Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Моята сага с възстановяването на сумата за билети продължава. Накратко предисторията -  имах билети с Флекс, промених ги, прецаках се с разликата (обяснихте ми защо стана така и вече си знам :D) и ги платих донякъде само. След което реших, че не искам да ги доплащам и звъннах по телефона на Уиз. Оператор ме увери, че няма проблем да канселира резервацията и ще ми възстановят сумата още същия ден щом са с флекс билетите.

И от тук започва голямата разправия.

Резервацията изчезна изцяло от профила ми. Това стана на 17-ти март. Уж трябваше да получа имейл за иска за възстановяването веднага и понеже нямаше такъв имейл на другия ден пак звънях, уж пак пуснаха наново рикуест за възстановяването и уж пак до няколко часа щеше да стане. На 20-ти получих някакви фактури първо за резервацията, после отново за резервацията, но с минуси пред сумите. На 2-ри април пак звъннах и оператор ми твърдеше, че предния път като колегата му е пуснал рикуест 18 секунди след разговора е извършена промяна от мен през приложението.....Е, как за 18 секунди след разговора би могло да се случи това не ми е ясно, отделно, че резервацията липсва изцяло и аз няма как да променям каквото и да било. Вижда се, че и кредит не е получен или използван...И операторът каза, че е странно и уж пак пусна запитване за възстановяване и уж до няколко часа. Все още нямам нищо възстановено, нямам имейл, нямам резервация в сайта.

Как да постъпя, да им звъня ли пак, да се разправям или жалба да подавам и къде е най-добре да я подам?

Всеки, който е изчел до тук - благодаря!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 17 часа, Дънди каза:

Здравейте! Отмениха ми полет, за който при отмяната имах доста алтернативни летища. Реших да помисля, и на по-късен етап да презаверя , за който от алтернативните варианти реша. Преди десетина дни обаче, когато го решихме - изненадааа - всички алтернативни полети анулирани от Уиз в разрешения ни 30 дневен срок и няма как да презаверя. Почнах да звъня на Уиз, но разбира се няколко човека, с които се свързах , ми отказаха, можело само да ми върнат парите по сметка или в Уиз профила. А аз не искам, имам и флекс, но... Кажете има ли смисъл още да звъня и на кой ако има смисъл изобщо, или да се примиря вече....

При отмяна на полет и алтернативите му флекса не може да се активира, затова поискай те да го активират и сменят с полет, който ти си избрал - с минимално доплащане е най-добрия вариант. После флекса ще може да се ползва и парите за билетите не се губят.

• Харесвам 4
Публикувано:

За Санкт Петербург си продават нашите другари билети  за след 3 седмици, нищо, че няма да ги има на 100%, дори не е одобрен полета все още.

Добър вариант е за тези, които имат да превъртат изтичащи кредити.

• Харесвам 6
Публикувано:
На 7.04.2021 г. в 0:32, Моника каза:

Моята сага с възстановяването на сумата за билети продължава. Накратко предисторията -  имах билети с Флекс, промених ги, прецаках се с разликата (обяснихте ми защо стана така и вече си знам :D) и ги платих донякъде само. След което реших, че не искам да ги доплащам и звъннах по телефона на Уиз. Оператор ме увери, че няма проблем да канселира резервацията и ще ми възстановят сумата още същия ден щом са с флекс билетите.

И от тук започва голямата разправия.

Резервацията изчезна изцяло от профила ми. Това стана на 17-ти март. Уж трябваше да получа имейл за иска за възстановяването веднага и понеже нямаше такъв имейл на другия ден пак звънях, уж пак пуснаха наново рикуест за възстановяването и уж пак до няколко часа щеше да стане. На 20-ти получих някакви фактури първо за резервацията, после отново за резервацията, но с минуси пред сумите. На 2-ри април пак звъннах и оператор ми твърдеше, че предния път като колегата му е пуснал рикуест 18 секунди след разговора е извършена промяна от мен през приложението.....Е, как за 18 секунди след разговора би могло да се случи това не ми е ясно, отделно, че резервацията липсва изцяло и аз няма как да променям каквото и да било. Вижда се, че и кредит не е получен или използван...И операторът каза, че е странно и уж пак пусна запитване за възстановяване и уж до няколко часа. Все още нямам нищо възстановено, нямам имейл, нямам резервация в сайта.

Как да постъпя, да им звъня ли пак, да се разправям или жалба да подавам и къде е най-добре да я подам?

Всеки, който е изчел до тук - благодаря!

Да дам ъпдейт по случая - значи дадох им още един шанс и отново позвъних, много съм доволна от оператора, с който разговарях този път, извини се, каза, че грешката е тяхна и вчера ми преведоха всичко, което трябваше под формата на кредит. 😄 То след цялата разправия мнението ми по-скоро е за Искам да се похваля.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 40 минути , mamaivy каза:

Полетите до Санкт Петербург паднаха

Малко изненадващо е това своевремено падане.  Очаквах да паднат след 5-6 дена.

• Смея се 3
Публикувано:
На 8.04.2021 г. в 8:53, Alexander каза:

За Санкт Петербург си продават нашите другари билети  за след 3 седмици, нищо, че няма да ги има на 100%, дори не е одобрен полета все още.

Добър вариант е за тези, които имат да превъртат изтичащи кредити.

Познах, вече са канселирани до средата на юни. Сега трябва да си взема парите, понеже теоретично най-ранният  полет е след 45 дни.

• Харесвам 1
Публикувано:

Привет. Искам да ви питам за мнение - полетите от Варна до Барселона и обратно бяха обявени да започнат в началото на април. Сега гледам, че са ги изместили за юни. Според вас дали ще статират тогава? Искам да правя връзка с презокеански полет от САЩ, затова се чудя дали да рискувам или да заложа на Барселона-София.

Публикувано:
преди 17 минути , Mimka каза:

Привет. Искам да ви питам за мнение - полетите от Варна до Барселона и обратно бяха обявени да започнат в началото на април. Сега гледам, че са ги изместили за юни. Според вас дали ще статират тогава? Искам да правя връзка с презокеански полет от САЩ, затова се чудя дали да рискувам или да заложа на Барселона-София.

Тия полети бяха заложени още от началото на лятото на миналата година. Нито един не е излетял. До преди месец-два даже бяха и на постоянно ниска цена. Според мен поне за близките месеци цената се вдига от непрекъснатите отмени и свързаните с това нови резервации, а за далечните периоди е спекулативно. Мисля, че няма да ги бъде... за жалост.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Mimka каза:

Полетите до колкото виждам и за двата полета са в едни и същи дни (вторник/събота), така че дори да отменят Барселона-Варна ще може алтернативно да избереш Барселона-София и пак да летиш. Така че аз бих рискувал.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 часа, Mimka каза:

Искам да правя връзка с презокеански полет от САЩ,

За връзка с трансконтинентален полет е несериозно в днешни времена да се разчита на нискотарифна авиокомпания.  Могат да бъдат отменени не само Варна-Барселона, но също и София-Барселона.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 часа, epetkov каза:

За връзка с трансконтинентален полет е несериозно в днешни времена да се разчита на нискотарифна авиокомпания.  Могат да бъдат отменени не само Варна-Барселона, но също и София-Барселона.

Говори се за обратните полети Барселона-България. Така че няма да е толкова фатално ако ги отменят.

Публикувано:

Извинявам се, че нахлувам в темата, но за малко да си изпусна един кредит от 50 евро, който ми изтича утре (имам и още 50 евро кредит, които изтичат след месец), та при положение, че нямам намерение скоро да пътувам, как ще е най-разумно да похарча тези 100 евро? За Петербург закъснях явно да ги превъртя 🙄 Турку сега също е от юни... Ще взема един малък дискаунт клуб, но за него си трябва поне един билет и се чудя как да оптимизирам схемата? 

Публикувано:
преди 3 минути , venceremos каза:

Извинявам се, че нахлувам в темата, но за малко да си изпусна един кредит от 50 евро, който ми изтича утре (имам и още 50 евро кредит, които изтичат след месец), та при положение, че нямам намерение скоро да пътувам, как ще е най-разумно да похарча тези 100 евро? За Петербург закъснях явно да ги превъртя 🙄 Турку сега също е от юни... Ще взема един малък дискаунт клуб, но за него си трябва поне един билет и се чудя как да оптимизирам схемата? 

От една година експериментирам със всякакви дестинации, почти не е имало случай да не променят/отменят полет. Сигурно поне 50% от "заложените" полети не се изпълняват. Санкт Петербург винаги е опция, едва ли да литнат преди 2022г.

В този ред на мисли, полетите София-Братислава май не са се осъществявали от март 2020г, нали не бъркам?

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

От една година експериментирам със всякакви дестинации, почти не е имало случай да не променят/отменят полет. Сигурно поне 50% от "заложените" полети не се изпълняват. Санкт Петербург винаги е опция, едва ли да литнат преди 2022г.

В този ред на мисли, полетите София-Братислава май не са се осъществявали от март 2020г, нали не бъркам?

Eeee недей така черногледо , мечтая си за фестивала Скарлет Сейл в Санкт Петърбург от 3 години и сега съм се наточил за края на юни.... надеждата умира последна. 🙃

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, venceremos каза:

За Петербург закъснях явно да ги превъртя 

Никак не е късно за Санкт Петербург, защото:

преди 1 час, Мари Николова каза:

Санкт Петербург винаги е опция, едва ли ще литнат преди 2022г.

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 4 часа, Jorro каза:

Eeee недей така черногледо , мечтая си за фестивала Скарлет Сейл в Санкт Петърбург от 3 години и сега съм се наточил за края на юни.... надеждата умира последна. 🙃

И аз си мечтая, но за някоя друга година 🙂

преди 21 минути , yordanov каза:

Няма и две седмици откакто пуснаха Закинтос и днес вече е с променени часове. 

Точно това имах предвид 😉

Леле, сега ако дадат като алтернатива  Корфу покривам и цяла Гърция 😄

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 минути , Мари Николова каза:

И аз си мечтая, но за някоя друга година 🙂

Точно това имах предвид 😉

Леле, сега ако дадат като алтернатива  Корфу покривам и цяла Гърция 😄

Корфу е! 🙂

• Харесвам 3
  • Браво 2
Публикувано:
преди 1 час, mamaivy каза:

Има нови летища в Египет.Засега първите три  само до Абу Даби .

Screenshot_20210412-192404~2.png

Начи чакаме София- Шарм ел шейх в конкуренция на Бг еър, ако въобще си изпълнят обещанието, че те и Тенерифе обещаха, а още го няма в разписанието.

• Харесвам 2
Публикувано:

От една седмица постоянно получавам мейли за променени/отменени полети. Чак нямам и желание вече да влизам да видя какво се случва 😞 

Публикувано:
преди 2 часа, yordanov каза:

Няма и две седмици откакто пуснаха Закинтос и днес вече е с променени часове. 

Имам имейли за промените, но като тръгна да потвърдя или променя, не може да се направи нищо. Някой да е успял?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.