Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 11 минути , epetkov каза:

Същият полет, обаче на Ryanair, трябваше да стартира миналото лято, но така и не стартира. Бях си направил интересен  балтийски план: Гданск- Калининград(ел.визи)- Литва -Латвия-Берлин-Варна.

Мда, много бяхме тези с подобен план, ама... : (

И половината от новите Бургаски маршрути да стартират, пак ще е добре 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 31 минути , Ivko каза:

Ако направя чек-ин и след това мога ли да добавя багаж ако реша?

Да. Имаш нова бордна карта, която трябва да покажеш.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

От 13 юни тръгва от Гданск до Бургас
✈ Gdansk – Burgas
map-10.png

Има нови и от Босна и Херцеговина

От 3 юни стартират 

Изображение

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, lesy каза:

Да. Имаш нова бордна карта, която трябва да покажеш.

А ако съм с флекс и се чекирам после мога ли да променям/анулирам полета?

Публикувано:
преди 20 минути , Ivko каза:

А ако съм с флекс и се чекирам после мога ли да променям/анулирам полета?

Не знам. Някой по флексовете...

Публикувано:
На 2.04.2021 г. в 12:29, Capitan Morgan каза:

Вчера една резервация с променен час за Дубай, както си седеше с опциите за съгласяване/рефънд или нова резервация, изведнъж стана все едно нищо не е променяно 😄

С бонус че ми изчезна и полето make changes и не мога да си ползвам даже и флекса. 

Този бъг няма оправяне.

И аз имам такава. Какво направи с твоята?

Публикувано:
преди 15 минути , ДиянаВ каза:

И аз имам такава. Какво направи с твоята?

Звъннах на съпорта да ми върнат парите и "изгубих" флекса. Имах друга такава бъгава резервация и тогава съпорта ми я преместиха 2 месеца напред, но пак си остана без поле за промяна на полета, нищо че има флекс. После си прехвърлят топката от кол центъра и имейла за проблема и се отказах да се разправям.

На кол центъра ще ти я преместят, тъкмо ще кажеш дали се е оправил бъга 🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 27 минути , Capitan Morgan каза:

Звъннах на съпорта да ми върнат парите и "изгубих" флекса. Имах друга такава бъгава резервация и тогава съпорта ми я преместиха 2 месеца напред, но пак си остана без поле за промяна на полета, нищо че има флекс. После си прехвърлят топката от кол центъра и имейла за проблема и се отказах да се разправям.

На кол центъра ще ти я преместят, тъкмо ще кажеш дали се е оправил бъга 🙂

То май една по една бъгава резервация вървим към поетапно връщане на всичките с флекс и а дано връщане на нормалното🙂

Ще кажа, но другата седмица, че искам да пробвам няколко компютъра и да им пиша няколко реда хвалебствия😄

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 часа, tch каза:

Варна до Франкфурт Хан и Карлсруе.

До Карлсруе  има само 4 недели около Великден и после от юни. До Хан всеки петък, а от юни увеличават честотата.

• Харесвам 2
Публикувано:

Някой имал ли е подобен пролем с wizzair? Опитах вече поне 20 пъти да променя полет, който е след два дни, и в google chrome и в firefox ми излиза някакво прозорче ВИЕ ЧОВЕК ЛИ СТЕ??????????????????????????????? Не, извънземно съм и искам да вляза в профила на един непознат лош българин!!!!! Изрежда ми някакви безсмислени глупости за извънредна дейност в моя профил и други врели некипели, и пак и пак и пак..... Какво му става? Пробвам в приложението на телефона ми, но там е по- съкратена версия.

• Шок 1
Публикувано:
преди 11 минути , muchachote каза:

Някой имал ли е подобен пролем с wizzair? Опитах вече поне 20 пъти да променя полет, който е след два дни, и в google chrome и в firefox ми излиза някакво прозорче ВИЕ ЧОВЕК ЛИ СТЕ??????????????????????????????? Не, извънземно съм и искам да вляза в профила на един непознат лош българин!!!!! Изрежда ми някакви безсмислени глупости за извънредна дейност в моя профил и други врели некипели, и пак и пак и пак..... Какво му става? Пробвам в приложението на телефона ми, но там е по- съкратена версия.

И при мен се получаваше същото и тук някой ми каза по-бавно да цъкам 🙂 и взе, че се оправи. Като много бързо избираш, някакси прилича на ботска активност.Този проблем излиза предимно на десктоп версията и когато си отворил няколко прозореца едновременно на Уиз сайта, също.

През приложението е значително по-лесно да направиш промяната. Като отвориш полета, горе в дясно има три точки, цъкаш и избираш "промяна на полет".

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

И при мен се получаваше същото и тук някой ми каза по-бавно да цъкам 🙂 и взе, че се оправи. Като много бързо избираш, някакси прилича на ботска активност.Този проблем излиза предимно на десктоп версията и когато си отворил няколко прозореца едновременно на Уиз сайта, също.

През приложението е значително по-лесно да направиш промяната. Като отвориш полета, горе в дясно има три точки, цъкаш и избираш "промяна на полет".

Благодаря! Ще опитам по- бавно.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз също от няколко месеца насам се въоръжавам с търпение при промените на резервации през сайта. Особено на последната стъпка, където трябва да се цъкне на квадратчето с приемането на правилата... Там като че ли е направено нарочно, като са задали определено време за четенето им. Ако се цъкне бързо, страницата ми блокира.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , master_of_germs каза:

Аз също от няколко месеца насам се въоръжавам с търпение при промените на резервации през сайта. Особено на последната стъпка, където трябва да се цъкне на квадратчето с приемането на правилата... Там като че ли е направено нарочно, като са задали определено време за четенето им. Ако се цъкне бързо, страницата ми блокира.

Като стигна там, слагам курсора върху квадратчето и като стане на ръчичка, чак тогава цъкам 😃 Трикове си трябват за тоя сайт, че отвсякъде дебнат бъгове🤣

• Харесвам 14
Публикувано:
преди 6 часа, muchachote каза:

При мен от доста месеци се получава тая шитня, много е дразнещо ... И аз по интуитивно-емпиричен път установих, че като цъкам по-бавно, има по-малка вероятност да блокира, но понякога и това не помага и пак те изхвърля  бъгавият им сайт. 

Да, при приложеинето го няма този проблем, но аз лично съм такъв консервативен динозавър, че хич не обичам да ползвам телефона за друго, освен за разговори ( и навигация)  и затова тая простотия със сайта на Wizz много ме нервира.

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 10 минути , Фил каза:

При мен от доста месеци се получава тая шитня, много е дразнещо ... И аз по интуитивно-емпиричен път установих, че като цъкам по-бавно, има по-малка вероятност да болкира, но понякога и това не помага и пак те изхвърля  бъгавият им сайт. 

Да, при приложеинето го няма този проблем, но аз лично съм такъв консервативен динозавър, че хич не обичам да ползвам телефона за друго, освен за разговори ( и навигация)  и затова тая простотия със сайта на Wizz много ме нервира.

Много често проблема идва от това, че проверявам за цени на багаж/флекс или продължителност на полет един след друг няколко маршрута или дати без да стигам до резервация. За да избегна обвинението, че съм бот 🙂 проверявам веднъж, два пъти даден маршрут, цъкайки бааавно и после затварям прозореца и отварям нов. Ако все пак зададе този досаден въпрос изчаквам известно време преди да отворя сайта пак. Никога не е скучно с Уиз 🙃

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , randi каза:

Изключително са си скапали сайта

Не че преди е бил кой знае какво, но май наистина нещата вървят от зле към по-зле ... :sad:

• Харесвам 2
Публикувано:

Току що видях, че са ми анулирали за ......ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ полета до Санкт Петербург. Вече не знам дали изобщо някога ще го видя този прекрасен град.😕

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , muchachote каза:

Току що видях, че са ми анулирали за ......ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ полета до Санкт Петербург. Вече не знам дали изобщо някога ще го видя този прекрасен град.😕

Има и по-зле от теб 🙂 Какво да кажа с осемте ми провалени пътувания до Бари 🙂  Горе главата, ще се оправят нещата...някога 🙂 

• Харесвам 3
  • Смея се 11
  • Замислям се 1
Публикувано:

Полетът ми за Закинтос беше бъгнат и не можех да направя никаква промяна, независимо, че имах флекс. Мисля, че часовете са били сменени, но не съм получавала имейл. Обадих се на италиянския номер, тъй като малтийския не работеше. Смениха ми датите и сега флекса си работи. Дано да разрешат полетите до това летище до лятото.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, muchachote каза:

ТРЕТИ ПОРЕДЕН ПЪТ полета до Санкт Петербург

преди 58 минути , Eva eva каза:

Какво да кажа с осемте ми провалени пътувания до Бари

Аз мога да кажа, че първо ще стартират полетите до Бари. Няма вариант, при който първо да стартират полетите  до Петербург и след тях да стартират полетите до Бари. Но кога ще стартират едните или другите не мога да кажа.  🙂

• Харесвам 3
  • Шок 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Яни
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.