Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 48 минути , mitrov каза:

От Виена лети за Варна в 18,10 часа.

Ако става въпрос за УИЗ  - нямат полети в 18.10 часа за Варна.

преди 33 минути , mitrov каза:

Нямам чекиран багаж...

Първият самолет каза на пистата в обявения час, а за следващия полет гейта ще затвори тридесет минути преди излитане.

Можеше преди пандемията за час да се случи прекачване, но само на определени летища. Виена не е от тях.

Публикувано:
преди 1 минута , mitrov каза:
BOOKING NO: I9K5QG
STATUS: On time
FR 3098
2021-07-14

VIEWien
18:10

VARVarna
20:55
TERMINAL:
GATE:

TERMINAL:
BAGGAGE:

FR 3098 е полетен номер на райън еър.  С толкова кратко време за прекачване шансът ти е минимален. Измисли си и бекъп вариант от сега, ако има евтини билети за друг полет по-късно или на следващия ден. 

Публикувано:
преди 15 минути , mitrov каза:
FR 3098
2021-07-14

VIEWien

VARVarna
TERMINAL:
GATE:

TERMINAL:
BAGGAGE:

Ясно, значи Райън имат такъв...

Ами опциите според мене са да се търси връщане на сумата за първия билет, а този на Райън да се смени за друга дата - системата им позволява безплатна промяна. Малко тегаво ще е през посредник, но това е начина.

Публикувано:

Е няма толкова бъгав сайт като този на Wizz!  :angry2:
Цял следобед не мога да си влезна в профила, въвеждам мейла, пиша паролата и като натисна sign in, не става нищо - никакво съобщение, нито грешни данни, нищо  ...  Трих бисквити

, пробвах да сменям браузъри - хром, мозила, даже изтупах от праха някакъв експлорър - тц, не зацепва!
По едно време  някак успях да се закача, но при опит за чекиране, на страницата след тази за избор на места, забива и няма мърдане напред.  :dash1:

• Харесвам 2
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

Цял следобед не мога да си влезна в профила, въвеждам мейла, пиша паролата и като натисна sign in, не става нищо - никакво съобщение, нито грешни данни, нищо  ...  Пробвах да сменям браузъри - хром, мозила, даже изтупах от праха някакъв експлорър - тц, не зацепва!
По едно време  някак успях да се закача, но при чекирането, на страницата след тази за избор на места, забива и няма мърдане напред.  :dash1:

Свали си приложението на телефона и пробвай там. Винаги става по- бързо и лесно.

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 22 минути , Фил каза:

Цял следобед не мога да си влезна в профила, въвеждам мейла, пиша паролата и като натисна sign in, не става нищо - никакво съобщение, нито грешни данни, нищо  ...  Трих бисквите, пробвах да сменям браузъри - хром, мозила, даже изтупах от праха някакъв експлорър - тц, не зацепва!
По едно време  някак успях да се закача, но при опит за чекиране, на страницата след тази за избор на места, забива и няма мърдане напред.  :dash1:

Често се случва когато не си чистил скоро бисквитки/хистори/кеш и браузерът се е позадръстил. Изтрий всичко, рестартирай и сигурно ще се логнеш.

Иначе да, през приложението винаги се работи много по-бързо и лесно, аз вече почти не ползвам сайта.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

@Фил, щом искаш да се чекираш и забива, по-добре им звънни. Описвала съм няколко случая, когато не мога да се чекирам заради бъгавото им приложение, а полета е след няколко часа да речем. Винаги съдействат. Даже се е случвало да им кажа, че в близките дни имам няколко полета с тях и нямам сила да се боря всеки път с приложението при чекиране. След кратка консултация със супервайзър ми пратиха бордните карти за всички полети. Даже местата бяха хубави. :)

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 14 минути , Capitan Morgan каза:

Свали си приложението на телефона и пробвай там. Винаги става по- бързо и лесно.

Аз приложението го имам, разбира се, обаче трябва да чекирам няколко човека, а на телефон копи/пейст на данни става много по тегаво (поне за мен, де). Аве по принцип хич не обичам да се чекирам през приложението, освен ако не пътувам сам.  
Ама ако се наложи ...

Публикувано:

Много е зле сайта, аз също пробвах да се чекирам през него, но много забиваше и без проблем успях с приложението

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , Мари Николова каза:

Описвала съм няколко случая, когато не мога да се чекирам заради бъгавото им приложение, а полета е след няколко часа да речем. Винаги съдействат.

И какво - диктуваш им данните на пътниците по телефона? :unsure:

Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

И какво - диктуваш им данните на пътниците по телефона? 

Е да, при повече хора в резервацията може и да не се съгласят. При мен забиваше на датата на издаване на документа за самоличност, само това диктувах май.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, mitrov каза:
FR 3098
2021-07-14

VIEWien

VARVarna
TERMINAL:
GATE:

TERMINAL:
BAGGAGE:

Привет,

Доколкото разбрах имате 1 час между полетите. Точно на летището във Виена това е напълно възможно, ако няма закъснения. Просто експедитивно сменяте гейта, аз съм прекачвал и за 40 минути там 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:

А паспортния контрол? Нямам спомен дали имаш опция за истински трансфер, т.е. без да минаваш паспортен контрол, но Швехат не е много голямо. При всички положения трябва да е на по-преден ред, за да няма бавене.

Георги Матеев
Публикувано:

Правил съм успешен транзит на VIE и само с 35 минути между полетите, но и двете отсечки са били с Austrian Airlines и на един билет.

2 отделни билета, кофти комбинация от Wizz + Ryan, паспортен контрол и най-неприятната част: трансфер от шенгенски към нешенгенски полет (да се чете като допълнителна секюрити проверка и поне 15-ина минути препускане до гейта). И всичко това в ковид условия. Колкото и да съм оптимист наистина не виждам как 65 минути ще стигнат. Тук дори не броя евентуалното закъснение на първия полет.

@mitrov горещо те съветвам да се огледаш за план Б.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 7 часа, Георги Матеев каза:

Правил съм успешен транзит на VIE и само с 35 минути между полетите, но и двете отсечки са били с Austrian Airlines и на един билет.

2 отделни билета, кофти комбинация от Wizz + Ryan, паспортен контрол и най-неприятната част: трансфер от шенгенски към нешенгенски полет (да се чете като допълнителна секюрити проверка и поне 15-ина минути препускане до гейта). И всичко това в ковид условия. Колкото и да съм оптимист наистина не виждам как 65 минути ще стигнат. Тук дори не броя евентуалното закъснение на първия полет.

@mitrov горещо те съветвам да се огледаш за план Б.

Благодаря! Резервирах полетите от gotogate, към тях ли пак трябва да се обърна за план Б? Имам и застраховка за отмяна на пътуване,, би ли ми свършила някаква работа?

Публикувано:

Wizz искат ли попълнен формуляр при качване на борда от Великобритания за България! Прочетох, някъде във форума, че се изисква нещо такова с попълнени номера на местата. За всички видове полети ли е това или само за някои?

Предварително благодаря!

Публикувано:

Може ли някой да ми даде линк и/или цитат към условията на двупосочните билети на wizz? Имам пълно доверие на @Георги Матеев, че няма проблем, но ми се иска да прочета някъде, че ако не си ползваме отиването, можем да летим връщане, преди да си купя едно по-удобно отиване без флекс 🙂

Публикувано:
преди 2 минути , Lindt каза:

Може ли някой да ми даде линк и/или цитат към условията на двупосочните билети на wizz. Макар че имам пълно доверие на @Георги Матеев, че няма проблем, ми се иска да прочета някъде, че ако не си ползваме отиването, можем да летим връщане, преди да си купя едно по-удобно отиване без флекс 🙂

Вчера разговарях по стационарния телефон на Уизз точно затова. Имам закупено отиване и връщане. Казах им, че обмислям да закупя нов билет за отиване, но да си ползвам връщането от стария двупосочен билет. Няма никакъв проблем - беше отговора на служителя.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, mitrov каза:

Благодаря! Резервирах полетите от gotogate, към тях ли пак трябва да се обърна за план Б? Имам и застраховка за отмяна на пътуване,, би ли ми свършила някаква работа?

Аз бих си купил за всеки случай билет за полета в 20:20 на блу еър до Букурещ и ако не успея да си хвана този за Варна да имам нещо на разумна цена от сега. Алтернатива ти е и полет на Оустиан до София в 22:00ч, но е значително по-скъп.  От Букурещ не съм сигурен в момента, но преди имаше някакви маршрутки до Варна.

Публикувано:
преди 45 минути , Jorro каза:

Аз бих си купил за всеки случай билет за полета в 20:20 на блу еър до Букурещ и ако не успея да си хвана този за Варна да имам нещо на разумна цена от сега. Алтернатива ти е и полет на Оустиан до София в 22:00ч, но е значително по-скъп.  От Букурещ не съм сигурен в момента, но преди имаше някакви маршрутки до Варна.

Изключително неприятна ситуация. От gotogate не ми отговарят на телефоните обаждания. писах им, отново няма отговор. А билетите съм ги закупил Flexi....

Чудя се дали няма да има все пак някаква възможност полета за Варна да ни изчака...и да успеем за 1 час да се качим. Все пак нямаме чекиран багаж, само с раници сме.....

Публикувано:
преди 50 минути , Jorro каза:

От Букурещ не съм сигурен в момента, но преди имаше някакви маршрутки до Варна.

https://shop.flixbus.bg/search?departureCity=26d38692-1e30-4f64-8dee-0d93eef86243&arrivalCity=2538d4dd-0fd6-4c31-8938-0487bfd461fa&route=Букурещ+Летище-Варна&rideDate=21.06.2021&adult=1&_locale=bg&features[feature.darken_page]=0&features[feature.enable_distribusion]=1&atb_pdid=982a9cca-d90a-4610-a063-c04a2064a24a&_sp=136d0a28-947e-4834-9ffc-c8d044376c5a#

Но май е само в понеделник и петък

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.