Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

Май да, но то ако не купуваш билети за какво ти е членството

Аз съм останал с впечатление, че по-често се отменят полети, отколкото изпълняват, тоест е лесно да си платиш членство, а парите за билета да ти ги върнат

Имам закупени полети за май и юни.Ако ги канселират,или сменят,няма ли да се наложи да доплащам, тъй като са купени с дискаунт,а сега ще съм без?

Публикувано:
преди 2 часа, jorrro каза:

А как може да се активира флекса в този случай? Аз поне не виждам такава опция при анулиран полет - може само да се избере refund или нова резервация. Но ако няма полети в рамките на 30 дни...май остава само refund. Или през кол центъра могат да активират флекса с доплащане (това мен ме устройва, за да запазя евтиния флекс поне).

Избери си нова дестинация със същата цена! 

преди 2 часа, Eva eva каза:

Хм, наистина не става да променям датите с флекса. Явно е възможно през кол центъра, защото момчето няколко пъти каза да активираме флекс, но се налага доплащане. За доплащане имаше предвид разликата в цената на билета. 

Помоли ги да активират флекса за друга дестинация със същата цена! 

• Харесвам 2
Публикувано:

Нямам достъп до търсене на билети в Wizzair и се ядосвам, и т.н. От приложението може, но искам на широк екран да се радвам на новата сладкарница - летище Бургас и новите сладкарски изделия. Влизам от профила ми и пак не ме допускат.  А ме питат- " Човек ли сте?" !

Човек ли сте?

Засякохме необичайна активност от вашето сърфиране в интернет, която би могла да бъде извършвана и от робот или „бот“. Поради тази причина трябва да бъде потвърдено, че сте човек. Не позволяваме на ботове да използват нашия уебсайт/мобилно приложение, за да защитаваме поверителността ви и да предоставяме надеждна практическа работа.

Някои дейности може да изглеждат все едно се извършват от бот, като например изпълняване на няколко сесии на уебсайта на WIZZ или извършване на повече от едно търсене в уеб браузър.

КАКВО АКО НЕ СЪМ БОТ? ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ РЕШЕНИЕ.

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ЗАЩО БОТОВЕТЕ МОГАТ ДА НАВРЕДЯТ?
  •  
  •  
АКО ИЗПОЛЗВАТЕ БОТ, МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ:
Публикувано:
преди 3 минути , marycap каза:

Нямам достъп до търсене на билети в Wizzair и се ядосвам, и т.н. От приложението може, но искам на широк екран да се радвам на новата сладкарница - летище Бургас и новите сладкарски изделия. Влизам от профила ми и пак не ме допускат.  А ме питат- " Човек ли сте?" !

Човек ли сте?

Засякохме необичайна активност от вашето сърфиране в интернет, която би могла да бъде извършвана и от робот или „бот“. Поради тази причина трябва да бъде потвърдено, че сте човек. Не позволяваме на ботове да използват нашия уебсайт/мобилно приложение, за да защитаваме поверителността ви и да предоставяме надеждна практическа работа.

Някои дейности може да изглеждат все едно се извършват от бот, като например изпълняване на няколко сесии на уебсайта на WIZZ или извършване на повече от едно търсене в уеб браузър.

КАКВО АКО НЕ СЪМ БОТ? ПРОДЪЛЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ, ЗА ДА НАМЕРИТЕ РЕШЕНИЕ.

•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
ЗАЩО БОТОВЕТЕ МОГАТ ДА НАВРЕДЯТ?
  •  
  •  
АКО ИЗПОЛЗВАТЕ БОТ, МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ:

Когато цъкаш много бързо се получава така! 

При мен е обикновено, когато има промоция, или прехвърлям бързо много дестинации... 

Почивка от половин - един час и си готов! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 минути , blueriver каза:

Имам закупени полети за май и юни.Ако ги канселират,или сменят,няма ли да се наложи да доплащам, тъй като са купени с дискаунт,а сега ще съм без?

Ако те ги откажат няма да доплащаш. Ако са флекс и ти искаш да сменяш, ще доплатиш разликата в цената до новата цена без дискаунт, но може и да вмъкнат възможност да си платиш дискаунт заедно с билета, знам ли

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , crazyhorse каза:

Когато цъкаш много бързо се получава така! 

При мен е обикновено, когато има промоция, или прехвърлям бързо много дестинации... 

Почивка от половин - един час и си готов! 

Трети ден правя опити, но не успявам...

Публикувано:
В момента, marycap каза:

Трети ден правя опити, но не успявам...

1.Изтрий "бисквитките" 

2.Изчисти историята

3.Пробвай друг браузер

4.Пробвай от друго устройство 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 19 минути , neuromancer каза:

Ако те ги откажат няма да доплащаш. Ако са флекс и ти искаш да сменяш, ще доплатиш разликата в цената до новата цена без дискаунт, но може и да вмъкнат възможност да си платиш дискаунт заедно с билета, знам ли

Благодаря,дано да има такава възможност!

Публикувано:
Преди 1 час, crazyhorse каза:

За кога с полетите? 

Може да изчакаш ден преди оригиналния полет и тогава да активираш... 

Или местиш за дати и полет със същата цена(дори да е друго направление), после връщаш желаната дестинация! 

П. П. В разстояние на няколко дни, през кол-центъра и чрез четирима различни сътрудници, успях да си сменя всичките 14 полета за около 60 дни напред! 

Хихи, ми ти ги омайваш нещо по телефона  🙂 Аз не успях. На 27ми март трябваше да летим, имам време. Ще изчакам няколко дни и пак ще звъня, ако не успея да сменя датите за Бари, ще искам да ми ги променят за друга дестинация. Мерси за съвета 🙂

• Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

Хихи, ми ти ги омайваш нещо по телефона  🙂 Аз не успях. На 27ми март трябваше да летим, имам време. Ще изчакам няколко дни и пак ще звъня, ако не успея да сменя датите за Бари, ще искам да ми ги променят за друга дестинация. Мерси за съвета 🙂

Обикновено им звъня след 16:00 часа - може това да е от значение:преумора, нетърпение да свърши работния ден или нещо от сорта... 

Казвам им, че не мога да променям повече от 30 дни напред, докато в имейла пише, че да 60(само за 2 от полетите имах втори имейл с условие 30 дни) и те ми ги смениха без проблем... 

За повечето се възползвах от най-далечната възможна дата! 

П. П. Не знам как, но все още имам полет София-Санкт-Петербург, който не е пипан от декември! 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, crazyhorse каза:

Обикновено им звъня след 16:00 часа

Тъкмо се обадих. Казаха, че ще ми сменят полета, за когато искам.

На БГ номера обаче не ми говориха на БГ и честно да си кажа ми се стори, че просто не могат, а не че не искат.

Все пак знаем колко е специфичен балкансия акцент и определено не беше такъв ... 🙂

След 5мин дори е направено:

image.png.69f928e31c3477e4f28b3dc7c029bcd4.png

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)
преди 23 минути , jorocontrola каза:

На БГ номера обаче не ми говориха на БГ и честно да си кажа ми се стори, че просто не могат, а не че не искат.

Все пак знаем колко е специфичен балнаксия акцент и определено не беше такъв ... 🙂

Да попитам и аз:вътрешен италиански полет може ли да се смени по телефона, с друг на цена от 12,99 €,без доплащане? Мисля, че беше писано някъде в темата, но не помня кога и кой го беше писал... 

@Ivko @Мари Николова, помагайте, моля! 

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , crazyhorse каза:

Да попитам и аз:вътрешен италиански полет може ли да се смени по телефона, с друг на цена от 12,99 €,без доплащане? Мисля, че беше писано някъде в темата, но не помня кога и кой го беше писал... 

Без доплащане не мисля, че ще стане защото ако са ти от 4.99 евро билетите реално билета е 0.59 евро без таксата, а този от 12.99 евро е 4.99 евро без таксата и по мой сметки 4.99-0.59= 4.40 евро ще доплатиш

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Без доплащане не мисля, че ще стане защото ако са ти от 4.99 евро билетите реално билета е 0.59 евро без таксата, а този от 12.99 евро е 4.99 евро без таксата и по мой сметки 4.40 евро ще доплатиш

Благодаря, но ще стане по телефона, нали? 

А, ако е от 9,99 € билета-1,40 € ли ще се доплати? 

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 24 минути , crazyhorse каза:

Благодаря, но ще стане по телефона, нали? 

А, ако е от 9,99 € билета-1,40 € ли ще се доплати? 

Да толкова 🙂 ами нямаш ли флекс на тях? Иначе не би трябвало да има проблеми през телефона въпреки, че може да ти кажат да си го направиш. Сподели после ако го направиш през телефон, че ми е интересно, но пък виж какво пише @Tina 

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 34 минути , crazyhorse каза:

Да попитам и аз:вътрешен италиански полет може ли да се смени по телефона, с друг на цена от 12,99 €,без доплащане?

Здравей , аз в края на ноември  успешно промених вътрешен италиански полет от 4,99 Евро с флекс  на полет София-Бари от 18.99 лв. без доплащане на разлика в цената..

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Без доплащане не мисля, че ще стане защото ако са ти от 4.99 евро билетите реално билета е 0.59 евро без таксата, а този от 12.99 евро е 4.99 евро без таксата и по мой сметки 4.99-0.59= 4.40 евро ще доплатиш

В разбивката пише друго! 

Screenshot_20210218_162157_com.wizzair.WizzAirApp.jpg

• Замислям се 2
Публикувано:
преди 5 часа, crazyhorse каза:

Ако полета не е отменен, едва ли ще ти сменят билета на безплатният тел, ще те препратят към платеният. Доколко ще имаш полза, не знам. Ако е отменен, ще ти съдействат да го смениш, на каквато и сума да е новият. Все пак не мисля, че е добра идея да привличаме внимание с тези билети, доста дълго се задържаха 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
На 18.02.2021 г. в 11:13, jorocontrola каза:

Все пак знаем колко е специфичен балкансия акцент и определено не беше такъв ... 🙂

Пак звънях. Смениха ми и двата полета за 27.04, не можело за повече от 30 дни да променят. Нямам късмет и това е. Нищо де, ще дебна да си наглася датите без доплащане или ще чакам да канселират и тези.  🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Eva eva каза:

Нямам късмет и това е. 

Това си е направо карък. Но пък реално местиш колкото може напред и чакаш.

Днес смениха и датите за Малта за началото на април, така че по-скоро всеки да очаква нови и нови промени отколкото полет по план ... 😞

• Харесвам 1
Публикувано:

Нашите приятели дали ще оставят линията София - Дубай включително и април или ще сменят на Абу Даби, ако махнат ограниченията там...

Някакви мнения, инфо?

Публикувано:
преди 33 минути , lio каза:

Нашите приятели дали ще оставят линията София - Дубай включително и април или ще сменят на Абу Даби, ако махнат ограниченията там...

Някакви мнения, инфо?

Мисля, че Дубай няма да го пипнат до април. По-скоро Абу Даби ще променят на Дубай.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 49 минути , Георги Матеев каза:

Мисля, че Дубай няма да го пипнат до април. По-скоро Абу Даби ще променят на Дубай.

Преди няколко дни ми смениха полетите София - Абу Даби и обратно по телефона! 

Попитах къде в крайна сметка ще се каца, защото виждам и двете летища и момчето категорично ми отвърна:"Абу Даби"... 

Та не знам дали и те са наясно. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Канселираха ми полет до  Санкт Петербург 20-27.03. До тук добре, но има обявени полети от 30.04 (повече от 30 дни) и нямам възможност да сменя. Има ли някакъв шанс да преместя за тази дата без да активирам флекс?

Публикувано:
преди 16 минути , Цвете каза:

Канселираха ми полет до  Санкт Петербург 20-27.03. До тук добре, но има обявени полети от 30.04 (повече от 30 дни) и нямам възможност да сменя. Има ли някакъв шанс да преместя за тази дата без да активирам флекс?

По телефон на мен категорично са ми отказвали. А флекс не може да се активира през уеб интерфейса - липсва такава опция, докато не се приемат промените. Някой спомена, че през колцентъра могат да активират флекс.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• margarettod
    • Hakkâri Spor
    • feel_the_rush
    • crazyhorse
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.