Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Георги Матеев
Публикувано:
преди 20 минути , Aureliano каза:

Смениха ми Абу Даби с Дубай за края на май.

Не само това, ами ми промениха и юнския полет Букурещ - Абу Даби на Букурещ - Дубай.

Съвсем очаквано Абу Даби няма да тръгне засега. Още действат с карантина там, та туризма е нереален на този етап.

Публикувано:
преди 35 минути , Aureliano каза:

Смениха ми Абу Даби с Дубай за края на май.

Изглежда, че всички полети до юни ще бъдат до Дубай. 

Йейййй @Фил айде честито

• Харесвам 3
Публикувано:

Уиз за 3ти път сменят полета ни София-Мадрид за края на април. Имаше и още 2 смени на същия полет от Раян. Сега вече вариантът директен полет до Мадрид отпада. Има ли според Вас шанс Уиз или Раян да размислят и пак да пуснат полетите до Мадрид по на често или няма смисъл да чакам такъв развой и по-добре да търся някакъв вариант с прекрачване (например Барселона, Брюксел или Амстердам)?

Публикувано:
преди 4 минути , Jorro каза:

На двупосочен билет с флекс мога ли да канселирам само едната посока?

Не не може

б. При резервации на двупосочни полети (включващи полет на отиване и полет на връщане):

i. Ако резервацията включва полет на връщане, отмяната трябва да бъде извършена не по-късно от 3 часа преди планирания час на заминаване на полета на отиване.

ii. Ако полетът на отиване вече е излетял, полетът на връщане не може да бъде отменен.

Публикувано:

@Ivko,  защо не помислиш да опиташ да работиш в wizz, на ръководна позиция, разбира се 🙂 Не се шегувам. Ти ги знаеш правилата по-добре от тях самите 🙂 Колкото пъти звъня в кол центъра, нито могат да ми помогнат, нито нищо. Даже няколко пъти като звънях и ми казваха младежите "Не съм имал такъв казус досега...". Мисля си, ние какви казуси ежедневно и ежечасно имаме 😄 

• Смея се 8
Публикувано:
преди 41 минути , Ivko каза:

Не не може

б. При резервации на двупосочни полети (включващи полет на отиване и полет на връщане):

i. Ако резервацията включва полет на връщане, отмяната трябва да бъде извършена не по-късно от 3 часа преди планирания час на заминаване на полета на отиване.

ii. Ако полетът на отиване вече е излетял, полетът на връщане не може да бъде отменен.

Моята идеята е да отменя полета на връщане преди полета на отиване да е излетял, защото искам да ползвам друг полет на връщане. Тогава влизам в хипитезата на точка 1 т.е нямам проблем. Нали така?

Публикувано:
преди 11 часа, Фил каза:

едни билети до Петербург вече n пъти ги местя и взе да ми писва.

Ами така е като не си скъса дипломата... ъъъ, имах предвид "не си удържа на думата" :rofl: Ако си беше спазил обещанието и ми ги беше подарил, сега аз щях да им бера гайлето и да ги местя... :girl_crazy:

• Браво 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 41 минути , Jorro каза:

Моята идеята е да отменя полета на връщане преди полета на отиване да е излетял, защото искам да ползвам друг полет на връщане. Тогава влизам в хипитезата на точка 1 т.е нямам проблем. Нали така?

Тц...

i. Ако резервацията включва полет на

връщане, маршрутът трябва да бъде променен и за двата полета (както за полета на отиване, така и за полета на връщане). 

ii. Ако полетът на отиване вече е излетял, само датата и часа на полета на връщане могат да бъдат променяни.

• Браво 2
Публикувано:
преди 31 минути , chandni каза:

...сега аз щях да им бера гайлето и да ги местя... :girl_crazy:

Видя ли сега колко главоболия и мъка съм ти спестил! :grin:

• Смея се 2
Публикувано:
преди 3 минути , Фил каза:

Видя ли сега колко главоболия и мъка съм ти спестил:grin:

Не е случайна тая значка "Експерт - спестявания" 😉 

• Смея се 7
Публикувано:

Отново имат проблем тези полети с промяната до Дубай и според мен онлайн няма да стане, но звъннах на кол центъра преди малко и без проблем ми добавиха още три дена и потвърдиха 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, Jorro каза:

На двупосочен билет с флекс мога ли да канселирам само едната посока?

Би трябвало да може, т.к. имаш платен флекс за всяка посока и билетите, които УИЗ издава са еднопосочни. Би трябвало да стане през чата, а ако кажат че не може изпадат в противоречие с правилата на тарифтаа флекс.

преди 12 часа, Ivko каза:

Не не може

Тези правила не са обвързани при прилагането на флекс, мисля ...

@Jorro , пиши за развитието на казуса - мисля че сме коментирали такъв преди много време.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , Таньо каза:

Това е точно от условията на флекса

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

Това е точно от условията на флекса

Ако не може да се смени втория полет, това означава че закупуването на двупосочен билет с флекс ограничава възможните ползи от тази т тафифа и следва да се купуват еднопосочни с флекс, като ще има минимална загуба от по-високата цена на единия полет заради превалутирането.

преди 11 часа, Jorro каза:

1.  Мисля, че това трябва да проработи, т.к не нарушава условията им.

2. Разговор по чата е възможно да даде решение на казуса или ако не - тогава е напълно безсмислено закупуване на двупосочен билет  с флекс /който всъщност е два билета с един PNR/ .

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 40 минути , Таньо каза:

Ако не може да се смени втория полет, това означава че закупуването на двупосочен билет с флекс ограничава възможните ползи от тази т тафифа и следва да се купуват еднопосочни с флекс, като ще има минимална загуба от по-високата цена на единия полет заради превалутирането.

Именно флекса е най-ефективен при еднопосочни полети

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 11 часа, Таньо каза:

Би трябвало да може, т.к. имаш платен флекс за всяка посока и билетите, които УИЗ издава са еднопосочни. Би трябвало да стане през чата, а ако кажат че не може изпадат в противоречие с правилата на тарифтаа флекс.

@Jorro , пиши за развитието на казуса - мисля че сме коментирали такъв преди много време.

Ще звънна тези дни на кол центъра да попитам, т.к чат с тях не знам да има, раян имат чат. Сега проверих, че нито във фейсбук, нито във туитър имат опция за съобщения.  Аз още не съм решил дали ще го канселирам, но искам да го имам като опция, ако случайно се случи така, че да може да се пътува :)))) Моята логика е като твоята и се надявам, че наистина е така.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 10 минути , jorrro каза:

Май вече няма от домашните потреби? 🤔

Ами в лятното разписание не се и очакваше да има. Не и за по пет пари де.

Иначе аз им усетих една схема, че по определена линия на домашно потребление първо зареждат ежедневно полети, пък после поетапно винаги махат от разписанието един определен ден от седмицата и затова при промяна от тяхна страна не се лакомея да си ги местя за последната възможна дата, а все си избирам точно такъв ден от седмицата. И след време те пак го променят. Засега работи и всичките си домашни потреби съм ги прибутал чак до след средата на май месец, пък там, покрай рождения ден на компанията дано има някоя по-сериозна промоция, че да си ползвам вече целенасочено флексовете.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , jorrro каза:

Май вече няма от домашните потреби? 🤔

Днес гледах-има, но са по 8.99 и 9.99!

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво се случваше с купени места при промяна на полет с активиране на флекса и при канселация връщаха ли се парите и за тях?

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Какво се случваше с купени места при промяна на полет с активиране на флекса и при канселация връщаха ли се парите и за тях?

Мисля,че всичко се връща!Само сумата от флекса изгаря!

Може да симулираш и ще видиш какво ти показва!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

Аз имах такъв случай. Промених  полет със закупени места и флекс. Сега на този нов полет  , след общата цена ,ми стои

като  " други такси" - цената на местата, които имах от предния полет. Какво става с тези - "други такси", дали и кога могат да се използват - не знам. Ако някой има идея, миля да сподели.

други такси
Общо:

‎41,00 €

1 × Друга такса ‎41,00 €

Моля да сподели

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.