Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Вчера една резервация с променен час за Дубай, както си седеше с опциите за съгласяване/рефънд или нова резервация, изведнъж стана все едно нищо не е променяно 😄

С бонус че ми изчезна и полето make changes и не мога да си ползвам даже и флекса. 

Този бъг няма оправяне.

• Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 1 час, aleks_s каза:

Някой да е звънял на call center за промяна на дати, поради отменен полет днес или вчера? Току що говорих с доста некомпетентна девойка, която ме уведоми, че нямало никакви полети  от София до Болоня и ме посъветва да съм си искала refund! Ами ако исках, щях сама да го направя, искам да си запазя резервациите 🙁 Някакви съвети да имате?

Днес звънях, точно за Болоня. Аналогичен отговор. Младежът,с който разговарях беше много неориентиран също! Смятам да сменя за Милано,пък после ще видим. Само тази възможност за смяна виждам.

• Харесвам 3
Дани Магелани
Публикувано:

Днес смених един бъгъв билет с флекс София-Брюксел на София-Закинтос. Странни са им цените при смяна. Ако го купувам - струва 34 лв., а като доплащам върху цената билета от 1,99, който имам, трябваше да заплатя 20 евро. Не съм до 6 лв., но нещо ни правят на наивни. Можех да го анулирам и да закупя нов билет, но това означава да загубя евтиния флекс и да си купупя скъп флекс. 

• Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 1 час, Дани Магелани каза:

Днес смених един бъгъв билет с флекс София-Брюксел на София-Закинтос. Странни са им цените при смяна. Ако го купувам - струва 34 лв., а като доплащам върху цената билета от 1,99, който имам, трябваше да заплатя 20 евро. Не съм до 6 лв., но нещо ни правят на наивни. Можех да го анулирам и да закупя нов билет, но това означава да загубя евтиния флекс и да си купупя скъп флекс. 

Кога са пускали билети по 1,99 евро? 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 минути , crazyhorse каза:

Вероятно има предвид цена на билет 1.99 без административната такса от 8 евро. С нея става 9.99.

• Харесвам 2
Дани Магелани
Публикувано:
преди 7 минути , crazyhorse каза:

Когато пуснаха билетите за зимния сезон. Имаше дни и с евтин флекс. Не си спомням датите, ако ти е важно ще проверя.

В момента, ДиянаВ каза:

Вероятно има предвид цена на билет 1.99 без административната такса от 8 евро. С нея става 9.99.

Точно.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 часа, aleks_s каза:

Някой да е звънял на call center за промяна на дати, поради отменен полет днес или вчера? Току що говорих с доста некомпетентна девойка, която ме уведоми, че нямало никакви полети  от София до Болоня и ме посъветва да съм си искала refund! Ами ако исках, щях сама да го направя, искам да си запазя резервациите 🙁 Някакви съвети да имате?

Вчера звънях, понеже все ме изкарват бот и през профила не мога да променям резервацията си за анулиран полет. Бях си приготвила два варианта, но операторът ми направи промяна за един, предложен от него, който също ме устройваше. Съветът ми е: звъни, докато попаднеш на компетентен и добронамерен оператор.

• Харесвам 5
Публикувано:

Браво на wizz 😊 нещо и аз се замислям дали да не си направя една почивка в Гърция с тези нови полети от София.  

Закинтос е top направо 🤩 за тези като мен, които не са ходели. 😉 

Само да видим с тези тестове как ще се оправяме. 

• Харесвам 4
Публикувано:
На 2.04.2021 г. в 12:34, blueriver каза:

Днес звънях, точно за Болоня. Аналогичен отговор. Младежът,с който разговарях беше много неориентиран също! Смятам да сменя за Милано,пък после ще видим. Само тази възможност за смяна виждам.

Накрая направих точно смяна с Милано, почти съм сигурна, че и този път ще анулират полета, но да видим. Важното е, че  сега запазих евтините флекс и приорити. Благодаря отново!

• Харесвам 3
Публикувано:
На 31.03.2021 г. в 20:20, Jorro каза:

Някой може ли да ми каже дали полет, който е с промяна на час и право на промяна, с 6 човека в резервацията мога ли да откажа 2-ма човека от резерваьцията и да променя датите за другите и как? Ако избера заявка за възстановяване на сума май ще ми я възстанови за всички, а ако избера промяна на датите не ми дава да махам пътници?

Под върпос. Най-евтино флекс и приорити от къде да купя в момента? Вътрешен Италия или има друг?

Да си отговоря на въпроса. Звъннах в кол центъра, отделиха 2-мата човека, които исках да премахна от резервацията в друга такава и после я канселираха. Проблема е, че явно по-бавно ще се възстанови сумата като кредит, защото вече минаха повече от 24ч. а още нямам нищо заредено....

• Харесвам 3
Публикувано:

Може и да е дъвкано в предишни постове, но аз все пак ще попитам. Мога ли да преместя безплатно полет ако нямам flex?

Дани Магелани
Публикувано:
преди 8 минути , muchachote каза:

Може и да е дъвкано в предишни постове, но аз все пак ще попитам. Мога ли да преместя безплатно полет ако нямам flex?

Само ако Уиз ти анулират или преместят полета. При твое желание, преместването се заплаща.

• Замислям се 2
Публикувано:

Здравейте! Отмениха ми полет, за който при отмяната имах доста алтернативни летища. Реших да помисля, и на по-късен етап да презаверя , за който от алтернативните варианти реша. Преди десетина дни обаче, когато го решихме - изненадааа - всички алтернативни полети анулирани от Уиз в разрешения ни 30 дневен срок и няма как да презаверя. Почнах да звъня на Уиз, но разбира се няколко човека, с които се свързах , ми отказаха, можело само да ми върнат парите по сметка или в Уиз профила. А аз не искам, имам и флекс, но... Кажете има ли смисъл още да звъня и на кой ако има смисъл изобщо, или да се примиря вече....

Публикувано:
преди 9 минути , Дънди каза:

Здравейте! Отмениха ми полет, за който при отмяната имах доста алтернативни летища. Реших да помисля, и на по-късен етап да презаверя , за който от алтернативните варианти реша. Преди десетина дни обаче, когато го решихме - изненадааа - всички алтернативни полети анулирани от Уиз в разрешения ни 30 дневен срок и няма как да презаверя. Почнах да звъня на Уиз, но разбира се няколко човека, с които се свързах , ми отказаха, можело само да ми върнат парите по сметка или в Уиз профила. А аз не искам, имам и флекс, но... Кажете има ли смисъл още да звъня и на кой ако има смисъл изобщо, или да се примиря вече....

Няколко пъти попадахме в подобни ситуации и Уиз предлагаха да използваме флекса, но с доплащане. Освен да са сменили тактиката.

Затова при отмяна гледам бързо да сменям, че нещо много динамично действат с рязането.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 21 минути , Дънди каза:

всички алтернативни полети анулирани от Уиз в разрешения ни 30 дневен срок и няма как да презаверя. Почнах да звъня на Уиз, но разбира се няколко човека, с които се свързах , ми отказаха

Май нещо не можах да разбера :rolleyes: - ако всички алтернативни полети са анулирани, то какво е това, което са ти отказали? В смисъл - ти какво поиска, след като няма алтерантивни полети?

Публикувано:
преди 27 минути , Фил каза:

Май нещо не можах да разбера :rolleyes: - ако всички алтернативни полети са анулирани, то какво е това, което са ти отказали? В смисъл - ти какво поиска, след като няма алтерантивни полети?

Поисках или да ми сменят на повече от 30 дни полета, или да ми позволят да си ползвам флекса с доплащане.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , neuromancer каза:

Е то флекса с доплащане не е ли същото като отказ и покупка на нов билет?

Не, защото флекса е от евтините за едно евро, а сега ще е по-скъп. А и имам и багаж евтин в тази резервация и ми се искаше да я запазя...

• Шок 1
Публикувано:

Ами единствения друг начин е да ги убедиш нещо...

Може и да изчакаш да не би да се появят все пак подходящи полети за смяна...

Публикувано:
преди 22 минути , neuromancer каза:

Ами единствения друг начин е да ги убедиш нещо...

Може и да изчакаш да не би да се появят все пак подходящи полети за смяна...

За съжаление нямам почти никакво време, няколко пъти вече им звъня, ама не случвам..

А всъщност какво ще стане , ако не предприема нищо в случая и полета мине, но така или иначе не се състои / все пак е отменен / ?

Публикувано:
преди 42 минути , Дънди каза:

За съжаление нямам почти никакво време, няколко пъти вече им звъня, ама не случвам..

А всъщност какво ще стане , ако не предприема нищо в случая и полета мине, но така или иначе не се състои / все пак е отменен / ?

Някой някъде тук беше споменал, че от кол центъра са му казали, че при отмяна от страна на Уиз връщане на сума/кредит може да иска и по-късно след датата на полета. При Ейджиън например са 11 месеца, при Уиз не откривам срока, може и да е общ давностен за всички АК.

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/tseni-otstupki/vuzstanovyavane-na-sredstva-i-kompensatsii#faq-polett-mi-beshe-promenen-ot-wizz-air-kakvo-tryabva-da-napravya

1. можете да отмените резервацията си и да поискате възстановяване под формата на WIZZ кредити към вашия WIZZ Профил за отменения полет и за полета на връщане, ако е приложимо; или по-късно ще можете да поискате възстановяване на сумата към първоначалния ви начин на плащане, вместо чрез WIZZ кредити.

Ако се надяваш, че след датата на отменения полет ще можеш да правиш промени, едва ли ще стане.

Ако желаете да промените своя избор по-късно, можете да го направите съгласно общите правила и срещу заплащане на съответната такса.

Публикувано:

Аз не бих посмял да оставя полета неотменен докрая, особено с Уиз. Е, ако става въпрос за десетина евро може...

• Харесвам 1
Публикувано:

Проверявам как върви цената на багажа за една резервация и виждам, че цените на приорити ако искам да добавя през уеб и през приложението са различни 🙄 през уеб версията ми го дава на 20 евро, а през приложението 22 евро за чекирания багаж няма разлика.

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 28 минути , Ivko каза:

Проверявам как върви цената на багажа за една резервация и виждам, че цените на приорити ако искам да добавя през уеб и през приложението са различни 🙄 през уеб версията ми го дава на 20 евро, а през приложението 22 евро за чекирания багаж няма разлика.

И аз съм забелязвал разминавания, но в повечето случаи по-ниската цена е била в приложението. Разликата винаги е била 1-2 евро.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.