Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Да, предлагат сега, когато Уиз откриват линията. Пътувам София-Варна доста често от 10 години и знам цените. И помня, че имаше линия София-Варна на уиз с нормални цени - 20-30 лв. в посока, за разлика от Бг ер.

Бг ер също имаха цени по 20-30 лв на посока. :)

SOFIA           FB 0973 W  30NOV 1600  WPROM      

VARNA           FB 0978 W  01DEC 0720  WPROM     

AIR FARE          : EUR       20.00

EQUIV FARE PAID   : BGN       39.12

TAX               : BGN       13.19BG

TOTAL             : BGN       52.31

Публикувано:

не се наиграха със смяната на разписанието до BGY.  Всяка седмица промяна. То не беше в 6:40, ту в 7:25, сега в 7:00. Хвърлете го най-после  този боб :lol:

И с Варна-София почнаха така да си играят...

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)

И с Варна-София почнаха така да си играят...

А цените да не са с включен регистриран багаж? :biggrin: Да си играят, не са играчи по линията.

Цената за утре соф-вар  на уиз  97.99лв, с бгер 65.71 лв (през търсанчките 48лв)

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 1
Публикувано:

Фичо, въобще не подлагам на съмнение факта, че билети на такава цена е имало. Аз също си взех билет на такава цена само че до Болоня. Проблема за мен е, че получавам мейл, в който ми се предлага нещо което не мога да закупя защото е свършило.

И пак да попитам Виждате ли полети​ след 31.10 или повредата е в моя телевизор?

Не виждам след 27 октомври. Аз си купих преди време 20-23 окт. двупосочен 38 лв. За ноември и т.н. полети няма, поне засега.

• Харесвам 1
Публикувано:

Доживяхме го този дългоочакван полет до Братислава най-после! Честно казано, разчитах да го пуснат Райън, а не тези розови циганьори, но да не бъдем твърде капризни. Ще е интересно как ще потръгне, като цени най-вече, ама на прима виста съм сигурен, че нишкият на Райън ще е по-изгоден в редица случаи :) 

• Харесвам 1
Публикувано:

А мога ли да променя дестинацията, като има промяна в часовете на полетите или евентуално само мога да сменя датите но по същата линия? Хич не ставам нагъл....

Публикувано:

А мога ли да променя дестинацията, като има промяна в часовете на полетите или евентуално само мога да сменя датите но по същата линия? Хич не ставам нагъл....

Съседни летища в някакъв радиус вършеха работа, например да им кажеш, че искаш да летиш от Ниш вместо от София. Но ако решиш да сменяш София - Бергамо с нещо от рода на Лондон - Варшава, не няма да стане :)

• Харесвам 1
Публикувано:

Мерси. Аз все пак се свързах с тях на този номер, който ми посочихте и твърдо заявиха, че ако ми направят каквато и да е промяна ще ми вземат 15 евро. Да съм си направел промените през сайта и щяло да е безплатно.

Публикувано:

Да питам и аз - на една приятелка и изместиха полета на Уиз с 20 мин. по-късно, което за нея не е фатално. Проблем ли е, че вече се е чекирала за тази посока и има бордна карта?

Публикувано:

Да питам и аз - на една приятелка и изместиха полета на Уиз с 20 мин. по-късно, което за нея не е фатално. Проблем ли е, че вече се е чекирала за тази посока и има бордна карта?

Трябва да си запази/разпечата от сайта им бордната карта след промените. В нея ще е отразен новия час. :)

• Харесвам 2
Публикувано:

Трябва да си запази/разпечата от сайта им бордната карта след промените. В нея ще е отразен новия час. :)

Благодаря, Mary :)

• Харесвам 1

http://www.economy.bg/bulgaria/view/27707/Wizz-Air-startira-ezhednevni-poleti-ot-Varna-do-Sofiya

Дано са евтини билетите :)  Ще проверя по-късно каква е цената.

Явно съм пуснала стара новина ;) . Преди малко се върнах няколко страници назад и разбрах, че сте обсъждали тези полети. Извинявам се за повторението.

Редактирано от daf7
Публикувано:

Тез започват да ме нервират. Днес по тел казаха да си променя датите сам през сайта, и че всичко ще е безплатно. Сега влизам, смених датите за седмица по - късно, навсякъде пишеше, че дължа 0(нула) лева. Потвърдих промяната и изведнъж ми излиза в профила как дължа близо 100 лв. и трябва да плащам. Псува ми се.

Публикувано:

Тез започват да ме нервират. Днес по тел казаха да си променя датите сам през сайта, и че всичко ще е безплатно. Сега влизам, смених датите за седмица по - късно, навсякъде пишеше, че дължа 0(нула) лева. Потвърдих промяната и изведнъж ми излиза в профила как дължа близо 100 лв. и трябва да плащам. Псува ми се.

Ти през „Презаверяване на резервация“ ли направи промяната?

И новият период е - 14 дни преди или 30 дни след предишната дата на заминаване?

Публикувано:

Да, не трябваше оттам ли?

Би трябвало и от там да стане и да не дължиш пари.

Ти завърши ли докрай пререзервацията?

Публикувано:

Мисля, че да. Избрах датите, минах наново през стъпките за избор на екстри, застраховки и т.н. И след това потвърдих и на сумата пишеше 0,00 лв. А в секцията с предстоящи пътувания ми излизат новите дати и как дължа 92 лв. и трябва да платя за да потвърдя резервацията! 

Публикувано:

Доста странно.

Влез в профила си в старата версия и виж какво пише и там.

Ако е същото ще трябва да им звъннеш отново.

И там пише, че трябва да изчистя сумата. Мерси. Чувствам се доста тъп от случващото се...

Редактирано от randi
Публикувано:

И мен почват да ме нервят малко :D Взех си билет за 26 лв. и багажът му е... 75 лв. :D Да, да, знам, че цената на билета е много ниска, но вече прекаляват с цената на багажа. 

4-ти, а защо не и 5-ти базиран Airbus 321 в София. :dancing:

WizzAir in recent weeks gradually opened reservation for winter 2017/18 season, effective from 29OCT17. The open of winter schedule also includes additional new Airbus A321 operating routes. Planned new A321 routes for winter season, as of 26MAR17, as follow.

Sofia – Alicante eff 03NOV17 2 weekly
Sofia – Basel eff 29OCT17 2 weekly
Sofia – Catania eff 31OCT17 2 weekly
Sofia – Copenhagen eff 31OCT17 2 weekly (3 weekly 02JAN18 – 09JAN18)
Sofia – Larnaca eff 31OCT17 3 weekly
Sofia – Paris Beauvais eff 30OCT17 3 weekly
Sofia – Tel Aviv eff 14JAN18 1 of 4 weekly
Sofia – Valencia eff 31OCT17 2 weekly (3 weekly 02JAN18 – 09JAN18)

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 7
Публикувано:

Впрочем, след като уикенда тествахме 321-цата на Wizz, мога да кажа, че разстоянието между редовете е прилично и не ми е тясно на краката (аз съм висок 180см.)

Или поне е такова субективното ми усещане, но аз съм доволен.  :)

• Харесвам 7
Публикувано:

Впрочем, след като уикенда тествахме 321-цата на Wizz, мога да кажа, че разстоянието между редовете е прилично и не ми е тясно на краката (аз съм висок 180см.)

Или поне е такова субективното ми усещане, но аз съм доволен.  :)

Утре и ние ще видим как е  :)

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.