Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Потвърждавам - на Берлин - Варна дава Познан - Бургас : )

Другите варианти  за Варна са Хамбург и Хановер. За Букурещ - Хамбург.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Lindt каза:

И така, както си поръчах, уиз ми мръднаха полетите и вече си имаме 30.04-10.05. Много яко 🥳  

Както знаем, четат тук и явно са решили да сбъдват по едно желание на ваксинираните. 😄😄😄

• Смея се 2
Публикувано:

Преди малко прехвърлих полет Милано Малпенса - Палермо на София - Дубай, за да спестя от флекс и приорити, но в обратния случай Дубай - София не ми позволява промяна.

Дали някой има идея кой полет би позволил такава промяна или дали може да се опита да промени някой негов полет на Дубай - София?

Публикувано:
преди 5 минути , valentin_st каза:

Преди малко прехвърлих полет Милано Малпенса - Палермо на София - Дубай, за да спестя от флекс и приорити, но в обратния случай Дубай - София не ми позволява промяна.

Дали някой има идея кой полет би позволил такава промяна или дали може да се опита да промени някой негов полет на Дубай - София?

Аз пробвах с един случайно избран от моите Айндховен Варна. До 18.04. ми дава sold out. Това през приложението.

същата работа - излиза разпродаден до 18.04. и при опит за смяна на София Брюксел.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам промяна на резервация, не искам да я приема и натискам на Начало на повторна резервация, но ми показва само дестинации Милано и Болоня, полетът беше до Милано (Бергамо), имам флекс. С флекс не мога ли да сменя за изцяло нов маршрут или трябва първо да приема тези промени и след това да си променям с флекс резервацията за където искам?

Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

Аз пробвах с един случайно избран от моите Айндховен Варна. До 18.04. ми дава sold out. Това през приложението.

същата работа - излиза разпродаден до 18.04. и при опит за смяна на София Брюксел.

Човъркат разписания и променят. Снощи ми смениха часовете точно на 18 април за Палермо-Малпенза. Така че вероятно нещо такова става и за други линии и затова временно са "разпродадени".

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Моника каза:

Имам промяна на резервация, не искам да я приема и натискам на Начало на повторна резервация, но ми показва само дестинации Милано и Болоня, полетът беше до Милано (Бергамо), имам флекс. С флекс не мога ли да сменя за изцяло нов маршрут или трябва първо да приема тези промени и след това да си променям с флекс резервацията за където искам?

За да си активираш сама флекса, трябва първо да имаш действаща резервация - неотменена или непроменена. После действаш по промяната. Т.е. първо се приема промяната или пък правиш повторна резервация с друга дата/ маршрут.

Тук някои споделят и че чрез тел. разговор с Уиз оператор може да активира флекс и така да се случи желаната от теб промяна в една стъпка.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

За да си активираш сама флекса, трябва първо да имаш действаща резервация - неотменена или непроменена. После действаш по промяната. Т.е. първо се приема промяната или пък правиш повторна резервация с друга дата/ маршрут.

Тук някои споделят и че чрез тел. разговор с Уиз оператор може да активира флекс и така да се случи желаната от теб промяна в една стъпка.

Аха, в случая моята действаща резервация е променена от Уиз, значи първо трябва да приема промяната и след това да си я променя както искам с Флекс. Благодаря! 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , ДиянаВ каза:

Направих такъв опит, но ми съобщиха доплащане 25 евро, което е с 10 евро повече от разликата в цените на билетите, при еднакви административни такси. Отказах. Имам флекс, но има бъг в сайта и мога да сменям само през оператор.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , ДиянаВ каза:

@valentin_stС Варна Карлсруе става.

94902F6B-C344-41E7-98B5-0F42B08CD738.png

Успях да си преместя италианския полет на Варна - Карлсруе, но след това пак ми го дава sold out. Не знам дали ни четат или може би защото резервацията е за повече от 1, но не се получи - за която и да е дата 🤣

unnamed.jpg.b289e7e4f805ec1bd2eceacda894f801.jpg

• Смея се 1
Публикувано:
преди 11 минути , Дани Магелани каза:

Направих такъв опит, но ми съобщиха доплащане 25 евро, което е с 10 евро повече от разликата в цените на билетите, при еднакви административни такси. Отказах. Имам флекс, но има бъг в сайта и мога да сменям само през оператор.

Аз хич не обичам разговорите по телефон. Сметката не ми се връзва, а и не мога спокойно да си преценя.

Имам една резервация с флекс Хамбург Букурещ за 18.04., отменена от Уиз. Уж ми дава опция начало на повторна резервация, но следващите 30 дни няма полети, не дава и никакви алтернативни летища. Куца работа. Ако дотогава пуснат промоционален флекс, ще искам възстановяване и ще направя друга.

• Харесвам 1
Публикувано:

@valentin_st тея дни няколко пъти купувах билети Дубай-София. Първоначално опитвах да ги взема чрез други полети (пробвах 6-7 различни маршрута) и после да ги сменя, но след активация на флекса Дубай-София излизаше sold out за абсолютно всички дати. Вероятно е поредния бъг, като Варна-Карлсруе може би е някакво частично изключение. Иначе позволява смяна от 15.04 нататък, когато стартира Абу Даби.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , ДиянаВ каза:

Аз хич не обичам разговорите по телефон. Сметката не ми се връзва, а и не мога спокойно да си преценя.

Имам една резервация с флекс Хамбург Букурещ за 18.04., отменена от Уиз. Уж ми дава опция начало на повторна резервация, но следващите 30 дни няма полети, не дава и никакви алтернативни летища. Куца работа. Ако дотогава пуснат промоционален флекс, ще искам възстановяване и ще направя друга.

Днес има флекс на 50% , не е като за 1 евро, но сигурно пак може да се направи добра цена с някои полети.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Моника каза:

Днес има флекс на 50% , не е като за 1 евро, но сигурно пак може да се направи добра цена с някои полети.

Не ми е спешно. Имам запас от десетина резервации. Докато ги излетя, ще натрупам още точки. Занимавка да става е общо взето работата 😁

Уиз, щом ни четете, вземете си оправете бъговете! 🤪

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 38 минути , Георги Матеев каза:

@valentin_st тея дни няколко пъти купувах билети Дубай-София. Първоначално опитвах да ги взема чрез други полети (пробвах 6-7 различни маршрута) и после да ги сменя, но след активация на флекса Дубай-София излизаше sold out за абсолютно всички дати. Вероятно е поредния бъг, като Варна-Карлсруе може би е някакво частично изключение. Иначе позволява смяна от 15.04 нататък, когато стартира Абу Даби.

преди 52 минути , ДиянаВ каза:

При мен още става. Двама сме в резервацията. Е, не стигам до края де😄

Ето и с твоята дата 22.03.

C07AF469-11B6-44D4-B41A-0473390DE13E.png

9103E546-BADA-41A8-94CE-5A24F8A5A9CE.png

D467B784-D65F-488A-B1B0-83613E07FEE8.png

Пробвах полет София - Лутън, плащан в левове и също се получава. Дали този бъг може да е заради валутата? Ако имате други резервация в лева за други дестинации, може да се пробва. 

Вече се чудя дали да не прежалвам всичко, че 3 часа се занимавам 😑

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако на някой му се наложи, потвърждавам, че за да се смени полет на Дубай - София, трябва да е платен в лева. В моя случай закупих флекс и приорити за София - Братислава и след това ги смених на Дубай - София.

За първи път от година и половина платих истински пари на Wizz. Едновременно съм щастлив и тъжен, не знам как да коментирам 😂

• Шок 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Преди 1 час, valentin_st каза:

Ако на някой му се наложи, потвърждавам, че за да се смени полет на Дубай - София, трябва да е платен в лева. В моя случай закупих флекс и приорити за София - Братислава и след това ги смених на Дубай - София.

Най-вероятно е бъг за всички полети с дестинация Дубай защото без проблем сменихме полети малпенса-палермо веднъж на София-Абу Даби и веднъж на Абу Даби -София без проблеми даже и във валутата, а мойте полети до Абу Даби се опитвам да ги сменя на Дубай и не успявам.

Публикувано:
преди 1 час, valentin_st каза:

За първи път от година и половина платих истински пари на Wizz. Едновременно съм щастлив и тъжен, не знам как да коментирам 😂

Не знам за теб, но на мен когато някой ден ми се наложи да платя на Wizz с нещо различно от кредит много сериозно ще се депресирам :grin:

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 16 минути , Георги Матеев каза:

Не знам за теб, но на мен когато някой ден ми се наложи да платя на Wizz с нещо различно от кредит много сериозно ще се депресирам :grin:

Един ден все ще дойде моментът, в който ще ти стане милно и жално за тях.

Така се случи с мен преди няколко дни. Платих им 1.50 евро истински пари и не се депресирах😄

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 2 часа, valentin_st каза:

Това е най-близкото, което съм се чувствала до кредитен милионер 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Julian999 каза:

Някой да е успял на скоро да смени полет отменен от тях с разлика от оригиналния полет повече от 30 дни?

Аз твърдо НЕ, но други успяха през кол центъра.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• ДиянаВ
    • Mascotte7373
    • В.Кирилов
    • mamaivy
    • Otnesen
    • vladimira74
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.