Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Lindt каза:

Те обаче после не можеха да се променят на международни без съдействие от wizz, нали?

Ако имаш флекс, какъв е проблемът.

Обаче за цената съм те излъгал. Беше 6 евро приоритито, но сега ми иска 8, за да го добавя.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Lindt каза:

Те обаче после не можеха да се променят на международни без съдействие от wizz, нали?

преди 23 часа, Ivko каза:

Аз имам не един полет по тази линия и всички сам съм си сменял без проблем, но само през уеб-а

😜

• Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, master_of_germs каза:

Ако имаш флекс, какъв е проблемът.

Обаче за цената съм те излъгал. Беше 6 евро приоритито, но сега ми иска 8, за да го добавя.

Нямам представа какъв ми е проблемът 😄 Четейки темата по диагонал, знам, че нещо не беше ок при промените на тези италиански полети. Даже ако се помъча да си спомня, точно Мариела имаше проблем и ти писа за това. Какво и дали е винаги трудно да си ползва човек флекса, не знам.

Но не ми се звъни на оператор да ми сменя полета, защото не успявам сама. 

преди 56 минути , Ivko каза:

😜

Не съм сигурна, че разбирам как при теб е 5 евро по тази линия Malpensa-Palermo , а на мен ми иска 8 🤪 При 8 евро има ли някаква причина да взема този вместо Братислава-София? 

П.П.  Я, уиз ще лети до Мадейра от Лутън.. Не знаех за тази линия. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 минути , Lindt каза:

Не съм сигурна, че разбирам как при теб е 5 евро по тази линия Malpensa-Palermo , а на мен ми иска 8 🤪 При 8 евро има ли някаква причина да взема този вместо Братислава-София? 

Говорим за флекс, а не за приорити 

Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Говорим за флекс, а не за приорити 

Аха, ок, разбрах. Защото аз пък изобщо не питах за флекс, а си търся евтино приорити. 

• Смея се 1
Публикувано:

@Lindt

Просто има бъгави полети в системата на Уиз. Няма никакво значение, на всекиго са различни. На Мариела й се паднаха точно едни вътрешни, които не можеше да смени. А аз си ги сменям моите постоянно. Но пък имам един такъв Брюксел-София за който имам флекс, но сам нищо не мога да направя. Само със звънене. Няма логика. Почти всеки има някакъв подобен проблем на някоя резервация, но са различни маршрути.

До миналата седмица ми искаше по 6 евро за приорити по вътрешните полети. Днес пробвах и е станало 8 евро.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, Lindt каза:

Та въпросите ми всъщност са: 

1/ Какво значи WDC fare difference?  Изглежда ми все едно е разлика в отстъпката от членството, а не, че взимам по-скъп билет. Не мога да преценя дали е прецакващо да потвърдя или нищо не губя 😄  

2/ Да сменям ли? 

3/ Има ли дестинация с по-евтино приорити, което не изисва да се свързвам със служител на wizz за промени после? Тоест предполагам търся международни отсечки. 

1/, 2/ Сайта на Уиз е доста бъгъв и понякога се случва първоначално да излезе ниска цена (19,99лв), а при опит за резервация тя да се вдигне. Ти си улучила точно такъв полет. Най-накрая ще поиска доплащане от 6 евро.  Просто трябва да улучиш полет, чиято цена не се променя при резервация, за да не се налага да доплащаш накрая.

3/Не съм сигурна , че София - Братислава към момента дава най-евтино приорити. Последно гледах, че е към 8-9 евро. Скоро не съм разцъквала подробно, но при полетите между Полша и Украйна винаги си намирам по някое евтино приорити - 5 -6 евро.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 3 часа, master_of_germs каза:

@Lindt

Просто има бъгави полети в системата на Уиз. Няма никакво значение, на всекиго са различни. На Мариела й се паднаха точно едни вътрешни, които не можеше да смени. А аз си ги сменям моите постоянно. Но пък имам един такъв Брюксел-София за който имам флекс, но сам нищо не мога да направя. Само със звънене. Няма логика. Почти всеки има някакъв подобен проблем на някоя резервация, но са различни маршрути.

До миналата седмица ми искаше по 6 евро за приорити по вътрешните полети. Днес пробвах и е станало 8 евро.

На мен  ми "виси" един полет Малпенса-Бари,който ми смениха с обаждане по телефона-беше отменен,а исках да го избутам над 30 дни...Вече не мога да го сменям,нито оператор може...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, crazyhorse каза:

На мен  ми "виси" един полет Малпенса-Бари,който ми смениха с обаждане по телефона-беше отменен,а исках да го избутам над 30 дни...Вече не мога да го сменям,нито оператор може...

Освен да го летиш? 🙂 Аз така бих постъпила 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 часа, Георги Матеев каза:

@Lindt трябваше да ме попиташ вчера когато се виждахме вместо сега да ме караш да пиша роман 😜 Честно казано в момента ще ми е по-лесно да ви взема и подаря нови билети - не се шегувам 🙂

Все пак ще опитам по-късно да обясня подробно, че сега съм заринат до ушите с досадни индийски формуляри.

Да не би да превеждаш кандидатурата ми за работа на индийски?🤭

• Смея се 3
Публикувано:
преди 17 часа, Мари Николова каза:

1/, 2/ Сайта на Уиз е доста бъгъв и понякога се случва първоначално да излезе ниска цена (19,99лв), а при опит за резервация тя да се вдигне. Ти си улучила точно такъв полет. Най-накрая ще поиска доплащане от 6 евро.  Просто трябва да улучиш полет, чиято цена не се променя при резервация, за да не се налага да доплащаш накрая.

3/Не съм сигурна , че София - Братислава към момента дава най-евтино приорити. Последно гледах, че е към 8-9 евро. Скоро не съм разцъквала подробно, но при полетите между Полша и Украйна винаги си намирам по някое евтино приорити - 5 -6 евро.

Благодаря!

Тестването ми показа, че Гданск-Киев е 33 PLN. Гданск-Одеса е 47. Варшава -Киев е 57 PLN.

Обаче с Катовице-Киев се получи за 29 PLN и мисля, че ми стигат толкова проверки. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Малко ми е неудобно да похваля Уиз на фона на 8+ месечното чакане за рифънд от няколко мнения по-назад, но днес се изненадох приятно - върнали са ми пари в рамките на по-малко от седмица. На 24.04 поисках рифънд за променени полети и днес видях, че още на 1.03 сумата е била възстановена по сметката ми.

• Харесвам 6
  • Шок 1
Публикувано:

Като сменяте полети с флекс всичко ли ви позволява?

Опитвам да сменя с флекс дадени полети да станет Миконос - София за юни. Но ми ги дава като продадени. Като започна напълно нова резервация по всичко личи, че има места. Пак бъгове или?

Публикувано:

Вчера и при мен беше така. С Моб. приложение успях да ги сменя. Проблемът ми беше като използвах Мозила. През Хром за друга резервация стана смяната също. 

Публикувано:

И през друг браузър и с изтрита хронология, пак така.

Явно конкретната смяна/маршрут нещо бъгва... София - Миконос позволва, но Миконос - София не.

Публикувано:

Flexible travel partner

Това за всички полети ли е с еднаква цена? или се мени като флекс, дава ми 10 евро. Дали има по-ниска цена някъде? 

Публикувано:
преди 46 минути , Tani каза:

Flexible travel partner

Това за всички полети ли е с еднаква цена? или се мени като флекс, дава ми 10 евро. Дали има по-ниска цена някъде? 

Фиксирана цена е 10 евро/20лв

И ново 20 виждам...Проверете по-долу най-новите летищни такси, приложими от 1 март 2021 г.

8BBB01C0-7F2F-4106-A918-D4D51F0B8D3E.jpeg

От фиксирана до скоро цена от 8 евро/16лв  сега става минимална 

• Харесвам 3
Публикувано:

Да побутна малко темата. Имам купени билети с flex за 9,98 евро. Полетът наближава, а аз нямам намерение да пътувам. Моля, някой ако се е ровил за евтини билети - по-напред във времето, независимо от  дестинацията, да ми предложи нещо, с което да сменя билетите си.

Публикувано:
преди 10 минути , danym21 каза:

Да побутна малко темата. Имам купени билети с flex за 9,98 евро. Полетът наближава, а аз нямам намерение да пътувам. Моля, някой ако се е ровил за евтини билети - по-напред във времето, независимо от  дестинацията, да ми предложи нещо, с което да сменя билетите си.

За тези пари от/до София почти невъзможно в момента да се вземе нещо, но вътрешни в Италия има доста на тази сума. Примерно малпенса-палермо до месец май имат на тази стойност

Публикувано:

Да попитам - имате някакъв проблем при смяна на полет с Флекс? В смисъл, че искам да променя полет, който съм закупила за 20 лв. с такъв за 35 лв. Доскоро изчисляваше разликата перфектно и излизаше, че имам за доплащане 15 лв., но от няколко дни ми иска за доплащане 34 лв. например. Ми то излиза колкото да си го купя направо наново, без да прехвърлям стар полет. Пробвах различни летища и полети и отново ми иска за доплащане много повече отколкото би трябвало?

Публикувано:
преди 2 минути , saved_ каза:

Да попитам - имате някакъв проблем при смяна на полет с Флекс? В смисъл, че искам да променя полет, който съм закупила за 20 лв. с такъв за 35 лв. Доскоро изчисляваше разликата перфектно и излизаше, че имам за доплащане 15 лв., но от няколко дни ми иска за доплащане 34 лв. например. Ми то излиза колкото да си го купя направо наново, без да прехвърлям стар полет. Пробвах различни летища и полети и отново ми иска за доплащане много повече отколкото би трябвало?

От известно време се наблюдава и този бъг 🙁 При мен се случва  и да варира сумата за доплащане при една и съща цена. Не знам от какво зависи, може би е свързано със смяната на полети в различни валути, но понякога иска много по-висока сума отколкото е разликата между билетите. Тези дни имат някакво смотано намаление, може и то да бърка цените. Изчакай ден, два и пробвай пак 🙂

• Харесвам 4
Публикувано:

Даааааа... Аз смених полет и наистина ми взе повече - но само  2 евро и аз се съгласих. Но ако е повече......не знам до колко си струва.

Публикувано:

Wizz Air launches 6 new routes from Tirana!

Tirana-new-route-wizz-air.jpg

Tirana – Malmö (Tuesday, Thursday, Saturday from May 28)

Tirana – Stockholm-Skavsta (Tuesday, Saturday from May 28)

Tirana – Ancona (Monday, Friday from May 28)

Tirana – Pescara (Monday, Friday from May 28)

Tirana – Genova (Tuesday, Saturday from June 1)

Tirana – Rome Ciampino (Monday, Wednesday, Thursday, Friday, Sunday from May 14)

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Браво 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.