Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, epetkov каза:

Аз мога да кажа, че първо ще стартират полетите до Бари. Няма вариант, при който първо да стартират полетите  до Петербург и след тях да стартират полетите до Бари. Но кога ще стартират едните или другите не мога да кажа.  🙂

Според мен полетите до Бари стартират от 29ти април. Ако ги отменяха вече трябваше да са паднали. За май има планиран по 1 полет седмично. Да видим за юни какво ще е положението - дали ще оставят поне по 2 седмично. Според мен би трябвало да има вече редовни полети, най-вече във връзка с последните новини от Италия - че ще отменят карантината и ще отворят страната за туризъм. С множество ограничения, но все пак ще е възможно пътуване. Не знам само дали ще се пречупя с носенето на маска по улиците 😞 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , epetkov каза:

Но кога ще стартират едните или другите не мога да кажа.  🙂

Както казваше един човек: "Когато му дойде времето!" :grin:

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 23 часа, muffytoz каза:

Някой знае ли дали мога да заплатя летищен трансфер с уиз кредит ? 

В моя профил е възможно.

Ти опита ли?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, Stryper каза:

Полетът ми за Закинтос беше бъгнат и не можех да направя никаква промяна, независимо, че имах флекс. Мисля, че часовете са били сменени, но не съм получавала имейл. Обадих се на италиянския номер, тъй като малтийския не работеше. Смениха ми датите и сега флекса си работи. Дано да разрешат полетите до това летище до лятото.

А кой е италианския номер, че аз все на малтийския звъня?

Публикувано:
преди 11 часа, Таньо каза:

В моя профил е възможно.

Ти опита ли?

Не съм опитал понеже полета ми е след 2 месеца.Ще пробвам като наближи 

Публикувано:
На 16.04.2021 г. в 23:13, Capitan Morgan каза:

Звъннах на съпорта да ми върнат парите и "изгубих" флекса. Имах друга такава бъгава резервация и тогава съпорта ми я преместиха 2 месеца напред, но пак си остана без поле за промяна на полета, нищо че има флекс. После си прехвърлят топката от кол центъра и имейла за проблема и се отказах да се разправям.

На кол центъра ще ти я преместят, тъкмо ще кажеш дали се е оправил бъга 🙂

На 16.04.2021 г. в 23:40, ДиянаВ каза:

Ще кажа, но другата седмица, че искам да пробвам няколко компютъра и да им пиша няколко реда хвалебствия😄

Да кажа какво стана с моята бъгава резервация.

Тя беше Варна - Карлсруе за 02.05. Уиз промениха часа на полета. След няколко дни се бъгна - на приложението излизаше като променена, а на сайта потвърдена и само с опция да се чекирам, но и да си купя места, за да го направя 🙂. Другите опции да приема промените, да започна нова резервация или да искам връщане изчезнаха. В събота им писах чрез контактната форма в сайта - https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/contact/contact-us ---------- complaints ----------- submit a complaints form, че искам да си оправят проблема и да мога да управлявам резервацията си, както е редно да бъде🙂 Също им писах, че доколкото сама не мога нищо да направя искам да ми я променят на същия маршрут, но за 09.05. Преди половин час са ми пратили отговор на оплакването. Изпълнили са ми желанието 🙂 Имам нова резервация за 09.05., която не е бъгава. Бързо-бързо я промених с флекс, докато пак не се е бъгнала🙂

Т.е. контактната форма също може да се използва. Отговориха ми в първия работен ден и то преди обед. Даже ме изпревариха и не успях да обходя всички компютри, за да видя дали няма разлика някъде 🙂 На едно друго оплакване преди месец също ми отговориха бързо - някъде на втория работен ден.

• Харесвам 9
  • Браво 2
Публикувано:

Здравейте, имах wizz кредит от миналата 2020 година, не бях влизала от месеци в сайата на wizz air. Днес реших и влязох, но не виждам да имам никаква сума по моя кредит, какво мога да направя?  

Публикувано:

@kremm, ако си получила кредита чрез Флекс, си имала 3 месеца да го използваш. Ако са ти върнали като кредит сумата от сменен/отменен полет срока за използването му е 2 години. В първия случай си го изгубила. Ако попадаш към втория вариант - пиши им през формата на сайта или им се обади по тел.(закачен горе).

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз се обадих на този:024928367, казаха ми да напиша е-мейл с обяснения. Не виждам и история на полетите, а преди имаше в профила ми, верно, че са от 2019 и назад. Не знам при вас как е? Все едно ми е зачистен профила, има само мейл и телефон. 

Публикувано:
преди 33 минути , kremm каза:

Аз се обадих на този:024928367, казаха ми да напиша е-мейл с обяснения. Не виждам и история на полетите, а преди имаше в профила ми, верно, че са от 2019 и назад. Не знам при вас как е? Все едно ми е зачистен профила, има само мейл и телефон. 

В пощата си пол,учила потвърждение на тази резервация - има PNR, номер на полет и т.н.

Прикачи ги към писмото с обяснения. Трябва да е достатъчно.

• Харесвам 3
Публикувано:

Хванах някакъв неприятен бъг в сайта на wizz 🤔 През търсачката за цени се вижда, че през първата половина на Юни полетите София-Мадрид са по 19,99лв, но ако се  опиташ да си купиш такъв билет винаги цената става 28,99. И това го пробвах през 2 различни компютъра, през 3 различни браузъра, и през приложението на телефона.

Някакви идеи как да се стигне до цената от 19,99 ?

Публикувано:
преди 13 часа, vinidj каза:

всъщност е вече Унгарски

А дали е импулсен или е неимпулсен  и спокойно може да се звъни в рамките на  минутите към ЕС  в съответния български тарифен план, както беше с малтийския номер?

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 часа, vinidj каза:

всъщност е вече Унгарски - +36 212 111 809

Щом  знаем, че +36 е кодът на Унгария, ще можем да звъним от България на същия номер, завършващ на:   802 (Армения), 803 (Азербайджан), 804 (Естония), 805 (Грузия), 806 (Исландия), 807 (Казахстан), 810 (Молдова), 811 (Черна Гора).

• Харесвам 4
Публикувано:

За оптимисти:

Има за много дати от средата на май, юни и началото на юли двупосочни полети от Лутън до Гран Канария, Ланзароте и Тенерифе за 17 ... 35 паунда.  

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , Мари Николова каза:

През май от Варна до Брюксел са оставили един единствен полет на 7ми май и аз да взема да го улуча?!?Егати:fie:

Пусни тото.

• Смея се 3
Публикувано:
преди 8 часа, КолЮ каза:

Някакви идеи как да се стигне до цената от 19,99 ?

Вероятно с Wizz Discount Club

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 26 минути , Мари Николова каза:

През май от Варна до Брюксел са оставили един единствен полет на 7ми май и аз да взема да го улуча?!?Егати:fie:

Аз имам обратния от Брюксел до Варна за тогава 😄. Къде ще се срещнем? Я по-добре на бира с цаца и да зяпаме морето и морският бриз да вее косите ни🙂

Аз вече предпочитам нищо да не ми сменят и отменят Уиз, а сама да го правя с флекс. Тези алтернативни маршрути нещо при мен не се получават. Докато го измъдря, бъгва, а и да го измъдря - файда 😄

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• tara
    • antony2001
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.