Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Имам канселиран полет за 06.06 и 30 дена напред се пада до 06.07, но полет има на 04.07 и после 08.07 и естествено системата не ми дава да сменя на 08.07 и вече 4 пъти се пробвам през кол центъра там ги залъгвам нещо за 08.07 ама не искат и не искат можели до 30 дена само, а преди месец смених полет реално за след 31 дена и пак системата не ми даваше, но по телефона ми го смениха и не знам да се пробвам ли още докато попадна на някой, който ще се съгласи да мръдне два дена уж извън условията им 🙄

Аз, пробвах преди няколко дена, защото отново нямаше полет в следващите 30 дена, но от кол центъра отказа и казаха, че единствената опция е рефънд.

За съжаление, определено тази опция не ми беше удобна, защото ако искам отново да си закупя билетите, трябва да дам 3 или 4 пъти над сумата коят вече съм платил, ама....

• Замислям се 1
Публикувано:
В момента, Мирослав Василев каза:

Аз, пробвах преди няколко дена, защото отново нямаше полет в следващите 30 дена, но от кол центъра отказа и казаха, че единствената опция е рефънд.

А билета ти с флекс ли беше защото би трябвало да могат да го активират за която дата искаш?

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 16 минути , Ivko каза:

А билета ти с флекс ли беше защото би трябвало да могат да го активират за която дата искаш?

Не беше с флекс, но все пак при липса на полет в следващите 30 дена, би било по-логично да може да се премести за следващия възможен, ама поне с връщането на парите са бързи, за около 2 дена ми бяха в сметкатал

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Eva eva каза:

Случайно да се сещате за полети на цена от около 13 лева с отстъпката? 🙂  

Лева или евро? 

WIZZ с три нови маршрута от Абу Даби - Киев Бориспил, Мускат и Салалах! Полети от юли! 

https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/wizz-air-launches-3-new-routes-from-abu-dhabi-to-ukraine-and-oman/?utm_source=fly4free.com&utm_medium=pushapp&utm_campaign=push

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, crazyhorse каза:

Лева или евро? 

13 лева за полет. Двата билета с флекс от 1 евро, които имам, са по 7.20 евро за билет. На една резервация са. Май ще се състоят полетите, за след 13 дни са. Нямам кредити и не ми се иска да губя флекса, пък не ми се дават истински пари 🙂 

Публикувано:
преди 37 минути , Eva eva каза:

13 лева за полет. Двата билета с флекс от 1 евро, които имам, са по 7.20 евро за билет. На една резервация са. Май ще се състоят полетите, за след 13 дни са. Нямам кредити и не ми се иска да губя флекса, пък не ми се дават истински пари 🙂 

Мислех,че от италианските ще излезе нещо...Всъщност излезе-от Бари започват полети до Линате от 1-ви юли!

Другото,което ми направи впечатление е,че WDC-отметката е активна за домашните потреби,като си сваля цените с 3 евро за полети от 12.99 до 10 евро за полети над 19.99 евро!

• Харесвам 4
  • Благодаря 2
Публикувано:
преди 50 минути , Eva eva каза:

Имах един артикул от домашни потреби за 4.99 евро + 1 евро флекс. Два пъти съм го сменяла с корекомски потреби 😉 от 12.99 евро успешно без надценка. Не по всички дестинации става. Трябва да отделиш време и ако днес не стане, след ден-два пак да пробваш.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:

Юхууууу, стана 🙂 Без да доплащам, новите билети са Бари-Линате на 01.07 и са по 9.99 евро с дискаунта. 🙂  Благодаря ви много 🥰

• Харесвам 5
  • Браво 2
Публикувано:

Wizz Air launches 8 new routes from Italy!

Great news! From 3rd July the new Wizzair flights will depart from Catania airport to: Santorini, Prague, Tel Aviv, Turin, Heraklion and Abu Dhabi from 21 September.

The airline will also operate a new flight between Brindisi to Milan Linate and Santorini.

New routes:
✈ Catania – Santorini
✈ Catania – Prague
✈ Catania – Tel Aviv
✈ Catania – Turin
✈ Catania – Heraklion
✈ Catania – Abu Dhabi

✈ Brindisi – Milan
✈ Brindisi – Santorini

Wizz-Air-launches-6-new-routes-from-Ital

• Харесвам 2
Публикувано:

Хора как смятате wizz ще летят ли до Санторини лятото или да не се надявам 😄 ей така ми се приходи и гледам я има датички за август 🙂

Публикувано:
преди 8 минути , zvezda9001 каза:

Хора как смятате wizz ще летят ли до Санторини лятото или да не се надявам 😄 ей така ми се приходи и гледам я има датички за август 🙂

Не виждам причина да не летят, а и още повече, че отпускат ограниченията, но то винаги може да има изненади.

• Харесвам 2
Публикувано:

Има ли как при два купени заедно билета с флекс (отиване и връщане), да отменя или сменя дестинацията на само един от тях? Интересува ме за втория от тях. 

Публикувано:
преди 13 минути , Lindt каза:

Има ли как при два купени заедно билета с флекс (отиване и връщане), да отменя или сменя дестинацията на само един от тях? Интересува ме за втория от тях. 

Можеш да, но ако са купувани с дискаунт /а те най-вероятно са/ ще ти се изгуби отсъпката и реално при смяна/отмяна ще ти начислят тази разлика като такса за плащане +разликата в цената на билета защото реално става самостоятелен билет/пътник и не е към резервацията/маршрута вече на титуляра. Възстановяване на предимства на WIZZ DiscountClub. Дължимата сума се състои в разликата между редовната цена на билета и цената на билета с WIZZ Discount Club и между редовната такса за багаж и таксата за багаж с WIZZ Discount Club. В случай, че членът на WIZZ Discount Club е отменил/променил резервацията си, тези такси са приложими за пътниците, останали в резервацията, тъй като те губят предимствата на WIZZ Discount Club.

Ако резервацията включва полет на връщане, маршрутът трябва да бъде променен и за двата полета (както за полета на отиване, така и за полета на връщане).Ако полетът на отиване вече е излетял, само датата и часа на полета на връщане могат да бъдат променяни

Ако полетът на отиване вече е излетял, полетът на връщане не може да бъде отменен.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

И в този ред да питам и аз. Билети с флекс София - Миконос - София могат ли да се смени само единият? Да станат София- Санторини, Миконос - София?

Публикувано:
преди 8 минути , lesy каза:

И в този ред да питам и аз. Билети с флекс София - Миконос - София могат ли да се смени само единият? Да станат София- Санторини, Миконос - София?

Не..летищата на излитане и кацане трябва да са едни и същи и на двата полета

п.с. Тази опция за 'съседни места' за сефте я прочетох сега 😄 ама ни видях как се избира и добавя към съществуваща резервация

• Наличен само за резервации с 2-ма възрастни
  • Може да се закупи само при резервация с тарифа Basic
  • Може да бъде закупен по време на резервацията или добавен към вече съществуваща резервация
  • Цената е 12 евро за сегмент (общо за 2 възрастни)
  • При полет на връщане продуктът „Съседни места“ трябва да бъде закупен за двата сегмента
  • Не е възможно да се изберат конкретните места, които искате, при закупуване на „Съседни места“, но ще бъде гарантирано, че ще седите заедно
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , lesy каза:

Ако са 2 различни резервации-може, иначе-не! 

• Харесвам 4
Публикувано:

Уизз с полети от София до Рим Фиумичино от 16.07. 2021.  Има полети понеделник-сряда-петък-неделя- като тези петък неделя са късни и става идеалния уикенд без отпуска :))) Отварят база там и пускат много интересени маршрути, дано някои ги копират и от София скоро. 

Новата база в Рим не само ще допринесе за по-голям икономически растеж в региона, но и ще създаде над 100 преки работни места в авиокомпанията и над 1500 работни места в свързани индустрии**. 4-те самолета Airbus A321neo ще поддържат операциите на 32 нови маршрута до София (стартиращ на 16 юли), Лондон Лутън, Ливърпул, Айндховен, Тел Авив, Казабланка, Маракеш, Миконос, Санторини, Корфу, Закинтос, Хераклион, Ларнака, Фуертевентура, Тенерифе, Шарм ел Шейх, Хургада, Александрия, Харков, Прищина, Анталия, Бодрум, Кефлавик, Търгу Муреш, Констанца, Сату Маре, Дубровник, Сплит, Фару, Ница, Прага, Талин. Така маршрутната мрежа на авиокомпанията от Рим вече достига впечатляващите 57 дестинации...

Заедно с днешното увеличение на маршрутната мрежа Wizz Air стартира специален италиански Wizz Air Discount Club. 12-месечното членство ще предоставя на пътниците гарантирана отстъпка за билетите за всички италиански вътрешни полети на Wizz Air с цена над 14,99 евро, както и намаление с 2 евро за WIZZ Priority (в зависимост от наличността). Таксата членство в италианския Wizz Air Discount Club започва от само 19,99 евро на година.  

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
  • Браво 2
Публикувано:
преди 9 минути , Jorro каза:

Уизз с полети от София до Рим Фиумичино от 16.07. 2021. 

Че то почти дошло. Но на мен поне не ми излизат опции за билети ...

Публикувано:
преди 52 минути , jorocontrola каза:

Че то почти дошло. Но на мен поне не ми излизат опции за билети ...

През приложението са ги качили

Публикувано:
преди 7 минути , Jorro каза:

През приложението са ги качили

И аз там търся, но Рим въобще не излиза. Явно наместват още.

Публикувано:
преди 13 минути , Мари Николова каза:

Много странно, ето това излиза при мен като маршрути от София. Никакъв Рим не се вижда:

Screenshot_20210513-203824.png

виж дали няма някой ъпдейт на приложението, знам ли.... и при мен си го има

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.