкото изпълняват, тоест е лесно да си платиш членство, а парите за билета да ти ги върнат

• Харесвам 2
  • Смея се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.