Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , lio каза:

Какви часове излизат при теб за конкретен ден и дестинация като пример?

София-Миконос / Миконос-София:

262282408_Screenshot2021-06-09at13_40_06.png.c296868253ae1915133516867e560f88.png

София-Корфу / Корфу-София:

1264670007_Screenshot2021-06-09at13_41_03.png.f14212478d6b4ad005a0458860b428dc.png

Това е от Сафари, но на Хром е същото.

Публикувано:
преди 50 минути , lio каза:

Какви часове излизат при теб за конкретен ден и дестинация като пример?

Screenshot 2021-06-09 at 13.41.08.png

Изглежда като Сафарито ти да е с различна времева зона. Може да провериш в Настройките на браузъра. Нямам Сафари под ръка, но Гугъл казва да пробваш следното:
System Preferences -->Date and Time-->Time Zone-->Set Time Zone Automatically

Публикувано:
преди 50 минути , yordanov каза:

София-Миконос / Миконос-София:

262282408_Screenshot2021-06-09at13_40_06.png.c296868253ae1915133516867e560f88.png

София-Корфу / Корфу-София:

1264670007_Screenshot2021-06-09at13_41_03.png.f14212478d6b4ad005a0458860b428dc.png

Това е от Сафари, но на Хром е същото.

преди 6 минути , vivo каза:

Изглежда като Сафарито ти да е с различна времева зона. Може да провериш в Настройките на браузъра. Нямам Сафари под ръка, но Гугъл казва да пробваш следното:
System Preferences -->Date and Time-->Time Zone-->Set Time Zone Automatically

Изглежда проблемът е в Сафари, да.

С това което казва гугъл и стандартно, където би ми хрумнало да проверя настройките, всичко е наред, в правилната часова зона е.

Четох, че им някакъв бъг, който се появява чат пат при сафари, явно съм късметлия в момента 😄

Но това не е за тази тема, важното е, че видях верните часове. Благодаря на всички включили се и помогнали 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , Таньо каза:

В сайта на мястото на резервация излиза това:

1942614466_.png.99740aec12effc9167be2060aa5cc63a.png

Такава нотификация излиза, когато току що са направени промени по разписанието, но още не са ти пратили мейл с подробностите. Когато пратят мейл ще излязат опциите за промяна. Досега беше така 

• Харесвам 1
Публикувано:

Имах едни билети купуван с флекс, променяни поне 2-3 пъти, като половината пъти е било поради канселиране, а другата по мое желание.

Последният път преди месеци съм ги сменил за по-скъпи билети и съм доплатил 50 паунда общо.

В билета това е описано най-долу  като други суми - 50 паунда.

Тези дни исках да ги сменя пак, за още по-скъпи билети, но изненада, при смяната, доплащането не бе  това което трябва да бъде. Понеже не разбрах защо е така, имитирах канселиране и ми изписа, че ще ми върне само парите по първата резервация или 50 паунда по-малко. Звънях по телефона и потвърдиха, че било така.

Знам за обратния вариант, когато смениш за по-евтини билети и тогава изгарят парите, но явно и при доплащане става същото..

Сега ги канселирах и загубих тези 50 паунда..

Реших, че е по-добре да загубя сега 50 паунда, отколкото да доплатя още пари, да загубя така или иначе 50 паунда при смяната на билета с новото доплащане, а вероятно да загубя  още пари  в случай, че се откажа за в бъдеще от най-новите билети.

• Харесвам 3
  • Шок 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 минути , Alexander каза:

В билета това е описано най-долу  като други суми - 50 паунда.

Това е много странно. Аз многократно съм сменял билети за по-скъпи, включително и наскоро, и сумата, която доплащам никога не е излизала като "Други суми", а винаги е влизала в цената на билета в горната част. Да не би да си имал двупосочен билет, при който едната отсечка да е била с 50 паунда по-скъпа, а другата - с 50 паунда по-евтина? Така въпреки че си на 0, реално доплащаш 50 паунда за по-скъпия билет, а 50-те паунда за евтиния стават spoilage fee?

• Харесвам 3
Публикувано:

Всичко винаги ми е еднопосочно.

Сега извадих от историята всички плащания по тази резервация и това са 53+35+19+153+45+23+90=418лв, като 19лв са багаж, нямам нищо друго като екстри.

Върнаха ми еднокрано преди дни след моя канселация,  383лв.

Явно не са 50 паунда, нищо че така пишеше, а са реално около 35лв. Не можех да ги хванеш тези какво правят.

Поне връщането стана веднага, до сега не бях кансeлирвал аз билети, а знам, че се бавеха преди с връщането няколко дни.

Публикувано:
преди 19 часа, Таньо каза:

В сайта на мястото на резервация излиза това:

1942614466_.png.99740aec12effc9167be2060aa5cc63a.png

Update:

Полетите  VIE - FAO за юли от ранен следобед са променени на рано сутрин, така че още един "нов маршрут"  става неползваем от България.

Човъркат нещо в следващите е месеци, така че който има да оптимизира нещо да се оглежда.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 17 минути , Alexander каза:

Явно не са 50 паунда, нищо че така пишеше, а са реално около 35лв.

Да не е таксата за флекса това? Въпреки че 35 лв е много за една отсечка...

Публикувано:
преди 39 минути , jorrro каза:

Да не е таксата за флекса това? Въпреки че 35 лв е много за една отсечка...

Флексовете са общо 3 евро.

Публикувано:

Преди 1 час, Alexander каза:

Всичко винаги ми е еднопосочно.

Сега извадих от историята всички плащания по тази резервация и това са 53+35+19+153+45+23+90=418лв, като 19лв са багаж, нямам нищо друго като екстри.

Върнаха ми еднокрано преди дни след моя канселация,  383лв.

Явно не са 50 паунда, нищо че така пишеше, а са реално около 35лв. Не можех да ги хванеш тези какво правят.

Поне връщането стана веднага, до сега не бях кансeлирвал аз билети, а знам, че се бавеха преди с връщането няколко дни.

Възможна причина е превалутиране, както и че паунда поскъпва спрямо лева, така че не е ясно към кой момент каква цена са взели.

Аз симулих отмяна на скъпи билети променяни с доплащане - показа, че ще върнат платеното във валутата, в която съм купувал.

Публикувано:
преди 2 часа, Таньо каза:

Възможна причина е превалутиране, както и че паунда поскъпва спрямо лева, така че не е ясно към кой момент каква цена са взели.

Аз симулих отмяна на скъпи билети променяни с доплащане - показа, че ще върнат платеното във валутата, в която съм купувал.

Може, но странното е, че ми даваше отделени 50 паунда в разбивката, като други. и Разликата от общо платени и върнати спроед това което бяха написали в билета беше точно 50 паунда.

Публикувано:

Някой има ли имейл за отменен полет Chania-Sofia на 16.06 ? В сайта при тъсене на резервацията не ми я открива...Може и приложението да е бъгясало, защото пробвах да се чекирам и стана уж, но бордните карти не излизат.

Публикувано:
преди 30 минути , Kristinna каза:

Някой има ли имейл за отменен полет Chania-Sofia на 16.06 ? В сайта при тъсене на резервацията не ми я открива...Може и приложението да е бъгясало, защото пробвах да се чекирам и стана уж, но бордните карти не излизат.

Ние сме за обратния полет. Имам имейл да се чекираме. Все още не сме се чекирали. Доколкото четох се минава задължително на гише на Уиз заради задължителните документи за ковид. @mu_ry днес пътува до Санторини. Имахте ли бордни карти при чекиране?

Публикувано:
преди 52 минути , lesy каза:

Ние сме за обратния полет. Имам имейл да се чекираме. Все още не сме се чекирали. Доколкото четох се минава задължително на гише на Уиз заради задължителните документи за ковид. @mu_ry днес пътува до Санторини. Имахте ли бордни карти при чекиране?

минахме през гише, няма как. Иначе си имахме бордни карти, но на гишето една кака ни провери всички документи и ни издаде нови. На други видях, че бяха сложили просто печат...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Фил каза:

Някой сеща ли се кой наземен оператор обслужва Wizzair на летище София? 

Попаднах на една статия, където се споменава Голдън Еър:

От летище София обясниха, че казусът касае изцяло авиокомпанията и наземния оператор на Wizz Air - Голдън еър.

https://www.cross.bg/mobile/deklaratziya-wizz-hartiena-1651766.html#.YMh8GJD7zqs

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 часа, Фил каза:

Някой сеща ли се кой наземен оператор обслужва Wizzair на летище София? 

Оператор наземно обслужване: ГОЛДЕЪР ХЕНДЛИНГ БЪЛГАРИЯ

На сайта на летище София може да провериш, кой наземен оператор обслужва всяка авиокомпания.

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:

ГОЛДЕЪР ХЕНДЛИНГ БЪЛГАРИЯ обслужва wizz, то мисля, че и на бордовите карти го изписваше някъде. 

Айде да пусна и новите маршрути на wizz.

WIZZ AIR’S NEW ROUTES FROM NAPLES:

DESTINATION DAYS LOWEST FARE* STARTS
NAPLES – LAMPEDUSA Monday, Friday 24.99 EUR 30 July 2021
NAPLES – MILAN LINATE Daily,

Double daily as of September

19.99 EUR 30 July 2021
NAPLES – OLBIA Monday, Wednesday, Thursday, Friday, Sunday 19.99 EUR 30 July 2021
NAPLES – TURIN Monday, Wednesday, Friday, 9.99 EUR 15 September 2021
NAPLES – VERONA Tuesday, Thursday, Sunday 9.99 EUR 16 September 2021
NAPLES – MYKONOS Tuesday, Thursday, Saturday 19.99 EUR 31 July 2021
NAPLES – CHANIA Monday, Friday 24.99 EUR 30 July 2021
NAPLES – SANTORINI Wednesday, Sunday 24.99 EUR 1 August 2021
NAPLES – IBIZA Daily 24.99 EUR 30 July 2021
NAPLES – FUERTEVENTURA Wednesday, Sunday 34.99 EUR 15 September 2021
NAPLES – TENERIFE Tuesday, Thursday, Saturday 34.99 EUR 16 September 2021
NAPLES – LONDON Monday, Wednesday, Thursday, Friday, Sunday 29.99 EUR / 26.99 GBP 15 September 2021
NAPLES – TALLINN Monday, Friday 29.99 EUR 17 September 2021
NAPLES – PRAGUE Tuesday, Saturday 19.99 EUR / 529 CZK 18 September 2021
NAPLES – TEL AVIV Wednesday, Sunday 34.99 EUR / 139 ILS 15 September 2021
NAPLES – CASABLANCA Tuesday, Thursday, Saturday 34.99 EUR 16 September 2021
NAPLES – REYKJAVIK Monday, Friday 39.99 EUR 17 September 2021
NAPLES – SHARM EL SHEIKH Saturday 39.99 EUR / 41.99 USD 18 September 2021

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте! Резервирах полет от Неапол до Варна през Виена. Полетът е в 12,45 часа. Получих съобщение от Уизейър, че часът на полета ми се променя с 3 часа, тоест летя в 15.45 часа, както и ми беше изпратен код за потвърждение. Трябва ли и следва ли нещо да направя в случая? Да вляза в акаунта си в Уизейър и да потвърдя или това е писмо само уведомително и не следва да правя каквото и да е. Резервирах чрез Gotogate....

Публикувано:

УИЗ не летят от Неапол до Варна, което означава че имаш два полета. Кой от тях е променен, това удовлетворява ли те или не - не става ясно. Ако въпросът е по-точен ще опитам да помогна, но така не разбирам нищо.

Публикувано:

Неапол Виена, Виена Варна. Новото разписание е следното: От Неапол в 15.25 до Виена. Във Виена каца в 17.05 часа. От Виена лети за Варна в 18,10 часа. Благодаря предварително!!!!!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.