Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 1 минута , tougherty каза:

Уиз за n-ти път промениха полета ни до Мадрид от сряда на понеделник. Купил съм flex за този полет и искам да го променя за петък вместо за понеделник като използвам опцията "начало на повторна резервация". При промяната обаче никъде не виждам възможност да си взема пак flex за полета в петък. Това означава ли, че флексът автоматично ми се прехвърля и за петъчния полет или просто го губя?

Флексът се запазва

• Благодаря 1
Публикувано:

Искам да променя датата и дестинацията на едни билети купени с Flex. Не съм го правила до сега и не знам възможно ли е да сменя не само датата на полета, но и летището, от което ще се тръгва(от Отопени на София)? При търсене на изгодни цени, докато не потвърдя промяната и евентуалното доплащане  не се променят старите билети, правилно ли съм разбрала? 

Публикувано:
преди 6 минути , a6olq каза:

Искам да променя датата и дестинацията на едни билети купени с Flex.

Нямаш никакви проблеми. С флекс може да сменяш дати, дестинации и летища до 3 часа преди първия полет на излитане, а ако е излетял полета на отиване, може да смениш само датата и часа на полета на връщане, но не и летището/дестинацията. При двупосочен полет трябва да са еднакви летищата на излитане. Примерно ако имаш София-Варна-София може да смениш на Братислава-Виена-Братислава, но не може да го направиш Братислава-Виена-София.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 15 минути , a6olq каза:

Много благодаря, Ivko! И при търсенето, докато не потвърдя промяната, старите билети се запазват, нали? 

Точно така! 

Имаш няколко потвърждения преди окончателно да смениш... 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 минути , a6olq каза:

Много благодаря, Ivko! И при търсенето, докато не потвърдя промяната, старите билети се запазват, нали? 

Да трябва чак да стигнеш плащане и да го направиш. Аз много пъти така тръгвам да сменям и да видя колко ми иска да доплащам и после се отказвам.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 5 часа, master_of_germs каза:

Още "домашни потреби"

Какви времена  само!  "Домашни потреби" от  Олбия! Летище  "Costa Smeralda"  си  беше  бутиково.  Рядко  някоя НТА  оперираше от него. Повечето НТА  летят до другите две сардински летища - Каляри и Алгеро.  Времната се променят пред очите ни!

• Харесвам 7
Публикувано:

Добро утро! Колко време преди полет можеше да се съглася с промените в часовете? Мисля си дали мога да се изхитря и да приема/откажа след като ми излезе резултата от ПСР-а? 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 минути , Pepi Popova каза:

Добро утро! Колко време преди полет можеше да се съглася с промените в часовете? Мисля си дали мога да се изхитря и да приема/откажа след като ми излезе резултата от ПСР-а? 

До три часа преди полета. 😉

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Мисля, че изобщо не е реалистично да очакваме от УИЗ цени по 5 евро в лятното разписание. Освен ако райън не започнат да пускат да пускат билети по едно-две евро по дублиращи се маршрути.

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:

Заминаха Неапол, Болоня и Катания до края на май. Бари остана с по един полет седмично през май (освен в началото). 😞

• Харесвам 2
  • Шок 4
Дани Магелани
Публикувано:

Уиз пак се бъгна. Отмениха полетите за май до Лисабон. Имам флекс. При опит за смяна на датата до 30 дни ми иска доплащане. Някой може ли да провери?

Публикувано:
преди 19 минути , Дани Магелани каза:

Уиз пак се бъгна. Отмениха полетите за май до Лисабон. Имам флекс. При опит за смяна на датата до 30 дни ми иска доплащане. Някой може ли да провери?

И при мене е така от снощи

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 18 минути , Дани Магелани каза:

Пак орязаха разписанието за цяла Европа и им трябва време да актуализират сайта с опциите за промени. Още чакам мейл за полет, който вчера излезе в приложението, че е отменен, в профила още е активен. Сигурно днес по някое време ще смогнат 🙂

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

И моя полет през май Аликанте-София падна, но този полет бе взет с идеята да го изместя за август, но цените сега са 😑....каква е вероятността през колцентъра да си го сменя с три месеца напред.....възможно ли е да имам късмет с някой оператор...до колкото се разбра вече могат да го направят без проблеми, а не както казват, че не им позволява системата

Публикувано:
преди 12 минути , Ivko каза:

И моя полет през май Аликанте-София падна, но този полет бе взет с идеята да го изместя за август, но цените сега са 😑....каква е вероятността през колцентъра да си го сменя с три месеца напред.....възможно ли е да имам късмет с някой оператор...до колкото се разбра вече могат да го направят без проблеми, а не както казват, че не им позволява системата

Три месеца едва ли, но пробвай с 60 дни! 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 часа, Дани Магелани каза:

Току-що пробвах да сменя полет от 10 май за след 30 дни-излиза доплащане,но като продължа със стъпките за промяна,се оказва май ,че смяната е безплатна. Не смея да стигна до край, защото не съм сигурна за датата!

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• chochiani
    • new one
    • kremm
    • Звелина
    • Божидар
    • Boo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.