Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Някой ползвал ли е интерактивната карта на WIZZ за резервации и после да се окаже,че не е вярна?Гледам,че за полет Букурещ-Лисабон няма тестове,ваксини и др. подобни изисквания,както и за обратния полет!Това за момента,де-може да се промени още утре...

• Замислям се 1
Публикувано:

И още нови дестинации от wizz

Wizz Air launches 3 new routes to and from ABU DHABI

wizz-air.png?resize=551%2C551&ssl=1

3 new routes from / to Abu Dhabi:

Abu Dhabi <-> Belgrade
Abu Dhabi <-> Sohag
Abu Dhabi <-> Luxor

Visit Wizzair

Hand luggage is included (40 x 30 x 20 cm)

• Харесвам 6
Публикувано:

@crazyhorse ориентировъчно е вярна, но някои промени ги отбелязват няколко дни след като са влезнали в сила. Все пак не могат да следят за всички държави и дестинации, така че е хубаво да се проверява и от друг източник. 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 часа, crazyhorse каза:

Някой ползвал ли е интерактивната карта на WIZZ за резервации и после да се окаже,че не е вярна?Гледам,че за полет Букурещ-Лисабон няма тестове,ваксини и др. подобни изисквания,както и за обратния полет!Това за момента,де-може да се промени още утре...

Аз предпочитам за тестове и изисквания да гледам официални източници или IATA. Иначе като сайта на Уиз има сигурно поне 10 с малки разлики, но това, което важи е даденото от правителството.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 часа, Роми каза:

То е важно колко се изпълняват, а не какво се обявява.

Така си е, на времето като обявят нова дестинация и летяхме дотам. Сега си купуваме малко надежда за известно време, а после почваме да се питаме какво да си правим кредитите 🙂

• Харесвам 7
Публикувано:

Прав ли съм, че при отменени полети и липса на такива след 30 дни и без алтернативни

летища единственото което мога да направя е да си прибера кредитите. 

Публикувано:
преди 24 минути , Yto каза:

Прав ли съм, че при отменени полети и липса на такива след 30 дни и без алтернативни

летища единственото което мога да направя е да си прибера кредитите. 

Няма ли алтернативни полети? Ако си с едноевров Флекс, премести полета на друга дестинация, за да го запазиш! 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 12 минути , crazyhorse каза:

Няма ли алтернативни полети? Ако си с едноевров Флекс, премести полета на друга дестинация, за да го запазиш! 

Няма. Полета е Дортмунд Рейкявик 17.04.

Публикувано:

Здравейте!

В малко тъпа ситуация се поставих. Имах полети до Дортмунд след 2 дни и реших да си активирам флекса и да сменя полетите за някоя лятна дестинация през юни. Разцъквах нещо с минимално доплащане и намерих полети до Малта. До последно системата ми даваше сума за плащане 0.00, като само отстрани в ляво където е цялата информация за полета, имаше някакви суми (70 евро). Предположих, че като цяло е някакъв бъг и реших да активирам ваучер за 2 евро, който ми беше останал, за да видя все пак ще се промени ли общата сума. Е, не се промени, продължи да стои на 0, но тъй като бях сигурен, че ще ми дръпне пари, реших да оставя търсенето на нови по-добри оферти за след няколко дни и затворих сайта. Сега обаче влизам и с изненада установявам, че реално съм сменил полетите и ми показва следното съобщение.

image.png.76dae072203992cd240d3a7310a1903f.png

Не ми дава вариант да откажа полета, нито да променя дестинацията или поне датите. Единствената ми опция е да направя доплащане. Та имам няколко въпроса:

1. Има ли как да променя дестинацията или датите? (не ми дава никъде тази опция, въпреки че имах флекс)

2. Ако реша все пак да летя и да доплатя, например 3 дни преди полета, цената още ли ще е 68 евро или ще се променя според текущите цени?

Публикувано:

Ако решиш да летиш, трябва само да си доплатиш 68 евро. Ако не искаш - пробвай да им звъннеш. Не знам дали ще стане да ти канселират промяната. Ако не може - ще трябва да доплатиш и тогава да активирш флекса. 

Публикувано:
преди 30 минути , Stryper каза:

Ако решиш да летиш, трябва само да си доплатиш 68 евро. Ако не искаш - пробвай да им звъннеш. Не знам дали ще стане да ти канселират промяната. Ако не може - ще трябва да доплатиш и тогава да активирш флекса. 

Въпросът е дали до последно ще ми иска само 68 евро... Пише, че трябва да платя до 48 ч. до полета, който е след повече от 2 месеца. 

Публикувано:
преди 3 часа, Христиан каза:

Въпросът е дали до последно ще ми иска само 68 евро... Пише, че трябва да платя до 48 ч. до полета, който е след повече от 2 месеца. 

Да, наистина няма проблем да ги платиш до тогава. И аз първоначално се учудих, че са толкова ларж, но е така

• Благодаря 1
Публикувано:
На 12.04.2021 г. в 21:51, Дани Магелани каза:

Имам имейли за промените, но като тръгна да потвърдя или променя, не може да се направи нищо. Някой да е успял?

При мен въобще не излизат опциите за промяна, а минаха няколко дни вече.

@yordanov, ако при теб излизат, може ли да кажеш кои са алтернативите и в двете посоки? 

Публикувано:
преди 9 минути , Мари Николова каза:

@yordanov, ако при теб излизат, може ли да кажеш кои са алтернативите и в двете посоки? 

Сега проверих - на отиване все още нямам опции за промяна, все едно резервацията е автоматично потвърдена с новите часове. 

За полета на връщане опциите за промяна ги имам още от понеделник - мога да сменя Закинтос единствено с Корфу.  

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , Мари Николова каза:

Обадих се на българския номер. Смениха ми датата на връщането, както пожелах.

Отиването за сега не го пипам. Ще изчакам още.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 часа, Yto каза:

Няма. Полета е Дортмунд Рейкявик 17.04.

Пробвай по телефона да го смениш с Виена-Рейкявик! 

На мен така ми смениха Будапеща с Букурещ! 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Дани Магелани каза:

Обадих се на българския номер. Смениха ми датата на връщането, както пожелах.

Отиването за сега не го пипам. Ще изчакам още.

Извинявай, а кой е този български номер?

Публикувано:
преди 17 часа, Христиан каза:

Здравейте!

В малко тъпа ситуация се поставих. Имах полети до Дортмунд след 2 дни и реших да си активирам флекса и да сменя полетите за някоя лятна дестинация през юни. Разцъквах нещо с минимално доплащане и намерих полети до Малта. До последно системата ми даваше сума за плащане 0.00, като само отстрани в ляво където е цялата информация за полета, имаше някакви суми (70 евро). Предположих, че като цяло е някакъв бъг и реших да активирам ваучер за 2 евро, който ми беше останал, за да видя все пак ще се промени ли общата сума. Е, не се промени, продължи да стои на 0, но тъй като бях сигурен, че ще ми дръпне пари, реших да оставя търсенето на нови по-добри оферти за след няколко дни и затворих сайта. Сега обаче влизам и с изненада установявам, че реално съм сменил полетите и ми показва следното съобщение.

image.png.76dae072203992cd240d3a7310a1903f.png

Не ми дава вариант да откажа полета, нито да променя дестинацията или поне датите. Единствената ми опция е да направя доплащане. Та имам няколко въпроса:

1. Има ли как да променя дестинацията или датите? (не ми дава никъде тази опция, въпреки че имах флекс)

2. Ако реша все пак да летя и да доплатя, например 3 дни преди полета, цената още ли ще е 68 евро или ще се променя според текущите цени?

Наскоро имах сходна ситуация.  Звънях им по телефона, за да ми отменят резервацията. В крайна сметка ми върнаха сумата като кредити в профила, минусът е, че си загубих евтиния флекс, но така или иначе не исках да летя и да доплащам още пари. Ти ако имаш намерение да летиш може би е по-добре да си доплатиш сумата по-натам, щом има възможност да е 48 часа преди полета. Така хем си държиш флекса, хем си държиш евентуалния полет.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, ttashkov каза:

От 13.06 стартират полети от Бургас до Гданск. 🙂

Същият полет, обаче на Ryanair, трябваше да стартира миналото лято, но така и не стартира. Бях си направил интересен  балтийски план: Гданск- Калининград(ел.визи)- Литва -Латвия-Берлин-Варна.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   11 магеланци

• agenta
    • Kristiyan Desev
    • Eagleman
    • Ivko
    • Wizan
    • vinidj
    • angel tomov
    • Звелина
    • dimitrov6
    • Бръмбар
    • Boo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.