Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Айде още нови маршрути на wizz. 🙂 Видях, че сте писали за Малага, но малко да обобщим. 

Wizz Air launches 8 new routes across Europe! 

Image

New routes:
✈ Sofia – Malaga (Monday, Friday from July 2)
✈ Milan Malpensa – Lampedusa (Tuesday, Saturday from July 3)
✈ Warsaw – Dubrovnik (Wednesday, Saturday from July 3)
✈ Vienna – Olbia (Tuesday, Saturday from July 3)
✈ Katowice – Malaga (Sunday, Wednesday from July 4)
✈ Rome Fiumicino – Lampedusa (Sunday, Wednesday from July 4)
✈ Rome Ciampino – Olbia (Sunday, Monday, Wednesday, Thursday, Friday, from July 16)
✈ Stockholm – Sarajevo (Monday, Friday from July 16)

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 17 часа, yordanov каза:

Като цяло винаги е била от скъпите дестинации на Уиз. Иначе преди да я спрат бях взел билети за март 2020, на цени около 80 лв. двупосочно. Заради пандемията не можах да ида. Сега пък взех за март 2022 пак за толкова... евентуално ако стартира, ако се задържи иии ако другите неизвестни. 😉  

В предишния си пост трябваше да уточня, че приемам МАЛАГА като лятна дестинация и по тази причина не намерих добри цени за периода.

Иначе - колкото повече реално работещи линии и конкуренция по тях има, толкова по-добре!

• Харесвам 6
Публикувано:

Само при мен ли не зарежда десктоп версията? То и приложение се мотае повече от обикновено, но все пак изкарва полети в един момент.

Нещо рязко започват да се вдигат цените. Италианските маршрути се качват за часове. Явно народа се юрва да пътува 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Нещо рязко започват да се вдигат цените. Италианските маршрути се качват за часове. Явно народа се юрва да пътува 🙂

Вчера гледах полет София-Бергамо 28-31.05 беше 130лв и днес..а да взема и вече 190лв и си знам аз, че добри цени не се мислят хаха

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Само при мен ли не зарежда десктоп версията? То и приложение се мотае повече от обикновено, но все пак изкарва полети в един момент.

На мен преди няколко дена не ми се зареждаше в нормален режим на браузъра, но в инкогнито работеше.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 34 минути , Мари Николова каза:

Поорязаха полските маршрути от Бургас за юни, но оставиха някой друг полет, не ги затриха съвсем.🙂

Аз бях решила,че тази година точно на поляците ще разчитаме да спасяват туризма ни.

• Харесвам 1
Публикувано:

Беше дискутирано, не намирам сега - може ли да купувам на друг човек билет с точки, без аз да съм в резервацията, като уточнявам, че няма да ползвам WDC цена? Симулирам покупка, не излиза такава възможност, а май съфорумник се бе изказал положително за тази опция.

Публикувано:
преди 15 минути , Raindrop каза:

Беше дискутирано, не намирам сега - може ли да купувам на друг човек билет с точки, без аз да съм в резервацията, като уточнявам, че няма да ползвам WDC цена? Симулирам покупка, не излиза такава възможност, а май съфорумник се бе изказал положително за тази опция.

Купуваш билетите с флекс, титулярът на акаунта с WDC трябва да фигурира, после отменяш неговия билет, остава този на другия пътник от резервацията.

Това беше обсъждано. На мен не ми се е налагало да го пробвам.

Публикувано:
На 20.05.2021 г. в 16:28, Coo каза:

Имам шопинг въпрос за Уиз. Имат едни рекламни самолетчета, детето иска такова вече повече от година, помни и не се отказва. Ще летим с Уиз през юни и пак през юли. Имаме дребни поводи да получи подарък и искам да му купя заветното самолетче при някое от пътуванията.

1. Продават ли още Уиз-самолетчета или тези продажби са спрени заради пандемията?
2. Има ли шанс по принцип да продават, но ние като летим за късмет да нямат ни-как-во самолетче, което да ни продадат и да последва рев, че няма?
3. За да избегна разочарованията, имат ли онлайн магазин? Мога ли да поръчам предварително и да получа по време на полета? (както примерно се заявява храна в някои авиокомпании)
4. Или обратното - горе в самолета да платя, а като кацнем долу да изчакаме и да му дадат самолета?
5. Има ли някъде из сайта на Уиз скрит магазин за "фенове" с рекламни артикули на Уиз? Аз съм окей и извън самолета да купя или получа играчката, изрових из сайта им, но не намерих. 

За този тип играчки Уиз самолети говоря:

wizz2.png.b5e9303d1a6f18064448657bf065b266.png

Няма ги по полетите, аз моето самолетче си го купих в ОЛХ. Колкото пъти летя все ги нямат аксесоарите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте!

Имал ли е някой проблем с Wizz кредит? Миналата година когато отмениха всички полети, предпочетох да запазя сумата от билета и сега когато да закупя нов билет, т.е  да ползвам парите от предишния установих, че е 0 😔 А имам фактура от Wizz air 🤨

Публикувано:

Кога точно миналата година? Имаше различни срокове при отменен от Уиз полет - първоначално бяха безсрочни кредитите, върнати в акаунта, после двугодишни.

Вие въобще искали ли сте връщане на сумата като кредит в акаунта? Като са ви пратили имейл за отменения полет, някоя от опциите - връщане/промяна, избрахте ли?

Публикувано:

@vinidj Ех, всичко детско в мен уби 😞

shutup.jpg.366b0600f191b90fa1d2017fa4740bb4.jpg

Преди време мислех да му вземам от Алиекспрес или подобен сайт, но противно на очакванията ми цените бяха брутално надути и се отказах, уж все ще се качим на самите Уиз самолети, ха днес-ха утре. Много мрънка за розовите специално, иначе самолети какви да е има колкото щеш, но Wizz понеже ги вижда на старите снимки + летят над детската му... Ние летим след около месец, дано да не са напълно изчерпан и да ги пуснат в лятна продажба до тогава! 😕

Публикувано:

Миналата година за май месец ми беше пътуването 🙂 И след  водената с тях кореспонденция пише, че  е двугодишен срока и избрах опцията да ми бъдат като кредит в акаунта! Имам мейл в който пише, че са ми преведени парите в Wizz кредит + бонуси  🤔

Публикувано:

Ето подобен случай

На 19.04.2021 г. в 16:43, kremm каза:

Здравейте, имах wizz кредит от миналата 2020 година, не бях влизала от месеци в сайата на wizz air. Днес реших и влязох, но не виждам да имам никаква сума по моя кредит, какво мога да направя?  

На 19.04.2021 г. в 16:59, Zara каза:

@kremm, ако си получила кредита чрез Флекс, си имала 3 месеца да го използваш. Ако са ти върнали като кредит сумата от сменен/отменен полет срока за използването му е 2 години. В първия случай си го изгубила. Ако попадаш към втория вариант - пиши им през формата на сайта или им се обади по тел.(закачен горе).

В темата Wizz air - кратки новини и въпроси, най-отгоре има закачени телефони. Другият вариант е през формата за контакт в сайта на Уиз.

• Харесвам 1
Публикувано:

Уиз не са ли се сетили да пуснат сайт, на който да ги продават тия неща? Други компании продават с доставка вкъщи даже храната, която сервират на борда

• Харесвам 1
Публикувано:

По-добре напишете имейл през формата им за контакт с номера на резервацията си и ги попитайте дали може да доставят самолетче.

Публикувано:

При резервация за двама, единия нама да пътува, а има багаж и може ли другия да му ползва багажа? А накой отменял ли е полет с флекс само за единия пътник и връщат предполагам някаква сума?!

Публикувано:
преди 21 часа, neuromancer каза:

Уиз не са ли се сетили да пуснат сайт, на който да ги продават тия неща? Други компании продават с доставка вкъщи даже храната, която сервират на борда

Не са, търсих. В социални медии намерих отговори на мърчандайз въпроси - отговарят толкова мъгливо все едно са индийци, които никога не са се качвали в самолет на Уиз.

преди 18 часа, Stryper каза:

По-добре напишете имейл през формата им за контакт с номера на резервацията си и ги попитайте дали може да доставят самолетче.

Ще взема да го направя това, дори да ме отрежат, поне ще съм опитала 🙂

И ако няма, хващам един бял самолет-играчка и мажа с розовия ми лак за нокти отгоре 🙂

• Смея се 1
Публикувано:
На 18.05.2021 г. в 1:18, PolinaS каза:

Аз реших да си искам парите от Уиз

Късно тази вечер (или по-скоро вече вчера) ми пристигнаха рифъндите, браво на Wizzair за скоростта, не очаквах да са толкова експедитивни. Без дискаунт клуба, разбира се, дано мога да го ползвам поне веднъж, за да му избия парите 😏

Публикувано:
На 23.05.2021 г. в 19:41, neuromancer каза:

Да похваля AirBaltic за онлайн магазина им - имат малко ама готини аксесоари, календара ми е от тях, маска с тяхното лого ползвах 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
На 19.05.2021 г. в 18:54, Фил каза:

Будапеща защо я няма след средата на август? 

Съдейки по минали години, когато изобщо нямаше полети, тази линия от София нещо не е много вървежна.

Публикувано:

@Фил При мен на десктоп версията на сайта на Уиз я няма след средата на юли, цял август е празно 🙂 Може би местят разписание или нещо такова, няма логика да върви само 2 седмици на юли. През 2019 и 2018 със сигурност лятото вървеше 2-3 пъти седмично и юли, и август.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• ne_de_mo
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.