Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 25 минути , Цвете каза:

Канселираха ми полет до  Санкт Петербург 20-27.03. До тук добре, но има обявени полети от 30.04 (повече от 30 дни) и нямам възможност да сменя. Има ли някакъв шанс да преместя за тази дата без да активирам флекс?

Ако откажат да ги сменят безплатно, поне ще предложат да използваш флекса, но с доплащане. А към момента, ако избереш Скопие Турку, почти сигурно е че ще ти даде София -СП като алтернатива.

• Харесвам 3
Публикувано:

На 17.02.2021 г. в 20:21, crazyhorse каза:

през кол-центъра и чрез четирима различни сътрудници, успях да си сменя всичките 14 полета за около 60 дни напред! 

На 18.02.2021 г. в 11:13, jorocontrola каза:

След 5мин дори е направено:

image.png.69f928e31c3477e4f28b3dc7c029bcd4.png

На 19.02.2021 г. в 16:17, Eva eva каза:

Пак звънях. Смениха ми и двата полета за 27.04, не можело за повече от 30 дни да променят. Нямам късмет и това е. 

Преди 1 час, jorrro каза:

По телефон на мен категорично са ми отказвали. 

Преди 1 час, Цвете каза:

Канселираха ми полет до  Санкт Петербург 20-27.03. До тук добре, но има обявени полети от 30.04 (повече от 30 дни) и нямам възможност да сменя. Има ли някакъв шанс да преместя за тази дата без да активирам флекс?

Да ти кажа зависи кого питаш и най-вече на кой попаднеш по телефона. При мен номерът мина. Особено, когато има канселиран полет, е напълно нормално да го сменят за нова дата независимо от правилата, ако няма опция за следващите 30 дни. 

Според мен се пробвайте, докато се навият. Ако не успеете, мисля, че @crazyhorse може да помогне с/у минимална комисионна (бира или каквото пие от полетната дестинация 🙂 ).

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Здравейте,

И на мен Wizz Air отмениха полети до Санкт Петербург в началото на април.

Нямам опция за ребукинг и остава дилемата 120% кредит или рефънд. Разбира се, и при двата варианта сумата ще бъде разходена отново за полети.. 🙂

Някой ползвал ли е наскоро опцията рефънд? Интересува ме за колко време се случва възстановяването на сумата.

Публикувано:
преди 25 минути , jorocontrola каза:

image.png.69f928e31c3477e4f28b3dc7c029bcd4.png

Да ти кажа зависи кого питаш и най-вече на кой попаднеш по телефона. При мен номерът мина. Особено, когато има канселиран полет, е напълно нормално да го сменят за нова дата независимо от правилата, ако няма опция за следващите 30 дни. 

Според мен се пробвайте, докато се навият. Ако не успеете, мисля, че @crazyhorse може да помогне с/у минимална комисионна (бира или каквото пие от полетната дестинация 🙂 ).

Така е!😇Ще помагам!😉Благодаря за препоръката!

преди 3 минути , Огнян каза:

Здравейте,

И на мен отмениха полети до Санкт Петербург в началото на април.

Нямам опция за ребукинг и остава дилемата 120% кредит или рефънд. Разбира се, и при двата варианта сумата ще бъде разходена отново за полети.. 🙂

Някой ползвал ли е наскоро опцията рефънд? Интересува ме за колко време се случва възстановяването на сумата.

Обади се,ще ти го сменят по телефона!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , crazyhorse каза:

Обади се,ще ти го сменят по телефона!

Почти съм убеден, че Русия няма да отвори и май месец, та смяна на полетите не искам. Чуденката е дали да взема 120% кредит или по-универсаното - да си поискам парите по сметка и по този начин мога да буквам и полети за други авиокомпании.. Ако рефънд-а се случва след 6 месеца, обаче не е опция 🙂

В момента, Ivko каза:

До 5мин е в профила

Да, това е при 120% Wizz кредит. Питането е за искане за възстановяване на сумата по сметка.

Публикувано:

По сметка възстановяването е долу-горе за 4-5 месеца поради многото канселирани/сменени полети. Ако смяташ да летиш с тях обаче - вземай направо 120%. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 34 минути , Огнян каза:

Почти съм убеден, че Русия няма да отвори и май месец, та смяна на полетите не искам. Чуденката е дали да взема 120% кредит или по-универсаното - да си поискам парите по сметка и по този начин мога да буквам и полети за други авиокомпании.. Ако рефънд-а се случва след 6 месеца, обаче не е опция 🙂

Да, това е при 120% Wizz кредит. Питането е за искане за възстановяване на сумата по сметка.

Защо не го смениш за юни месец. Моят е тогава и все още не е анулиран. Дори да го анулират, сумата пак ще я ползвам за полети по- нататък, така че тя не се губи.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Zara каза:

По сметка възстановяването е долу-горе за 4-5 месеца поради многото канселирани/сменени полети. Ако смяташ да летиш с тях обаче - вземай направо 120%. 

Така и ще направя

преди 6 минути , muchachote каза:

Защо не го смениш за юни месец. Моят е тогава и все още не е анулиран. Дори да го анулират, сумата пак ще я ползвам за полети по- нататък, така че тя не се губи.

За съжаление юни и юли няма да имаме възможност за пътуване, а август имаме друго планувано. Сумата задължително ще бъде полвана за полети. Единствен плюс на рефънд по сметка е, че с реалните пари могат да се букват и полети на други компании. 

Публикувано:

В момнта летят до Дубай.

Дали ще останат до Дубай е въпросът 😄

Абу Даби не е привлекателна дестинация с тези рестрикции, едвали ще сменят полетите за там.

Публикувано:

Ако останат рестрикциите със сигурност няма да сменят Дубай с Абу Даби, вече го играха това цяла година без полети

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , neuromancer каза:

Ако останат рестрикциите със сигурност няма да сменят Дубай с Абу Даби, вече го играха това цяла година без полети

И аз така мисля.

Не мога д аоткрия обаче дали има обявена информация до каква дата ще важат рестрикциите в Абу Даби. Дали имат от до. И евентуално после да удължават.

Публикувано:
преди 28 минути , lio каза:

В момнта летят до Дубай.

Дали ще останат до Дубай е въпросът 😄

Абу Даби не е привлекателна дестинация с тези рестрикции, едвали ще сменят полетите за там.

До 14-ти април всички полети са до Дубай, а след тази дата са до Абу Даби. Причината да ги преместят до Дубай е слабия интерес към Абу Даби. От една страна заради забраните и от друга Абу Даби винаги е бил подценяван. Възможно е и следващите полети да преместят до Дубай, но тези които са си вече до там едва ли ще ги пипат въпреки, че то ако ще правят промени трябва скоро да станат защото конкретно за април не остава време за промени.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам малко ваучети, които изтичат тези дни:

30/11/2020
‎lv80.00

expires: 27 February 2021 23:59 PM
30/11/2020
‎lv54.99

expires: 27 February

Какво да купя, така че да превъртя кредита?

Не бързам да имам парите обратно, просто да не изгорят.

Всеки полет за Март/2022 едва ли ще се случи без промени, но все пак и експертите да си кажат ...

Публикувано:
На 20.02.2021 г. в 19:05, Ivko каза:

ако ще правят промени трябва скоро да станат защото конкретно за април не остава време за промени.

Май забравяш как само допреди няколко месеца Уиз нямаха проблем да отменят/променят полети 3-4 часа преди излитане 🙂

Иначе по въпроса. Дубай не вярвам да го пипнат до 14.04, а след това е силно вероятно Абу Даби полетите да ги пренасочат към Дубай.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Георги Матеев каза:

Май забравяш как само допреди няколко месеца Уиз нямаха проблем да отменят/променят полети 3-4 часа преди излитане 🙂

Иначе по въпроса. Дубай не вярвам да го пипнат до 14.04, а след това е силно вероятно Абу Даби полетите да ги пренасочат към Дубай.

Ако ти е под ръка кристалната топка, дали може да ми кажеш какво мислиш и за полетите до Лисабон? Че много се надявам да ми ги мръднат мъничко и да ги позиционирам за майските празници без доплащане. 

• Браво 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 44 минути , Lindt каза:

Ако ти е под ръка кристалната топка, дали може да ми кажеш какво мислиш и за полетите до Лисабон? Че много се надявам да ми ги мръднат мъничко и да ги позиционирам за майските празници без доплащане. 

Преди месец ми смениха часовете на септемврийския полет до Лисабон, т.е. към момента изглежда са наместили разписанието и вероятно няма да има повече промени. Но както сама знаеш с Уиз винаги може да има изненади - както неприятни, така и приятни 🙂 Стискам палци.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , Alexander каза:

И аз съм заожил за смяна на тези полети. Имам Букурещ-Лисабон за август и се глася да ги летя от София.

E, ние имаме 2 седмици през април за 60 евро. Ще ми се да ги избутам за май, ама да видим.. То ти ако имаше за нашите полети, щях да съм по-спокойна, че ще ги променят 😇

преди 10 минути , Георги Матеев каза:

Преди месец ми смениха часовете на септемврийския полет до Лисабон, т.е. към момента изглежда са наместили разписанието и вероятно няма да има повече промени. Но както сама знаеш с Уиз винаги може да има изненади - както неприятни, така и приятни 🙂 Стискам палци.

Дано нещо се е заблудила тази твоя кристална топка 🤣

• Смея се 3
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Дано да те чуят 🙏

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , Lindt каза:

E, ние имаме 2 седмици през април за 60 евро. Ще ми се да ги избутам за май, ама да видим.. То ти ако имаше за нашите полети, щях да съм по-спокойна, че ще ги променят 😇

Дано нещо се е заблудила тази твоя кристална топка 🤣

Потвърждавам. Нашите ги мръднаха с по половин час, нещо такова, но запазиха датите. Я, за всеки случай си проверете дали съвпадат часовете с тогава, когато сте резервирали, и ако да, звънете им за промяна и идвайте с нас да правим инвазия. 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз самият имах полет за Русия, който отмениха и при rebook-а селектирах отново същия полет. Естествено полетът не се състоя та само им писах мейл да им кажа, че на летището са ме гледали като идиоти след като не ме уведомяват за отменен полет. 😄 Иначе полетите ми са от миналия Юни, сега вече за този Април. Едва ли ще го бъде ама а дано, че предният път летях мега шано Бургас - Москва / Хелзинки - Бургас и беше много схема.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам едни полети за 4 човека,купувани в MKD(Скопие-Хамбург и Скопие-Будапеща) и с флекс...Всеки от тях приравнен  излиза около 9 евро.Мисля да ги сменя за полети от 9,99 евро-иска ми доплащене от 95,5 MKD~1,55 евро на човек!Някой знае ли как ги начислява тези доплащания,че нещо не разбирам(не е въпроса за 7-8 лева,които ще дам)?

Публикувано:
Преди 1 час, master_of_germs каза:

Потвърждавам. Нашите ги мръднаха с по половин час, нещо такова, но запазиха датите. Я, за всеки случай си проверете дали съвпадат часовете с тогава, когато сте резервирали, и ако да, звънете им за промяна и идвайте с нас да правим инвазия. 😉

И аз имам полет до Лисабон от София за 10 май, първоначалната ми резервация беше Варна-Барселона,обаче ми смениха часовете и реших да пробвам на безплатния телефон и попаднах на служител, който ми ги смени за Лисабон 😀

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• a6olq
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.