Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 минути , Eva eva каза:

Аз твърдо НЕ, но други успяха през кол центъра.

Аз вчера ги пробвах на малтийският номер и момичето беше много учтиво. Но каза че системата не я оставя да смени 30 дни след и че може да промени летищата ако искам но не ме устройва

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , Julian999 каза:

Аз вчера ги пробвах на малтийският номер и момичето беше много учтиво. Но каза че системата не я оставя да смени 30 дни след и че може да промени летищата ако искам но не ме устройва

Сменях преди няколко дни. Обади се на БГ номера, не че говорят БГ и пробвай.

Ето пак какво стана при мен да не ровиш нагоре:

image.png.b8cc2721e0099f6efe813c06b08190b3.png

Публикувано:
преди 29 минути , Фил каза:

Отдавна ли се занимаваш с благотворителност? 

Ааа далеч съм все още с благотворителност към АК🙂

Правих разни смени и добавки по наличните резервации. Истината на практика е, че не ми се занимаваше и с прехвърляне на точки, а и да не забравя докъде съм стигнала, реших да развържа кесията. Ама важното е, че не се депресирах от това😄

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Julian999 каза:

Някой да е успял на скоро да смени полет отменен от тях с разлика от оригиналния полет повече от 30 дни?

Около 15 полета за последните десетина дни!Дори днес смених София-Санкт Петербург от 20-ти март за 30-ти април!

Става на безплатния номер,казваш,че в мейла пише 60 дни,но не ти позволява за повече от 30!😉

Редактирано от crazyhorse
Допълнение
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Julian999 каза:

Някой да е успял на скоро да смени полет отменен от тях с разлика от оригиналния полет повече от 30 дни?

Днес направих опит през колцентъра да ми изместят за първият възможен полет до Санкт Петербург -40 дни след анулирания и не успях. Смениха ви резервацията за София Лутън, за оригиналните дати, за да активирам флекса.

• Шок 1
Публикувано:
Преди 1 час, crazyhorse каза:

Около 15 полета за последните десетина дни!Дори днес смених София-Санкт Петербург от 20-ти март за 30-ти април!

Става на безплатния номер,казваш,че в мейла пише 60 дни,но не ти позволява за повече от 30!😉

При мен не мина, точно за тези дати.

• Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, crazyhorse каза:

Дам прав си но си говорихме на английски щото вчера българката каза че не става а с младежа днес каза ок сър сега ще го сменя .! Благодаря Ти

• Браво 1
Публикувано:

Има ниски цени/30лв/ за Дубай в края на тази и началото на другата година. Някой има ли инфо в едни нормални/Дай Боже/ времена за къде може да се пренасочим оттам бюджетно? @Георги Матеев?   

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 33 минути , Kamen каза:

Има ниски цени/30лв/ за Дубай в края на тази и началото на другата година. Някой има ли инфо в едни нормални/Дай Боже/ времена за къде може да се пренасочим оттам бюджетно? @Георги Матеев?   

Повечето дестинации в радиус 2-3 часа полет от Дубай/Абу Даби не са много скъпи - Индия, Пакистан, Саудитска Арабия и тн. При малко повечко късмет - Шри Ланка и Малдиви също. Мятай око на Air Arabia, понякога обаждат много добри цени от Sharjah. Отделно при късмет може да се хване тънка цена до Манила при промоциите на Cebu Pacific.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 23 минути , Kamen каза:

НА мене ми сменя на Абу Даби като избера Дубай за през зимата...

Публикувано:
преди 53 минути , master_of_germs каза:

НА мене ми сменя на Абу Даби като избера Дубай за през зимата...

Полетите до Дубай са само до 14.04 и понеже в момента има опция да се купуват билети и до двете летища затова ги има и двете дестинации в разписанието, но което и да избереш в зависимуст от датата ти дава вярното летище.

Иначе до Абу Даби има полети до края на март 2022 /само от приложението, а през уеб версията са до края на февруари/ на по 30лв и се чудя да завъртя ли един билет да има

Публикувано: (редактирано)

Wizz Air вече ще може да възстановява средства на клиентите до една седмица

София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че автоматизираният ѝ процес обработва 95% от исканията за възстановяване на пари в брой само за седмица.
Превозвачът стартира този автоматизиран процес на възстановяване на средства през май 2020 г., за да се справи с безпрецедентния мащаб на анулираните полети в резултат на пандемията от Covid-19, като авиокомпанията отчита 3 000% ръст в броя искания за възстановяване

Редактирано от Mary
Премахмане име на агенция.
  • Харесвам 2
Публикувано:

На 23.02.2021 г. в 18:49, Цвете каза:

Днес направих опит през колцентъра да ми изместят за първият възможен полет до Санкт Петербург -40 дни след анулирания и не успях. Смениха ви резервацията за София Лутън, за оригиналните дати, за да активирам флекса.

Аз току ще смених отменения полет до С. Петербург 28.4-5.5 на 3-10.5.

Ако не пуснат визите не виждам как ще се осъществи, и ако уиз го отменят или ми предложат 120% следващия път, вероятно няма да се поколебая.

Публикувано:
преди 2 часа, Радо каза:

или ми предложат 120% следващия път, вероятно няма да се поколебая.

Взимай процентите и бягай. Визи за Русия  няма да има в обозримо бъдеще.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 часа, don каза:

Wizz Air вече ще може да възстановява средства на клиентите до една седмица

София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че автоматизираният ѝ процес обработва 95% от исканията за възстановяване на пари в брой само за седмица.
Превозвачът стартира този автоматизиран процес на възстановяване на средства през май 2020 г., за да се справи с безпрецедентния мащаб на анулираните полети в резултат на пандемията от Covid-19, като авиокомпанията отчита 3 000% ръст в броя искания за възстановяване

Това е така, но ако си платил с банков трансфер го обработват ръчно и срока е няколко месеца.

Публикувано:

Аз се чудя в тия времена на несигурност кой още би платил с нещо, различно от карта (ако разполага с такава де)

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз им платих с карта, но тази карта беше преиздадена с друг номер преди отмяната и вече чакам повече от месец да ми върнат парите по сметката.

Публикувано:
преди 45 минути , neuromancer каза:

Аз се чудя в тия времена на несигурност кой още би платил с нещо, различно от карта (ако разполага с такава де)

Предимството на това плащане е, че УизЕър пази билета 5 дена на тази цена ако полета е след 14 дни и повече.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, vinidj каза:

Предимството на това плащане е, че УизЕър пази билета 5 дена на тази цена ако полета е след 14 дни и повече.

И това може да се окаже голямо предимство при поява на по-добра цена или ако си направил импулсивна покупка.

• Харесвам 1
Публикувано:

Чета, чета и така  се вълнувам - нямам никакви купени полети с Wizz и животът ми, макар и лишен от авантюри и емоции, е толкова хубав и спокоен 🙂

• Смея се 6
Публикувано:

Някой има ли инфо дали смяна на име на пътник може да се плати с уиз кредит ?

Трябва да добявя дете на 3 г към една резервация и това ми дойде на ум като единствения вариант да стане с кредит (ако става въобще де). Сменям името на майка му с името на детето ( 91 лв) , а майка му си взима нов билет пак с кредит от нейния профил.

Иначе трябва да му купя с кеш нов билет за възрастен без уиз дизкаунт и да им звъня на кол центъра да го прикачат към резервацията.

Публикувано:
преди 42 минути , Capitan Morgan каза:

Някой има ли инфо дали смяна на име на пътник може да се плати с уиз кредит?

По принцип може, но за съжаление има едно друго съществено изключение. Въобще не може да се сменя името на пътника, който е собственик на Уиз акаунта (и съответно на дискаунт клуба).

Срещу лека загуба обаче може да се направи, ако приемем, че в оригиналната резервация има поне двама пътника. Всички стъпки се плащат с кредит.

1) Сменяш името на някой пътник (различен от собственика на акаунта) с това на детето.

2) Купуваш 2 нови билета - на майката и на сменения пътник от предната стъпка. На майката (която вече се дублира с втори билет) добавяш флекс.

3. На новата резервация активираш флекса и отменяш билета само на майката. Ще ти върнат кредита без флекс таксата и минус още 20 лв (толкова е разликата по недискаунтната цена за втория пътник).

В крайна сметка остава билет само на името на сменения пътник, който е платен изцяло с кредит. Това е единствения вариант.

• Харесвам 3
  • Браво 3
  • Замислям се 3
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

По принцип може, но за съжаление има едно съществено изключение. Не може да се сменя името на пътника, който е собственик на Уиз акаунта (и съответно на дискаунт клуба).

Срещу лека загуба обаче има вариант да го направиш само с кредит, ако приемем, че в оригиналната резервация има поне двама пътника. Всички стъпки мога да се платят с кредит.

1) Сменяш името на някой пътник (различен от собственика на акаунта) с това на детето.

2) Купуваш 2 нови билета - на майката и на сменения пътник от предната стъпка. На майката (която вече се дублира с втори билет) добавяш флекс.

3. На новата резервация активираш флекса и отменяш билета само на майката. Ще ти върнат кредита без флекс таксата и минус още 20 лв (толкова е разликата по недискаунта цена за втория пътник).

В крайна сметка имаш втори билет само на сменения пътник, платен изцяло с кредит. Това е единствения вариант.

@Георги Матеев благодаря за отговора, но не го ли правиш в случая малко по- сложно.

В резервацията сме бащата (аз) и майката. Аз съм с Уиз Дискаунта. Сменям името на майката с детето, а после майката си взима нов билет. Има си и тя Уиз дискаунт и наличен кредит. Ако може да се смени името с Уиз кредит би трябвало да стане, ако не изпускам нещо де.

Публикувано:
преди 25 минути , Capitan Morgan каза:

@Георги Матеев благодаря за отговора, но не го ли правиш в случая малко по- сложно.

В резервацията сме бащата (аз) и майката. Аз съм с Уиз Дискаунта. Сменям името на майката с детето, а после майката си взима нов билет. Има си и тя Уиз дискаунт и наличен кредит. Ако може да се смени името с Уиз кредит би трябвало да стане, ако не изпускам нещо де.

Нямаше как да знам кой е собственика на дискаунт клуба, просто автоматично предположих, че е на майката и че е само 1 клуб.

В такъв случай ще стане по точно описания от теб начин без проблем 🙂

Обаче пък таксата за смяна на име е €45. Ако искаш просто вземи още 1 билет на майката + детето и готово. А след няколко дни звънни на съпорта и помоли да отменят майката и да върнат кредита от първата резервация, понеже по невнимание сте дублирали нейния билет.

• Харесвам 3
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   7 магеланци

• sufc
    • viki_xristova
    • Wizan
    • Яничка
    • Mascotte7373
    • В.Кирилов
    • Otnesen
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.