Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Толкова много ми се искаше тази Португалия,че не смеех даже да споделя в темата че имам билети (от суеверие !). Дано да се получи,но все повече ме обзема песимизъм...

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:

преди 1 час, blueriver каза:

Току-що пробвах да сменя полет от 10 май за след 30 дни-излиза доплащане,но като продължа със стъпките за промяна,се оказва май ,че смяната е безплатна. Не смея да стигна до край, защото не съм сигурна за датата!

Опитай по телефона да смениш или изчакай.

• Харесвам 1
Публикувано:

Подсетете ме моля как да процедирам с билети с флекс до Санкт Петербург, които са отменени, но първия полет е след повече от 30 дни, следователно не мога да направя промяната. Ставаше ли през кол центъра? 

Публикувано:
преди 7 минути , CarpeDiem каза:

Подсетете ме моля как да процедирам с билети с флекс до Санкт Петербург, които са отменени, но първия полет е след повече от 30 дни, следователно не мога да направя промяната. Ставаше ли през кол центъра? 

Аз не успях през кол центъра. Промениха ми ги за София Лондон- София, за да активирам флекса. 

• Благодаря 1
Публикувано:

За втора поредна година няма да успея да посрещна рождения си ден във Флоренция. За 2022-ра ще заложа на друга дестинация.

• Шок 4
Публикувано:
преди 2 часа, kreo каза:

Отново ми отмениха полета за Сицилия. Този път беше за края на месец май. Сега ще направя 3ти опит. 😀

Виж,включи в групата талисмана @Ivko 😎-иначе май няма да се случат нещата...Питай @Eva eva 🤐 !

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 7 часа, kreo каза:

Отново ми отмениха полета за Сицилия. Този път беше за края на месец май. Сега ще направя 3ти опит. 😀

преди 7 часа, Eti* каза:

За втора поредна година няма да успея да посрещна рождения си ден във Флоренция. За 2022-ра ще заложа на друга дестинация.

преди 5 часа, crazyhorse каза:

Виж,включи в групата талисмана @Ivko 😎-иначе май няма да се случат нещата...Питай @Eva eva 🤐 !

С какво мога ще помогна, че не ми се иска опитите да продължават 😁

• Смея се 6
Дани Магелани
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Дай рамо на Лисабон, моля!😉

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 16 часа, CarpeDiem каза:

Аз имам билет за юни, отиване 4.06 и връщане 11.06. Видях, че все още не са ги отменили. Твоят за кога е бил?

Публикувано:
преди 2 часа, Ivko каза:

@Ivko, засега да опитаме само да ми подскажеш за кои дати да преместя билетите. Ако и това не се получи, ти купувам билет за Сицилия😀 и чакам да пътуваме заедно...

• Смея се 4
Публикувано:
преди 1 час, Радо каза:

Някой успял ли е да реализира някакви полети в последните 3-4месеца въобще (може би с изключение на Дубай)?

Явно е късмет. Аз почти не летя с Wizz, но и май не помня отменен полет. Брат ми летя с тях януари до Женева, в март приятели -до Малта, а ние до Дубай. Но пък и ние ги ползваме само когато нямат алтернатива или когато разликата в цената е огромна. Че иначе аз като си взема приорити, багаж и място , то все едно към с Луфтханза.

• Харесвам 7
Публикувано:

Имаме едни билети до Базел, които първоначално бяха за началото на декември миналата година и местихме 3 или 4 пъти заради премени/отмени на полетите от страна на Wizz. Последния път ги сменихме за началото на май, но сега с тази карантина в Швейцария, очевидно няма как да отидем, а Wizz може и да не ги променят повече, поради което трябва да търсим варианти да активираме Флекса, сменяйки ги за друга дестинация, която няма да се състои, а доплащането да е минимално. Тарифата е по 8.80 на човек на посока, с 16 лв административна такса. Нямаме "домашни" потреби. Това, което намерих и няма да се състои, е Ст. Петербург 31.05 - 02.06., като доплащането е 24 лв на човек на отиване и 34 на връщане... Някой може ли да предложи друг полет, койото няма да се състои с по-малко доплащане?

• Харесвам 2
Публикувано:

Само като идея - може да ги смените за есента или следвщата пролет за Бари.  И после с флекса да ги смените за дестинация, до която ще пътувате.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 8 минути , Stryper каза:

Само като идея - може да ги смените за есента или следвщата пролет за Бари.  И после с флекса да ги смените за дестинация, до която ще пътувате.

Благодаря за "жокера"! 🙂 Ноември-декември София-Бари са по 38.99 лв, т.е. доплащането би трябвало да е минимално, а ако не ги променят и може да се пътува, бихме отишли и само на пица туризъм! 🍕

• Харесвам 4
Публикувано:

От известно време си отлагам полетите с flex-a и до сега не бях имал проблеми. Имам два резервирани полета с flex, но на единия не ми дава да правя промени (липсва бутона Make Changes). Имате ли предположения защо може да се случва това? И ще се радвам, ако някой сподели идея как да ги "бутна" още напред, защото са за след седмица.
image.png.91ecb1381a59886cec80567543b2a74b.png

image.png.c78cfe836708ced5545bed2aabacefb1.png

Публикувано:
преди 5 часа, chandni каза:

Благодаря за "жокера"! 🙂 Ноември-декември София-Бари са по 38.99 лв, т.е. доплащането би трябвало да е минимално, а ако не ги променят и може да се пътува, бихме отишли и само на пица туризъм! 🍕

Какъв пица туризъм, на мъжа ти пиците, със сигурност, са по -хубави:))))))

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 часа, Радо каза:

Някой успял ли е да реализира някакви полети в последните 3-4месеца въобще (може би с изключение на Дубай)?

Ние се записахме  януари до Швейцария...да не сме капо, че както е тръгнало... 😂 

• Харесвам 1
  • Браво 3
Публикувано:
преди 16 минути , Tamer каза:

От известно време си отлагам полетите с flex-a и до сега не бях имал проблеми. Имам два резервирани полета с flex, но на единия не ми дава да правя промени (липсва бутона Make Changes). Имате ли предположения защо може да се случва това? И ще се радвам, ако някой сподели идея как да ги "бутна" още напред, защото са за след седмица.

Аз имах наскоро проблеми за една отмяна с бутона, че приемам правилата. Странното беше, че на компютър излизаше квадратчето, но не даваше да му дам активно тик-че. На телефон през приложението въобще не ми даваше опция за отмяна и връщане. Ползвах друг компютър с windows 10 и стана.

Дани Магелани
Публикувано:
преди 28 минути , Tamer каза:

Имам такъв София-Брюксел. Всички смени до сега по него ги правех по телефона, постнат горе в каре.

Публикувано:
преди 21 минути , AlexandraKo каза:

Какъв пица туризъм, на мъжа ти пиците, със сигурност, са по -хубави:))))))

Вероятно @chandni има предвид специфичните пици с морски дарове от Адриатическо море.  🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 14 минути , epetkov каза:

Вероятно @chandni има предвид специфичните пици с морски дарове от Адриатическо море.  🙂

@chandni и съпруг се справят и с морски дарове 😁

На 26.02.2021 г. в 20:13, chandni каза:

Тази вечер пастa Linguine con Frutti di Mare

Frutti di mare.jpg

IMG_20210226_184636.jpg

Трябва обаче да се пътува, за да отворим вратичката на чуждата кухня и у дома🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 1 час, epetkov каза:

Не, не опира до морските дарове, с които както каза и @ДиянаВ се справяме добре и тук, а печените на пещ неаполотански стил пици с изключително бухнал въздушен борд, който за съжаление не може да се постигне в домашна фурна. 🙂 

Una Pizza Napoletana Returns to NYC, All Grown Up - Eater NY

• Харесвам 12
  • Браво 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.