Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , crazyhorse каза:

Скоро  се очаква Wizz да има полети Карачи-Осака,Токио-Чикаго,Манила-Мелбърн,а защо не и вътрешни,като Мелбърн-Сидни,Осака-Нагоя и Пекин-Ухан...🤣

А нещо за Санкт Петербург-Осака да се чува,че да стискам кредитите?😃

Дано поне един полски град остане от Бургас.

Гледам,почнали да да зареждат дати за лятото на 2022 по някои дестинации,ама няма цени.

Дали пък това няма да е изненадата по повод рождения им ден?😃

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 15 минути , mamaivy каза:

А нещо за Санкт Петербург-Осака да се чува,че да стискам кредитите?😃

За съжаление базата в Санкт Петербург няма да я бъде,но ще открият такава в Петрозаводск-с полети до 35 дестинации в Азия и 104 в Европа(между които са Пловдив,Варна,Бургас,Горна Оряховица и Видин!!!).

преди 24 минути , mamaivy каза:

Дано поне един полски град остане от Бургас.

Полети от България за Полша за съжаление ще има само от Видин,но ще са до Варшава,Познан,Краков,Катовице,Гданск,Вроцлав,Лодз и Шчечин!Не се притеснявай за връзки,защото пускат полети до Видин от София,Варна,Бургас,Горна Оряховица,Пловдив,Русе ,Стара Загора и от новата база в Приморско по 2-4 пъти дневно...

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 6 часа, crazyhorse каза:

За съжаление базата в Санкт Петербург няма да я бъде,но ще открият такава в Петрозаводск-с полети до 35 дестинации в Азия и 104 в Европа(между които са Пловдив,Варна,Бургас,Горна Оряховица и Видин!!!).

Полети от България за Полша за съжаление ще има само от Видин,но ще са до Варшава,Познан,Краков,Катовице,Гданск,Вроцлав,Лодз и Шчечин!Не се притеснявай за връзки,защото пускат полети до Видин от София,Варна,Бургас,Горна Оряховица,Пловдив,Русе ,Стара Загора и от новата база в Приморско по 2-4 пъти дневно...

Ама ,че си скица! Взех да премигвам умно, че пак съм изостанала, не съм чула, че във Видин имало летище....:crazy::crazy::crazy:

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Георги Матеев
Публикувано:

Уиз са получили разрешение да летят до Оман и готвят 3 полета седмично до Маскат:

https://www.omanobserver.om/article/1100436/oman/wizz-air-gets-oman-approval-for-scheduled-services

Почва се лека-полека 🙂

• Харесвам 15
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Уиз са получили разрешение да летят до Оман и готвят 3 полета седмично до Маскат:

https://www.omanobserver.om/article/1100436/oman/wizz-air-gets-oman-approval-for-scheduled-services

Почва се лека-полека 🙂

@Георги МатеевЖоре, а как ти се струва - ще започнат ли на 5 юни да летят до Катания? Че искам тогава да летим натам.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Стига с тези полети! Почивай си! Празнувай! Честит Имен ден, @Георги Матеев , също на основателя на форума @Георги и всички други магеланци с името Георги!

• Харесвам 10
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Георги Матеев
Публикувано:
Преди 1 час, epetkov каза:

Стига с тези полети! Почивай си! Празнувай! Честит Имен ден, @Георги Матеев , също на основателя на форума @Георги и всички други магеланци с името Георги!

Ее ти пък, ако точно днес не си взема няколко билета да отпразнувам - кога? 😊 Честито на всички адаши... и благодаря!

преди 2 часа, AlexandraKo каза:

@Георги МатеевЖоре, а как ти се струва - ще започнат ли на 5 юни да летят до Катания? Че искам тогава да летим натам.

Малко са на ръба нещата с тая дата, но все си мисля, че от юни ще литнат към Сицилия...

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 7 часа, AlexandraKo каза:

Ама ,че си скица! Взех да премигвам умно, че пак съм изостанала, не съм чула, че във Видин имало летище....:crazy::crazy::crazy:

Имаше, че как. Аз даже съм летял дотам, ама на едноцифрено число години и не помня много.

С влака тия 200км до Видин се минаваха за 6 часа някъде.

• Харесвам 3
Публикувано:

Wizz ще се окажат големи оптимисти.

Със сигурност по-големи от мен.

Полетите до Санкт Петербург са отменени само до 2 юли.😃

• Харесвам 2
Публикувано:

Те нарочно го правят, за да си бутнеш датите напред, а да не връщат пари. Иначе това упражнение вече година го правят...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, Георги Матеев каза:

Ее ти пък, ако точно днес не си взема няколко билета да отпразнувам - кога? 😊 Честито на всички адаши... и благодаря!

Малко са на ръба нещата с тая дата, но все си мисля, че от юни ще литнат към Сицилия...

За полета на 5, ще купя билети на 4:)))), което, пак не е гаранция.

• Харесвам 1
Публикувано:

Моите билети са за 5ти и се надявам Уиз да литнат, че ако пак ги отменят ще е за трети път. Още не смея да резервирам хотели. Даже и програмата е много бегло сглобена. Сега започвам да се чудя дали да не активирам флекса и да ги изместя за септември. Обаче ме е страх да не хлопнат пак кепенците есента и май има ли възможност се мятам на полета, пък каквото такова. 

Георги Матеев
Публикувано:

Предвид обтегнатите отношения на Русия с България и ЕС като цяло не си представям полетите до Санкт Петербург да тръгнат в следващите няколко месеца. Отделно и Ковид ограниченията. Дано не съм прав, разбира се.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 19 минути , kreo каза:

Моите билети са за 5ти и се надявам Уиз да литнат, че ако пак ги отменят ще е за трети път. Още не смея да резервирам хотели. Даже и програмата е много бегло сглобена. Сега започвам да се чудя дали да не активирам флекса и да ги изместя за септември. Обаче ме е страх да не хлопнат пак кепенците есента и май има ли възможност се мятам на полета, пък каквото такова. 

Букнала съм хотела, с безплатна отмяна и ще ги чакам до последно. Ако анулират полета на 5 юни, ще летим през Рим или Милано.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой чувал ли е нещо за пускане на полетите София - Ереван на Уиз?

Бяха ги обявили миналата година в края на февруари за първи полети в края на март, така и не заредиха разписание тогава преди да ни затворят по къщите 😞

----

Също да питам хората пътуващи с деца за Sitting Together: (сори, хора, човек като не резервира всеки месец както преди и забравя, пуснах в търсачката, но не намирам да е коментирано, ако е, дайте линка към мнението моля 🙂 )

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/sitting-together

Това Sitting Together за 2ма възрастни разширява ли се и към детето, което ще се закачи автоматично към единия родител?

Т.е. ние сме 2 възрастни + 1 дете (2-14г)

Купуваме допълнително за 12 евро Sitting together - за двама възрастни + детето автоматично и то се прикачва на седалката до нас? 

Избор на място - не точно, но на нас все ни е едно на кой ред ще ни разпредели в самолета, ако сме тримата. Така на практика 3ма души седим заедно?

• Available only for bookings with 2 adults

Предполагам, че за Sitting together са ползвали вече разработената функционалност за закачане на дете към родител при случайното разпределение на местата от преди, но и случаите на родител пътуващ сам с две деца 2-14 не са малко и Уиз може да са развързали малко..

Публикувано:
преди 15 часа, AlexandraKo каза:

И аз 🙃 и аз съм изостанал с материала 🙃

Гледам гледам.... а Видин 😁 Та нали във Видин няма летище 😂

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Съсипаха ми празника, до подледно се надявах на фестивала в Санкт Петърбург. Сега се чудя дали да го отложа за началото на юли или направо да буквам едни Кариби и да си местя Русия до догодина... 

Публикувано:
преди 24 минути , mamaivy каза:

За най-авантюристично настроените,вече има цени за лято 2022.😃

Да аз съм в потрес как са ми публикували полети бургас-турку чак за юни 2022, а за 2021 няма... Направо и до Луната да качат за 2045-та...

• Харесвам 6
  • Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 5 часа, Jorro каза:

Да аз съм в потрес как са ми публикували полети бургас-турку чак за юни 2022, а за 2021 няма... Направо и до Луната да качат за 2045-та...

То още лято 2021 не е минало, а те за 2022 за качили 🤔

Ако пускат до Луната направо ще си купя 10 билета :girl_witch: 

• Смея се 4
Публикувано:
На 6.05.2021 г. в 22:37, Jorro каза:

Съсипаха ми празника, до подледно се надявах на фестивала в Санкт Петърбург. Сега се чудя дали да го отложа за началото на юли или направо да буквам едни Кариби и да си местя Русия до догодина... 

Ами на мен три пъти ми анулираха полета, още от миналата година, и след третия път просто се отказах, и с получения ваучър си купих билет за Ница. Мисля, че няма да съжалявам.

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам канселиран полет за 06.06 и 30 дена напред се пада до 06.07, но полет има на 04.07 и после 08.07 и естествено системата не ми дава да сменя на 08.07 и вече 4 пъти се пробвам през кол центъра там ги залъгвам нещо за 08.07 ама не искат и не искат можели до 30 дена само, а преди месец смених полет реално за след 31 дена и пак системата не ми даваше, но по телефона ми го смениха и не знам да се пробвам ли още докато попадна на някой, който ще се съгласи да мръдне два дена уж извън условията им 🙄

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Helloweena
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.