Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, Фил каза:

Будапеща защо я няма след средата на август? :sad:

Раън продава цял ден по 7.99 евро в юли. 

преди 2 часа, Фил каза:

преди 2 часа, Фил каза:

Публикувано:
преди 51 минути , mamaivy каза:

Санкт Петербург изчезна до ноември.Позволява смяна с Турку/Скопие.

Почти ме разплака. А преди излизаше и Бургас - Турку .😭 Явно няма да я бъде линията и трябва да го приема. 😩

• Шок 1
Публикувано:

Е то С. Петербург въобще не би трябвало никой да го чака. То идеята беше да се ползва за връщане на кредит след като го отменят, а че няма да се лети поне до следващото лято е ясно.

• Браво 1
Публикувано:
преди 2 минути , neuromancer каза:

Е то С. Петербург въобще не би трябвало никой да го чака. То идеята беше да се ползва за връщане на кредит след като го отменят, а че няма да се лети поне до следващото лято е ясно.

Защоооо???

Публикувано:
преди 8 минути , neuromancer каза:

Не, аз рева за линията Бургас - Турку. София -С.П. беше само начин да взема евтини билети за Бургас - Турку. Имах надежда, че линията ще тръгне това лято. Щом като не излиза като алтернатива на С-С.П. значи няма да я бъде.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 часа, muchachote каза:

Защоооо???

Дори всичко да е наред точно през зимата с международното положение и вируса, в което се съмнявам, това не е зимна дестинация. Не вярвам да пуснат цяла линия за пет човека магеланци и маниаци 😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Реално я преоткриват тази линия. Май беше сезонна, ако не ме лъже паметта, но изчезна в разгара на пандемията. Супер, че отново се появи. Дано и да стартира, и да остане. 🙂

• Харесвам 6
Публикувано:

Имам шопинг въпрос за Уиз. Имат едни рекламни самолетчета, детето иска такова вече повече от година, помни и не се отказва. Ще летим с Уиз през юни и пак през юли. Имаме дребни поводи да получи подарък и искам да му купя заветното самолетче при някое от пътуванията.

1. Продават ли още Уиз-самолетчета или тези продажби са спрени заради пандемията?
2. Има ли шанс по принцип да продават, но ние като летим за късмет да нямат ни-как-во самолетче, което да ни продадат и да последва рев, че няма?
3. За да избегна разочарованията, имат ли онлайн магазин? Мога ли да поръчам предварително и да получа по време на полета? (както примерно се заявява храна в някои авиокомпании)
4. Или обратното - горе в самолета да платя, а като кацнем долу да изчакаме и да му дадат самолета?
5. Има ли някъде из сайта на Уиз скрит магазин за "фенове" с рекламни артикули на Уиз? Аз съм окей и извън самолета да купя или получа играчката, изрових из сайта им, но не намерих. 

За този тип играчки Уиз самолети говоря:

wizz2.png.b5e9303d1a6f18064448657bf065b266.png

Публикувано:

Само цените до Малага още от сега са на ниво и по-високи спрямо стандартни компании, където поне ще имам ръчен багаж и няма да ме разпилеят по седалките, ако не платя.

Лоу коста в сезон и до места където не летят други директно е почти винаго набутка..

С турци и с бг/клм има идентични цени по 130-150 евро двупосочен за август. Уиз има само една дата с подобни цени, другото е нагоре.

До Лисабон е същата работа, август 500-600лв и нагоре без нищо, само седлака, спрямо 150-170 евро с кратък престой някъде и стандартен ръчен+аксесоар.

Цените на Уиз са с намаление..

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 24 минути , Alexander каза:

До Лисабон е същата работа, август 500-600лв и нагоре без нищо, само седлака, спрямо 150-170 евро с кратък престой някъде и стандартен ръчен+аксесоар.

Аз ще летя до Лисабон тогава бях взел билетите за 53лв с Раян през Бергамо 😃 и гледам ,че сега все още са добри цени по 52 евро за двата полета е вярно, че съм с нощувка в Бергамо ама не ми е проблем и пак ми излиза по-евтино.

• Харесвам 1
Публикувано:

Вчера гледах билети през Виена до Фаро общо 10 евро за двата полета с Раян, мисля, че бяха за 15 юни, с достатъчно време за прекачване. Това на отиване. Връщането може да е с Уиз.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, yordanov каза:

Реално я преоткриват тази линия. Май беше сезонна, ако не ме лъже паметта, но изчезна в разгара на пандемията. Супер, че отново се появи. Дано и да стартира, и да остане. 🙂

Внимателно следих цените при  предишното обявяване и не намерих приемливи /под 100 евро/..Тогава прекачването беше лесно и евтино, а полета им в едната посока по правило е много компромисен като време. 

Публикувано:
преди 23 минути , Таньо каза:

Внимателно следих цените при  предишното обявяване и не намерих приемливи /под 100 евро/..Тогава прекачването беше лесно и евтино, а полета им в едната посока по правило е много компромисен като време. 

Като цяло винаги е била от скъпите дестинации на Уиз. Иначе преди да я спрат бях взел билети за март 2020, на цени около 80 лв. двупосочно. Заради пандемията не можах да ида. Сега пък взех за март 2022 пак за толкова... евентуално ако стартира, ако се задържи иии ако другите неизвестни. 😉  

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Coo каза:

Имам шопинг въпрос за Уиз. Имат едни рекламни самолетчета, детето иска такова вече повече от година, помни и не се отказва. Ще летим с Уиз през юни и пак през юли. Имаме дребни поводи да получи подарък и искам да му купя заветното самолетче при някое от пътуванията.

1. Продават ли още Уиз-самолетчета или тези продажби са спрени заради пандемията?
2. Има ли шанс по принцип да продават, но ние като летим за късмет да нямат ни-как-во самолетче, което да ни продадат и да последва рев, че няма?
3. За да избегна разочарованията, имат ли онлайн магазин? Мога ли да поръчам предварително и да получа по време на полета? (както примерно се заявява храна в някои авиокомпании)
4. Или обратното - горе в самолета да платя, а като кацнем долу да изчакаме и да му дадат самолета?
5. Има ли някъде из сайта на Уиз скрит магазин за "фенове" с рекламни артикули на Уиз? Аз съм окей и извън самолета да купя или получа играчката, изрових из сайта им, но не намерих. 

За този тип играчки Уиз самолети говоря:

wizz2.png.b5e9303d1a6f18064448657bf065b266.png

Само на борда може да ги купиш, в 99% от случаите сигурно ги има. Аз съм си купувал, но колкото пъти съм им гледал количката винаги ги има.

Публикувано:
преди 13 минути , Jorro каза:

Само на борда може да ги купиш, в 99% от случаите сигурно ги има. Аз съм си купувал, но колкото пъти съм им гледал количката винаги ги има.

Някой намирал ли е по-евтин флекс от 7 евро и къде?

Публикувано:
преди 7 минути , Jorro каза:

Някой намирал ли е по-евтин флекс от 7 евро и къде?

Аз, вчера, Катовице - Лвов или Киев - 6 евро. При Братислава-Лвов пък се падна приорити за 5 евро.

Но имат навика да си променят цената докато проверяваш..

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Lindt каза:

Аз, вчера, Катовице - Лвов или Киев - 6 евро. При Братислава-Лвов пък се падна приорити за 5 евро.

Но имат навика да си променят цената докато проверяваш..

Мерси, току що намерих Братислава-Киев- 5 евро приорити за ноември, а после ще го прекарам през Братислава-Лвов за 5 еврово приорити. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 43 минути , Jorro каза:

Благодаря! Супер е, че не са спрели продажбите на този тип сувенири заради пандемията. Дано ги има още на първия ни полет и да си начеше крастата ❤️

• Харесвам 2
Публикувано:

Ние летяхме април 2019, не бяхме първият полет, но май бяха някъде от края на март. Бяхме на доста добри цени тогава 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ne_de_mo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.