Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, lesy каза:

Варна - Берлин има за месец май дати по 19.99 лв. посока.

26.39 лв. ми излиза най-ниска цена за м. май.

Публикувано:
преди 19 минути , danym21 каза:

26.39 лв. ми излиза най-ниска цена за м. май.

19.99 е с дискаунт. Без е 26.39. Ние сменяхме преди 2 дни, но имаме WDC.

Публикувано:

Възможно е разликата да идва от таксата, която вече не е фиксирана и ако купувате нос билет с такса по-висока от тази която сте платили. Не знам дали е възможно.

• Харесвам 2
Публикувано:

Как пък винаги купувам-сменям билет с по-висока такса. От смените ми с флекса почти всеки път ми иска пари.

Имало е случаи, когато се отказвам и купувам наново, понеже вече става абсурдно.

• Харесвам 2
Публикувано:

Гледам местата как вървят до Абу Даби/Дубай..ми те преди крилата са по 24лв, а след по 14лв...не помня такива цени да е имало. Последно преди година нещо по 50лв ги плащах.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Гледам местата как вървят до Абу Даби/Дубай..ми те преди крилата са по 24лв, а след по 14лв...не помня такива цени да е имало. Последно преди година нещо по 50лв ги плащах.

То, тогава ✈️ летя ли? 😎

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 14 часа, BlackArt77 каза:

Уиз с нови линий от Абу Даби.

FB_IMG_1615744304046.jpg

Сега остава и да пуснат нещо смислено от Абу Даби...

Едни Малдиви или Шри Ланка биха били в пъти по-смислени. Просто си представям как Бай Ганьо в мое лице с няколко торби от Била стъпва на Малдивите за точно 0 евро, след като е купил билетите с кредит, който е генериран след безброй фалшиви резервации по невъобразими маршрути по време на първия локдаун. Направо се просълзих от умиление. 

• Харесвам 2
  • Смея се 18
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

И продължават...

Те хубаво продължават ама нещо България я забравят 🤔 

Публикувано:
преди 2 минути , Иван Попов каза:

Те хубаво продължават ама нещо България я забравят 🤔 

Сума ти нови маршрути от Бургас едва ли е точно "забравяне" 😉 Ако тръгнат де 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 часа, saved_ каза:

а от България са оставили само Миконос... 

Като съседна страна, няма как от България да има много полети до Гърция.  От  авиационна гледна точка рентабилни са полетите до несъседни страни, защото се проявява предимството на полета пред автобусния транспорт или транспорт с личен автомобил.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 49 минути , Ivko каза:

Сега кой освен мен има полети до Абу Даби?

Аз, за края на април, ама вече започва все по-малко вероятно да ми изглежда това пътуване. :huh:

Публикувано:
преди 8 минути , Фил каза:

Аз, за края на април, ама вече започва все по-малко вероятно да ми изглежда това пътуване. :huh:

Надеждата умира последна 🙂 според мен има време и може да се изчака още малко да сменят летищата. Самите Уиз януари се произнесоха, че заради забраните се налага да променят, но ми е странно, че от от всички дестинации до където има полети до/от Абу Даби само ние, Букурещ и Будапеща са пренасочени към Дубай, а всички останали си летят до Аби Даби. Примерно от Атина ми е чудно какво правят там, като кацнат, но гледам, че от Солун са ги пуснали чак от май месец вече!? А ти не можеш ли да ги преместиш по-напред? Моя полет все още седи непотвърден заради промяна, но не искам да го местя, искам си тези дати 18-28 април 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

А ти не можеш ли да ги преместиш по-напред?

Формално мога да ги преместя, понеже нали са с променени часове, обаче като възможности в личните календари/планове са ни ограничени опциите, за съжаление.

• Харесвам 2
Публикувано:

Разпитах за Абу Даби.

Ние, като пребивавали, повече от 10 дни в Дубай, мпжем да отидем, само  с ПСР тест, без карантина.

Ама, хич не ни се рискува , да си развалим почивката, с някой фалшиво + тест. В джамията сме били, щеше ми се, да го видим тоя Лувър, но ще е друг път.

Гоеорих си с тия от Tiqets, продават билети за Лувъра, след 1-ви април, но не знаят, дали ще може да се пътува свободно.Иначе, парите ги вземат:(((((

• Харесвам 4
Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Аз - януари 2022, но тайничко се надявам да ги сменят с кацане в Дубай.

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 8 минути , Дани Магелани каза:

Аз - януари 2022, но тайничко се надявам да ги сменят с кацане в Дубай.

Аз също взех за началото на януари, но с идеята да променят нещо и да ги бутна за НГ, а къде ще се каца много нямам значение за мен

преди 9 минути , AlexandraKo каза:

Разпитах за Абу Даби.

Ние, като пребивавали, повече от 10 дни в Дубай, мпжем да отидем, само  с ПСР тест, без карантина.

Вие как Ви бяха датите?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, Ivko каза:

Аз имам за 10 май, защо, пропада ли дестинацията, да не съм изпуснала някаква информация?

Публикувано:
преди 1 час, Raindrop каза:

Аз имам за 10 май, защо, пропада ли дестинацията, да не съм изпуснала някаква информация?

Не но нали сега има задължителна карантина в Абу Даби та искаме да ги преместят до Дубай и останалите полети ама...

Публикувано:
преди 32 минути , Ivko каза:

Не но нали сега има задължителна карантина в Абу Даби та искаме да ги преместят до Дубай и останалите полети ама...

Ще си го преместя в зависимост от ситуацията напред във времето, аз не искам Дубай, или ще сменя дестинацията - с Фарьорските например.

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• mechiko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.