Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, chandni каза:

Вероятно с Wizz Discount Club

Не става! И аз пробвах-в търсачката показва 19.99,а когато тръгнеш да резервираш-28.99...

• Харесвам 2
Публикувано:

Бари засега се държи - има по два полета седмично за началото на юни, след това стават по 3 полета седмично.  Да видим само какво ще сътворят като изисквания и рестрикции, че освен за маските по улиците чета и предложения за някакви пунктове за тестване на популярните туристически места 😞 

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 10 минути , Eva eva каза:

Бари засега се държи - има по два полета седмично за началото на юни, след това стават по 3 полета седмично.  Да видим само какво ще сътворят като изисквания и рестрикции, че освен за маските по улиците чета и предложения за някакви пунктове за тестване на популярните туристически места 😞 

Това Бари кой опит ще е 😬🤪

Като се сетя на нашето първо ходене до Пулия що стоичковизми изредих за 6 часа закъснение... И после там като ни наядоха комарите...

Накрая албума си във фейсбука го кръстих "Бариева каша" 😄😷

Ама твоята "Бариева каша" стана къде-къде по-контрастна 🤪

• Смея се 8
Публикувано:
преди 1 минута , master_of_germs каза:

Това Бари кой опит ще е 😬🤪

Ако правилно броя, дотук резултатът е 8:0 за Бари... :laugh:

• Смея се 8
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, chandni каза:

Вероятно с Wizz Discount Club

Еееееее стига де 🤣 Имам КК на wizz, от там постоянен WDC и т.н. щуротии... Не съм, чак толкова аматьор 🤪

Публикувано:
преди 45 минути , crazyhorse каза:

Не става! И аз пробвах-в търсачката показва 19.99,а когато тръгнеш да резервираш-28.99...

Опитай друга дата. При София-Миконос ми се случи същото, но  с 3 дена по-напред си беше ниската цена.

Публикувано:
преди 32 минути , Stryper каза:

Опитай друга дата. При София-Миконос ми се случи същото, но  с 3 дена по-напред си беше ниската цена.

Това се случва за целия месец, без значение какви са цените в търсачката,  при опит за покупка цената е 28,99 ( @chandni с  WDC 😋 ), за 30.06 дори е 38,99

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 50 минути , chandni каза:

Ако правилно броя, дотук резултатът е 8:0 за Бари... :laugh:

Точно толкова са. И говорим за провалени официални пътувания - със самолетни билети, букнати нощувки, програма по дни и часове нагласена, даже и настроение за пътуване 😄 В повечето случаи и спазарена отпуска 😄 А в някои и нареден багаж 😄 Не просто ей така купени билети заради флекса 🙂  Добре, че от цялата работа няма кой знае какви финансови загуби. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 12 часа, КолЮ каза:

Хванах някакъв неприятен бъг в сайта на wizz 🤔 През търсачката за цени се вижда, че през първата половина на Юни полетите София-Мадрид са по 19,99лв, но ако се  опиташ да си купиш такъв билет винаги цената става 28,99. И това го пробвах през 2 различни компютъра, през 3 различни браузъра, и през приложението на телефона.

Някакви идеи как да се стигне до цената от 19,99 ?

Цените са грешни, случва се често. Даже има забележка на страницата, че са информативни. Понякога при резервиране излиза и по ниска цена. Верните цени са тези при резервация. 

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Eva eva каза:

Точно толкова са. И говорим за провалени официални пътувания - със самолетни билети, букнати нощувки, програма по дни и часове нагласена, даже и настроение за пътуване 😄 В повечето случаи и спазарена отпуска 😄 А в някои и нареден багаж 😄 Не просто ей така купени билети заради флекса 🙂  Добре, че от цялата работа няма кой знае какви финансови загуби. 

Подозирам, че и с Лисабон ще се случи същото.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, Дани Магелани каза:

Подозирам, че и с Лисабон ще се случи същото.

Няма!

Пращай им положителни сигнали (на Wizz)

Миналата година, край на юни, си летяха. Даже не си спомням да са променяли часове и дати.

Ех, тази Португалия, това Алгарв.

Тази година ми се дава ... на пропускане. М--ка му!

Публикувано:
преди 17 минути , ven62 каза:

Няма!

Пращай им положителни сигнали (на Wizz)

Миналата година, край на юни, си летяха. Даже не си спомням да са променяли часове и дати.

Ех, тази Португалия, това Алгарв.

Тази година ми се дава ... на пропускане. М--ка му!

Не се заричай! Ще се радвам да се засечем!

Ние сме (предпоследно) от 25 юни до 2 юли на Алгарве. Ти ме зариби!

• Браво 1
Публикувано:
преди 6 часа, Jorro каза:

Айде малко по-оптимистично! 

Айде, ама лошото е, че разликата между оптимизма и риалитито е едно тъжно разочарование 🙂  Извинявам се, че така се намесих в разговора 🙂 

Публикувано:
Преди 1 час, feel_the_rush каза:

Няма ли да има скоро Флекс за 1 евро, че съм се зарила с кредити 🙂

Колко пък да си се заринала?! Ако са толкова много няма да мислиш за флекс по 1 евро 🙂 . Аз пък чакам да пуснат нещо интересно от Абу Даби/ Дубай...

Публикувано:
преди 4 минути , oli_mali каза:

Колко пък да си се заринала?! Ако са толкова много няма да мислиш за флекс по 1 евро 🙂 . Аз пък чакам да пуснат нещо интересно от Абу Даби/ Дубай...

Точно, защото съм се зарила ми трябва флекса. По-добре да стоят в полети с флекс, които да си размествам насам-натам или още по-добре, да си ги донамествам след поредната промяна на Уиз, отколкото да седят така. Като няма кодове за 10% от букинг, всичко прехвърлям като 5% към Уиз. Ние често пътуваме много хора заедно, аз правя резервациите, всичко отива при мен 😉

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , oli_mali каза:

Закъсняли сте! Аз вече взех едно януарско Абу Даби, с надеждата - при смяна на часовете в разписанието, да го направим новогодишно, без доплащане.

Е, може да е сметка без кръчмар. Ще се разбере.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 6 минути , feel_the_rush каза:

Точно, защото съм се зарила ми трябва флекса. По-добре да стоят в полети с флекс, които да си размествам насам-натам или още по-добре, да си ги донамествам след поредната промяна на Уиз, отколкото да седят така. Като няма кодове за 10% от букинг, всичко прехвърлям като 5% към Уиз. Ние често пътуваме много хора заедно, аз правя резервациите, всичко отива при мен 😉

Нямат ли 2 години срок по този начин? Аз моите си ги държа в профила и най-ранните ми изтичат 07.2022.

преди 6 минути , Дани Магелани каза:

Закъсняли сте! Аз вече взех едно януарско Абу Даби, с надеждата - при смяна на часовете в разписанието, да го направим новогодишно, без доплащане.

Е, може да е сметка без кръчмар. Ще се разбере.

А, не е това идеята, кредити бол. Иска ми се да отворят базата в Абу Даби и от там да пуснат нови линии към Азия или пък Африка. 

И едно леко отклонение - спрях си ДСК/Уиз картата още през декември миналата година и все още имам активно членство, изтичащо август тази година.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , oli_mali каза:

Нямат ли 2 години срок по този начин? Аз моите си ги държа в профила и най-ранните ми изтичат 07.2022.

А, не е това идеята, кредити бол. Иска ми се да отворят базата в Абу Даби и от там да пуснат нови линии към Азия или пък Африка. 

И това го мисля. Това ми е план Б.

Публикувано:
Преди 1 час, oli_mali каза:

Аз пък чакам да пуснат нещо интересно от Абу Даби/ Дубай...

Новите дестинации в Египет ми изглеждат добре. Мисля да се разходя до Луксор и да се върна от Сохаг. Добро начало, дано по-скоро отворят Абу Даби.

Предполагам догодина Уиз ще избухнат и доста по-сериозно с новата база.

П.С. И в момента има интересни полети от Дубай, макар и с други авиокомпании.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Новите дестинации в Египет ми изглеждат добре. Мисля да се разходя до Луксор и да се върна от Сохаг. Добро начало, дано по-скоро отворят Абу Даби.

Предполагам догодина Уиз ще избухнат и доста по-сериозно с новата база.

П.С. И в момента има интересни полети от Дубай, макар и с други авиокомпании.

Е честно ли ще си причиниш 5.30ч полет до Абу Даби, че да се върнеш до Египет.... Поне през Милано го направи на връщане от Бурдж Ел Араб... 

Другите интересни дестинации от Дубай и Абу Даби не са ли много скъпи? Аз като гледах после ми беше по-евтино от София отколкото от там.. 

В момента, Jorro каза:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Jorro каза:

Е честно ли ще си причиниш 5.30ч полет до Абу Даби, че да се върнеш до Египет.... Поне през Милано го направи на връщане от Бурдж Ел Араб...

Луксор и Сохаг ги има само от/до Абу Даби. А другите египетски летища от Уиз мрежата не ми представляват интерес.

П.С. 5:30 часови полети ги хапвам за закуска 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 1 минута , Георги Матеев каза:

Луксор и Сохаг ги има само от/до Абу Даби. А другите египетски летища от Уиз мрежата не ми представляват интерес.

П.С. 5:30 часови полети ги хапвам за закуска 🙂

Да де, ама Бг еър нали уж ще пуснат Луксор.... и така на отиване през Абу Даби до Сохаг, после сухопътно до Луксор и навръщане с Тим еър.  И аз обичам дълги полети, ама с Уизз си е мъчение ( особено в 320-ките). Другата седмица ме чака (дай боже) полет до Дубай с тях и отсега съм настръхнал как ще го издържа на връщане....на отиване е по-лесно, все пак има какво да ме крепи. Видях, че летят с новите 321 нео-та , надявам се ще е ок, че още помня преди години няколко полета с А320 и как исках да легна на пътеката още над Иран.... 😄  Даже сега мисля да букна места на аварийния ред за връщането, нищо че е по-скъп от цената на билета двупосочно 😄 😄 😄 

Аз на Александрия съм хвърлил око сериозно от миналата година, надявам се че ще го пуснат и от още някъде, че да се измисли някоя комбинацийка. 

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Да де, ама Бг еър нали уж ще пуснат Луксор.... и така на отиване през Абу Даби до Сохаг, после сухопътно до Луксор и навръщане с Тим еър.  И аз обичам дълги полети, ама с Уизз си е мъчение ( особено в 320-ките).

А Бг еър приемат ли плащане с кредит? :grin:

Днес летях с Уиз до Дубай с 321 Нео. Предполагам и до Абу Даби ще пуснат тези самолети.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   8 магеланци

• Граф Вронски
    • Olia
    • aleksandrina
    • Ради
    • epetkov
    • Dreamm
    • rik4o
    • bobole4e
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.