Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 час, noshtna_ptica каза:

Някакви идеи да ги провокирам да ми обърнат някакво внимание имате ли?

КЗК или някоя фирма за събиране на задължения, която ще заведе дело, ако продължават да са толкова твърдоглави

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 минути , tch каза:

КЗК или някоя фирма за събиране на задължения, която ще заведе дело, ако продължават да са толкова твърдоглави

Писах им пак, за последно. Ако не стане - ще пробвам през ДСК, казаха че ще съдействат.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 часа, VladimirK каза:

Втория път казах, че това е неприемливо за мен и те ми предложиха да напиша оплакване на сайта > Contact Us > COMPLAINTS

Така и направих. Описах всичко и поисках промяна на полетите за нови дати, 58 дни след оригиналните.
Днес получих писма от превозвача, че исканията ми са изпълнени. 

Това е още едно потвърждение на възприетото във форума мнение, че понякога различните канали на комуникация водят до различен резултат.

При мен формата за оплакване нещо не работи. Отваря се, попълвам я, но като дам submit, не се активира бутона, а постоянно излиза с удивителен "Please accept the Privacy Notice", а аз съм ги приела.

Ти как успя? Някакви тънкости ли има?

Публикувано:
преди 12 часа, noshtna_ptica каза:

Писах им пак, за последно. Ако не стане - ще пробвам през ДСК, казаха че ще съдействат.

На мен, ми бяха сменили местата, които си бях купила на АИ, май по 16 € на място и ни бяха сложили на 1 ред, дето най-мразя. Написах мейл, да се оплача, отговориха, бляблябля - нищо конкретно, нямала съм право да се жалвам, видите ли - пак съм седяла, не съм била правостояща:(

Написах втори - искам си парите, не че съм за 32 €, но не съм получила това, за което съм платила. Пак бляблябля, пиша трети път, с копие до КЗП и заплашвам, че ще ги раздрънкам и по медии и където се сетя. Хехе, отговориха  любезно този път.

Върнаха парите . На всичкото отгоре, мина се малко време и в УИЗ сметката ми пристигна една тлъста сумичка / без да съм я заслужила, някаква грешка, от тяхна страна/ . И понеже се държаха лошо преди това, хич не си направих труда,  да им я връщам или,  да им се обаждам, ми, тутакси ги изхарчих за билети, вече употребени. Непочтено постъпих, да, но те си го заслужават.

Каквото повикало, такова се обадило.

Така че и ти пиши, препращай, засипвай ги с писма, плашИ, пиши и на КЗП, тия сега нямат много работа.

350 € са си пари, а в случая Аероиск не могат ли да се заемат?То, направо и за пропуснати ползи, да ги съди човек.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

При мен формата за оплакване нещо не работи. Отваря се, попълвам я, но като дам submit, не се активира бутона, а постоянно излиза с удивителен "Please accept the Privacy Notice", а аз съм ги приела.

Ти как успя? Някакви тънкости ли има?

В моя случай нямаше проблеми или особености при подаването на оплакванията. Провери дали всички полета са попълнени правилно и пробвай пак.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 13 часа, noshtna_ptica каза:

Стига ги чака, остави ДСК да се разправят с тях. Направо си пускай оспорването и ако междувруменно върнат парите, просто информираш ДСК и край.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , Capitan Morgan каза:

Някой да помогне с маршрут с евтин флекс в момента? 

малпенса-палермо има по 5 евро полети за март и флекс 5 евро

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

малпенса-палермо има по 5 евро полети за март и флекс 5 евро

10 евро ми го дава флекса. Полета може и да е по- скъп от 5 евро , просто евтин флекс ми трябва 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Capitan Morgan каза:

10 евро ми го дава флекса. Полета може и да е по- скъп от 5 евро , просто евтин флекс ми трябва 🙂

За кога гледаш? На 5 евро е флекса /говорим за еднопосочно/ по тази линия, гледам за март, май все е 5

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

За кога гледаш? На 5 евро е флекса /говорим за еднопосочно/ по тази линия, гледам за март, май все е 5

Да, да моя грешка. Аз съм задал двупосочен полет. Малко ме е страх да взимам от тези резервация, че доста са с бъгове. С някой става да се сменя после, а други са тоталка. Даже и от кол центъра не могат да помогнат после дори и при променен полет 🙄

Публикувано:

There are new routes you can book from our new base in Palermo to Bologna, Basel, Verona and more! Keep an eye out for changes in domestic routes from Bologna, Brindisi, Pisa, Catania, Milan Malpensa and Cagliari as well! 

image.png.099256922c0ea44085ecb4bd72170615.png

New routes:

✈ Palermo – Bologna (Daily from June 1)

✈ Palermo – Basel (Tuesday, Saturday from June 10)

✈ Palermo – Verona (Tuesday, Thursday, Saturday from June 1)

✈ Palermo – Pisa (Daily from June 1)

✈ Palermo – Torino (Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday from June 1)

✈ Palermo – Treviso (Monday, Wednesday, Thursday, Friday, Sunday from June 2)

✈ Palermo – London Luton (Monday, Wednesday, Friday from June 2)

✈ Milan Malpensa – Cagliari (Daily from June 1)

✈ Pisa – Brindisi (Tuesday, Thursday, Saturday from June 1)

✈ Palermo – Brindisi (Monday, Wednesday, Friday, Sunday from June 2)

✈ Catania – Pisa (Monday, Wednesday, Thursday, Friday, Sunday from June 2)

• Харесвам 5
Публикувано:

Вчера ме домързя да проуча кое е оптималното решение за покупка, но днес ще се радвам на съдействие от гурутата в темата 🤩

Имаме билети за 10 евро от Бергамо до София с флекс.

image.png.d158f9a86d86dc679fd69c02784536f3.png

Искам да ги сменя с такъв до Абу Даби, някъде през ноември, с надежда, че ще ми свърши работа за Филипините. Но ще ни трябва приорити, едва ли ще се справим без раници. 

Мога да дам цени на приорити в момента на покупките, не знам как да проверя колко би било впоследствие. 

Приоритито е по-скъпо за този полет  (13 евро), отколкото би било с билети до Братислава например. Определено добавянето на приорити към билет до Абу Даби е още по-скъпо (41 лв)

Така, значи решавам, че трябва този флекс да го активирам, да си сменя полета за такъв за 10 евро до място с евтино приорити, после да добавя приорити, тогава да сменя за билет до Абу Даби. 

Отварям fare finder и щракайки из месеците ( не знам защо е толкова трудно да го направят по-удобно това търсене) , забелязвам, че има билети за 19,99 BGN на 11.12.2021 и на 11,13,18.01.2022. 

image.png.b53ed4f24f8ed0883e9b8ede7d25874e.png

Цъквайки на този билет обаче, цената се променя: 

image.png.de2a4f175f2978af82cd938d8a5b2b66.png

Решаваме да пренебрегнем това неудобство, защото и без друго билетите до Абу Даби са си по-скъпи и просто ще плащам разликата на два пъти. 

Пробвам да си сменя билетите и ми излиза това: 

image.png.2c53c89c4adc85d44292808203b6aeb1.pngimage.png.2c53c89c4adc85d44292808203b6aeb1.png

Та въпросите ми всъщност са: 

1/ Какво значи WDC fare difference?  Изглежда ми все едно е разлика в отстъпката от членството, а не, че взимам по-скъп билет. Не мога да преценя дали е прецакващо да потвърдя или нищо не губя 😄  

2/ Да сменям ли? 

3/ Има ли дестинация с по-евтино приорити, което не изисва да се свързвам със служител на wizz за промени после? Тоест предполагам търся международни отсечки. 

4/ Специален бонус въпрос  за @Георги Матеев - да си взема ли най-евтиния билет през ноември с идеята, че уиз ще ми ги промени и ще си наместя датата после или да не се циганя за 20 лв ?

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

@Lindt трябваше да ме попиташ вчера когато се виждахме вместо сега да ме караш да пиша роман 😜 Честно казано в момента ще ми е по-лесно да ви взема и подаря нови билети - не се шегувам 🙂

Все пак ще опитам по-късно да обясня подробно, че сега съм заринат до ушите с досадни индийски формуляри.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

@Lindt трябваше да ме попиташ вчера когато се виждахме вместо сега да ме караш да пиша роман 😜 Честно казано в момента ще ми е по-лесно да ви взема и подаря нови билети - не се шегувам 🙂

Все пак ще опитам по-късно да обясня подробно, че сега съм заринат до ушите с досадни индийски формуляри.

Ай, ако ме научиш така всеки път като досаждам да ми подаряват билети, форумът няма да е много радостен 🤣

Бях забравила за Индия. Не си ли намери достатъчно голям и старателен антураж да оправя тези бумаги? 

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Георги Матеев
Публикувано:
преди 4 минути , Lindt каза:

Ай, ако ме научиш така всеки път като досадам да ми подаряват билети, форумът няма да е много радостен 🤣

Бях забравила за Индия. Не си ли намери достатъчно голям и старателен антураж да оправя тези бумаги? 

Шегуваш ли се... Всеки е първа писта за к0п0н, ама като се стигне до формулярите антуража рЕзко изчезва :grin:

П.С. И не досаждаш!

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 10 минути , Lindt каза:

Бях забравила за Индия.

Да не е отворила Индия? Вече им изпуснах края на тия държави... Точно миналата седмица разглеждах за Ranthambore. Там си е Книга за Джунглата на живо 🙂

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 36 минути , feel_the_rush каза:

Да не е отворила Индия? Вече им изпуснах края на тия държави... Точно миналата седмица разглеждах за Ranthambore. Там си е Книга за Джунглата на живо 🙂

Служебно пътуване ще е, има някаква  възможност за работна виза, туристически не издават.

Поне когато се набираше антураж да намаже пътуване покрай на Жоро ангажиментите бяха такива условията 😉

Публикувано:
преди 55 минути , Георги Матеев каза:

Шегуваш ли се... Всеки е първа писта за к0п0н, ама като се стигне до формулярите антуража рЕзко изчезва :grin:

П.С. И не досаждаш!

Значи не са били правилните кандидатури! 😇

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, master_of_germs каза:

Вътрешните полети в Италия имат приорити по пет евро.

Те обаче после не можеха да се променят на международни без съдействие от wizz, нали?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• a6olq
    • ttashkov
    • SteFanoV
    • new one
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.